Undertak Grilyato: typer och design

Undertak Grilyato: typer och design

12 October 2017Undertak Grilyato perfekt att stänga taket defekterUndertak Grilyato perfekt att stänga defekter slå numera allmänt används tak. Sådana konstruktioner är mycket praktisk och lätt att rengöra. Det fanns utbredda undertak Grilyato. För första gången började de använda i Italien. Detta tak bidrar till att maskera kommunikation och defekter. Dessutom har cellulära taket inte bränna och inte deformeras med tiden.


Undertak celler: typer och design

Fotot visar elementen i taket GrilyatoFotot visar elementen i taket Grilyato

Innertak celler används ofta för kontors dekoration. Det finns 3 typer av sådana strukturer: ekonomi, standard och premium. Varje annan typ av tjock metallprofil.

Om du vill göra transparent design, föredrar tak, där storleken på nätet som sträcker sig över genomsnittet. Denna yta kan dekoreras med hjälp av neonljus.

Fler höjdpunkter är 3 typer av takkonstruktionen Grilyato:

 1. Pyramidal. Sådan konstruktion skiljer sig från andra celler genom närvaron av ovanlig form. Pyramidala tak bidra till att uppnå visuell öka storleken på rummet.
 2. Grilyato persienner. Denna konstruktion används för efterbehandling taket på platser lägger någon kommunikation. Vid användning av en sådan profil, är det möjligt att enkelt byta ut eller ta isär rören.
 3. Multilevel. Sådana tak monteras med hjälp av profiler som har olika höjd. Flernivåstruktur används huvudsakligen för dekoration av kontor.

Installation av tak Grilyato: steg för steg guide

Börja med stödskenor, och först därefter gå vidare till installationBörja med stödskenor, och först därefter gå vidare till installation


Innan du börjar installationsarbetet måste du plocka upp stödskena. Det kan ha en längd av 180 eller 250 cm. För att välja den optimala storleken på detaljerna beaktar dimensioner ditt tak.

Glöm inte att starta installationen av taket, borra hål för belysningen. Kom ihåg att installera en lampa behöver minst två eller tre suspension.

takmontage algoritm:

 • Först måste du åtgärda galgar.
 • Ställ sedan in huvud guide. Utgå från korta remsor.
 • När du har samlat ramen design, installera fixturer.
 • Kontrollera planhet taket med hjälp av en laser.

Vi samlar cell tak för kontors- och tekniska lokaler

Som bekant kan taket Grilyato användas för att ge kontoret. Dessutom är denna design perfekt för slutbehandling av produktionslokalerna. Emellertid är det önskvärt att rummet upphettades, annars suspensionen kan deformeras. För att göra en lyckad installation, måste du samla taket ordentligt.För att montera strukturen måste du köpa grundläggande styrningar av olika längd, galgar, hörn lister och aluminiumprofil. Vid val av produkter, uppmärksamma det material som de görs.

Samla mesh undertak behöver på följande sätt:

 1. Först markera taket. Välj en vägg, och markera på den utgångspunkten för vidare redigering. I syfte att säkra masktaket exakt under uppmärkning, använder en laser.
 2. Fäst styrningarna till stammen.
 3. Låsa konstruktionen med hjälp av skruvar.
 4. Installera profilen. Det skall bifogas skenorna med hjälp av galgar.

Vi sätter taket grid

Ribb tak förstärka takkonstruktionen Ribb tak förstärka takkonstruktionen

Nyligen, mycket populär spalt tak. Det är också installeras i kontors- och industribyggnader. Gallret är opretentiös i vården och ser mycket ovanligt.

Till att börja med måste du plocka upp guide. De ska monteras strikt parallellt med väggarna.

Installera undertaks rutor i följande ordning:

 • Först välja en plats där nätverket och styrningen är installerad.
 • Därefter, i ytterkanten av taket för att fästa start hörn. Utför denna operation kan du använda speciella ankare vars skal är gjord av plast.
 • Säkra hörnet på väggen med hjälp av skruvarna.
 • Med suspensioner eller bifoga trådstyrskenan.
 • Säkra alla guider så att de var strikt på samma nivå. För att göra detta genom att sätta dem i upphängningskroken.
 • Ställ racket.
 • Överskott material avlägsnas med en sax.
 • Samla galler och bifoga den färdiga modulen i en cell som finns i guiden.
 • I slutet måste du installera armaturer. Glöm inte att säkra dem med hjälp av galgar.

Undertak Grilyato typer: fördelar och nackdelar

Som med alla konstruktion, sådana Grilyato tak har fördelar och nackdelar. Men antalet plus mycket mer, så om du vill installera ett undertak i rummet, förnekar inte dig själv.

För tak Grilyato fördelar:


 1. Förmåga att visuellt öka utrymmet i rummet. Detta uppnås genom en tredimensionell geometri av panelerna.
 2. Enkel installation. Dessutom kan dessa tak lätt isär och utföra nödvändiga installationsarbetet.
 3. På grund av det faktum att utformningen av taket nätet, är det möjligt att förbättra de akustiska egenskaperna hos rummet.
 4. Alla byggkomponenter är tillverkade av brandsäkra material. Det är därför Grilyato tak kan användas i industrilokaler.
 5. Lattice, tillverkad av aluminium, inte rosta med tiden.
 6. Delar av strukturen görs bara av miljövänliga material.
 7. Grilyato tak inte kräver särskild omsorg. Det räcker med att 1-2 gånger i veckan för att torka galler med en fuktig trasa.
 8. Hög styrka och styvhet. Taket inte sag över tid.
 9. Elegant utseende.
 10. Hög reflekterande förmåga.

Den mest betydande nackdelen av taket Grilyato är dess höga kostnad. Denna design är värd flera gånger mer än undertaket av duk eller PVC-paneler. Dessutom, för att nackdelarna med taket, kan du inkludera svårigheten att installationen.

Undertak Grilyato (video)

Cellulära tak är idealiska för dekoration av kontors- och industrilokaler. Om du väljer att använda en typ Grilyato takmontage producera exakt enligt anvisningarna. Tänk också på att innan du startar installationen behöver du korrekt markera taket. Av stor betydelse är kvaliteten på material. Det är önskvärt att välja en tjock metallprofiler. Med deras hjälp design kommer att bli mer hållbara och håller längre.

Undertak Grilyato (foto)

centrgodessa2 1-podvesnyie-potolki-na-osnove-profilej-grilyato 4 7e041d327f5c7e88d3642578d6fe54a8 54f5be3ea3d707845e48b51427471fd9XL 56d13e6d463ea9190a955d0fb305b015 212 557griltotclimeranceekaterinburg 618 666.381

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map