Trendiga tapeter i rummet 2017: idén om limning och 30 bilder

Trendiga tapeter i rummet 2017: idén om limning och 30 bilder

12 October 2017Bakgrund - en mycket populär, omfattande och utmärkt material för dekoration av väggarBakgrund - en mycket populär, omfattande och utmärkt material för dekoration Standley wall dekoration tapeter används ofta som den mest tillgängliga, billigt och effektivt material. Men det finns vissa nyanser - från rummets storlek, den totala lägenhet stil, och även det faktum på vilken sida av rummet från hallen beror på valet av tapeter.


Fashionabla tapeter för rum 2017

Vi kan inte säga att för några år sedan var på modet dessa tapeter, som nu inte längre är relevanta (om att tala om vilka typer av tapeter). Traditionellt har mest efterfrågade papperstapet som den billigaste och prisvärd, men deras design har blivit klart mer intressant.

Men, skulle man kunna säga, i en större trend, kommer du, om du väljer att pokleit tapeter, textil, metall och flytande tapeter.

textil tapet

Denna dubbelskiktade tapeter, förutom papper eller icke-vävda naturmaterial appliceras. Och det är antingen lin eller silke eller bomull. Idag i mode finns två typer av denna typ av tapet - tapeter från hela trasa och glödlampor. Fördela jute tapeter, mattor, linne och ilska, kände.

metalliserat tapeter

Inledningsvis trodde de om hur man kan skydda mot elektromagnetisk strålning. Också, denna två-skikt tapeter - är pappersbottenskiktet och den övre tillverkad av aluminiumfolie.

Metalliserade tapeter är en elit material, som nu efterfrågas på marknaden och används i många årMetalliserade tapeter är en elit material, som nu efterfrågas på marknaden och används i många år


flytande tapeter

Först de ser ut precis som ett pulver som måste spädas ytterligare. Om du köper färdiga, är det vätskemassan som skall appliceras på väggen. De föds med latexfärg, och väggarna lack spruta eller roller. Dessa tapeter är gjorda av cellulosabaserade textilier och bomull.

Som ett alternativ till dessa typer, samma papper, akryl, vinyl, och naturlig nonwoven.

Idéer tapetsering i hallen, foto: hur man skapar en harmonisk bakgrund

Vissa regler, naturligtvis, måste komma ihåg att tapeten perfekt formade bakgrunden av rummet. Även den mest eliten tapeter, valt utan hänsyn till situationen kommer att se löjligt.

Tapetsering idéer om möbler:  • Om möblerna är mörka, då definitivt tapeter ska vara lättare. Skrikande tapeter och mörka möbler kommer inte passar, som tapet med ett stort mönster. Det är önskvärt att lägga accent element som färgen kommer att överlappa med färgen på möblerna.
  • Om möblerna är mycket ljus, mättade färger, Bakgrund uppgift - bara stänga det. Men om du gillar de ljusa kontrasterna, är det nödvändigt att använda en kompletterande färg med avseende på tapeten färgen på möbler. I detta fall kommer de att förstärka varandra.
  • Om du har en tvåfärgad möbler, tapeten bör vara en neutral färg, en lättare, eller intill färgen av fasaden. Kontrast färg på möblerna bostäder kommer att skapa en intressant effekt kommer endast att kännas när konturerna av färger sammanslagning väggar och fasader.

Bakgrund i rummet bör väljas så att de smälter harmoniskt med möbler och skapa en intressant interiörBakgrund i rummet bör väljas så att de smälter harmoniskt med möbler och skapa en intressant interiör

Tja, om tvåfärgade möbler bör tapeten vara neutral, möjligen grå. Rita på tapeten måste vara liten, diskret, eller saknas helt.

Modern tapet för hallen 2017: inredningsstilar

Om Interiören är klassisk, tapeten just fortfarande kan bli fokus i inredningen i rummet. Det faktum att klassikerna kräver betydande utrymme, vilket kan skryta inte alla lägenheter. Bakgrund kan lysa upp denna defekta tack vare färger och utskrifter - damast, monogram, kungliga liljor och andra eleganta blommönster.

Modern antar pastell tapeter varma färger som skiljer sig plasticitet linjer, sin elegans. Vald tapet med blomprydnadsföremål, dans vågor och vind.

Bakgrund i stil med Provence ofta ljusa med en varm nyans, blommönster. Bakgrund kan likna årgång söta calico. Okomplicerad sammansättning av olika färger, buketter ser naturliga, som behöver denna inredningsstil.

Bakgrund för rummet, kan du välja någon stil, men tyst, ljusa färger är populära och alltid i modeBakgrund för rummet, kan du välja någon stil, men tyst, ljusa färger är populära och alltid i mode

Lant liknar Provansal, men vi kan säga att det är lite lättare och mindre uppmärksam på dekoration. Tapet kan vara lätt i buren remsan, med en blygsam blomma eller diskret geometriskt mönster.

Faktisk och japansk stil. För lägenheter i denna stil, kan du köpa tapeter från rispapper eller silke. Ritningar på en sådan traditionell tapet alltid ska vara typiska endast av japansk kultur. Tja, färgerna på tapeten - tyst, som ligger till avkoppling, lugn.


Vilken färg bakgrundsbilder är varmt

Naturligtvis är särskild uppmärksamhet ägnas åt färgen på tapeten. Varje färg i sin egen inverkan på uppfattningen av det som visuellt ändra utrymme påverkar känslan av komfort i rummet.

Idag presenterar tapeten ett brett färgpalett och dekorera hallen favoritfärg tapeter kommer inte att orsaka dig stora svårigheterIdag presenterar tapeten ett brett färgpalett och dekorera hallen favoritfärg tapeter kommer inte att orsaka dig stora svårigheter

Färgvärdena i det inre:

  • gul - en av de mest livliga färger, färgen på optimism, som stimulerar syn, nervsystemet. Om en person lider av låg självkänsla, eller inställd på fobier är en sådan färgterapi mycket effektiv.
  • grön - avkopplande och lugnande, neutral, behaglig för ögonfärg. Om du lägger till den gula färgen blir mer glad, aktiv.
  • blå - färg ganska cool, flegmatiska. Man tror att det är i stånd att lindra stress och ännu lägre blodtryck. Färgen på fred, lugn.

Om ditt rum är orienterad mot norr, är tapeten önskvärt att ta en varm färgskala. Kaffe, orange kommer gul och guld tapet göra rummet som om varmare.


Men för de södra rummen behövde mer kall omfång. Det är oftast blå och nyanser av blått.

Svart-vit version anses vara en klassiker, och idag kan du hitta en mycket elegant vit tapet med den ursprungliga, ganska stor svart mönster. De verkade göra rummet mer strikt elegant men komfort samtidigt det inte förlora.

Design i kombination tapeter för rum 2017

Trendiga tapeter - det accent tapet som kan lysa upp en blygsam miljö, för att skapa en viss stämning i rummet. Inte lediga resurser för högkvalitativ tapeter, eftersom de påverkar i första hand uppfattningen av rummet.

Bra val!

Design tapeter i rum 2017 (foton)

3 13-36-- 21 14 061-- 183- 2016-05-26-57468af22aa44- 2917-- 4269-1030x677- 1505083130The design-of-the-hall-in-2016-News-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 50

map