Trendy en modern wallpaper: originele prenten en texturen

Trendy en modern wallpaper: originele prenten en texturen

12 October 2017Modern wallpapers worden gepresenteerd in een verscheidenheid van stijlenModern wallpapers worden gepresenteerd in een verscheidenheid van stilyahVybiraya behang, mensen willen uw interieur originaliteit en een zeker elan te geven. Adel en mystiek, die wordt bereikt door het ontwerp, zal een hoop mensen met een goede smaak aan te trekken. Omdat sommige wallpapers zijn vrij een nieuwe richting in design, sommige niet helemaal begrijpen hoe ze te gebruiken, zodat ze de juiste indruk te produceren.


Modern en originele prenten

Wallpapers onder baksteen verscheen onlangs op de markt. Ze zijn populair onder de mannelijke helft van de mensheid, omdat ze benadrukken het karakter van de mannen en mannelijkheid. Vrouwen zijn dol op dit soort behang vanwege het comfort van de atmosfeer, die wordt gemaakt in het kader van het behang metselwerk met de juiste plaatsing. 

Mysterieuze soort dat deze wallpaper te geven maakt ze absoluut in een deel van het huis, of het nu een keuken, woonkamer, slaapkamer of studie. Wallpapers onder bakstenen benadrukken de originaliteit van de eigenaren en hun verlangen om anders te zijn. 

Er zijn verschillende soorten behang met een ontwerp voor een bakstenen muur. U kunt vinyl behang, non-woven of papier te kopen. Bovendien, het behang onder de stenen gescheiden door kleur en textuur. Net als een bakstenen muur kan verschillen in kleur en behang baksteen bruin, tan, beige en andere kleuren kan zijn. 

Meer en meer populair op de markt zijn het behang onder de bakstenen, die home comfort en gezelligheid gevenMeer en meer populair op de markt zijn het behang onder de bakstenen, die home comfort en gezelligheid geven

Onmiskenbare blues vinylbehang onder een steen die ze zien er zo realistisch. Op het eerste gezicht is het onmogelijk te onderscheiden van de echte behang bakstenen muur. Wallpaper omvangrijke kijken en passeren alle gebruikelijke scheuren van de muur. 
Er zijn verschillende kleuren van behang, dat op de markt aanbieden. Dus, van verschillende fabrikanten kunnen rood behang, geel, grijs, wit, zwart te kopen. afmeting "bakstenen" Het kan variëren van klein tot groot tegels.


Design Ideas modern wallpaper 2017: maximaal realisme in interieur

Vinyl behang zijn goed die het meest nauwkeurig het effect van frisheid en een zekere mystiek te geven. Vanwege hun hoge dichtheid, geven ze een beeld in de kleinste details. Zelfs de opluchting dat ze zal vergelijkbaar zijn met de door de fabrikant voorgestelde één zijn. Met een druk op vinyl behang, ook, zal het lijken als een natuurlijke afdekking, om onderscheid te maken zal zeer moeilijk zijn. 
Vinyl behang heeft een dichte structuur van akoestisch systeem, dat lange en geluidsisolatie zal bieden. Vinyl behang zijn bestand tegen vuil en houden hun helder beeld.

Vinyl behang bezitten uitstekende kwaliteit en ruimte geeft mysterie en originaliteitVinyl behang bezitten uitstekende kwaliteit en ruimte geeft mysterie en originaliteit

waardigheid

  • Goede geluidsisolatie;
  • Bestand tegen schimmel en meeldauw;
  • Lichtbestendigheid;
  • Lange;
  • Maximale gelijkenis met natuurlijke afwerking.

tekortkomingen

  • De hoge kosten;
  • Lange droogtijden;
  • Zwaargewicht;
  • De afwezigheid van lucht.

Natuurlijk kunnen deze nadelen onbelangrijk lijken, omdat de hoge beeldkwaliteit en natuurlijkheid volledig overlappen nadelen.Wallpaper Art Nouveau interieur (video)

Kiezen wat pokleit behang in een moderne stijl in het interieur

Witte kleur in het interieur ziet er altijd modern, het voegt een beetje van adel en elegantie. Wit behang met een patroon zal een huis spatie toe te voegen visueel te verhogen een klein gebied en voeg lichtheid grote kamers.

Wallpaper imiteren metselwerk witte bakstenen, perfect voor degenen die te lui zijn om de muren af ​​te stemmen en te verbergen gebreken willen. Het gladde oppervlak wordt bereikt als gevolg van het dichte materiaal aanpassen aan het oppervlak en het reliëf structuur, waarin de onregelmatigheden verbergt.

Vliesbehang voor het schilderen worden gecreëerd, die het mogelijk maakt om periodiek de kleur, experimenteren met andere kleuren.

Wallpapers zijn ideaal voor de decoratie van de slaapkamers en de kamers die een visuele verhoging ruimte nodig. Licht toon licht en ruimte toe te voegen in de hal gang, badkamer. Als het appartement heeft een open haard, kunt u de achtergrond omheen lijm, een dergelijke combinatie is perfect voor decoratie van de woonkamer.

Vliesbehang kan worden geschilderd, die u de mogelijkheid om hun kleur te veranderen op elk gewenst moment geeftVliesbehang kan worden geschilderd, die u de mogelijkheid om hun kleur te veranderen op elk gewenst moment geeft

Men mag niet vergeten dat de witte kleur ziet er mooi in een kleine hoeveelheid. Laat alle muren niet te maken in het appartement onder de witte verlichting, beter te gebruiken om de ruimte in zones (belangrijk voor appartementen met een slaapkamer) te verdelen.

De beste wallpapers: modern ontwerp van de kamer

De inrichting van het appartement kan heel verschillend zijn. Er wordt gezegd dat er het idee om het metselwerk aan de muur te houden en hang het met behang eerste gehad. Bakstenen muur kijkt organisch in het interieur van het kasteel, de oude Gotische. Liefhebbers van mysterie en verhalen over Dracula kan het raadzaam zijn om decoraties te maken voor het metselwerk in de woonkamer, zelfs als er geen vuur.


Combineer wit behang met antieke meubels en zachte verlichting. Gothic interieur is heel populair. Om jezelf onderdompelen in de juiste sfeer, genoeg om een ​​slaapkamer reliëf behang in combinatie geven met een groot bed en meubels in een gepaste stijl.

Perfect passen in het interieur van het huisje behang imiteren van hout of steen, zullen ze het huisje een gezellige sfeer te geven.

Wallpaper voor metselwerk perfect geschikt voor het interieur van een landhuisWallpaper voor metselwerk perfect geschikt voor het interieur van een landhuis

Als onderdeel van een landhuis wallpaper hulp verdeel het in zones, het scheiden van de woonkamer van de keuken, werkgebied van de rest gebied. Ook zeer populair decoratie bogen met traditionele behang onder een baksteen. Selecteer de deuropening, kunt u licht te gebruiken. Met andere billing behang kan het gebied aan te wijzen naar de slaapkamer of in zones verdeeld kwekerij. Decoratief patroon zal een welkome sfeer voor u tegen lage kosten, en het zal altijd kijken elegant en duur.

Modern behang voor de muren: types

Vliesbehang voor het schilderen kunt u de kleur van de muren van een onbeperkt aantal keren te veranderen. Vanwege zijn dichtheid, ze verbergen alle onregelmatigheden, waardoor alleen de afbeelding. Overschilderbaar wallpaper kunt u kleuren combineren, experimenteren met combinaties van tinten. Indien gewenst kunnen verschillende kleuren worden gebruikt op sommige behang.


Overschilderbaar behang heeft geen speciale zorg nodig hebben, het enige verschil met de andere soort - is de mogelijkheid om de kleur, patroon, etc veranderen ...

Behang in de moderne stijl: een combinatie van andere wallpapers in het interieur

Wallpapers vereisen zorgvuldige aandacht voor zichzelf in termen van de selectie van de "buren". Behang met een patroon goed te combineren met vaste klassieke achtergrond. Behulp behang met een grote figuur, is het mogelijk deze te combineren met witte achtergrond met een eenvoudig patroon in de vorm van lijnen. Het is belangrijk dat de harmonie is bereikt tussen de achtergrond verlichting en patroon.

De combinatie van behang in de kamer is een uitdagingDe combinatie van behang in de kamer is een uitdaging

Een witte wand goed te combineren met paars of lila behang zonder patroon. Als u wilt het interieur van brutaliteit en mysterie toe te voegen, is het mogelijk om de donkerbruine muur te combineren met behang of behang olive khaki.

Rood, roze of lichtblauw behang perfect eruit zal zien met een wit patroon. Rode bakstenen te overeenkomst met roze, koraal of oranje behang zonder patroon te bereiken. Voor de registratie van de woonkamer, kunt u een lichtpatroon met een lichte beige behang die luchtruimte zal geven gebruiken. Voor de ruimte van een kind, kunt u vliesbehang gebruiken en verf ze zelf in verschillende felle kleuren. Overschilderbaar behang in de kwekerij zal bijzonder praktisch zijn, omdat een eventuele verontreiniging kunnen ze worden afgewassen of overgeschilderd.

Het combineren van behang in het interieur (video)

Ongeacht welke stijl is gekozen voor een appartement, kunt u uw favoriete achtergrond volledig passen in elke. Kies het type behang (non-woven, vinyl) alsook een goede combinatie van kleur en patroon. En zal alleen te combineren en versla alle.

Modern wallpaper (foto's)

1 4ea891e2d21d5 4ea891e5ca4d6 6c98f6383ad459af4f7a8023748d9803 5-ontspannen-woonkamers-met-prachtige-modern-sofa-7 61 1004 1388-1 439b8ca48edab27c05183a88ae3 3820

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6

map