Underlaget under tapeten: 4 Villkor

Underlaget under tapeten: 4 Villkor

12 October 2017Underlaget under tapeten kommer inte bara att bidra till att anpassa väggen innan du klistrar tapeter, men också ge utrymme isoleringUnderlaget under tapeten kommer inte bara att bidra till att anpassa väggen innan du klistrar tapeter, men kommer också att ge isolering komnatyPodlozhka ger värmeisolering. Det ger också ljudisolering, isolering, ångspärr. Arbeta med lätta material, kan lim klara även en lekman. Fördelarna med att använda underlaget under tapeten kan omfatta följande: det jämnar ytan innan du klistrar tapeter, eftersom det är lätt att limma, vilket gör det möjligt att göra reparationer på egen hand. Materialet skyddar mot kondensation och fungala vägg lesioner, är inte rädd för fukt och absorberar inte fukt, inget behov av att göra den slutliga beläggningen kan upprepade gånger åter stick tapeter.


Ljudisolerade tapeter på väggarna i lägenheten - komfort, värme och tystnad

Om folk vill skydda sina hem från yttre buller, måste du köpa en speciell substrat. För att skydda den tillförda isolerande och ljudisolerade material.

Mjukt poröst material absorberar ljud och ljudisolerande material stöta bort den.

Den bästa effekten uppnås när de appliceras flera typer av ljudisolerande material. Till exempel kan en fin effekt uppnås genom att applicera gips och gipsovolokno. Nyligen vinner relevans filmer och plattor av polyeten eller polyeten. Substratet har typiskt en tjocklek av 5 mm och 40 mm plattor.

Processen för limning

Att anordna substratet är inte svårt, förfarandet är som följer:

 1. Polyetenskumsubstrat kapas i stycken av lämplig storlek;
 2. På väggen är nödvändigt att applicera en för-klisterkomposition är lämplig för tung tapeter;
 3. Fästa substratet när den torkar ut och försegla fogarna med tejp;
 4. Sedan kan du hänga tapeter.

För att isolera rummet från yttre buller och ljud behov av att lim tapet att sätta på väggarna i en speciell substratFör att isolera rummet från yttre buller och ljud behov av att lim tapet att sätta på väggarna i en speciell substrat


Plattor av 40 mm i lägenheten måste säkras med speciella skruvar. Ovanpå lim "kastas" Gips efter en grov yta som kan limmas tapeter.

Super tunn ljudisolering i lägenhet under tapeten: fördelar och egenskaper

Det tunna substratet är mycket populära bland konsumenterna på grund av dess prestanda.

Substratet under tapeten har följande fördelar: 1. Hög hållfasthet;
 2. Miljövänlig;
 3. Skydd mot fukt och mögel;
 4. Hög isolering.

Detta ideal valsyta material under täckfärgen som bakgrund.

Passiv brusreducering hållbar yta, så att du kan limma tapeten press på duken flera gånger.

De mest populära och framstående goda egenskaper anses väsentliga varumärken:

 • EcoHeat;
 • Penolon;
 • Poliphili (Trocellen).

Tunt substrat under tapeten har hög hållfasthet, miljövänlighet och dess mycket lätt att limma på väggarnaTunt substrat under tapeten har hög hållfasthet, miljövänlighet och dess mycket lätt att limma på väggarna

Dessa tillverkare är bättre än andra har visat sig på marknaden. Ekoham substrat består av polyetenskum och externt liknar papperet. Strukturen av tyget likformig och tät. Penolon mest relevanta av befälhavarna, ser materialet ut som ett tvärbundet polyetenskum. Polyphemus har obestridliga fördelar, är det lätt att använda, det var ren och hållbar.

Högkvalitativ isolering - underlaget under tapeten

Isoleringsmaterial under tapeten från företaget Ekoham används för isolering av väggar. Detta är idealiskt för rum med hög värmeförluster. Värmeisolering ersätter halv tegel murverk.

Den mest effektiva användningen av materialet i lägenheten, hus på landet, där den monterade enskilda värmesystemet.

Ljudisolering, isolering Izolon från Ekoham lämplig för personer som vill lösa problemet med ljudisolering.

Till exempel:


 • Bullriga grannar;
 • Bullret på gatan;
 • Isolering från grannar (inte hört).

Isolering från Isolering från "Ekoham" är mycket enkel att använda och det kommer att kunna limma även otränade reparatör

Materialet har slutna porer, och detta uppnås tack vare isoleringen effekt. För att inte tala om miljövänlig isolering från Ekoham. Denna produkt är ren och säker, eftersom produktionen inte används giftiga tillsatser. 

Ljudisolering, tapeter underlag: recensioner mästare och materialegenskaper

reparatörer alltid ytterst noga utvalda material för reparationer. Detta är inte förvånande, eftersom det beror på materialet slutresultatet och hållbarhet reparationer.

Baserat på feedback från professionella reparatörer kan lyfta fram fördelarna och nackdelarna med underlaget under tapet med ljudisolering effekt:


 1. Substratet bör inte användas i våtutrymmen.
 2. Innan enheten på väggen, bör ytan behandlas av svampen.
 3. Bakgrundsbild på täck bör du välja tät, annars kan det lysa igenom underlaget.
 4. Endast ett substrat kan inte skapa en fullständig ljudisolering, så det rekommenderas att använda minst två av materialet tillsammans.
 5. Materialet är lätt att skära, limmas, arbeta tillsammans med honom är ett nöje.
 6. Underlaget under tapeten säker och miljövänlig, är det möjligt att arrangera även i barnkammaren.
 7. Utmärkt håller värmen i rummet, så att fick mycket positiv feedback från kunden och från styr och reparation.

Innan du köper substratet under tapeten bör ägnas åt varumärkesleverantörer, det material som görs för att undersöka dess egenskaperInnan du köper substratet under tapeten bör ägnas åt varumärkesleverantörer, det material som görs för att undersöka dess egenskaper

Oavsett användaren inte valde underlaget, kommer det att uppskatta dess stabil struktur. På grund av material kan du skapa inte bara - akustisk, värmeisolering, men också att anpassa väggarna innan du avslutar rum.

Ljudisolering i lägenheten: hur man limma substratet under tapeten ordentligt

Många kommer att undra hur man hålla kvalitativt matchas substrat. Det första du rekommendera att behärska - är det bra att förbereda ytan för limning.

Det är nödvändigt att ta bort all gammal färg från ytan av väggen, färg, tapeter. Du bör också täcka upp sprickor och skrevor.

Därefter är det nödvändigt att behandla väggen primer. Lika viktigt att förbereda själva substratet, för detta ändamål tidigare skurits i bitar och placeras under tryck. Följande fluff inre ytan av substratet och limmet kan limmas vid väggen. Processen liknar en traditionell klistra väggarna, men bara i det här fallet bör du hålla kniven rumpa.

Viktigt! Applicera inte lim på lederna, eftersom detta kommer att leda till bindningsmaterialet. Det är också nödvändigt att se till att alla luftbubblor ut från under bladet. Utvisa luft kan speciella gummivalsen. Fogar efter limning och torktyger kan limma papper tejp.

Det första steget, innan du klistrar väggarna i underlaget under tapeter, måste du noga förbereda själva ytanDet första steget, innan du klistrar väggarna i underlaget under tapeter, måste du noga förbereda själva ytan

Experter säger om de särskilda villkoren i substratetiketten:

 1. Limning måste substrat vid en lufttemperatur på högst 10 grader, annars kvaliteten på arbetet inte kommer att glädja. Den bästa tiden att reparera våren eller hösten.
 2. Primas väggen är det nödvändigt.
 3. I rummet bör det inte finnas några drag.
 4. Viktigt Efter smörj tyg lim för att vänta några minuter, sedan kommer substratet att vara lättare att bindas.

Efter okomplicerade regler kan kvalitativt bygga väggar och skapa en god ljudisolering i rummet. Trots de blandade recensioner av substratet under tapeter, är materialet fortfarande är relevant och efterfrågan.

När man beskriver och tillämpning av olika typer av substrat åsikter bland konsumenter och hantverkare delades. Hoppers till fördelarna med materialet genomdriftsduglighet med substratet, en rimlig kostnad för materialet och hållbarheten av reparation. Den relativa nackdel inte övervägt möjligheten att skapa den perfekta ljudisoleringen för ett bra resultat är det nödvändigt att använda flera olika typer av material samtidigt.

Substratet under tapetklister som en (video)

Substrate brukar få invånarna i flerbostadshus som vill isolera sig från grann ljud. På grund av det faktum att efter alla positiva recensioner ibland mer, är populära och efterfrågade både för professionella byggare och människor som gör reparationer på sina händer underlaget under tapeten.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =

map