Turquoise slaapkamer - inrichting van elk huis en 6 kleurnuances

Turquoise slaapkamer – inrichting van elk huis en 6 kleurnuances

12 October 2017Dit jaar is vooral populair in het interieur, ingericht in turquoise kleurenDit jaar is vooral populair in het interieur, ingericht in turquoise Turquoise trekt veel mensen. Hij is een symbool van zuiverheid, rust en ontspanning. Het was zijn mensen herinneren zich in een benauwd en stoffig stad, omdat het de koelte en de versheid van het zeewater vertegenwoordigt. Daarom is het heel natuurlijk dat turquoise tinten onlangs opgedaan immense populariteit in het proces van de afwerking van het interieur slapen. Turquoise slaapkamer kan niet alleen ontspannen en genieten, maar ook om zich te concentreren op de tuning in werkende staat.


Bedroom in turquoise - een nieuwe trend in het moderne interieur

Voorbij zijn de dagen van dim en vervaagde kleuren, werden ze vervangen door schone en frisse kleuren. Volgens de Masters, de leer van Feng Shui kleur van turkoois te verspreiden, als geen ander, geschikt voor het interieur slaapkamer. Dit is te wijten aan het feit dat turquoise heeft een positief effect op de emotionele toestand van een persoon, vult met positieve en inspireert creatieve ideeën.

Let op! Turquoise kan ook worden gebruikt in de slaapkamers van de volwassenen, en in het interieur voor de kinderen.

Turquoise steen gewaardeerde sinds de oudheid en werd vereerd door mensen. Het is echt begiftigd met een fantastisch krachten. Men geloofde dat hij in staat om een ​​persoon te genezen van dodelijke ziekten was. Daarnaast is deze steen als een talisman kiezen voor een meisje, in de hoop om liefde te vinden.

Turquoise kleur ziet er goed uit in de slaapkamer, gemaakt in de stijl van de ProvenceTurquoise kleur ziet er goed uit in de slaapkamer, gemaakt in de stijl van de Provence

Alle turquoise tinten geven het interieur een slaapkamer verfijning en elegantie.


Echter, net als elke andere steen, het heeft zijn eigen nuances die moeten worden overwogen:

  • Als u de verlichting kleur van turquoise veranderen kan de tint van alle erkenning te veranderen. Daarom, als de kamer krijgt zonlicht maar zelden bij een lichte turquoise tinten te kiezen;
  • In kleine kamers bleke turquoise tinten zal meer organische dan het donker te kijken;
  • Lichte kleuren visueel maken de ruimte ruimer en gemakkelijker verzadigd met lucht;
  • Turquoise wordt niet gebruikt om een ​​stijl monochrome te creëren;
  • Heldere kleuren turquoise perfect harmoniëren met warme tinten en donker - koud;
  • Je moet een groot aantal heldere kleuren met turquoise tinten niet combineren, anders, het ontwerp van de slaapkamer kan krijgen overdreven kleurrijke en "piepende".

Het voordeel van de turquoise is dat het perfect voor decoratie van elk interieur, zowel klassiek als modern.

Slaapkamer in een turquoise kleur - de harmonie en genade

Turquoise slaapkamer steeds vinden hun fans. Gemaakt door interieurontwerpers, gevuld met frisse kleuren en bijpassende accessoires, waardoor de kamer een kleurrijk, gewaagd, opzichtig, maar het is zeker niet vulgair uiterlijk.Turquoise in combinatie met wit is in staat om visueel te vergroten de ruimteTurquoise in combinatie met wit is in staat om visueel te vergroten de ruimte

Alle lichte tinten van turkoois helpt om visueel te vergroten de ruimte en maken het ruimer, waardoor onopvallend, licht en luchtig. Brown, integendeel, maken de kamer een beetje kleiner dan het is.

Slaapkamers die niet kan bogen op groot formaat, het voorgenomen gebruik in het creëren van een interieur lichte tinten van turkoois. Echter, volgens sommige mensen, de lichtere tinten kan een ruimte te geven een eenvoudige blik. Dus ze verf van de muren van zijn kleine kamertje in een zeer donkere turquoise tinten, waardoor het tegelijkertijd visueel minder. En het is de meest voorkomende fout bij het maken van een slaapkamer interieur in turquoise kleuren.

Als u wilt uw kamer "overzeese uitgestrektheid" te vullen en de nodige volumes, maar zonder het maken van zijn verschijning in de gebruikelijke en eenvoudig te decor items en accessoires van sappige kleuren te gebruiken.

Het kan Ottomanen rijke donkere turquoise kussens geborduurd met lurex draad, bloemen patronen, plaids in wit en blauw en chocolade tinten en schakeringen van grijs, blauw of bruin.

Slaapkamer in turkoois en bruine kleuren

Laten we beginnen met het feit dat de slaapkamer waarin er bruin en turquoise kleuren worden beschouwd als de top van elegantie en chic. Deze kamer is perfect voor verdedigers van de eeuwige classicisme, maar op hetzelfde moment, de wil om het helderder en spectaculairder te maken. Het is het gebruik van de kleuren van chocolade, maakt de kamer een strenge en ernstige, en de kleur van turkoois, in tegenstelling, brengt het interieur helderheid en waanzin tegelijk. Hij leek te schreeuwen dat turquoise kamer in bruine tinten, gemaakt voor de formidabele en chagrijnige man, die in zijn hart wil blijven een klein kind, en "een beetje ondeugend."

Slaapkamer, uitgevoerd in de kleuren turquoise en bruin, ziet er origineel en stijlvolSlaapkamer, uitgevoerd in de kleuren turquoise en bruin, ziet er origineel en stijlvol

Als u wilt naar een slaapkamer in bruine en turquoise kleur te maken, dan:

  1. De muren van behang in de kleuren bruin;
  2. Geslacht: installatie van laminaat Turkse koffie kleur;
  3. Plafond: Spanning PVC film kleur van melkchocolade.

Om deze kamer niet grimmig en donker leek, turkoois verdunnen, waardoor de noodzakelijke versheid en smaak. Om dit te doen, gebruik maken van de accessoires: hanger kroonluchter, gordijnen, sprei en kussens nachtkastje heldere turquoise.


Voeg een beetje van brand: turkoois slaapkamer ontwerp met sinaasappelsmaak

Gezien het feit dat de turquoise kleur vertegenwoordigt de kou en rust, zal Oranje het de nodige warmte en comfort te geven. Turquoise slaapkamer met fel oranje accessoires zal stijlvolle en ongewone kijk, het opladen, is in haar persoon positief. Bijvoorbeeld, de muren met meubels gemaakt in een donkere turquoise kleur en gordijnen, kussen of deken, zal zijn oranje accenten.

Zee-oppervlak in het interieur van een slaapkamer

Vaak is een van de muren in de kamer is een doel een gelijkenis tot het zeeoppervlak te geven. Aqua bevordert kalmerend, veroorzaakt een gevoel van luchtigheid en kinderachtigheid, het gieten van een sfeer van aangename gedachten over de rest.

Turquoise roept goede herinneringen van de zomervakantieTurquoise roept goede herinneringen van de zomervakantie

Pale turquoise slaapkamer wordt aangevuld door witte ramen, deuren, planken, plinten, evenals diverse accessoires: gordijnen van tule of sluier van licht en gewichtloos organza.


Slaapkamer in zwart en turquoise kleuren - top van elegantie en gratie

Zwart en turquoise slaapkamers zijn zeldzaam, omdat slechts een klein aantal mensen in staat zijn om uw ruimte te geven een statige uitstraling.

In het oosten, de zwarte kleur is een symbool van perfectie en de adel, het symboliseert de goedheid en weldadigheid. Echter, in hoge doses, in het bijzonder in de slaapkamer, het in staat is storten in een depressie. Vandaar dat alle schakeringen van zwart worden geïntroduceerd in het interieur, in kleine porties, homeopathische, verdund met hun felle kleuren.

Turquoise muren in de slaapkamer een aanvulling op de zwarte gordijnen of gordijnenTurquoise muren in de slaapkamer een aanvulling op de zwarte gordijnen of gordijnen

In de zwart-turquoise tandem moet aanwezig zijn, zelfs neutrale kleur. Het kan grijs, beige of wit zijn.

Witte muren, zwarte vloeren en meubels in een turquoise kleur, zie je, bent u waarschijnlijk een dergelijk ontwerp in elk huis te voldoen.

Turquoise slaapkamer interieur (video)

Alle schaduwen van turkoois verbeteren stemming en rust, ze zijn een symbool van positieve en goede gevoelens. Zo vaak kunnen ze worden gezien in de kinderkamer of de badkamer. Een woonkamer is ingericht in grijs en turquoise is het toppunt van perfectie. Als je een fan bent van deze kleur, maak je geen zorgen, uw appartement zal niet alleen de glans verliezen integendeel, zal verfijnd en sierlijk.

Probeer het en slagen!

Slaapkamer ontwerp in turquoise kleur (foto interieur)

1920x1080resizeinterior43911329318191 1920x1080resizeinterior21576531380418641 1920x1080resizeinterior31502341393840553 1920x1080resizeinterior27177291387834961 1920x1080resizeinterior35261481399897282 1920x1080resizeinterior42586531410937137 1920x1080resizeinterior66376661437985336 91541f253f67e5dfc696d1d4a0e4af4afd2c0eb2-1200x800 1843138 1945409253

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 94

map