Trends: het behang in de kamer, 30 foto's in het interieur

Trends: het behang in de kamer, 30 foto’s in het interieur

12 October 2017Door het ontwerp van de woonkamer moeten worden behandeld met speciale aandacht van de juiste keuze van behang hangt af van de eerste indruk van de kamerDoor het ontwerp van de woonkamer moeten worden behandeld met speciale aandacht van de juiste keuze van behang hangt af van de eerste indruk van de kamer of woonkamer in het appartement - een visitekaartje van alle woningen. Geen toeval dat veel kan een beetje op het ontwerp van de andere kamers op te slaan, maar de kamer in het huis moeten kijken toonbaar. En van groot belang in dit verband zijn de wallpaper.


Ontwerp van het behang voor de zaal: Wallpaper selectieregels

De eenheid van stijl beslissing - dit is het uitgangspunt van het helemaal. Pas als we weten wat de situatie in de woonkamer, het meubilair, de stijl, het gehele beeld, u kiest het behang. Wilt strengheid, neem een ​​strook van naïviteit - een boete kleur, willen meubilair accent te maken - behang mag slechts een nederige achtergrond zijn.

Voor een kleine woonkamer zijn perfect helder wallpaper - gebruik ze om de visuele grootte van de kamer te vergrotenVoor een kleine woonkamer zijn perfect helder wallpaper - gebruik ze om de visuele grootte van de kamer te vergroten

Bij de keuze van Wallpaper rekening houden met de volgende regels:

  • Kleine zithoek passen heldere behang zonder patroon of met minimale onopvallend patroon;
  • In grote kamers niet bang voor verzadigd kleurenschema zou moeten zijn, kunt u het zich veroorloven en ornament, en een belangrijke figuur;
  • Met behulp van verticale strepen, visueel maken van de kamer boven, maar het volume te verminderen, zal horizontale strepen een beetje hoogte te stelen, maar uitbreiden van de hal;
  • Spruce meubels die u kiest de lichte en de donkere, moeten de muren om zelf-gekleurd, vrij beknopt zijn;
  • Voor low-key meubels behang moet minder helder zijn;
  • Voor de combinatie van een modern publiek van behang - een centrale wand kan meer licht, dure behang, de aandacht.

Belangrijk is wat de kwaliteit behang zal zijn, welke soort zij behoren.


Soorten behang: hoe te kiezen

Voor het bekijken van de meest populaire afwerkingen zijn de klassieke papieren behang. Het is niet duur en er is altijd een keuze - in een verscheidenheid van papier behang kan niet weigeren. Deze wallpaper hypoallergeen, milieuvriendelijk.

Maar de duurzaamheid van behang, natuurlijk, laat veel te wensen over. Voor hen is het belangrijk om niet te overdrijven met lijm of water. En het papier muur heeft geen invloed op het geluid en warmte-isolatie, maar patronen, hulpdrukken behagen neskudnostyu keuze. Voor de begroting reparatie is nog steeds de beste optie.

Papieren behang zijn verschillende aantrekkelijke prijskaartje en milieuvriendelijk, maar ze zijn verre van ideaal in termen van slijtvastheidPapieren behang zijn verschillende aantrekkelijke prijskaartje en milieuvriendelijk, maar ze zijn verre van ideaal in termen van slijtvastheid

Alternatief kan een duplex behang zijn, dat wil zeggen twee lagen. Zij kunnen worden gelamineerd, betekent dit dat de coating met embossing in register. Dergelijke bekledingen zijn: twee afdekkingen is al gedaan door trekken ze elkaar gelijmd, waarna ze reliëf. Als gevolg daarvan, het product heeft een luxe relief, waarop het patroon herhaalt.Welke wallpaper zal autonoom in het interieur van de hal?

vinyl behang

Twee lagen papier of geweven basis met de applicatie op basis van PVC, is niet giftig wallpaper, bestand tegen schimmel, lange levensduur. En dankzij het reliëf oppervlak gebreken van de muren, wat gemaskeerd. Het is geweldig dat deze producten kunnen worden gewassen.

Vinyl behang zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het vermogen om onregelmatigheden te verbergenVinyl behang zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het vermogen om onregelmatigheden te verbergen

vliesbehang

Deze structurele wallpaper doel lijmen vaak het volgende schilderij muren. Het bestaat uit een samengesteld materiaal op basis van cellulose en synthetische weefsel. Hoge maatvastheid hen in staat stelt om niet te rekken en niet "zit".

textielbehang

In de kern kunstmatig of natuurlijk textiel, bevestiging op papier. Vandaag de dag is vooral populair velours behang met een zijdeachtige oppervlak.

En dit is natuurlijk niet alle soorten behang, een verdere keuze komt neer voornamelijk betrekking op de financiering van dat u bereid bent te betalen voor de reparaties.

Textiel muur dankzij zijn fluwelen oppervlak zal een bijzondere sfeer te creëren in uw woonkamerTextiel muur dankzij zijn fluwelen oppervlak zal een bijzondere sfeer te creëren in uw woonkamer

Natuurlijke mooie behang in de kamer

Dit is de meest interessante wandbekleding. Omdat ze zijn gebaseerd op het fineer bladen, die zeer indrukwekkend. Voor degenen die wonen wallpapers passen perfect, en het patroon dat ze kunnen verschillende ontwerpen en materialen te simuleren. Als uw woonkamer interieur kenmerkt zich door een focus op de boom, het is een geweldige optie decor "onder de boom."

Ze zijn gemaakt van natuurlijke vezels die geweven is met de hand. Om natuurlijke behang en bamboe te dragen.

Bamboe behang - een echte uitkomst voor degenen die originaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid waarderenBamboe behang - een echte uitkomst voor degenen die originaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid waarderen


Voor bamboebehang wordt gekenmerkt door:

  • Universaliteit - vrijwel overal waar ze op hun plaats;
  • Lange levensduur - en dit is een gemiddelde van 30-40 jaar;
  • Weerstand tegen schade, de mogelijkheid van frequente reinigingen;
  • Eenvoudig te installeren - voor zijn muurstickers geen speciale hulp nodig hebben, te oordelen naar de beoordelingen, voor veel van deze wallpapers zijn het makkelijkst te lijmen.

Het heeft bamboe behang en enkele nadelen. Bijvoorbeeld, moet u kiezen wanneer ze te installeren - ze zijn bang om temperatuurveranderingen is in het proces van het lijmen. En nog een kenmerk van de esthetische aard - voor sommige afwerking zoals behang kan te kleurrijk zijn, begint letterlijk rimpel in de ogen. Maar het is de individuele kenmerken, een dergelijk effect is niet ver van alles gezien.

Wallpaper voor de kamer in Chroesjtsjov, ontwerp: wat te kiezen

Het belangrijkste selectiecriterium - boekhouding kenmerken van de kamer. De verschillende kleur afwerking is niet nodig, want op deze manier zult u niet in staat zijn om visueel te vergroten de ruimte, en het is een van de taken van de reparatie Chroesjtsjov. Voor de muren zou verstandig zijn om een ​​heldere achtergrond in pastel kleuren die de kamer meer licht en lucht geeft kiezen.

Scandinavische stijl, met een overwicht van heldere kleuren perfect voor een kleine woonkamer in een typisch ChroesjtsjovScandinavische stijl, met een overwicht van heldere kleuren perfect voor een kleine woonkamer in een typisch Chroesjtsjov


Als de kamer vrij in de schaduw, dan proberen om behang warme kleuren trimmen - geel, bleek oranje met een rood patroon.

Kleine kamers, typisch voor Chroesjtsjov, moeten op de juiste stijl te kiezen. Helpt Scandinavische stijl, met zijn liefde voor wit en ruimtelijkheid. Dit maakt het mogelijk te fleuren de bescheiden omvang van de kamer. Maar als de feestzaal noorden, kunt u de ruimte te koud te maken.

Wallpaper voor wanden in de woonkamer: ideeën en opties (video)

Behang in de woonkamer kiezen voor de langste. Steeds en naar alle behanglijm op alleen de centrale wand en verfresten of tekenen vloeibaar behang. Hiermee geeft u de stijl van de woonkamer, luisteren naar hun gevoelens en wensen, en laat de kamer zal niet alleen elegant, maar ook gezellig.

Het interieur van het behang voor de kamer (foto)

7 143 1479683original 2560x1600592093wwwArtFileru 1481614original 14158746324 Dizain-2016 foto-8 zachte-elegantie-2016-photo2 interier-v-polosku-sovety-spetsialistov-foto-14

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 54

map