Trappen gemaakt van grenen: de installatie en de keuze van de coating

Trappen gemaakt van grenen: de installatie en de keuze van de coating

12 October 2017Trap pine heeft een goede sterkte en aantrekkelijke verschijningTrap pine heeft een goede sterkte en aantrekkelijke verschijning Ladders zijn handig object in het interieur van een land met meerdere verdiepingen gebouw. Met het, kunt u van de ene verdieping naar de andere. Toch moet de ladder comfortabel in hun ontwerp zijn. Pine is geschikt voor de vervaardiging van een bepaald attribuut. Dit materiaal is begiftigd met mooie textuur en kleur, sterkte en duurzaamheid.


Deze ladders worden gebruikt in de klassieke interieurs. De originele grenen trap kan worden gemaakt in elke stijl. Set kan een ladder in een landhuis, zolder of cottage zijn. Ladders worden gebruikt in landhuizen voor pompstations.

Selecteer nagel ladder gemaakt van grenen

Het deksel van de dennen trap? Deze kwestie is van belang voor degenen die hebben besloten om hun eigen ladder te maken en de coating. De beschermlaag moet voor worden gezorgd dat alle elementen van de ladder lang gediend. Het hangt af van de kwaliteit van de coating uiterlijk design. Daarom moet dit proces worden de nodige aandacht.

Voor houtwerk ladder elementen van dennen met de volgende dekking:

 • transparent;
 • Doorschijnend.

Hout heeft een absorberende structuur, zodat absorbeert water, oliën, lakken, oplosmiddelen. Om TRAP niet door vocht gezwollen in het gebouw, zijn de elementen voorzien van een speciaal materiaal


Er moet rekening worden gehouden met het feit dat het oneffen oppervlak van het harsachtige grenenhout. Wanneer de harslaag niet volledig te verwijderen, wordt de bekleding ongelijkmatig zijn en vlekken vormen.

De aankoop van verf voor de trap, moet u vragen aan de verkoper een bewijs van kwaliteit, bevestiging van de afwezigheid van schadelijke stoffen in de samenstellingDe aankoop van verf voor de trap, moet u vragen aan de verkoper een bewijs van kwaliteit, bevestiging van de afwezigheid van schadelijke stoffen in de samenstelling

Een vlek zal niet genoeg zijn om de trap van den dekken. Vlek kan geen barrière tegen water, stof en ongedierte.

Het impregneren kan het oppervlak van den beschermen tegen vele ongunstige factoren, maar niet tegen mechanische beschadigingen. Het lopen op een trap alleen op blote voeten, in sokken of pantoffels - zonder schoenen.Enamel goed in staat om het oppervlak van de trap dennen te beschermen. Deze coating onregelmatigheden vulmiddel verbergen kraken. Dikke emaillelaag beschermt tegen snelle slijtage van de ladder. Emaillelaag niet kieskeurig externe factoren, is gemakkelijk te wassen en reinigen van de stof.

Als uw trap heeft geen zichtbare gebreken en heeft een glad oppervlak, kunt u de nagel te gebruiken om de structuur te beschermen. De coating kan worden benadrukt mooie structuur en pijnbomen kleur.

Als u niet tevreden bent met de kleur, kunt u zich wenden tot de laag vernis vlek of kleur, voeg een kleur aan de verf.

Hoe maak je een ladder gemaakt van grenen met hun eigen handen maken

Trappen gemaakt van grenen kan worden op bestelling gemaakt in de winkel. U kunt geld besparen en maken het je eigen handen als je alle benodigde vaardigheden, capaciteiten en houden van hun eigen meubels en decoratieve ontwerp te maken.

Met het oog op een ladder gemaakt van grenen met hun eigen handen te produceren, moet je een sketch maken en dan tekenen met dimensies.

Voor de vervaardiging treden van den met hun handen moeten grondstoffen en nagel oppervlaktebehandeling kopenVoor de vervaardiging treden van den met hun handen moeten grondstoffen en nagel oppervlaktebehandeling kopen

In het proces van het ontwerpen van de trap is het overwegen waard de volgende:

 • De structuur moet bestand tegen zware belasting;
 • Het is noodzakelijk om het hek voor een veilig gebruik te maken;
 • Hekken worden voorzien baluster en relingen;
 • Vloerhoogte berekend hoogte tussen de verdiepingen zonder coating;
 • De hoogte van de stijgbuis niet groter zijn dan 0,5 m;
 • De ideale afstand tussen de leuning en de muur - 0,91 m.

Na de metingen en de ontwikkeling ladder plan, koop alle benodigde materialen en gereedschappen.


Verwijder alle van de kamer of het meubilair zijn film. Waardoor de liggers op de patronen. Zij vertegenwoordigen balken met symmetrische tanden. Loopvlak en riser verankering schroeven en spijkers aan de stringers. Deze elementen zijn vervaardigd uit massief hout, en zagen tot de gewenste grootte. In de volgende stap te installeren we balusters en leuningen.

Voordat hij bij het bekijken waard video's met de meest voorkomende fouten die optreden tijdens de installatie en om ze te vermijden door het maken van een ladder.

Montage van de trap belangrijkste proces, dus alles wat je nodig hebt om het juiste te doen door het volgen van de installatie-instructies.

Trappen gemaakt van grenen: beoordelingen en de voors

Pine - een goed en geschikt voor de vervaardiging van trappen. Maar, net als elk ander bouwmateriaal, het heeft zijn voor- en nadelen. Productie treden van dit materiaal is wijdverbreid. En de trappen van den ontvangen positieve feedback.

Een van de voordelen van de trap gemaakt van grenen Vermeldenswaard is een lange levensduur en lage prijsEen van de voordelen van de trap gemaakt van grenen Vermeldenswaard is een lange levensduur en lage prijs


Voors trap grenen:

 • Het heeft mooie kleur en textuur;
 • Het materiaal is bestand tegen extreme temperaturen;
 • De lage kosten van het product.

Het enige nadeel is dat pine hout heeft een lage dichtheid en hardheid. Deze houtsoort is een extra beschermlaag. Echter, deze nadelen niet bemoeien met een ladder van dit materiaal te produceren.

Daarom kan stappen worden gemaakt van een meer duurzame houtsoort en de decoratieve elementen van dennen.

Het deksel ladder pine

Wat moet er worden gedekt? Het moet in de eerste plaats, om het product te beschermen tegen mechanische schade en ongunstige omgevingsfactoren. De coating mag er mooi en passen in de algemene inrichting van het huis.

Om de ladder glad was niet, ze moeten matte lak te dekkenOm de ladder glad was niet, ze moeten matte lak te dekken

Voor bekledingsstappen behulp alkyd email. Perfect PF-226 of polyurethaan parketlak. Trap is geschikter matte lak dan glans. Het is minder zichtbaar de verschillende gebreken die optreden aan het oppervlak tijdens het gebruik van de trap.

De trap naar de tweede verdieping zal vaker worden gebruikt. Daarom is een extra laag die de levensduur te verlengen.

Wat het bestaat uit een houten trap

Houten trap kan elk model. Sommige mensen installeren traptreden met de rotatie, en andere items op 180 graden. Dit zijn spiraalvormige trap genoemd. Zie het origineel en ongebruikelijk. Toe te vertrouwen de productie van een dergelijk ontwerp is de moeite waard professionals. Een kant-en-klare elementen om hun eigen vast te stellen, naar aanleiding van de installatie-instructies.

Houten trappen zijn samengesteld uit verschillende elementen:

 • fasen;
 • riser;
 • kosour;
 • leuningen;
 • Balusters.

Alle onderdelen van de ladder kunnen worden gekocht bij gespecialiseerde winkelAlle onderdelen van de ladder kunnen worden gekocht bij gespecialiseerde winkel

Hekwerken en balusters mogelijk niet beschikbaar in sommige ontwerpen van trappen, als de hefhoogte is klein en heeft geen aanvullende verzekering nodig.

trap de bouw op de tweede verdieping van dennen

Ladder, die zal worden gevestigd tussen twee verdiepingen, kan op maat worden gemaakt. Om dit te doen, moet je-vooraf bepalen het ontwerp van de structuur zelf en ingericht balusters en leuningen.

Individuen kunnen worden gemaakt in veel bedrijven Bronnitsy. U kunt een specialist thuis op te bellen om metingen uit te voeren, en dan zul je een ladder te maken en te installeren.

Als u een probleem om de trap in een beperkt gebied te installeren, kunt u een half-tempo gebouw met de landing te bestellen. De ingang is klein, maar comfortabel.

Het zal er goed uitzien in een kleine ruimte trap met zabezhnymi stappen kunnen zijn.

Wat kunnen de traptreden gemaakt van grenen

Traptreden kan van elke vorm en grootte, afhankelijk van het ontwerp. Ze zijn gemaakt van grenen, evenals alle de belangrijkste structuur. Stappen moeten zich op een bepaalde afstand en comfortabel met elkaar.

De stappen voor trappen pine kunnen verschillen in vorm, kleur en dikteDe stappen voor trappen pine kunnen verschillen in vorm, kleur en dikte

De meest voorkomende vorm van de trap:

 • rechthoekig;
 • square;
 • Met afgeronde hoeken.

Stappen moeten worden gelakt. Het is niet aan te raden om te lopen op een pijnboom stappen in de schoenen met dunne hakken. Ze zijn in staat om zichzelf te krabben lak en hout.

Hoe maak je een ladder gemaakt van grenen met hun eigen handen maken (video)

Trappen in de voorsteden hoogbouw - beweerde element van het interieur. U kunt navigeren met het rond het huis. Originele trap van pine sieren het interieur en smaak aan het ontwerp van de kamer te brengen. Ze kunnen worden gemaakt op bestelling of een moderne en stijlvolle trap met zijn handen.

Voorbeelden van de trap pine in het huis (interieur foto)

04 6 011 20bf0e13af2c8ec489177fa0e912116d 323rrrrsrrrrr 396noname 397noname 1920x1080resizeportfolio1222651339143830 790732494a2012-08-11-195resize 473040036 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 28

map