Typen frames voor trappen: 2 hoofdtypen

Typen frames voor trappen: 2 hoofdtypen

12 October 2017Het kader is een belangrijk onderdeel van de trap, om zo te installeren moet goed en verstandig worden behandeldHet kader is een belangrijk onderdeel van de trap, om zo te installeren moet goed worden behandeld en gramotnoNachav bouwen van een tweede verdieping, in aanvulling op de belangrijkste doelstellingen, rijst de vraag over de juiste plaatsing van ladders en steigers voor hen op dit moment op de markt is overvol met een verscheidenheid aan materialen, van hout en metalen afwerking. Op dit punt van de metalen skelet voordeligste, vergeleken met een houten frame. Ten eerste, is het metalen frame niet rot, en het zal niet beginnen dieren. Ten tweede, het is duurzaam en bestand tegen zware belasting.


Die frame ladders met hun handen

Ladders zijn er in verschillende vormen.

Ze zijn:

 • direct;
 • coil;
 • Swivel.

Rechte trap is zeer eenvoudig te vervaardigen en te assembleren. Deze ladder is opgebouwd uit één of meer overspanningen, voor een comfortabel trappen op en neer, maar een kleine fout bestaat nog steeds - voor een ladder hebben meer ruimte nodig. Het optimale aantal stappen 8-11, doch niet meer dan 15.

De eenvoudigste is een rechte trap, die je op hun eigen kunnen installeren zonder de hulp van deskundigenDe eenvoudigste is een rechte trap, die je op hun eigen kunnen installeren zonder de hulp van deskundigen


De wenteltrap is ingewikkelder te installeren, aangezien het noodzakelijk is om zich aan de juiste loodrechte richting eenvoudig instellen van de juiste hoek, maar het grote voordeel is dat het weinig ruimte inneemt, het op elke plaats kan worden gebracht, tegelijkertijd, is modieus en versieren het interieur elke ruimte.

Rotary trappen evenals een spiraal, ruimte te besparen in de kamer, een trap is het mogelijk om te zetten, in het midden van de kamer en in de buurt van de muur, maar de belangrijkste nadeel van een dergelijke ladder op het lastig naar beneden te gaan, want er is een goede kans op uitglijden.

Nadat de vorm van een ladder gedefinieerd, kunt u beginnen met het vervaardigen van het frame.

Monteren van de metalen frame voor de trap

Met het oog op het metalen frame te maken met je handen, op zijn minst een minimale kennis bij het lassen en metaalbewerking nodig.Metalen ladder frames zijn twee soorten:

 • gesloten;
 • Open.

Gesloten frames staan ​​bekend om hun eenvoud, omdat ze niet hoeven te "verheffen", zoals de bouw zal worden verborgen onder het afdekmateriaal.

Om te lassen het metalen frame worden verzocht om alle benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werkOm te lassen het metalen frame worden verzocht om alle benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werk

Het framesamenstel lassen, moet gebieden en hulpmiddelen zoals kanaliseren:

 • Lasinrichting (halfautomatisch lassen of elektrode);
 • Bulgaarse;
 • boor;
 • niveau;
 • roulette;
 • File.

Voor het vervaardigen van een dergelijk raamwerk moeten we hoeken en profielbuis hoge stijfheid. Aan de zijvlakken van het frame gelaste hoeken, vervolgens gelast aan het podium.

Alle onregelmatigheden kunnen worden verwijderd met een bestand en zeker niet te vergeten om prime de speciale anti-corrosie oplossing.

De basis voor de trap naar de open frame: of noodzakelijk

Open frame vereist soms een fundament voor stokken en moeilijker uit te voeren, omdat het zal worden gemonteerd op de geest, dus je moet meer inspanningen, zorg en nauwkeurigheid te maken tijdens de installatie.

Op hun beurt worden de open frame verdeeld in:


 • Open een stringers;
 • Open vorm met twee stringers.

Voeg ladderframe stabieler en betrouwbaarder kan via de betonfunderingVoeg ladderframe stabieler en betrouwbaarder kan via de betonfundering

Skeletten met open draagbanden zijn draagbalk waaraan het kussen direct is bevestigd, deze structuur lijkt gewichtsloos en lucht kunnen eveneens worden gelast aan de structuur van een extra beugel naar trap niet uitgezakt onder hoge belastingen.

Open frame met twee draagbanden is een metalen profiel met een rechthoekige doorsnede en bedekt met glazuur.

Hun uiterlijk doet denken aan een ladder. Na de installatie op stappen kooien en omheiningen, trappen krijgt eindelijk een afgewerkt uiterlijk.

En een basismateriaal voor een ladder: hoe te kiezen

Ondanks het gemak van de installatie van de trap, in dit geval, zijn er bepaalde nuances. open frame kost aanzienlijk meer dan de prijs van een gesloten kooi. Tegelijkertijd moeten we niet vergeten dat voor de kwaliteit van het ontwerp het beste past bij de kwaliteit van de lasnaden en het fundament voor de pijlers.


Hoeft niet per se de ladder volledig te maken van metaal, op dit moment zijn er veel design cursussen die de trap versieren.

Een mooie trap met smeedijzeren balustrade niet alleen sieren het interieur, maar ook zal het een verfijnd en elegant makenEen mooie trap met smeedijzeren balustrade niet alleen sieren het interieur, maar ook zal het een verfijnd en elegant maken 

Metaal gecombineerd met materialen zoals:

 • beton;
 • hout;
 • steen;
 • Glas, enz.

Trappen gemaakt van metaal kan worden uitgerust met een soort van hek, want het hek is niet de belangrijkste rol in het trappen, zij is verantwoordelijk voor de veiligheid van de constructie en, natuurlijk, voor een compleet beeld van de trap en de kamer zelf. Minimumhoogte leuningen standaard moet 90 cm.

De meest populaire winnen smeedijzeren balustrades, ze zien er elegant en verfijnd, zonder impact op het ontwerp. Gesmede onderdelen vaak gebruikt in de klassieke stijl, Rococo en barok.

Door het smeedijzeren hekwerk ook niet achter bij de bouw van roestvrij staal, zodat ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en duurzaamheid en levensduur. roestvrij stalen relingen passen perfect in een modern interieur, minimalisme of hi-tech.

Hout en glas frameconstructie voor een ladder

Leuk of niet, maar de boom blijft de meest populaire en betaalbare materialen in de bouw.

Houten railing en het frame:

 • Aangenaam om aan te raken;
 • Wanneer minimaal verwerkt, zien er mooi en netjes;
 • Ongeacht het ontwerp niet zou worden gekozen, het is goed te combineren met hout.

Het is interessant in een modern interieur eruit zal zien skelet glazen trapHet is interessant in een modern interieur eruit zal zien skelet glazen trap

Ondanks zijn kwetsbaarheid, het is zeer robuust en aantrekkelijk railing en het frame worden verkregen uit het glas. Gezien het feit dat het glas door middel van een licht kan passeren, kan deze structuur visueel te vergroten de ruimte.

Net genoeg om spectaculaire straal trap kijken.

Bouw een ladder frame (video)

Samenvattend kan worden geconcludeerd dat het kader voor een ladder is het mogelijk om je eigen handen te maken, als er weinig kennis van lassen, dus is het noodzakelijk om nauwkeurige berekeningen en tekeningen te maken, om de trap veilig en gemakkelijk te gebruiken waren. Indien enige voorwaarde of oorzaak van self-ladder niet toestaan, moet u zich te wenden tot de bevoegde professionals die voor een betaalbare prijs biedt de meest voorkomende en beproefde variaties van metalen kooien.

Details: ontworpen trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

0de9efdca07910XL 9 1 14 11 0015-1024x768 197 277 465 1437824954metallicheskaya-lestnica-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

map