Trappor Eifel Klassiskt 4 fördelar

Trappor Eifel Klassiskt 4 fördelar

12 October 2017Ladder-Eifel classic är mycket populärt eftersom det kan användas för olika ändamålLadder-Eifel classic är mycket populärt eftersom det kan användas i olika tselyahGotovyas att reparera eller annat arbete som bör försäkra sig i olika uppgifter. Trappor-transformatorer har låga priser och samtidigt har ett stort utbud av möjligheter. De är populära i hemmet, eftersom deras små storlekar är lätta att lagra och transportera. Trappor Eifel klassiska stabil och gör att du kan arbeta på en ganska hög höjd, ger komfort.


Ser från utsidan trappan till Eifel

Utbudet av företag från Ryssland "Fabriks trappor" producerar trappor Eiffel innehåller nu mer än 30 sorter av utrustning.

Många föredrar att välja en stege-transformator Eifel, eftersom den kännetecknas av kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighetMånga föredrar att välja en stege-transformator Eifel, eftersom den kännetecknas av kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet

Det omfattar:

 1. 3 sektions design;
 2. trappstege;
 3. Transformator.

Trappstege har från 3 till 8-steg, med hjälp av den kan klättra upp till 4,2 m. Materialet blir tjockare, desto större är höjden av trappan. Y 3-x sektions modeller av aluminium kan vara från 6 till 16 steg. Två av de tre sektionerna är fästa med hjälp av lås och bälten, och den återstående konstruktionen är avtagbar. Den kan användas som en stege.


Eftersom den ursprungliga utförande stege lås av tre sektioner kan ha ett stort antal av de mest skiftande användningsområden.

Stege-transformatorn har fyra sektioner, vilka var och en är bunden till den andra via mycket starka fogar av stål. Transformator kan vikas och passar in i bagageutrymmet på ett fordon.

Universal stege Eiffel-klassiska 4x5

Denna konstruktion kommer att passa in, både för professionella byggare och reparatörer för nybörjare. Arbeta hemma kommer att bli mycket lättare, och kostnaden för att köpa stegen helt betala för sig.

Vid sin låga vikt på stegen är tillförlitlig, som material för dess tillverkning - aluminium.

Arbeta med en stege-Eifel klassiskt enkla, med ingenting lätt klara även nybörjareArbeta med en stege-Eifel klassiskt enkla, med ingenting lätt klara även nybörjareI en sådan stege stödparti har flera tvärstänger på vilka det finns halkfri bas.

Trappor har sina egna egenskaper:

 1. Kanske dess användning som en stege, en stege eller trappa till avlägsnande;
 2. Materialtillverkningssteg och guider - eloxerad aluminium;
 3. Trappan automatiskt fast på någon av de tillgängliga positionerna,
 4. I närvaro av lederna stål är i en mängd av 6 stycken som har ökad hållfasthet;
 5. Steg kan motstå upp till 150 kg; om stegen används som en byggnadsställning, sedan 100 kg.

Denna trappa bidrar till att utföra arbete på ett avstånd av 6,5 meter från marken. I denna design kan du ändra konfigurationen och behålla sina säkerhetslås gångjärn stål.

Professional 3-och 4-delad stege Eiffel Premier

Dessa stegar är anodiserade, som hjälper händer hålla rent efter att ha använt designen. Denna modell är en professionell, avsedd för vardagliga laster.

Nog är praktisk och bekväm stege-transformator Eiffel Premier, som kan motstå vikten av upp till 150 kgNog är praktisk och bekväm stege-transformator Eiffel Premier, som kan motstå vikten av upp till 150 kg

Modell Eifel 3H8 har intressanta egenskaper:

 1. Det är helt anodiserad;
 2. Var och en är tillverkad av en metall lås speciell legering;
 3. Det är möjligt att arbeta med konstruktion, när en sektion är förlängd;
 4. Varje steg i korrugerade aluminiumskenor 28x28 mm;
 5. Travers har halkskydd stöd den breda;
 6. Det finns flera säkerhetsbälten;
 7. Kan motstå vikt av upp till 150 kg;
 8. modell profil - 60h20 mm, dess tjocklek - 1,4h1,4 mm.

Användning av metall stabilisatorer i stället för tyg lyftsele, hjälper till att förhindra oavsiktlig vikning. En sådan stege är ett utmärkt val för installation, produktion eller byggnadsarbete.


Du kan använda 3-delad stege som två helt olika stegar. En sektion kommer att fungera som en stege, och de andra två - i en 2-sectional.

I kommersiellt tillgängligt 3 Sektions stege 3x7, 3H8, 3x12 TL, TL 3h11, 3h14, 3H9, 3x10, var och en utformad för ett speciellt syfte. Till exempel är den modell 3x10 granit bra vid montering och efterarbete. Ett antal 4-sektions stegar innefattar storlekar 4x4, 4x3 och andra.

Produkter Eifel: Fabriks stairs

«Fabriks trappor" producerar varor för mer än tio år, samtidigt är det enda företaget i vårt land som producerar trappor och stegar, vars bas - anodiserade aluminiumprofiler och glasfiber.

Eiffel stege har länge vunnit förtroende hos kunderna, eftersom deras struktur är tillverkad av högkvalitativa material och praktiskEiffel stege har länge vunnit förtroende hos kunderna, eftersom deras struktur är tillverkad av högkvalitativa material och praktisk

Företaget erbjuder:


 1. Aluminiumkonstruktion, bekväm att använda och transport;
 2. Konstruktion av glasfiber som är lämpliga för manipulering runt strömledande element;
 3. 3 sektionsmodell med en stor uppsättning av funktioner;
 4. Trappor-transformatorer.

Varje stege i satsen ingår garantikortet och en affisch med information. Detta säkerställer tillförlitligheten i företaget. Dessutom är varje produkt individuellt packade.

Man bör komma ihåg att trappan av aluminium har en 2 års garanti, och produkter av glasfiber - 5 år.

Maximal kundvård och säkerhet ge de nödvändiga skyddselement av trappor, såsom tillförlitliga säkerhetsbälten, räfflade steg, förstärkta profil guider och mycket mer.

Trappor Eiffel: Läs omdömen om produkten

Kvalitet Eiffel trappor har inte ifrågasatts, eftersom inköp av produkter som inte kommer att misslyckas i framtiden är den rätta lösningen.

Fördelen med konvertibla stegar Eifel är att den lätt kan samlas in och transporterasFördelen med konvertibla stegar Eifel är att den lätt kan samlas in och transporteras

Fördelarna med trappor Eiffel köpare inkluderar:

 • Deras lätthet;
 • Förmågan att förändra och enkel transport;
 • Förbättrad stabilitet;
 • En bra arbetshöjd;
 • Hög arbetsbelastning;
 • Möjligheten att installera i olika lägen;
 • Enkel montering och demontering.

Stegar, gjorda av glasfiber, är mycket motståndskraftiga mot olika kemikalier och vatten, har anmärkningsvärda egenskaper av elektrisk isolering.

En ytterligare fördel med produkten är att det nu är möjligt att köpa en speciell alternativ för trappan, till exempel som en språngbräda för en bekväm manipulation höjd och golv för stege-transformator. En sådan reservdel kommer att säkerställa en bekväm passform, vilket ger en plattform.

3 tvärsnitts konstruktion lämpligen vikas i en inverterad "U", det hjälper dig att arbeta bekvämt runt muren som du inte kan luta sig mot stegen. Att arbeta som en plattform perfekt plattform för transformator Prostor 2x5 + 2x6, det säljs separat.

Översikt trappor Eifel Classic (video)

Eiffeltornet trappa kan vara en bättre vän till dem som uppskattar komfort och bekvämlighet under drift. Det tar en mängd olika former, anpassar sig till alla krav. Om du vill fixa något på topp, kommer det alltid att hjälpa. Denna oumbärliga "Eiffeltornet" måste nödvändigtvis i varje hem, i en full av liv och det finns trevlig förändring.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9

map