tupp stygn: krets teknik och

tupp stygn: krets teknik och

12 October 2017Vackert broderad tupp kommer att bli en underbar dekoration för köketVackert broderad tupp kommer att bli en underbar dekoration för dina köksdesign kuhniEsli gjorda i lantlig stil, men inredningen är mycket organiskt passar färgglada handdukar och paneler, särskilt om de visar cock: korsstygn scheman sådana produkter kommer alltid att vara relevant. Efter alla broderi tuppar uppskattas inte bara i år, vilket är en symbol för denna fågel.


Rooster vördas i många kulturer, och dess image är en riktig talisman, liksom en magnet för lycka.

Modern korsstygn: cock Riolis

Älskare av samtida broderi Riolis uppskattar företagets produkter. Det är en färdig uppsättning av alla nödvändiga material för att komplettera bilden.

Dessa inkluderar:

 • Sytråd;
 • nål;
 • Färgade duk;
 • Häfte med ett färgschema.

Firm Firm "Riolis" producerar högkvalitativa broderier kit, i synnerhet med bilden av tupp


Företaget tillverkar olika artiklar, är broderi "Rooster" # 1479. Storlek kommer banan 30 x 40 cm Antal färger i Schema -. 22 skugga.

Sådana satser är bekväma i att genom att välja det - det finns ingen anledning längre att shoppa på jakt efter en lämplig vävnad, plocka upp tråden. Allt du behöver finns i ett paket.

Guide till broderi är skriven på ryska och flera andra vanliga främmande språk: engelska, tyska, franska, spanska, italienska. Innan du börjar, skall det påpekas, såsom broderi innehåller ett kors och halv-cross och tråden måste svinga i ett och två och tre i tillägg. Tack vare den här bilden ser volym och tupp omgiven av blommor - som en levande.

Korsstygn: tupp och höna

När ordern är inte möjligt att ställa in en färdig, kan laddas ner från nätet något annat system för din smak gratis. Detta ger större frihet för kreativitet, men samtidigt förberedande arbetet kommer att ta längre tid. I själva verket, i det här fallet måste välja sin egen vävnad för att hitta de nödvändiga trådar, se till att nyanser av de valda färgerna kombineras med varandra.Speciellt populär bland needlewomen system använder en härlig kuk och kycklingSpeciellt populär bland needlewomen system använder en härlig kuk och kyckling

Till exempel kan en stor efterfrågan schema som skildrar ett par som tupp och kyckling. Sammansättningen visade en harmonisk, broderade tupp behöver en ljus tråd: gul, grön, röd, blå, orange. Och för kycklingfjädrar är bättre att välja nyanser av brunt. gråtoner passar henne också.

Scheme bättre ut på henne att det var möjligt att göra en markering. Om du har en svartvit teckning, är systemet bättre att dekorera med kritor - så det är mer praktiskt att driva än en symbol.

Efter den tryckta kretsen, inte omedelbart ta bort kopian lagras på datorn. Kanske har de fortfarande att gå tillbaka, om utskrifts vissa tecken är svåra att urskilja och skala måste ökas.

I färd med att sy när man arbetar med den nedladdade sekvensschemat kan vara:

 1. I schema utförs markeringar på rutorna, i vilka de horisontella och vertikala sömmar 10 är placerad på ett kors.
 2. Samma layout ska överföras på tyg - penna eller tråckla en tråd.
 3. Root bättre broderi av den centrala delen av kretsen - detta kommer att vara utgångspunkten från vilken kompositionen kommer successivt fylla en hel webbsida.
 4. Brodera ungtupp horisontell eller vertikal rader kommer att vara extremt obehagligt, eftersom sådana system innehåller vanligtvis dussintals nyanser, och ständigt ersätta dem inte från handen. Därför varje element i etapper fylls först med en färg, då den intilliggande - tråd av en annan nyans.
 5. När alla delar av systemet är broderade siffror förgrund - tupp och kyckling - är nödvändig för att FÖRHYDA bekstichem.
 6. Också sy "back nål" svart tråd isolerade vingar och flera enskilda fjädrar tupp svans.
 7. För att göra bulk broderi, söm bekstich dessutom fördela några grässtrån på en bakgrund föreställande en fågel. Detta görs bara på ena sidan blad för att skapa en skuggeffekt av solens ljus.

Vid brodering tuppen korset, kan styras av master classes eller särskilda systemVid brodering tuppen korset, kan styras av master classes eller särskilda system

Vid änden av den extra dras tråden broderi tvättas och avdrogs. Även med den mest noggranna arbete tråd är förstörd, och tyget sträcks på en båge.

Ofta, korsstygn kombineras med andra intressanta tekniker. Till exempel när sammansättningen av diagrammet visar natten - kranen under månen - stjärnor på himlen kan utföras av franska knop. Fruzelki används också för att hänvisa till fågel eller broderi blommande växter runt män.


Vintage broderi stygn diagram cocks

Vintage broderi system kan vara mycket användbart om din familj gjorde att följa folkets seder och bruk i en stor familj semester. Men även om det inte är, kommer de att bli en värdig prydnad av ett kök.

Den största skillnaden mellan de gamla broderier från modern att vår tid systemen är mer detaljerade. De skiljer tydligt torso täckta fjädrar, svans och vingar, tassar med klor och huvudet med en kam, ögon, näbb. På den gamla systemen, dessa objekt är ofta villkorligt, och broderier är inte så pittoreska.

Även gamla broderier med tuppar kommer att bli en perfekt dekoration inslagÄven gamla broderier med tuppar kommer att bli en perfekt dekoration inslag

För att skapa broderi antik, behöver inte så många material och verktyg:


 • En lämplig vävnad;
 • Red tråd;
 • bågen;
 • En nål och sax;
 • Scheme.

Att dekorera detta broderi kokkärl behöver en mini siluett schema tupp och en enkel motiv för att stävja. Det senare kan bestå av sugtabletter, kors, spindlar, stiliserade druvor eller tranbär.

Om du är broderade handdukar, en gräns längs de smala kanter och män bör broderade på det - ett par bitar på samma avstånd från varandra. När dessa mönster dekorera dukar eller servetter, broderi på duk gör omkretsen.

Till inredningen såg gamla dekorationer, inte nödvändigtvis att göra broderi och svartvitt endast i rött. Ett bra par kommer att tjäna honom svart, blå, blå, vinröd eller vit tråd.

År av tuppen: korsstygn symbol år

2017, för att ersätta den eldröda apan kommer ett år inom ramen för den brinnande röda tupp. För dem som är förtjusta i östra horoskop, kommer att vara glada över att få en gåva av en souvenir som broderat symbol av året.

Broderade tupp på en trasa eller kudde är en perfekt present till vänner eller släktingarBroderade tupp på en trasa eller kudde är en perfekt present till vänner eller släktingar

Detta kan innebära en present i olika former:

 • Som en dekorativ kudde med broderi;
 • Som väggpanelen i ramen;
 • Med broderade kökshanddukar eller andra förnödenheter.

Hacka att bli en minnesvärd gåva, bredvid tuppen kan broderas siffror av året. Och höjder kompetens - att skapa en kalender på duken med en nål och tråd.

När huset har ett litet barn, kommer det att glädja broderi, som kommer att presentera en saga motiv. Till exempel Guldtuppen av eponymous saga.

Embroidered rooster kors (video)

tupp korsstygn har en lång tradition. Och det kommer att bli mycket intressant att gå med i historien, skapa din egen mästerverk med hjälp av duk, nål och tråd. Skapad med kärlek broderi, om inte dra omedelbar lycka, det kommer säkert att glädja dig och din familj med strålande utsikt.

Vackra broderier tuppar kors (foto)

0673cf1c77ecb3orig --- 012991ce686c6c0XXXL 104 203-702 623a5afc6091843823d70a50ca8i - kartiny-Panno-vyshivka-krestikom-petuh konstverk b5b3412ffc55e70482f17d330589ede5 445339558w640h6404072 c3930f3842d62c8212677ea46adl - kartiny-Panno-vyshivka-biserom-petuh-gotovaya biserinfo57536petuh1325678583

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7

map