Undertak i det inre av lägenheten

Undertak i det inre av lägenheten

12 October 2017Undertak på grund av dess relativt låga kostnader är mycket populära och efterfrågadeUndertak på grund av dess relativt låga kostnader och mycket populära sprosomPodvesnye tak används ofta för dekoration av kök, vardagsrum och sovrum. I vissa fall, den ledade konstruktion som används för efterbehandling av basytan i badrummet. För att dekorera duken, inte nödvändigtvis använda några designidéer. Du är fri att återskapa nästan alla sång. Design tyger kan vara vad som helst. Undertak är perfekt kombineras med både en lantlig stil, och med en fusion eller modern stil.


tak design i köket

Suspenderade PVC takpaneler och gips ser bra ut i köket. Dessa målningar är mycket praktiskt, inte kräver särskild omsorg och är tillverkade av miljövänliga material.

För att avsluta köket rekommenderas att använda multi-level struktur. Användning av falska tak, bestående av flera nivåer, gör det möjligt att dela upp köket i flera zoner.

Om du väljer att använda en multi-level struktur som tar hand om valet av lämplig belysning. Vi rekommenderar att du använder konturbelysning. I att använda LED-remsan som armaturer. Om så önskas kan detta material läggas på taket i olika former.

Undertak - en snygg finish för köket, eftersom de inte kräver särskild omsorgUndertak - en snygg finish för köket, eftersom de inte kräver särskild omsorg

När du väljer designen måste ta hänsyn till:


 1. köks dimensioner. Om rummet är liten, är det rekommenderat att trimma taket med hjälp av ljus akrylfärg.
 2. Inredning.
 3. Färgskalan i rummet. Det är önskvärt att taket var dekorerad i samma färger som möbler eller väggar.

Design undertak med händerna

Om så önskas, dekorera taket med hjälp av olika material. Sammansättning gjorts av händer, ser extraordinär och ljus. Det enklaste sättet att dekorera taket med hjälp av prydnad. Att dekorera ytan på behovet av att göra en särskild stencil.

Tak dekoration prydnad görs i flera steg:

 • Först måste du rita mönstret på ett ark av plast eller tjockt papper.
 • Då måste du klippa ut schablonen.
 • Fäst stencilen till taket.
 • Applicera akrylfärg till ytan. Att måla med hjälp av en svamp.

För dem som är trötta på monotona och tråkiga tak, ideal konstruktion hängandeFör dem som är trötta på monotona och tråkiga tak, ideal konstruktion hängandeOm du har möjlighet, kan du dekorera taket med hjälp av konsten inredning. Det ger för mönstring av PVC panel. För dekorationer kan användas även tredimensionella bilder. För att skapa en sammansättning är nödvändigt att använda specialutrustning.

Även för dekoration upphängd tyg kan användas:

 1. Application. Denna typ av dekoration är lämplig för efterbehandling ett barns rum. Om du väljer att använda program och sedan använda etiketten gjord av vinyl. Det är en så väl limmade produkter, och inte lämnar märken på panelen.
 2. Väggmålning. Att lämna rummet, kan du använda tapeter, där himlen eller rymden. Om du vill dekorera taket i barnkammaren, kan du göra egna tapeter med bilden av superhjältar.
 3. Puts. Denna dekoration är gjord av gipsmaterial. Stuckatur bör endast användas om rummet i klassisk stil.

Undertak i vardagsrummet

Att lämna vardagsrummet rekommenderas att använda tyg tak. Drape av silke ser lyxiga och diskret. Denna konstruktion passar perfekt i det inre, utformad i stil med en klassisk eller barock. Om rummet är i stil med countrymusik eller minimalistisk inställning matta. I andra fall är det mer lämpligt att använda jute eller lin.

Det vanligaste materialet för efterbehandling taket i vardagsrummet är: tyg, drapera av silke, linne, juteDet vanligaste materialet för efterbehandling taket i vardagsrummet är: tyg, drapera av silke, linne, jute

Fördelar med tyg tak:

 • Säkerhet.
 • Beständighet mot höga och låga temperaturer.
 • Låg kostnad.
 • höghållfast

Om så önskas, kan banan vara dekorerad med hjälp av broderi eller ornament. Kom ihåg att du behöver för att stärka tyget duken sömlös sätt. Sådan fastsättning är mer tillförlitlig och hållbar.

Med tissuebanor kan skapa ännu staplade struktur. Ofta med hjälp av en trim söker zonindelning lokaler. Stretch tak gjorda av tyg målningar kan dekorera LED strip.

Stretch tak i de inre badrum

Nyligen har tak i allt större utsträckning för att avsluta badrummet. Hängande målningar hjälper att dölja brister och kommunikation på basytan. Dessutom taken är attraktiva, och passar harmoniskt i det inre av badrummet.

Undertak i badrummet eller toaletten kommer att skapa en unik design och atmosfärUndertak i badrummet eller toaletten kommer att skapa en unik design och atmosfär


För att avsluta badrummet, kan du använda:

 1. Undertak. Använd en konstruktion lämpligt om badrummet i stil med minimalism och klassiskt. Undertak är installerade på specialprofiler. Tyger kan ha en annan konsistens och färg.
 2. Spegel paneler. Dessa tak är visuellt expandera rummet. Dessutom spegel paneler har en annan struktur och storlek.
 3. Tak av frostat glas. Sådana målningar passar perfekt i varje interiör. Frostat glas kan dekoreras med hjälp av ornament eller bild.

För efterbehandling badrum, kan du använda vattenavvisande gips. Avstängd struktur gjord av detta material såg mycket bra och är lätt att rengöra. Om så önskas kan gipsskivan skapar en multi-level struktur. Om taket i badrummet är låg, är det mer ändamålsenligt att färga tyg eller orsaka honom prydnad.

Montering spänning tak i toaletten med händerna (video)

Undertak är väl passar in i alla inredningar. En sådan konstruktion kan dekoreras med hjälp av färg eller andra efterbehandling material. Även material för undertak har olika texturer och färgscheman. När du väljer färger och texturer leta efter rummet design och färg på möblerna. Tänk på att taket inte ska målas i mättade färger, eftersom en sådan registrering skulle se smaklös och klibbig.

Undertak i det inre (foto)

0ESTBjGLZn6 ---- 1af00be6e0508a414ad8d6c5d9e76044- 8e333cd4c0c0b936081a1422ec0539c2- 93f08d91- 516- 141890zab1a54147396- 37448611- 1362533106486bulletin- c1fd160b039b95f55fab65f8fe45ecba- c2e5e0c4c97bb50884f160c9a1d50493-


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

map