Types volants in de kamer: 3 beeld en voordelen

Types volants in de kamer: 3 beeld en voordelen

12 October 2017Vanwege volants kan de kamer een gezelligheid en comfort te gevenVanwege volants de kamer een gezelligheid kan geven en het comfort van de woonkamer kan met recht worden genoemd de grote zaal in het appartement - er gaat bezoeken, ontmoet 's avonds het hele gezin. Daarom moet het ontwerp van de kamer zeer zorgvuldig en op verantwoorde wijze worden benaderd. Gordijnen zijn een van de belangrijkste elementen van het interieur, en zandlopers - bijzondere decoratie gordijnen. Vandaag laten we praten over de soorten volants in de hal, omdat ze beter af te halen en te gebruiken.


Rassen en foto volants in de kamer

Het interieur zandlopers worden nog steeds beschouwd als een klassieker element van het versieren van de woonkamer, dus het is best gordijnen met hen zal kijken in een kamer ingericht in een klassieke stijl.

Hoe om te kijken zandlopers in verschillende interieurs kan worden gezien in de specifieke voorbeelden:

 • Soft zandlopers - ideaal voor een landhuis, het creëren van een verfijnde en edele interieur;
 • Twee kleuren (meestal zwart en wit) zandlopers zijn geschikt voor kleine kamers en sober zien er eenvoudig maar stijlvol;
 • Zandlopers van lichte stof zal de sfeer van de hal afwerken in de stijl van de country muziek en klassieke look zacht en gereserveerd;
 • Zandlopers kameleon kleur geschikt voor klassiek interieur kamer kijken zeer ongebruikelijk;
 • Plain gordijnen met lambrequins grijze en zwarte kleuren zal er goed uitzien in een modern design lijnen - modern en minimalistisch.

Zandlopers moeten harmonieus integreren in de algemene stijl van het interieur, houden van de balans tussen alle decoratieve elementenZandlopers moeten harmonieus integreren in de algemene stijl van het interieur, houden van de balans tussen alle decoratieve elementen

Pick zandlopers meubilair van toon, licht gordijnen te combineren met matte tule en niet overdrijven met decoraties in moderne stijlen om decoratieve elementen op zandlopers toe helemaal niet nodig hebben.


Voordelen van swags voor de hal

Tentschort - een klassieke gordijnen decoratie, populair en nu. Het verfraaien van de top van de gordijnen, en voert een louter decoratieve functie. Het wordt soms gebruikt om onregelmatigheden muur of raam te verbergen.

Tentschort wordt gescheiden van de gordijnen aangebracht, maar in combinatie met een tule, gordijnen, decoreren en completeert de rest van het interieur.

Als uw kamer is niet genoeg licht, kunt u het venster lambrequins alleen en niet te versieren om gordijnen op te hangen.

moet worden gewezen op de grote verscheidenheid aan modellen onder de voordelen van swags, waardoor ze gemakkelijk op te pikken voor elke stijl van het interieurmoet worden gewezen op de grote verscheidenheid aan modellen onder de voordelen van swags, waardoor ze gemakkelijk op te pikken voor elke stijl van het interieurEr zijn een aantal professionals gebruiken volants voor de zaal:

 • Zandlopers kijken exquise, kan zelfs de meest eenvoudige interieur te maken interessant;
 • Hiermee kunt u visueel glad de onregelmatigheden van het plafond en de muren;
 • Een groot aantal van texturen en kleuren maakt het mogelijk om een ​​uniek interieur in elke ruimte te creëren.

Echter, zandlopers zijn vrij duur, niet iedereen kan veroorloven. Daarom, na te denken over de vraag of je wilt dat ze precies en of zandlopers precies zal blijken als je wilt dat ze.

Tentschort in de zaal: de mode trends en Pictures

Als u wilt maken of order zandlopers, dan moet je op de hoogte blijven van de mode trends.

Actuele gebieden:

 1. In 2017, de mode-gordijnen met harde lambrequins. Let op de rechte pelmet zonder versieringen, weefsel selecteert monofoon of met een eenvoudig abstract patroon.
 2. Fashion zal zijn heldere en rijke kleuren van stoffen, kiest oranje, aqua, groen, geel en rood. Afhankelijk van het ontwerp van de kamer pak je de vorm lambrequin.
 3. Ook terug te keren kameleon stof. Gordijnen met volants van een dergelijk textiel zal een chique omgeving te creëren en zal er anders uitzien, afhankelijk van het licht.
 4. De trend is groen en bloemen patroon. Gordijnen gemaakt van stof met een patroon van planten, takken, jungle creëren van een rustige binnentuin, en past in elke omgeving.
 5. Creatieve en ongewone blik gordijnen met volants van gestreepte stof, vooral als ze hebben verschillende texturen. Matte en glanzende textiel strips geschikt voor klassieke ontwerp van de hal en de moderne.

In de hal, gemaakt in een klassieke stijl, een goede oplossing is om een ​​goudkleurige volants gebruikenIn de hal, gemaakt in een klassieke stijl, een goede oplossing is om een ​​goudkleurige volants gebruiken

In de eerste plaats gericht op de keuze van kleuren en vormen van swags om uw eigen smaak. Als u wilt een moderne stijl te creëren, kijk dan naar de trends.

Met behulp van verschillende soorten volants in de woonkamer

ontwerpers zijn er drie fundamentele soorten zandlopers.


Ze zijn:

 • taai;
 • zacht;
 • Gecombineerd.

De meest duurzame is moeilijk lambrisering. Ze zijn gemaakt van dikke stof behandeld met afdichtingsproducten - Dublerin of tussenvoering. Door zijn kenmerken, kunnen ze verschillende vormen en decoratieve elementen. De meeste vaak moeilijk zandlopers een rechthoekige vorm, en soms gebogen. In sommige gevallen, harde zandlopers zelfs gespannen over een houten of plastic frame.

Dit soort volants goed met tule gordijnen en klassiek, maar ook ziet er goed uit met luiken.

De tweede optie volants - zacht. Het is gemakkelijk en eenvoudige modellen, die mooie plooien vormen. De meest voorkomende vorm van woonkamer, kijk bijzonder plechtige en harmonieus met tyulyami en gordijnen, die verschillende gordijnen hebben. De eenvoudigste vorm van zachte stof swags strook wordt verzameld met behulp lint.

Soft zandlopers creëren een sfeer van pacificatieSoft zandlopers creëren een sfeer van pacificatie


Zijn aan populariteit wint nu een noviteit - gecombineerd zandlopers. Ze combineren elementen van harde en zachte volants, helpen om een ​​ongebruikelijk ontwerp opties voor Windows te creëren. Ook zijn ze vaak de twee delen gemaakt van verschillende materialen, waardoor het gemakkelijk voor hen te zorgen, kan het harde deel worden gestofzuigd, en zachte gemakkelijk te wassen.

Zandlopers kunnen worden gemaakt van de sluier te zacht en zeer lichte interieur elementen. Geschikt voor delicate woonkamer, gedaan in pastelkleuren. Zij zijn de gemakkelijkste om hun eigen handen naaien van goedkope stof, zij een aanvulling op het interieur, maar dat het milieu niet overbelasten. Geschikt voor zowel klassieke als moderne ontwerp van de kamer.

soorten swags zijn onderverdeeld in vorm, achtereenvolgens:

 • maaswerk;
 • Bando;
 • trekjes;
 • bel;
 • Coquille;
 • Dzhabot;
 • Tie.

Opengewerkte zijn de gordijnen met verschillende patronen, kant, vaak strak of gecombineerd. Bando - harde en dikke profielkrans in de vorm van een doek gordel. De randen kunnen hellen, rechte, een speciaal ontwerp of zijn bereid in elke gewenste vorm. Trekjes vormen een doek bevestigd koord. Ideaal voor kamers met onvoldoende verlichting. Vaak worden ze gemaakt van felgekleurde stoffen.

Klok heeft speciale plooien, vergelijkbaar met de bloemblaadjes van de bel. Coquille heeft twee vouwen, die elkaar overlappen. Dzhabot - tentschort, die opgehangen aan de zijkanten en valt in plooien. Tie - de vorige versie van de tentschort, maar is in het midden, het is een integraal onderdeel van de klassieke interieur ruimte.

volants voor decoratie in de kamer

Ondanks het feit dat zelf heel mooi zandlopers, ziet er elegant en ongebruikelijk, kunnen ze worden versierd met additionele decoratieve elementen.

Garnituur zandlopers pasta met gesneden stukken stof of andere decoratieve elementenGarnituur zandlopers pasta met gesneden stukken stof of andere decoratieve elementen

Bijvoorbeeld:

 • Momenteel populair mooie zandlopers met strass, ze relevant in de woonkamer, in een Aziatische stijl, evenals moderne glamoureus kamers zijn;
 • Hebben hun populariteit klassieke zandlopers met franje en kralen verloren, kunnen ze worden gebruikt in een klassieke setting en barokke;
 • In een kleine kamer is het beter niet om extra decoraties voor volants te gebruiken;
 • Volg tentschort voldoende speling moeten de vouw 1 \ 6 de afstand van de vloer naar de dakgoot zijn;
 • Stof kleur gekozen, afhankelijk van het ontwerp en de kleuren van de woonkamer, moet zandlopers in harmonie zijn en een aanvulling op de meubels en decoratie.

U kunt versieren je eigen handen zandlopers. Kies een ontwerp, patroon, de aankoop van decoratieve materialen en naai aan de volants.

Mooie zandlopers de kamer (video)

Ondanks het feit dat de meeste van zandlopers kan worden gezien in de klassieke interieur, ze zijn populair tot nu toe. Een groot aantal rassen van gordijnen decoratie laat ruimte voor verbeelding en geeft de mogelijkheid om een ​​uniek interieur in elke ruimte te creëren. Bij het maken van een kamer, kunt u navigeren zoals modetrends en vasthouden aan alleen hun voorkeuren.

Voorbeelden zandlopers in de hal (foto interieur)

3-lambrekenyi-dlya-zala 6-1 13 33 071d012798daa4orig 235 345-61 8418image 56729f72ae0f11-1 56729f72e5329

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

map