The BlogUndertak har en hög prestanda, men det är nödvändigt att överväga att installera och nackdelar med de material som används iUndertak har en hög prestanda, men under installationen är det nödvändigt att ta hänsyn till de fördelar och nackdelar med material som används i den årliga raboteVremya rentvå taket i badrummet föll i glömska. Människor som värdesätter deras komfort och personlig tid, inte längre inblandad i denna tråkiga förfarande. I stället för de arkaiska metoder för tillkomsten av modern teknik. Naturligtvis rack taket i badrummet inte samlas i en halvtimme, och det kommer att bli dyrare kalk, men. Ändå, som de säger, det är värt det. Spendera lite pengar för att köpa den, och en tid på sin enhet, kommer du permanent glömma att reparera taket. När det gäller att ta hand om det, även här är det inga problem - tillräckligt för att ha en trasa, rengöringsmedel för rengöring från tid till annan, ett nytt tak.


Pinion tak badrum med sina händer

Undertak är mycket vanliga under de senaste åren, eftersom inte rädd för vatten och är mycket estetiskt tilltalande, särskilt med integrerade spotlights. Detta är dock inte den enda anledningen att ordna en liknande tak i mitt badrum.

Undertak till badrummet är inte rädd för fukt, och därför är det bästa att använda i rummetUndertak till badrummet är inte rädd för fukt, och därför är det bästa att använda i rummet

Enkel installation och en lekman kan göra det vid den tidpunkt då populariteten av budgeten reparationer, mycket lokalt, och möjlighet att arbeta med händerna, vilket gör detta ett betydande bidrag.

Verktyg och material

För att arrangera sådana tak hemma i det privata badrummet, måste du förbereda följande verktyg:

 • Lasernivån. Detta verktyg kommer i hög grad att underlätta ditt arbete. Du kan naturligtvis göra allt, och gammaldags metod, men det blir svårare när det gäller layout.
 • Roulette.
 • Marker.
 • Saxar för metall.
 • Borrmaskin med borr.
 • Laget, om ett konkret tak. Du kan säkert använda och slagborrmaskiner, men på grund av den mängd arbete att öka något, eftersom tiden för att portera ta längre tid.
 • Borr-kronan önskad diameter, beroende på diametern av de lätta fixturer. Till exempel, om 70mm lamporna diameter, måste borren vara 75 mm.
 • Självgängande skruvar.

Före installation, är det nödvändigt att taket för att förbereda alla nödvändiga verktyg för jobbetFöre installation, är det nödvändigt att taket för att förbereda alla nödvändiga verktyg för jobbet


Och, naturligtvis, en uppsättning av aluminiumlameller, hörn och stringers.

Monteringsställ undertak i badrummet

Baserat, i så fall, om taket är ojämn, det borde vara på varje vägg.

Den minsta höjden på taket i framtiden beräknas utifrån vad armaturdesign som ska installeras, och för att styra fästelement och hängare längd.

Efter lasermärkning är planerad framtid, är det nödvändigt att markera väggen för den kommande installationen. Det är bäst att göra en markör - det är bättre synlig än, säg, en blyertspenna.Instruktioner steg för steg

 • Baserat på dimensionerna av väggarna, måste du klippa området av aluminium, som är monterad på dras av linje, det vill säga runt omkretsen av badrummet. Detta görs på metall sax.
 • Den bredaste delen av hörnet och kommer plan med nät. Du måste först göra märken på hörnet, där varje 40 kommer att ytterligare borras.
 • Efter att hål borras i hörnet, måste du ansluta konsoler på väggen och gör en markering på väggarna i dessa hål.
 • Ytterligare borrplattor 6 mm borr med hårdmetall.
 • De resulterande hålen noggrant hamra de hammare plastpluggar.
 • Fäst hörna skruvar. Försiktighet bör iakttas så att området inte flyttas ned i förhållande till markup! Corner kommer att bli ett stöd för taket, dess syfte att dölja ändarna av rälsen. Så han bara kant snarare än hårdvara.
 • All last kommer att vara på taket skenorna (stringer), som är förenade med varandra just - intill varandra i lederna, och sedan skruva skruvar. Skarv stringers behöver när vi behöver en tredje stringer för att förstärka styvheten taket. Han kommer att gå igenom mitten av taket. Sålunda är de två sidostyckena placerades på kanterna av taket, och den tredje - i mitten.
 • Stringers är fästa till basen tak med långa skruvar som endast delvis är inskruvade i taket. Avståndet mellan dem - 70 cm och 20 cm från kanten av taket .. Guider liggande på hörnet, behöver skruvarna inte pressa dem till taket. Efter partiell vrida skruvarna, vilket sålunda kommer att anpassa taket.
 • Den första rack av aluminium är inställd på sidan motsatt ingången. Rack snäpper flikarna på ledarna. Rake trimmas 5 mm fritt utrymme på varje sida.
 • Efter inställning av andra floden lämna ett gap mellan den första skenan. Under denna period kommer jag att infogas remsor av glänsande aluminium som säkert håller taket och skapar en magnifik utseende.

Körning rack takmonteringKörning rack takmontering

Sådana tak är mycket väl såg med spotlights. För att installera dem måste du fylla på drill-krona. Borrade hål i skenan som ska installeras i taket. Armaturen är också placeras före installationen av racket i taket.

Efter montering av kuggstången föres genom lamphuset med en trådanslutningsblocket. Då lampan placeras.

Ytterligare montering av taket på följande sätt: skena införd i styrningarna och snäpp stringers. När den sista rack är installerad är stringers dras genom att rikta så taket.

Lysande skär skärs ut från varje sida av 1:a cm. Lamellerna är införda och låsta, bindning tak.

Hur man väljer ett rack undertak i badrummet

Reparationer i badrummet - det är inte bara kakel på väggarna och ersätta vid behov VVS.

En mycket viktig del i badrummet taket är inredning, och hur det kommer vara väl vald och välgjorda, påverkar utseendet på de välbehövliga anläggningar för livet som ett badrum.

Montering rack taket i badrummet är enkel i utförande, tack vare de mångsidiga materialegenskaper - brandsäkerhet och vattenresistensMontering rack taket i badrummet är enkel i utförande, tack vare de mångsidiga materialegenskaper - brandsäkerhet och vattenresistens


Valet av aluminium undertak är ingen tillfällighet, eftersom detta alternativ ger samma resultat som drömmar om varje självrespekt husägare: för att täcka skönheten i taket var inte på bekostnad av dess funktionalitet.

Fördelar rack aluminium tak:

 • estetik;
 • hållfasthet;
 • Fuktbeständighet;
 • hållbarhet;
 • Möjligheten att installera infällda armaturer;
 • Hygien. Frånvaron av mögel och mjöldagg;
 • Bra val av färger:
 • Enkel installation gör det möjligt att montera i taket utan inblandning av lego krafter - det vill säga. med sina egna händer.

Infällda armaturer för undertak är perfekta för badrum designInfällda armaturer för undertak är perfekta för badrum design

Rack undertak är den mest framgångsrika lösningen för efterbehandling taket i badrummet.


Absolut nödvändigt för fans av stil hi-tech. Men, och inte bara för dem.

Således kommer ditt badrum att vara mer bekväma rum som kommer att vara tilltalande för ögat, inte bara pomyvochnaya punkt i lägenheten.

Hur att köpa förnödenheter i rätt mängd

Rack tak är inte ett stort antal komponenter och komplexa detaljer.

En stor mängd olika färger av tak, finns i specialbutiker, kommer att hjälpa dig att förverkliga någon av dina idéer.

Förpackad allt du behöver är mycket lätt på grund av enkelheten i taket enheten.

Elements rack tak konstruktionElements rack tak konstruktion

Dess komponenter:

 1. Aluminiumlameller;
 2. suspensioner;
 3. Stödskenor;
 4. Linje trim.

Efter mätning badrummet, kan du följa butiken där du kommer att plocka upp och beräkna erforderlig mängd material.

Installation av undertak rack i badrummet (video)

Avslutningsvis vill jag att dra ett streck över alla ovanstående. Som ordspråket säger, alla lysande - bara. Enkel installation rack undertak - det kräver ingen speciell kunskap och lång erfarenhet av arbete med anordningen i tak. Onödiga och orimliga summor för att köpa en lämplig uppsättning av material. När det gäller verktyg, något som inte alla har en laser, och det behöver inte köpa, utan snarare låna från en vän eller hyrd. I värsta fall kan du också använda den mest vanliga nivå. Allt annat du har hemma är garanterad. En längre, måste du noga studera steg för steg instruktioner för installation och tak. kavla upp ärmarna, komma till saken. Lycka till!

Rack undertak i badrummet (foto)

6 2 52f03136e1e5ed21508f9625bfdd0f17 269 804 2117 789356d86775f32 25502 000009192040 13204159

Leave a Comment

Your email address will not be published.

76 + = 77