Trappen voor cottages en cottage

Trappen voor cottages en cottage

12 October 2017De trap in het land kunt u niet alleen om omhoog te gaan naar de tweede verdieping, maar ook verbetert het uiterlijk van de interior viewDe trap in het land kunt u niet alleen om omhoog te gaan naar de tweede verdieping, maar ook verbetert de uitstraling van het interieur Vakantiehuizen misschien niet 1, 2 of 3 verdiepingen, alles hangt af van de financiële situatie van de eigenaren. Indien de middelen zijn er in overvloed, de bouw van een huis van twee verdiepingen - toeneemt, en de plaats op de site allemaal hetzelfde. het is onmogelijk om te bouwen zonder trap huis met twee verdiepingen. Meestal treden om te getuigen gemaakt van hout, als de meest geschikte materiaal voor de productie ervan. Dergelijke ladder past in elk interieur, en zelfs versieren.


Afgewerkt trap naar houten huisjes

Afgewerkt trap voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een groot aantal wijzigingen op de markt kunt u een optie voor elk huis te kiezen, zelfs met niet-standaard lay-out.

Het voordeel van kant-en-klare ladders:

 1. Lage prijs. Grootschalige versie kan een aanzienlijke vermindering van de kosten modellen.
 2. Kwaliteit rechtstreeks van de fabriek. Hoogwaardige grondstoffen worden verwerkt, en het gehele productieproces geen menselijk ingrijpen te betrekken. Dit garandeert de hoogste kwaliteit van alle producten.
 3. Suit iedereen. Er zijn vele soorten van ladders gemaakt van hout, waartussen je de juiste men kan kiezen.
 4. Altijd beschikbaar in magazijnen. In winkels, dan kunt u altijd zien levende exemplaren, raadpleeg dan een professional die u zullen helpen kiezen van de juiste model.
 5. Handige vervoer. Eindproducten worden verpakt in een doos van karton, dankzij de mogelijkheid van het transporteren van de auto.
 6. Eenvoudige installatie. Monteer de ladder kunnen worden hun eigen handen, is het niet de hulp van deskundigen nodig. Alle ontwerpen zijn ontwikkeld volgens een speciaal principe, dat maakt het gemakkelijk om uit te voeren een installatie.

Houten ladder huisje aan te raden om laklaag te dekkenHouten ladder huisje aan te raden om laklaag te dekken

Bij het kiezen van een ladder te kijken naar de ruimte in het huis. Het vereist eenvoudige metingen: bepaling van de hoogte van vloer tot het plafond, de grootte van de opening op de tweede verdieping.


Een wenteltrap zal kijken origineler dan maart. Het is op zich een centraal deel van het interieur.

Tellen van plan trap, is het noodzakelijk om het medium "parameters" van een persoon te kiezen, zal de basis van de hoogte van het podium. De meest geschikt is voor de afdaling en klim in de diepte niveau moet ongeveer 24-26 cm zijn.

De bouw van de trap de zomer

Op de markt treden vandaag heerst overvloed en grote kansen voor de keuze. Afhankelijk van de wensen kun je een ladder gemaakt van metaal, hout, steen of glas aan te kopen. Het belangrijkste onderdeel van de ladder een base, is de belangrijkste belasting.

De bijzonderheden van de ladder structuur kan worden onderverdeeld in: • schroef;
 • Line (marching);
 • swivel;
 • Op kosour;
 • En rails;
 • Op de string.

Ladder van de bouw moet worden gekozen afhankelijk van de vorm van de ruimte waarin het zal zijnLadder van de bouw moet worden gekozen afhankelijk van de vorm van de ruimte waarin het zal zijn

Trap naar de tweede verdieping zijn open en gesloten. Er zijn geen open trappen podstupenniki, ze lijken op de lucht en het licht gemakkelijk door het podium.

Veilige en comfortabele bediening is in de eerste plaats in elke vorm van trappen. Als er een persoon op middelbare leeftijd of een kind, moet de stapgrootte niet te hoog zijn.

In de ladderbomen beschikbare podstupenniki daar zij zijn geïnstalleerd in de sleuven; Dit maakt het mogelijk het ontwerp aan veilig en comfortabel zijn.

Exacte berekening: vaste trap naar het land met hun eigen handen

Meestal huiseigenaren kocht een ladder bij diverse bedrijven, private meesters. Een andere optie is om een ​​leeg te kopen voor de trap gemaakt van hout, die al een kant-en-klare, gemarkeerd elementen. Maar met de tijd, verlangen, vaardigheid ladder kan worden de meeste gemaakt.

Vóór de bouw van de trap moeten zorgvuldige berekening, ontwerp en uitvoering ontwerp gedetailleerde tekening zijn.

De breedte van de ladder moet zodanig zijn dat op het gratis tot 2 personen missenDe breedte van de ladder moet zodanig zijn dat op het gratis tot 2 personen missen

Hoe is de berekening:


 1. Het is noodzakelijk om het gewenste aantal stappen en de hoogte van de stijgbuis te definiëren. Om dit te doen, blijkt de hoogte van de ladder, u wilt bouwen. De afstand gemeten door de onderste punten van de eerste verdieping naar de top van de tweede verdieping.
 2. Verder gedefinieerd maart breedte. Strikte criteria niet beschikbaar zijn, maar het aantal overspanningen zal afhangen van de plaats waar zal de ladder worden gevestigd. De breedte van de comfortabele minimum 80 cm.
 3. De lengte van de trap wordt berekend met de formule: Het aantal stappen * width = traptrede lengte. De laatste fase wordt geen rekening gehouden, anders zal fuseren met de vloer op de tweede verdieping.
 4. Bereken de hoogte van de vrije ruimte boven het stappen. Tijdens de berekeningen die nodig zijn om zich te houden aan de belangrijkste regel: tussen elke fase en het plafond moet minstens 195 cm.

Een mars mag niet meer dan 15 stappen te hebben. Als er meer, klimmen wordt vervelend. Lange mars verdeeld in twee delen door de middelste klein platform installatie die gelijk is aan twee is.

Kiezen vervaardigen roterende ladder, moet uitvoeren van de rotatie in de andere van de steunpoot zijde.

Bouw van twee marsen zijn ingesteld op een hoek, het bespaart ruimte. Alle web ladder wenselijk weerstaan ​​schuin 40-45 graden.

Dacha ladder: types

Ladders zijn een belangrijke technische constructie, die een comfortabele en veilige verplaatsing van elke bewoner en kamers moeten zorgen voor naar de tweede verdieping. Er zijn verschillende mogelijkheden van de trappen (eenvoudige en complexe), verschillende maten en prijsklassen (van economy class naar premium).

Dachnye trappen kan variëren in vorm, type en materiaal waaruit zij zijn vervaardigdDachnye trappen kan variëren in vorm, type en materiaal waaruit zij zijn vervaardigd


Er zijn drie types:

 1. Marcheren. De meest voorkomende en gemakkelijk te bekijken vervaardigen. Meestal bestaat uit een of meer vluchten die elk rechtlijnig fragment met trappen. Odnomarshevaya trap past perfect in een klein landhuis.
 2. Schroef. Een klein gedeelte van de kamer met een wenteltrap, die een steunstang. Om hem heen ga de wenteltrap. Door, een klassieke wenteltrap slechts nu meer dan 1 sq. m.
 3. Gecombineerd. Het is gekromd architecturale structuur in de vorm van een boog. Het draagt ​​een voortstuwingselementen en schroeftype.

Gecombineerde opties zijn meestal opgebouwd uit de ambities van de ontwerper of huiseigenaar.

Men mag niet vergeten dat de spiraalvormige structuur is niet geschikt voor huizen waar er mensen zijn in de leeftijd of kinderen. Het kan gevaarlijk zijn voor hen.

Odnomarshevye opties trappen van dennen zijn de meest low-end-oplossing voor kleine landhuizen en herenhuis zal complexe structuren die meer dan één soort hout te benaderen.

Kinderen huizen horizontale balken en ladders

Chalet sportcomplexen met het trappenhuis en de horizontale balk zijn een geweldige kans om het kind te interesseren in de sport. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen in kleine gebieden: geschikt werf thuis of voorstedelijk gebied.

Kinderen huizen trappen en horizontale balken kan worden geïnstalleerd zowel op de straat en in de woningKinderen huizen trappen en horizontale balken kan worden geïnstalleerd zowel op de straat en in de woning

De voordelen van een dergelijk complex:

 1. U kunt het kind te leren te halen en te leren van de verschillende oefeningen met behulp van de horizontale balk;
 2. De ontwikkeling van de kracht en behendigheid, de vorming van de figuur;
 3. Het gemak en de snelheid van de installatie van het complex;
 4. Safety training door middel van een sterke en betrouwbare kader van kokerprofielen.

Op het eerste, totdat het kind de kapitein van het complex en sterker te maken met op hun eigen, ouders moeten zijn trainingen te kijken.

De beste afwerking voor het complex zal een poederverf zijn. Hiermee wordt voorkomen dat vervagen en de impact op het ontwerp zelf te verminderen.

De bouw van het complex kan onafhankelijk worden uitgeoefend en aan hun zomerhuisje, is het alleen nodig om de tekeningen te maken. Dergelijke kits kunnen een maas trampoline, peren met touwen en zelfs een schommel omvatten.

Geschikte trap in het landhuis

Vakantiehuizen in de winter is meestal leeg. Er is een hoge luchtvochtigheid, koude, het huis is niet verwarmd. Om een ​​ladder te bouwen, moet u rekening houden met deze factoren in rekening houdend met de vormgeving en afwerking.

Voor landhuizen ventilatie is niet zo belangrijk, dus eigenaren meestal kiezen voor een gesloten trap, die een riser heeft.

Stappen om perfect te passen in het interieur, het heeft in dezelfde stijl worden gedaan als de kamerStappen om perfect te passen in het interieur, het heeft in dezelfde stijl worden gedaan als de kamer

Om de ladder was betere ventilatie, wordt hem open gemaakt, de riser is niet beschikbaar. De structuur zelf is iets verwijderd van de wand te stellen.

Het kiezen van het soort hout voor de bouw, moet u overwegen:

 1. pine;
 2. lariks;
 3. Oak.

Kies geen as of beuken: ze zijn er in overvloed om vocht te absorberen. Het moet afzien van de trappen van de materialen op zijn datsja.

Design: hoe je een ladder te maken om het land

Het maakt niet uit, beschikbaar bouw ervaring of niet, de aanvang van de werkzaamheden bestaat uit berekeningen en design. Het project moet zich richten op veilig zijn en om de beste voorwaarden voor het verkeer te creëren.

Als je geen ervaring in de bouw van trappen, is het beter zich te wenden tot professionalsAls je geen ervaring in de bouw van trappen, is het beter zich te wenden tot professionals

Er zijn een aantal gemeenschappelijke eisen van het project:

 1. Het ontwerp is verplicht het gewicht van meer dan het gemiddelde gewicht van een persoon te dragen;
 2. Trappen moeten een hek hebben, hun locatie in aanmerking genomen in het stadium van het project;
 3. Op de hekken moeten leuningen en balusters zijn;
 4. De constructie hoogte worden gebracht voor het afwerken verdiepingen twee verdiepingen;
 5. Doorrijhoogte moet 1,9-2 m.;
 6. Inwendige trappen breed moet 0,9-1 m bedragen.

Als er kinderen in het huis trap balusters zijn niet afgeschermd, en met de hulp van een doorlopende "web", waarvan materiaal - plexiglas of gaas.

Voor de drie verdiepingen tellende cottage moet een trap gemaakt van beton of metaal te installeren. Dit zal zorgen voor evacuatie in geval van brand.

Neemt men in de ontwerpfout, zal het gehele bouwproces een verspilling van geld en tijd.

De trap in het land met hun eigen handen (video)

Trappen zijn een integraal onderdeel van een hoogbouw, en interieur. Input trappen - is een element van het gebouw en decoratief object. Ladders worden geplaatst in huizen en huisjes op de heuvel en in de tuin van een landhuis, en is erg populair-keuken woonkamer, die een ladder heeft. Iedereen kan kiezen voor zichzelf de beste optie.

Details: trap naar het huisje (foto voorbeelden)

1 13 388noname 397noname 519x500xfoto-vintovoy-lestnitsy-iz-derevajpgpagespeedicO1NP9Ln1 9717727 975990257 136440556705 1372344874derevyannye-lestnicy-dlya-dachi5 1471011156

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 73 =

map