Trendy behang in kamer 2017: het idee van lijmen en 30 foto's

Trendy behang in kamer 2017: het idee van lijmen en 30 foto’s

12 October 2017Wallpaper - een zeer populaire, wijdverspreide en uitstekend materiaal voor de decoratie van de murenWallpaper - een zeer populaire, wijdverspreide en uitstekend materiaal voor decoratie Standley wanddecoratie wallpaper worden vaak gebruikt als de meest toegankelijke, goedkope en effectieve materiaal. Maar er zijn enkele nuances - van de grootte van de kamer, de algemene stijl appartement, en ook het feit aan welke kant van de kamer uit de zaal afhankelijk van de keuze van behang.


Fashionable wallpaper voor een kamer 2017

We kunnen niet zeggen dat een paar jaar geleden in de mode waren deze wallpapers, die nu niet meer relevant (indien toe over de soorten behang spreken) zijn. Van oudsher is de meest in de vraag naar papier behang als de goedkoopste en betaalbaar, maar hun ontwerp is duidelijk interessanter geworden.

Maar, zou je kunnen zeggen, in een grotere trend, zult u, als u besluit om behang, textiel, metaal en vloeibare behang pokleit.

textielbehang

Dit dubbellaags wallpapers, behalve papier of niet-geweven natuurlijke stoffen toegepast. En het is ofwel vlas of zijde, of katoen. Vandaag in de mode zijn twee soorten van dit type van behang - behang uit de lucht gegrepen en gloeidraad. Wijs jute behang, matten, beddengoed en woede, gevoeld.

gemetalliseerde wallpaper

In eerste instantie dachten dat ze over hoe om te beschermen tegen elektromagnetische straling. Bovendien is deze tweelagige wallpapers - wordt papier onderlaag en de top van aluminiumfolie.

Gemetalliseerde wallpapers zijn een elite materiaal, dat is nu de vraag in de markt en wordt gebruikt voor vele jarenGemetalliseerde wallpapers zijn een elite materiaal, dat is nu de vraag in de markt en wordt gebruikt voor vele jaren


vloeibare wallpaper

Op het eerste, ze net zo uitzien als een poeder dat moet verder worden verdund. Als je kant en klare kopen, het is de massa van de vloeistof moet worden toegepast op de muur. Ze worden gekweekt met latex verf en de wanden bekleed verfspuit of roller. Deze wallpapers zijn gemaakt van cellulose gebaseerde textiel en katoen.

Als alternatief voor deze typen hetzelfde papier, acryl, vinyl en natuurlijke nonwoven.

Ideeën Behangen in de hal, foto: hoe om een ​​harmonieuze achtergrond te maken

Sommige regels, natuurlijk, moet in gedachten worden gehouden dat het behang perfect gevormde de achtergrond van de ruimte. Zelfs de meest elite behang, gekozen zonder rekening te houden van de situatie, zal zien belachelijk.

Behangen ideeën over meubels:  • Als het meubilair is donker, dan moet u zeker behang lichter. Screaming behang en donker meubilair past niet, net als behang met een groot patroon. Het is wenselijk om accent element dat de kleur zal overlappen met de kleur van het meubilair toe te voegen.
  • Als het meubilair is zeer heldere, verzadigde kleuren, Wallpaper taak - net dempen. Maar als je de felle contrasten, is het noodzakelijk om een ​​complementaire kleur te gebruiken met betrekking tot de kleur van het meubilair behang. In dat geval zullen zij elkaar versterken.
  • Als u een two-tone meubels, het behang moet een neutrale kleur, een lichtere of grenzend aan de kleur van de gevel worden. Vergelijk de kleur van het meubilair huisvesting zal een interessant effect wordt alleen gevoeld toen de contouren van kleuren samenvoegen van muren en gevels.

Behang in de kamer moet worden gekozen, zodat ze harmonieus met de meubels en het creëren van een interessante interieurBehang in de kamer moet worden gekozen, zodat ze harmonieus met de meubels en het creëren van een interessante interieur

Nou, als two-tone meubels, het behang moet neutraal, mogelijk grijs. Op basis van het behang heeft in totaal klein, discreet, of afwezig te zijn.

Modern behang voor de zaal in 2017: interieurstijlen

Als het interieur is klassiek, het behang maar kan nog steeds een focus in de inrichting van de kamer te worden. Het feit dat de klassiekers vereist een aanzienlijke ruimte, die kan bogen op, niet alle appartementen. Wallpaper kan fleuren dit defect dank aan kleuren en prints - damast, monogram, koninklijk lelies en andere bloemen elegant design.

Modern veronderstelt pastel behang warme kleuren die plasticiteit van de lijnen, hun elegantie verschillen. Geselecteerde behang met florale ornamenten, de dans van golven en wind.

Behang in de stijl van de Provence vaak helder met een warme tint, bloemen design. Wallpaper kan vintage leuke calico lijken. Ongecompliceerde samenstelling van verschillende kleuren, boeketten er natuurlijk uitzien, dat deze interieurstijl nodig.

Wallpaper voor de kamer, kunt u kiezen welke stijl, maar rustig, felle kleuren zijn populair en altijd in de modeWallpaper voor de kamer, kunt u kiezen welke stijl, maar rustig, felle kleuren zijn populair en altijd in de mode

Landelijke stijl is vergelijkbaar met Provansal, maar we kunnen zeggen dat het een beetje makkelijker en minder aandacht voor de decoratie. Behang kan licht in de kooi strip, met een bescheiden bloem of discrete geometrische patroon.

Werkelijke en Japanse stijl. Voor appartementen in deze stijl, kunt u behang van rijstpapier of zijde te kopen. Tekeningen op dergelijke traditionele behang altijd Zij moeten de specifieke alleen van de Japanse cultuur. Nou ja, de kleuren van het behang - rustig, gelegen aan de ontspanning, rust.


Welke kleur wallpapers's hot

Natuurlijk, wordt speciale aandacht besteed aan de kleur van het behang. Elke kleur in zijn eigen invloed op de perceptie van het als visueel de ruimte te veranderen van invloed op het gevoel van comfort in de kamer.

Vandaag de dag, behang presenteert een breed kleurenpalet en versier de hal favoriete kleur behang zal niet ertoe leiden dat u veel moeiteVandaag de dag, behang presenteert een breed kleurenpalet en versier de hal favoriete kleur behang zal niet ertoe leiden dat u veel moeite

De kleurwaarden in het interieur:

  • geel - een van de meest levendige kleuren, de kleur van optimisme, die visie, het zenuwstelsel stimuleert. Als een persoon lijdt aan een laag zelfbeeld, of is ingesteld op fobieën, zoals kleur therapie is zeer effectief.
  • groen - ontspannende en rustgevende, neutraal, aangenaam voor het oog kleur. Als u voeg de gele kleur wordt blijer, actief.
  • blauw - kleur vrij koel, flegmatiek. Er wordt aangenomen dat het in staat is om stress en zelfs een lagere bloeddruk te verlichten. De kleur van vrede, rust.

Als uw kamer is gericht op het noorden, het behang is wenselijk om warme kleuren te nemen. Koffie, jus, zal geel en goud behang de kamer alsof warmer te maken.


Maar voor de zuidelijke kamers nodig meer koud gamma. Het is meestal blauw en schakeringen van blauw.

Zwart-witte versie wordt beschouwd als een klassieker, en vandaag de dag kunt u een zeer stijlvol wit behang met het origineel, vrij grote zwarte patroon te vinden. Ze leken om de kamer meer strikt elegant, maar het comfort op hetzelfde moment het niet te verliezen te maken.

Design gecombineerd behang voor kamer 2017

Trendy wallpapers - dit accent behang dat een bescheiden omgeving kan lichter te maken, om een ​​bepaalde sfeer te creëren in de kamer. Niet middelen te sparen voor behang van uitstekende kwaliteit, omdat ze in de eerste plaats van invloed op de perceptie van de ruimte.

Goede keuze!

Ontwerp behang in kamer 2017 (foto's)

3 13-36-- 21 14 061-- 183- 2016-05-26-57468af22aa44- 2917-- 4269-1030x677- 1505083130The-design-of-the-hall-in-2016-nieuws-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 61

map