Trendy en modieus behang voor de muren in 2017: een foto in het interieur

Trendy en modieus behang voor de muren in 2017: een foto in het interieur

12 October 2017Wallpaper - odnin van de belangrijkste materialen om trendy interieur te creërenWallpaper - odnin van de belangrijkste materialen om een ​​modern interieur domaModnye wallpaper te creëren voor de muren zijn een van de belangrijkste onderdelen van het interieur. Om te beginnen reparatie en afwerking precies zou moeten zijn om de juiste materialen te kiezen. Natuurlijk kunt u absoluut kiezen voor een behang, maar als je wilt het interieur echt trendy en interessanter te maken, moet je bewust zijn van de modetrends in 2017. Er moet rekening worden gehouden met de meubels in de kamer behang gecombineerd met andere elementen. Als basis kunnen we de fancy textuur en kleur te nemen, maar is het voordelig om de resterende details van het interieur te kiezen, de kamer zag er echt modieus en stijlvol.


Een ruime keuze van het ontwerp wallpaper

2017 - Jaar van de Aap aan de oostelijke kalender, wat betekent dat reparaties uitgevoerd kunnen worden helder, modieus donker rood, oranje, geel. Vergeet niet over de zachte kleuren, zoals groen. Gray gaat ook uit van de mode, populair om de hele kamer in grijstinten, evenals de toekenning van een muur in rood of oranje te voltooien.

Monkey houdt van een verscheidenheid aan planten, behang met afbeeldingen van bloemen, wijnstokken, stengels van planten zijn ook in de mode.

U kunt ook combineren effen behang en behang met een foto van bladeren en andere planten. Van de patronen blijven populair oostelijke en abstract.

Grijs blijft populair en in 2017Grijs blijft populair en in 2017

In 2017 de bouw markt biedt een breed scala van verschillende behang met heldere foto's, patronen en texturen. Winkeltjes vol echt unieke materialen, een verscheidenheid van kleuren passen perfect met een ongewone textuur en het patroon behang. Glitter naar de achtergrond, is nu in zwang complexe driedimensionale tekeningen van verschillende vormen en vormen.


Fabrikanten produceren gehele collectie van behang met een specifiek ontwerp, dat verschillende kleuren zijn en kan het huis te decoreren. Mode wordt ook beschouwd om te gebruiken in dezelfde kamer van dezelfde achtergrond, maar in verschillende kleuren.

De meest trendy behang in 2017: kenmerken

Na komen in de winkel, kan je echt de weg kwijt tussen deze diversiteit van materialen. Kies de achtergrondafbeelding die u nodig heeft, zoals reeds gezegd, en op basis van de meubels en gordijnen. Bijvoorbeeld, beige meubels en chocolade tinten tranquil geschikt lichte tinten.

Wallpaper moet worden gekoppeld met de meubels en gordijnen, zodat hun keuze altijd brengt uitdagingenWallpaper moet worden gekoppeld met de meubels en gordijnen, zodat hun keuze altijd brengt uitdagingenAchtergrond Met dit jaar de volgende kenmerken:

 • Ongebruikelijke patronen op de serene achtergrond van schilderijen van dezelfde kleur. Geledingen van de samenleving, diamanten, vierkanten rijk in de kleuren grijs en beige behang.
 • Lichte achtergrond zonder patroon of met dunne donkere figuren en patronen. Deze wallpapers worden geplakt in de slaapkamers en de woonkamer, visueel uitbreiden van de ruimte.
 • In de mode zijn ontwerpen ook verschillende thema's, Aziatische en Europese motieven allemaal ook populair. Panorama's van steden, landschappen en personages op het behang perfect passen in het interieur van de slaapkamer.
 • Patroon met de textuur van steen, baksteen en andere materialen zijn ook populair met het oog op de praktische uitvoerbaarheid kan worden gebruikt als een accent in de hal of keuken.
 • Werd populair en volumetrische 3D wallpapers en wallpapers. Beide kunnen in dezelfde ruimte, waardoor de nadruk te leggen.
 • In een interieur behang combineren ook verschillende texturen, bijvoorbeeld glanzend en mat, glanzend en getextureerde.

Houd er rekening mee dat het gebruik van verschillende kleur en textuur noodzaak om deze en andere details in het interieur, zoals meubels of gordijnen te vullen. Terwijl in 2017, en het is in de mode te gebruiken en meng de verschillende kleuren, moet u de basiskleur van het behang te beslissen. Dit jaar, mode zijn levendige kleuren, maar ook populair en hebben rustig pasteltinten gehouden. Deze wallpapers kunt u visueel uitlijnen van de muren en de ruimte uit te breiden. Wilt u helderheid toe te voegen, kan de wand worden afgewerkt met een heldere behang, of het gebruik wallpapers.

Fashionable wallpaper (video)

Wallpaper voor de kamer: Design foto 2.017 bezoekers

Hete zomer - tijd om de zee, zodat modieuze kleuren hot in 2017 zijn verschillende tinten blauw en donkerblauw, turkoois, marineblauw, gecombineerd met bruin. Deze kleuren doen denken aan het strand, het zand en de zomer. Browns zijn perfect voor de keuken, maar de heldere blauwe kan pokleit in de slaapkamer of woonkamer.

Ze worden steeds populairder abstracte patronen in verschillende kleuren. Wallpaper hi-tech en heeft een klassieke vlakte materialen worden steeds populairder.

Als u de populaire patronen en kleuren van behang te gebruiken, het interieur zal lang om u te behagen en modieus zijn, dus het is best om een ​​duurdere behang en een hogere kwaliteit te kopen.

Decoratieve eigenschappen Wallpaper

 1. Accenten met behulp van lichte materialen. In de woonkamer of slaapkamer kan voordelig zijn om de ruimte uit te breiden en geven het interieur helderheid, met behulp van behang verschillende kleuren en texturen van de serene achtergrond van een gladde behang.
 2. Een goed gekozen behang kan gunstig zijn voor het interieur benadrukken zijn, kunt u zowel moderne als klassieke methoden om de registratie te gebruiken.
 3. Wallpaper laten onregelmatigheden van de wanden via horizontale en verticale patronen corrigeren.
 4. Met behulp van dezelfde wallpaper van verschillende kleuren mogelijk maakt gezoneerd lokalen, behangen deze techniek wordt vaak gebruikt in studio's.
 5. In kleine kamers het behang met glitters toestaan ​​extra vullen de kamer met licht, waardoor de uitbreiding van de ruimte. Glossy mooi behang reflecteren het licht en ook verbetering van de kamer.
 6. Golvende lijnen en abstractie kan worden gebruikt in de woonkamer of kinderen, om er maar een smaak ruimte te geven.
 7. Wandreliëf wallpaper verschillende verzadiging kleuren, zoals materialen vaak duurder zijn inmiddels traditionele behang. Dergelijke samengestelde materialen beter een van de muren die accenten gebruiken.

De zomer is altijd geassocieerd met de zee zo blauw tinten zijn nu in de modeDe zomer is altijd geassocieerd met de zee zo blauw tinten zijn nu in de mode

Praat over het behang kan lang en moeilijk zijn, dient uitsluitend te worden opgemerkt dat juist gekozen behang kan drastisch veranderen het hele interieur van de kamer en maken het tot een echt mode voor de komende jaren. Contrasterende en interessante oplossingen, goed gekozen palet accentueren het unieke ontwerp en stijl.


Flawless Wallpaper 2017: trends en toepassingen in het interieur

Voor de woonkamer moet je zorgvuldig te selecteren het behang, het is in deze kamer komen vrienden en gasten, het was hier gehouden meeste van de tijd. De kalme toon van meubilair zal goed gaan met delicate behang en meestal licht. Je moet het behang met een helder en groot patroon niet te nemen, kunt u het al bekend behang met strepen te nemen, ze nooit uit de mode. Vergeet niet over het plaatsen van accenten, kunnen lichtgekleurde behang worden verdund met lichte inzetstukken Photowall of getextureerde behang met patronen. Accenten kan ook geregeld worden met behulp van een glanzende beige behang of andere materialen met textuur.

De lichte kamers zijn ook in de vergetelheid geraakt, is nu in de mode rustige kamers, ingericht in heldere kleuren.

Salon in 2017 populair rustige tintenSalon in 2017 populair rustige tinten

Blauw, lichtroze, kalm groen en geel. Bedside muur kan worden afgewerkt met behang patronen, maar ze moeten niet te fel en uit het algemene beeld. Modieus en wallpapers zijn, bijvoorbeeld naar het strand of zonsondergang. Wallpaper donkere kleuren in de slaapkamer kan worden gelijmd, alleen als de kamer is veel licht.

Werd populair behang met verschillende patronen van planten en dieren, zoals roze behang met de afbeelding van groene bamboe. Meubels in dit geval is het beter om het licht te kiezen, om te voorkomen dat de kamer met heldere kleuren overbelasten.


Keuken in 2017 te eindigen beter lichte materialen, maar het meubilair te felle kleuren zoals wit behang perfect met paars en blauw headset te kiezen. Black lockers zijn ook aan populariteit wint. We kunnen andere achtergrond keuken te onderscheiden, bijvoorbeeld, uit eten gedessineerde behang te versieren en koken direct plaats - Uni behang sappige tinten. Vergeet niet over behang met patronen en tekeningen van bloemen, ze zijn ook in de mode. Echter, niet te veel ruimte kleurrijke behang, het meubilair moet licht en monochromatische te zijn, een contrast met het behang te creëren. Het belangrijkste ding dat de kamer was harmonie, en zijn ogen niet lijden aan een overvloed van texturen en tinten.

Wallpaper voor wanden in 2017 (video)

Tot slot, het moet gezegd worden dat in 2017 de nadruk op comfort en ruimte, dat wil zeggen, moet het behang passen in het interieur, waardoor de kamer visueel groter en nog veel meer. Wees niet bang om te experimenteren met kleuren en texturen, zolang de toon gecombineerd en iets nieuws en fris in het interieur geïntroduceerd zijn. Voor slaapkamers en keukens, kunt u kiezen voor de rust lichte tinten, en voor de woonkamer naar heldere en sappige kleuren, een verscheidenheid aan abstracte patronen te nemen. Als u de taak nauwkeurig en kwalitatief doen, zal de trendy en stijlvolle behang zijn eigenaar te behagen voor meerdere jaren.

Fashionable behang voor de muren in 2017 (foto)

3d-wallpaper-for-woonkamer-74 1-Oboi 5-ontspannen-woonkamers-met-prachtige-modern-sofa-7 6 33-19 137 355 382 1091-moderne-en-warm-kamer-wallpaper-design-family-style-by1440x900 1731-for-fresh-living-room-with-leather-ontlasting-groen-grijs-carpet-wallpaper1280x720

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 31

map