U overstroomde het verlaagde plafond: wat te doen

U overstroomde het verlaagde plafond: wat te doen

12 October 2017Als u hierboven overspoelen de buren, dan zal het verlaagde plafond water te houden, zodat het niet de meubels en apparaten lijdtAls u hierboven overspoelen de buren, dan zal het verlaagde plafond water te houden, zodat het niet de meubels en apparaten Veel mensen willen plafonds voor hun onmiskenbare voordelen lijdt: schoonheid, gemak van installatie en bediening, evenals de mogelijkheid om uit te maken van de kale betonnen plaat perfect vlakke ondergrond. Echter, in ons leven, dergelijke incidenten gebeuren, zoals overstromingen water. Wat als een spanplafond verzamelde water? In feite is de situatie is niet zo slecht als het lijkt op het eerste gezicht.


Verlaagde plafonds houdt water: Truth or Myth

Het feit dat het verlaagde plafond is gemaakt van hoge kwaliteit PVC-doek, is in staat om een ​​aanzienlijke hoeveelheid water vast te houden - het is waar! Maar denk niet dat het water er voor onbepaalde tijd kan blijven. Natuurlijk, de kans dat water in de kamer is er. Wat te doen in een situatie, als u merkt dat het verlaagde plafond is gevuld met water.

Verlaagd plafond is in staat om het water voor 2-3 dagen vasthoudenVerlaagd plafond is in staat om het water voor 2-3 dagen vasthouden

Procedure voor de Golf van spanplafond, of als het dak lekte:

 • Schakel de elektriciteit in de kamer waar het plafond lekte.
 • Als een druppel water door te dringen in het appartement via de gaten voor verlichting, dan vervangen door een grote container om water te halen.
 • Nu de stekker uit het hele appartement, omdat het plafond water kan doordringen tot andere bronnen van elektriciteit, in aanvulling op de plafondverlichting.
 • Ga nu naar het appartement, waar ze boven wonen buren. Laat hen weten over wat er gebeurt, als ze nog niet weten. Als de buren in het appartement is er een vloed van nutsvoorzieningen, dan bel dan onmiddellijk de juiste hulpdiensten en te helpen om te gaan met de overstromingen. Vergeet niet om de elektriciteit in het naburige appartement uit te schakelen indien nodig.
 • Met het oog op het plafond te redden moeten de hulpdiensten team bellen van het bedrijf dat het plafond vervaardigd. De lijst van diensten omvat reizen in het geval van overstromingen.

In geen geval niet doorboren de blaas, waardoor gevolge van een overstroming. Dit zal enorme onherstelbare gat in het doek te veroorzaken.

Hoeveel waterbestendig verlaagd plafond

Er zijn verschillende versies over het vermogen van een spanplafond hold water: basisinformatie is gebaseerd op een hypothetische bedrag gelijk aan honderd liter. Echter, kan het cijfer variëren afhankelijk van verschillende factoren.


Spanplafond weerstaat ongeveer 100 liter per 1 vierkante. meterSpanplafond weerstaat ongeveer 100 liter per 1 vierkante. meter

Wat is de mogelijke impact op de hoeveelheid vastgehouden water:

 1. Het gebied van het plafondoppervlak. Hoe groter het gebied, de overeenkomstig lagere hoeveelheid water die in staat is het plafond te houden.
 2. De kwaliteit van de stof. PVC kan een ander vermogen om water vast te houden, afhankelijk van de kwaliteit hebben. Bestel het plafond alleen van betrouwbare bedrijven.
 3. trekkracht. Hoe sterker, gespannen stof, hoe dunner wordt. Dienovereenkomstig dunne plafond minder betrouwbaar zijn.

Fabric plafond heeft geen capaciteit om water vast te houden. Na een grote overstroming stof plafond is waarschijnlijk moeten veranderen. Vinyl web in dit opzicht veel voordeel voor de stof.

Self-pompen van water uit het spanplafond

Als theoretisch stel je de situatie die je nergens terecht voor hulp en overstroomde het plafond om jezelf te redden, dan natuurlijk moet je een actieplan te ontwikkelen voor een dergelijk scenario. In het algemeen is de situatie waarin een waterzak moet vechten op hun eigen, is het wenselijk te elimineren, omdat het corrigeren van de situatie is niet zo makkelijk zonder speciale apparatuur. Er moet echter worden beschouwd als een dergelijke situatie.Om water te pompen uit het spanplafond, hebben 2-3 mensenOm water te pompen uit het spanplafond, hebben 2-3 mensen

Wat doe je als je alleen waren vertrokken met de overstroomde vinyl plafond:

 • Nadat u de voedingsbronnen zijn losgekoppeld en omgaan met de bron van de overstromingen, kunt u overgaan tot het grootste deel van het werk.
 • Bereid voldoende lege watertanks.
 • Zoek een partner om te gaan met overstromingen.
 • Bereid een ladder of een hoge tafel.
 • Als de hoeveelheid water is niet erg groot is, is het mogelijk om het water uit de openingen in het plafond. Deze lamp of luchter en water om de spleet te passen verwijderen.
 • Als er veel water en het plafond slecht doorzakte, verwijder dan de vloeistof zal automotive pomp helpen voor het verpompen van brandstof. Overgeheveld water uit de capsule met water in een lege container.
 • Als uw plafond is solide, is het noodzakelijk om het mes rand van een stokbrood vrij te geven.
 • Nadat het water werd afgevoerd je nodig hebt om de binnenkant van het web en warmte om vorm te drogen kwam naar normaal. Deze procedures zijn het best overgelaten aan professionals die kunnen wachten tot de belangrijkste probleem is verholpen.

Het is beter niet te haasten met het herstel van het plafond. Als gevolg van een onjuiste bijlage die u kan het beschadigen. Bel de experts aan het vinyl oppervlak te herstellen.

Hoe wordt verlaagd plafond na de overstroming te drogen

Na het grootste probleem is opgelost, is de volgende vraag is hoe aan het plafond te herstellen. Herstel bestaat voornamelijk uit het drogen van de baan.

Om niet te wachten tot het verlaagde plafond op natuurlijke wijze drogen, moet u een gewone föhn gebruikenOm niet te wachten tot het verlaagde plafond op natuurlijke wijze drogen, moet u een gewone föhn gebruiken

Er zijn verschillende soorten van manieren om het plafond na de zondvloed te drogen:

 1. Technische. Bel het bedrijf om de plafonds te installeren, en het snel en nauwkeurig terug te keren het plafond onberispelijke staat.
 2. Laat het plafond in stokbrood niet bij te vullen voor een paar dagen tot het vocht niet weg natuurlijk zal gaan. Om het tempo van het herstelproces van slappe secties vallen normaal huishouden föhn in de afwezigheid van een gebouw.

Wanneer als gevolg van opgehoopt onder het plafond protopleniya heet water, dan is het risico van het vinyl zal cruciaal zijn. Veroorzaakte vervormingen heet water kunnen onomkeerbaar zijn.

Stof plafonds: reparaties na de Golf

De stof is zeer slecht verdragen overstromingen. Als het volume van het water was geweldig, is het waarschijnlijk dat het plafond zal moeten veranderen. Echter, er zijn gevallen waarin het lek is klein. Dan kunt u "weinig bloed" te doen en kleine manipulaties van het weefsel plafond transformatie te maken.

Als de stof is overstroomd spanplafond, is het raadzaam om te elimineren van de afwijkingen kan veroorzaken professionals die zijn conditie op prijs stellen en actie te ondernemenAls de stof is overstroomd spanplafond, is het raadzaam om te elimineren van de afwijkingen kan veroorzaken professionals die zijn conditie op prijs stellen en actie te ondernemen


Wat zijn de opties voor de transformatie van het weefsel van het plafond na de overstromingen daar:

 • Kleine vlekken van vuil en roest kan proberen te reinigen met een zachte doek met een reinigingsmiddel.
 • Folk remedie tegen roest op de stof - is ammoniak.
 • Oppervlaktereiniging met detergent reinigingsmiddel. De aanwezigheid van dergelijke inrichtingen de werking van het weefsel plafond, en de schoonmaak in het algemeen sterk vereenvoudigen.
 • plafondschildering. Fabric plafond kan worden geschilderd! Deze eigenschap zal moeten worden, wil het plafond er was een grote vlek van roest. Wacht tot de volledige droging van het weefsel en de gastheer voor het aanbrengen van verf.

Als je weet dat de overstromingen in het huis van een veelvuldig voorkomen kan worden, is het het beste om de vinyl plafond te installeren.

Zwaar overstroomd verlaagd plafond (video)

Gulf vinyl plafond ziet er angstaanjagend. Echter, te pompen uit overstroomde het plafond - het is echt. Bovendien wordt de verlopen systeemplafond de redding van de gehele appartement. Dit is niet alles de redenen voor de installatie van spanplafond echter dat de pvc-doek gered van de overstromingen in het huis, is een sterk argument in het voordeel van een dergelijk plafond te dekken.

Verlaagde plafonds overspoeld (foto voorbeelden)

3-1 3 5 017-01 17-potolok 28042015-154500e3dada0994610284879eb05383a993c0 130 535 4321 56757


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 67 =

map