Types trap en 3 van hun waardigheid

Types trap en 3 van hun waardigheid

12 October 2017Mooie trap kon wel eens de belangrijkste focus in de binnenruimteMooie trap kon wel eens de belangrijkste focus in het interieur pomescheniyaMaterialy voor trap productie zijn zeer divers. Samen met de traditionele houten ladders, fabrikanten bieden een breed scala aan patronen en materialen. In een prive-woning wordt vaak gebruikt zweeft. Dit type wordt beschouwd als een klassieker. Samen met de boom, kunt u een groot aantal apparaten van ijzeren trap, en zelfs glas te vinden.


Trap: de klassieke look

Het ontwerp bestaat uit sporten en stappen leunend daarop (maart-ontwerp, dat bestaat uit een trap). De onderscheidende kenmerken van deze ladders een directe stap beknoptheid, geen grote hoeveelheden van geprefabriceerde elementen, monolithische, verhoogde duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voor een groot landhuis is beter om te kiezen voor drijvend in een klassieke stijlVoor een groot landhuis is beter om te kiezen voor drijvend in een klassieke stijl

DRIJVENDE zijn:

 1. Odnomarshevaya;
 2. half-tempo;
 3. Mnogomarshevaya.

Het ontwerp van dergelijke ladders is zeer eenvoudig, is het mogelijk om te bouwen met hun eigen handen. Maar er zijn nadelen - je een grote ruimte voor het ontwerp van de installatie nodig. Daarom is in een klein huis pick-up een ander soort ladder.


Concrete ZWEVEND

De meest duurzame materiaal voor de vervaardiging van ladders - dit is beton. Trappen gemaakt van beton is het mogelijk om uw eigen te bouwen. Aanbevolen in de ontwerpfase huis plan ontwerp-regeling. Installatie wordt tijdens de bouw van het huis uitgevoerd. Er wordt aangenomen dat de betonnen trap grijs en saai zal zien, en is alleen geschikt voor de ingangen van appartementsgebouwen. Maar dit is niet het geval is, als gevolg van de verschillende methoden van bekleding en een groot aantal elementen beschikt.

Het voordeel van betonnen trap in dat het wordt gekenmerkt door taaiheid en duurzaamheidHet voordeel van betonnen trap in dat het wordt gekenmerkt door taaiheid en duurzaamheid

De belangrijkste voordelen: • Goede brandwerendheid;
 • Vochtbestendigheid;
 • Slijtvastheid.

betonnen trap zal u van dienst voor de komende jaren. In dit geval zal je uiteindelijk niet de moeite of ongemak gekraak op de trap. Een werkwijze voor het bekleden van een betonnen constructie is geschikt voor vrijwel iedereen.
Marching betonnen trap kan worden als odnomarshevaya en mnogomarshevaya. De installatie van een ladder zal niet lang duren. Belangrijker nog, als er veel voordelen, de prijs van de afgewerkte ladder niet raakt te duur. Maar deze trappen zijn erg massief en weegt veel, dus mogelijk niet geschikt voor elke kamer, maar perfect geschikt zijn, bijvoorbeeld om het huis binnen te gaan, maar we zijn gewend om ze te zien in de organisatie van de trappenhuizen in de 9 verdiepingen tellend gebouw.

De hellingshoek van de ladder maart

De naleving van alle regels en voorschriften bij het installeren van de trap stijging en daling maakt comfortabel en veilig. Let op bij het installeren zich op trap verlichting ruimte, zoals behandelde treden. Bepaling van de gewenste breedte van de mars, een veeleisende werkstuk. Trappen moet comfortabel voor elk familielid.

Ook moet de helling, die wordt berekend en het aantal vluchten te berekenen en daarmee het benodigde materiaal.

De ladder kan veilig te maken op de juiste wijze de hellingshoek berekenenDe ladder kan veilig te maken op de juiste wijze de hellingshoek berekenen

Horizontale ladder en trap moet overeenkomen met de meest comfortabele ° van waarde.

Bijvoorbeeld:

 1. Wanneer gekanteld tot 23 graden is het raadzaam om een ​​ramp te installeren.
 2. Als u niet zeer steile trap, voer mate kan variëren 24-37.
 3. Minder zal trappenhuis met vlakke hoek trokken 38-45 graden, ladders - 45 graden.
 4. Een hoek van 90 graden met een ladder, die meestal aan de muur worden gebracht, bijvoorbeeld het hok ladderhoek hebben.

Bij de installatie moet u aandacht besteden aan het feit dat u de hoek hebt gekozen bij elke mars moet hetzelfde zijn. Je zet de ladder, hoe meer ruimte het inneemt. Het aantal stappen wordt beschouwd als zeer eenvoudig. Het is noodzakelijk om de waarde van de gewenste lengte van de ladder te nemen en gedeeld door de hoogte van de stijgbuis. Figuur zou moeten gebeuren zonder een spoor achter.

trede

In de regel, het aantal trappen en afmetingen berekend vooruitgang in de gerede trappen. Het maakt niet uit of je zelf, of order, maar slechts een individuele benadering van het ontwerp en de installatie zal doen, als een gevolg daarvan is de ladder die perfect past bij de algehele sfeer van het huis.


Met het oog op de ladder mooi en veilig te maken, kunt u het beste contact opnemen met de expertsMet het oog op de ladder mooi en veilig te maken, kunt u het beste contact opnemen met de experts

Door Gast:

 1. Aantal stappen om optimaal te kunnen gebruiken 3-16.
 2. Indien de ladder odnomarshevaya, de lengte van de berekende maximum van 18 graden.
 3. Wanneer zo vele trappen mnogomarshevoy optimaal voor elke maart.

Natuurlijk, als de ladder wordt gemaakt met hun eigen handen, en vervolgens door soortgelijke regels kan worden afgezien. Op de voorgrond, de neiging om het gemak en de economie van de ruimte over het hoofd.

Gewapend beton afgewerkt marsen worden beschouwd als de goedkoopste. Ze zijn ideaal voor elke decoratie.

Alle benodigde montage materialen, zoals een tank voor het mengen, moet u onmiddellijk en in een enkele bron te kopen. Zodat het ontwerp past perfect bij. Indien de in ISO afmetingen niet geschikt is, is het mogelijk om ze te vervangen, maar hebben geen effect. Een kleine verandering in de veiligheid van de constructie zal niet worden aangetast. In deze stap mogelijk te beschermen thuis op hun eigen, voeg gewoon rubberen pads.


Features odnomarshevoy ladder

De eenvoudigste verklaring, wat is de trap is een eenvoudige regeling van stappen zonder bijkomende sites.

Er zijn de volgende types:

 1. rechtdoor. De meest omvangrijke versie van de trap. Tegelijkertijd gemakkelijkste installatie.
 2. draaiend. Het bespaart ruimte als gevolg van de aanwezigheid in hun structuur van een kleine hoeveelheid van de haspels.

Soms is het mogelijk een structuur op te bouwen met een draaihoek van 90 graden. Het heeft een ontwerp van geschikte locaties. Populaire L-vormig uitgevoerd.

Per materiaalsoort bestaat uit:

 • houten;
 • metaal;
 • gewapend beton;
 • glas;
 • plastic;
 • steen;
 • MDF.

Voordat u denkt over de planning van een ladder alle nuances.

Praktisch en eenvoudig te installeren is een rechte trap van houtPraktisch en eenvoudig te installeren is een rechte trap van hout

voordelen:

 1. Het is makkelijk te maken met je eigen handen.
 2. Beweeg rond het eenvoudige ontwerp is erg handig.
 3. Of neerhalen zware dingen makkelijker om direct ruimte trap.
 4. Verhoogde veiligheid is vaak erg belangrijk als je kinderen in het gezin of de ouderen.

Er is een kans om het interieur te diversifiëren in een enkele mars.

nadelen:

 1. Het past niet in een kleine ruimte.
 2. Afmetingen sterk toegenomen.
 3. De ruimte onder de trap worden zelden gebruikt. In dit geval is het mogelijk om het uit te rusten en na het werk op de trap, bijvoorbeeld om interne lades te bouwen.
 4. Misschien meer waarde door gekozen als het gebruik ervan massaal materiaal moet zijn.

Zoek een enorme trap erg moeilijk. De eenvoudigste, en de standaard set zal minder massief kijken.

Odnomarshevaya trap naar de tweede verdieping

De meest voorkomende vorm van de trap naar de tweede verdieping in particuliere woningen wordt beschouwd odnomarshevaya trap. Een ontwerp van een dergelijke ladder is zeer eenvoudig, maar als je er een detail te veranderen, zeker moeten bijna de gehele structuur te veranderen. Komt overeen met de breedte-instelling op basis van de gekozen hoek. Dat wil zeggen dat de afstand van de vloer tot aan de ladder piek de hellingshoek te dicteren.

De grote hoogte en de geringe breedte van de karakteristieke steile trappen en vice versa.

Bijzondere aandacht moet worden besteed en de breedte van de stappen, omdat ze moeten comfortabel voor bewegingBijzondere aandacht moet worden besteed en de breedte van de stappen, omdat ze moeten comfortabel voor beweging

Natuurlijk net als andere typen odnomarshevye ladders bestaan ​​uit de basis en het podium. Zij vormen een aanvulling verder leuning en diverse decoraties.

Er zijn verschillende soorten odnomarshevyh trappen, afhankelijk van de basis:

 1. Op kosour. Deze trappen zijn meestal gemaakt van hout. Het algemene principe is dat de draagbanden (zijbundels) zijn vast niveau. Het nadeel van deze installatie die optreedt in de tijd, krakende en een groot aantal trappen.
 2. Met bouten. Er is geen gekraak, dankzij de rubberen afdichtingen. bevestigingssysteem is niet merkbaar voor het oog. Het product wordt verkregen minder massief dan kosour. Eventuele reparaties en vullen elkaar stap afzonderlijk zonder dat de hoofdstructuur.

ladder maart Dimensions

Het doen van de berekening ladders maten, kunnen worden geleid door de normen van GOST 9818-85 GOST en Sanpin, verder weg van hen mogelijk te maken, en het gebruik van de bestaande afmetingen van het werk gemakkelijker.

In de regel, de grootte van de ladder is afhankelijk van de grootte van de kamerIn de regel, de grootte van de ladder is afhankelijk van de grootte van de kamer

Bijvoorbeeld:

 1. Aanbevolen maart breedte van ongeveer 1 m - is de optimale breedte bij het optillen van een enkele persoon en dimensionele dingen.
 2. De hoogte van de stappen is afhankelijk van de helling parameters. Bijvoorbeeld onder een hoek van 27 graden, de hoogte 125 mm.
 3. De breedte van de trappen, het stappen handig voor een gewoon mens, is 260-330 mm.

Dergelijke parameters tegelijkertijd, en gemakkelijk te voet te zetten, en niet het tempo niet te verhogen.

Hoe maak je een trap met zijn eigen handen te maken

Meer traditionele en eenvoudig te houten trap te installeren. Voorafgaand aan de installatie begint, zagotovte alle benodigde materialen. Op welke montage methode je ook kiest, hangt af van het werkstuk materialen die nodig zijn.

Trap kan zelf maken als vakkundig benaderen de werkwijze zoals de vervaardiging en montagestructuurTrap kan zelf maken als vakkundig benaderen de werkwijze zoals de vervaardiging en montagestructuur

Krijgen fabricage ladders zagen stamdelen met een breedte van ongeveer 400 mm - dit tine in fase (ongeveer 4 omwentelingen stuks). Bevestig podium om kosour of comfortabel "mare". De draagbanden moet een extra uitsnijding te maken voor dit type bijlage. Wanneer alle stappen in de plaats, kunt u beginnen te werken aan de leuningen.

Alle items moeten samen met roestvast stalen bouten worden vastgezet. Een dergelijke bevestiging is duurzamer.

Verder is het mogelijk over te gaan tot de laatste deklaag of verven van hout. Afwerking is geselecteerd op uw smaak.

FLOATING eigen handen (video)

Stairway is de eenvoudigste en meest voorkomende vorm van de bouw in gebouwen met meerdere verdiepingen. Ze kunnen worden gemaakt van beton, metaal of hout en hebben een andere helling.

Ontwerp trap naar de tweede verdieping (de foto in het interieur)

1lestn 11 1-steklyannyie-ograzhdeniya-i-Perila-dlya-lestnits 52 131 10lestn 2111 5021 645.473 426.457

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 67

map