The BlogMarmeren trap is in staat om het interieur een chique en dure gevenMarmeren trap is in staat om het interieur een chique en dure gebeurt dat de locatie van de trap al aan gedacht bij het maken van project thuis te geven - in het trappenhuis, tussen de verticale vlakken in de erker. Ook gebeurt wanneer de woning wordt gekocht voor de bouw variant. In dit geval is het ontwerp probleem convergeren naar het decor. Totaal andere project creëerde de marmeren trap in twee-level appartement. Hier is het een van de basiselementen van het leven, om aandacht te trekken.


Trappen en treden van marmer in de woonkamer thuis

Fantasize kan oneindig zijn, maar de marmeren trap kunnen verschillend zijn.

Kunnen verschillen:

 • constructie;
 • vorm;
 • Afzonderlijke elementen.

Ongeacht waar het zal worden gevestigd mooi design, de eerste van wat weerspiegelt de eigenaar van het appartement na de reparatie is uitgevoerd en afwerkingen, het decor. Kenmerkend is dat de eigenaren van multi-level appartementen hebben al een idee van de toekomst van het interieur kamer en trap ontwerp moet passen in dit beeld en te ontwikkelen.

Marmeren trap kan worden gemaakt in verschillende kleuren: zwart, wit, beige, groen en ga zo maar door ..Marmeren trap kan worden gemaakt in verschillende kleuren: zwart, wit, beige, groen en ga zo maar door ..


Vandaag de dag, deze oplossingen zijn het meest relevant:

 • Classic en de adel;
 • Vintage;
 • De huidige versie;
 • land;
 • modern;
 • Neutrale stijl en anderen.

Interessante interieur "chips" maken het mogelijk om een ​​origineel, stijlvol en functioneel ontwerp te maken. Voor elke vorm van versieren is om een ​​beetje meer praten.

Interieur met marmeren trappen met trappen

Classic is altijd in de trend, en heeft een persoonlijkheid en een bijzondere kwaliteit. Als deze opties niet beschikbaar zijn, verfijnd het idee is waarschijnlijk om te zetten in een goedkope parodie. Basis classics - marmer array. Marmer wordt gekenmerkt door een groot gewicht, relatief redelijke kosten (echter afhankelijk van de soort). Marble kan worden gemaakt in elke gewenste kleur, hij schilderde. Bovendien kan een marmeren ontwerp worden ingericht op vele verschillende manieren, zelfs om de productie van hekwerk panelen.Clearance kunnen onder meer de volgende:

 • Kunstmatige veroudering;
 • patina;
 • Metallisatie van de afzonderlijke elementen;
 • Toning "onder de exotische."

Marmeren stappen gaan goed samen met gouden leuningenMarmeren stappen gaan goed samen met gouden leuningen

Kan combineren met het metaal. Meestal is dit gesmede elementen soms gieten. Metaal kan worden uitgevoerd leuningen en leuningen en baluster, kaloshnik.

Ontwerpers raden een basis voor het nemen van een zekere stilistische richting. Aanvaardbare vormen van dergelijke stijlen zoals Art Nouveau, barokke en Art Deco.

Optioneel kunt u altijd plaats een historische foto of kopieën van schilderijen die een goed beeld van de details van stilistische richtingen, bijvoorbeeld, Fetch, monogram, rocaille. U kunt altijd kiezen wat je wilt, en een schets van een interieur te bestellen met een trap naar de tweede verdieping.

Een ander materiaal - een steen die betrouwbaar en solide voor trappen in een klassieke stijl. Echter, het heeft ernstige tekortkomingen - een veel gewicht en de complexiteit van de installatie. Rare huis kan dergelijke lasten kunnen dragen, zodat de aanwezigheid van een steen ladder in de kinderkamer, in de woonkamer of in het gebied waar is een keuken, eetkamer, woonkamer, een andere kamer moet worden berekend, zelfs wanneer het project thuis, en het leggen van de fundering. De meest voorkomende steen gebruikt wanneer het nodig is om de uitrustingsniveaus te voeren, op de top van de trap gemaakt van betonplaten.

Geconfronteerd met marmeren trap

Een van de mode-trends in het ontwerp van de trap is een vintage stijl.

Het omvat verschillende "chips":


 • Speciale sostarivanie elementen met behulp van speciale verwerking;
 • Accurate ruwheid land;
 • Speciale nadruk op de opvallende eigenschappen van trendy materialen. Traditionele materialen, marmer en metaal, voegde een andere, bijvoorbeeld, keramiek of muurschilderingen. U kunt ook de structurele pleister op de risers en de muur te gebruiken.

Trappen, marmer, heeft een lange levensduur en een goede esthetische kwaliteitenTrappen, marmer, heeft een lange levensduur en een goede esthetische kwaliteiten

Zo modern decoratieve vormgeving bij uitstek geschikt voor een verscheidenheid aan populaire stijlen en trends, zoals fusie, eco, land, allochtonen. In tegenstelling tot de klassieke richting, hier zijn blij met de moedige beslissingen die ze kunnen hun dromen te realiseren. Aanvaardbare asymmetrie, het gebruik van contrasten, onuitgesproken nalatigheid en paradoxale symbiose van materialen. Van de verschillende elementen maken het algemene ontwerp van de trap, waar ze in de gang gebied werd geplaatst in de kamer, op het balkon of ergens anders.

Om het interieur niet provocerend en vulgair was, is het raadzaam om niet meer dan 2 merk elementen te kiezen. 1, in kleur en textuur op 1, de rest werkt als een supplement.

Moderne woonkamer met een marmeren trap naar de tweede verdieping

Modern decor ladders, ontwikkelt zich meestal in 2 volledig tegengestelde richtingen. De eerste - een exclusieve, de tweede - de massa. In het eerste geval staan, alle aandacht verdient "verwijderbare" elementen.

Het meest opvallende bouwmaterialen, gecombineerd met marmer:


 • beton;
 • glas;
 • Wit en gepolijst metaal;
 • granieten tegels;
 • Stone.

Gesmede leuningen gecombineerd met marmeren trap om perfect te passen in het interieur architectuur in de klassieke stijlGesmede leuningen gecombineerd met marmeren trap om perfect te passen in het interieur architectuur in de klassieke stijl

Normaal gesproken een dergelijke structuur trap domineert in het huis, wordt het de basis voor de stijl van de kamer. In residentiële gebouwen, kunt u deze herhalen in een miniatuur versie, maar om zo'n meesterwerk te maken, moet een veel ruimte en financiën. Indien de plaats om de trap te huisvesten al is geselecteerd, dan is de nieuwste versie is het ontwerp en de rails of schroef model. De reden voor de vraag - lage gewicht en de visuele lichtheid van de trap. Sloeg dergelijke samenstelling kan door middel van de inrichting.

Het belangrijke punt is om bouwmaterialen te vormen en gebruikt voor de laddermodel in een kleine hoeveelheid, en herhaald in de omringende interieur.

De tweede richting van de ontwikkeling van modern design ladders - massaproductie. Deze betaalbare, ontwerp, ontwikkelde een significant niveau ontwerpers, en vervolgens gelanceerd in massaproductie. Ze zijn goed en dat, indien gewenst, kunnen ze worden aangevuld, verwijderd of iets extra's te veranderen een aantal structurele elementen (om te snijden, snijden) of een stijl van de prestaties. Basismaterialen voor marmer basis - houtcomposiet geen massa metalen. Pros hen multivariancy bestanddelen en kwaliteitsborging, die altijd zorgt voor een betrouwbare fabrikant.

Andere stijlen in het interieur van het huis met marmeren trap

Interieur hal met marmeren trap aan de deur kan worden gemaakt in andere stijlen. Het interieur in de Scandinavische mode, neutrale stijl, evenals in de Art Nouveau-stijl richtingen en land. De trap, die het idee van een neutrale stijl draagt, kan vrij worden ingericht en voorzien van elke gewenste vorm, kleurstoffen.

Neutraal - het is niet topping stijl, geeft hij graag de rol die de omliggende design. Neutrale rol ligt in het feit, niet te verblinden en het creëren van dissonantie.

Ziet eruit als een marmeren trap (video)

Het behoort tot de totale samenstelling, waarbij het plafond, de achtergrond, de atmosfeer in de kamer en het buiten het raam samenvoegen. Trappen in dit geval, laconiek, gereserveerd en er is niets overbodig. De structuur kan worden gemaakt van marmer onder toevoeging van hout en metaal. Het belangrijkste is dat het ondersteunt het interieur, hun textuur, kleuren, handelde niet als een scheidings- en hen te verenigen in een enkele eenheid.

Ontwerp marmeren trap (foto in het interieur)

0d68247ec569391c33eb8f8773e7f46e 9a9495182e70f379e5465cb6495b9e9a8de636 110 118big 10620zema20marmi20scala20di20botticino20riv20dsc099731 204899f981e6577ed4b8dc743e02eb29 876.280 986267dvorec-lestnica 28226967w640h640img0475 1385673761

Leave a Comment

Your email address will not be published.

27 − = 25