Twee kamers in dezelfde ruimte: het meubilair in de hal, keuken

Twee kamers in dezelfde ruimte: het meubilair in de hal, keuken

12 October 2017Het meubilair in de gang, moet de keuken als functioneel en van hoge kwaliteit zijnHet meubilair in de gang, moet de keuken als functionele en kachestvennoyV dergelijke planning in combinatie hal met keuken, is er niets verrassend en onvoorstelbaar, want voor een lange tijd en de andere kamers combineren met succes, zoals de keuken en woonkamer. In de dorpen, is het nog steeds beoefend door de aanwezigheid van de "zomer keuken", die is gelegen op het terras, dus waarom niet zo'n interessante lay-out van het appartement te verplaatsen?


Keuken hal: allemaal in één kamer

Natuurlijk, lag in de verschillende appartementen varieert sterk. Experts zullen helpen om een ​​zekere manier om de kamer te combineren ontwikkelen - als het verkeerd is om de communicatie over te dragen, kunnen de gevolgen worden katastrofisch. Als u de keuken alleen behandelen als de plaats van het koken, de keuken samen met de zaal, vooral in de een-kamer appartement is een uitstekende optie. In het proces van sanering van dergelijke toiletten kunnen in het midden van een grote kamer. Helaas zal de communicatie moeten doorstaan.

Keuken-hall trekt zijn originaliteit en de mogelijkheid om creatief te zijn in het arrangement te zijnKeuken-hall trekt zijn originaliteit en de mogelijkheid om creatief te zijn in het arrangement te zijn

In welke gevallen moet tot dergelijke registratie:

 • Als de keuken is klein, en een grote hal, of vice versa;
 • Als u wilt op het einde een studio te krijgen;
 • Om alle delen van het appartement met natuurlijk licht te vullen.

Natuurlijk, de gangen, langs in de keuken, hebben een zeer ernstig nadeel, die duidelijk zullen worden in het natte seizoen - modder. En of het nodig is in de keuken? Dat is de reden waarom een ​​dergelijk plan vereist zorgvuldige gedachte opslagsysteem. Bovendien, niet alleen kleding en schoenen, maar ook alle objecten die in de keuken.


Wat er nodig is om een ​​hal keuken geworden

Plus, een dergelijke methode is dat het zeer geschikt voor kleine, zoniet kleine keukens. Dergelijke interieur maakt het appartement echt multifunctioneel.

En om zijn doel te rechtvaardigen, ontwerpers adviseren verschillende stappen:

 • Toegang tot het appartement is beter uitgerust met bars die het vuil te verwijderen en matten die goed vocht te absorberen;
 • Voeg de mobiele partitie op de glijdende mechanismen zoals scherm of naar de keuken te scheiden;
 • Uitsluiten tapijten of tapijten met stapel;
 • Warm vloeren afgewerkt met linoleum zal niet al te moeilijk zijn om vuil, en toch zijn ze zeer gemakkelijk te verzorgen;
 • Werkblad en de plaat moet dieper in de hal te verplaatsen.

Casual kleding en schoenen in de gang, moet de keuken in gesloten kasten worden gehoudenCasual kleding en schoenen in de gang, moet de keuken in gesloten kasten worden gehoudeningebouwde kasten kunnen allemaal voorzien van de ruimte van de vloer te houden tot aan het plafond - Wees niet bang om de ruimte te gebruiken.

Gebruik de muur als opslagruimte - erg handig. Bijvoorbeeld, hangen kleding, sjaals of zelfs fietsen. Verdeel de keuken en de hal, kunt u de meubels te gebruiken. In het huis, waar sprake is van weinig ruimte, zorg ervoor dat hoeken te gebruiken. Kan een koets of een comfortabele zitbank worden, vervangen de traditionele hoekige meubels die meer werkruimte en opslagruimte was.

het oversteken van de grens: Wat kan de keuken in de gang zijn

Voor de gecombineerde ruimte is zeer belangrijk de juiste plaatsing van meubels.

Het kan worden:

 • L-vormig;
 • Met eiland in het midden;
 • U-shape.

Gezoneerd ruimte van twee gecombineerde kamers zal helpen om een ​​kleine partitieGezoneerd ruimte van twee gecombineerde kamers zal helpen om een ​​kleine partitie

In het eerste geval kan een uitstekende gelegenheid voor visuele bestemmingsplan ruimte, behalve in de resulterende hoek grote tafel te krijgen, omdat deze hoek heeft een geweldige niche. Eiland in het midden kan ook zeer voordelig optie zijn, maar vergeet niet dat dit ontwerp is zeer zwaarder visuele waarneming van de ruimte, dus als een kleine kamer, is het eiland best vermeden.

U-vormige ontwerp is zeer handig. Zo is het mogelijk om de kamer en uitgang te scheiden via de bar, werkvlak of gewoon een tafel met bloemen.

Indien mogelijk, is het beter om de eettafel te verplaatsen in de woonkamer, waardoor de gangen, keukens compact. Porseleinen tegels als vloerbedekking zal zeer op zijn plaats - het is makkelijk te verzorgen, het is vrij moeilijk om het te verknallen. Hij heeft geen angst voor vuil, water, en heeft een verhoogde duurzaamheid.

De keuken in de gang in een studio-appartement

studio zonder muren: Na de herontwikkeling zal een enkele ruimte vormen. Natuurlijk licht en ruimte zal kijken naar de kamer een geheel nieuwe manier.


Maar om een ​​visueel één geheel appartement te worden, moet je een deel van het ontwerp beslissingen te gebruiken:

 • Het moet scherpe contrasten, bijvoorbeeld, rood en groen te voorkomen;
 • Voeg een element van het decor, dat zal aan elkaar te koppelen het hele ontwerp;
 • Om de dynamo tegels moet volkomen glad manier te leggen;
 • Keuken en hal eruit moet zien, dezelfde of succesvol gecombineerd.

Wanneer u combineren de keuken van de gang is het beter om materiaal dat gemakkelijk kan worden gewassen en gereinigd te gebruikenWanneer u combineren de keuken van de gang is het beter om materiaal dat gemakkelijk kan worden gewassen en gereinigd te gebruiken

Uitgevoerd in een donkere stijl van de keuken zal langer zijn er fris en interessant - niet nodig om deze kleuren te vermijden. Het enige dat de moeite waard gezien het feit dat donkere kamer is vereist een enorme meubilair. Wat kan zulke verschillende lokalen combineren met opzet? Allereerst, deze toename in de ruimte. Zelfs als de keuken alleen maar om de benodigde opdrachten naar de gastheer of gastvrouw koken zich gerust voelen, niet knijpen tussen meubelstukken.

Het probleem is dat de overdracht van de keuken naar de hal zal moeten draaien op de verschillende gevallen - door de overdracht van de communicatie behoefte toestemming. De uitvoering van de werken is het beter zich te wenden tot specialisten die alles zo snel zal doen wat mogelijk is en pick-up het beste project.

Het is aan de massale lichtbronnen zoals zware en lange kroonluchter te verlaten. Het zal de perfecte vervanging LED-strip zijn. U kunt de lamp te monteren in het plafond, hangen aan de muur stijlvolle lampen: het combineren van de keuken en de hal bij natuurlijk licht toe te voegen in alle kamers, zodat overbelasting van het interieur lichtbron is niet nodig.


Als de keuken is voorzien van een gasfornuis, dan is het ook noodzakelijk om de overdracht mogelijk te maken. Indien voldoende ruimte is verkregen, wordt de plaat beste plaats gelaten, dichter bij de gang de overige delen van de keuken interieur. Keuken, zelfs in combinatie - een plek bewoond door tientallen verschillende geuren. Dit betekent dat ze zeker zullen worden opgenomen in de kleren. En om te voorkomen dat dit effect is uiterst moeilijk, maar als de eigenaren van een goed doordacht ventilatiesysteem wanneer reparatie uitgevoerd. In de keuken, kan de gang zonder kappen niet of kleding zal permanent ruiken.

Comfortabel meubilair in de hal-keuken (video)

Wees niet bang om verschillende technieken te gebruiken om een ​​keuken te maken met een overgang naar de gang zijn. In een grote en open ruimte, nog gemakkelijker, handig om gasten te ontvangen ademen, en zal niet het gevoel verpletterende muren. Veel succes in de uitvoering van zijn ideeën!

Het ontwerp van de keuken en de gang in dezelfde kamer (interior foto)

453d51bcce4a3a26806a5cb4fa6910b6 1146 1425-1416 1920x1080resizeinterior53951330604253 1920x1080resizeinterior12266121359396336 1920x1080resizeinterior15866451368799226 1139365 1187766 4 11097605-prihozhaya-Holl-foto-Dizayn

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 81

map