Trappen Eifel classic-4 voordelen

Trappen Eifel classic-4 voordelen

12 October 2017Ladder-Eifel classic is erg populair omdat het kan worden gebruikt voor verschillende doeleindenLadder-Eifel classic is erg populair omdat het in verschillende tselyahGotovyas kan worden gebruikt voor het repareren of ander werk, dat zich moet verzekeren in de verschillende taken. Trap-transformatoren hebben lage prijzen en op hetzelfde moment hebben een groot scala aan mogelijkheden. Ze zijn populair in het huis, omdat hun kleine afmetingen zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Trappen Eifel klassieke stabiel en kunt u aan het werk op een vrij grote hoogte, het verstrekken van comfort.


Kijken vanaf de buitenkant trap naar de Eifel

Het bereik van bedrijven uit Rusland "Factory trappen" produceert trappen Eiffel bevat nu meer dan 30 variëteiten van de apparatuur.

Veel mensen de voorkeur aan een ladder-transformator Eifel kiezen, want het wordt gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheidVeel mensen de voorkeur aan een ladder-transformator Eifel kiezen, want het wordt gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Het omvat:

 1. 3 sectionele;
 2. trapladder;
 3. Transformer.

Ladder moet 3-8-stappen gebruikt kan klimmen tot 4,2 m. Het materiaal dikker, hoe groter de hoogte van de trap. Y3-x doorsnede modellen aluminium kan 6-16 trappen. Twee van de drie secties worden bevestigd door middel van sluizen en riemen, en de resterende constructie is verwijderd. Het kan gebruikt worden als een ladder.


Omdat de oorspronkelijke uitvoering ladder sloten drie secties een groot aantal van de meest uiteenlopende toepassingen kunnen hebben.

Ladder-transformator vier secties, die elk naar het andere gebonden via sterke koppelingen staal. Transformator kan worden gevouwen en passen in de kofferbak van een voertuig.

Universal ladder Eiffel-classic 4x5

Dit ontwerp past in, voor zowel professionele bouwers en reparateurs voor beginners. Het werk thuis zal veel gemakkelijker, en de kosten van de aankoop van de ladder volledig terugverdiend.

Op het lage gewicht van de ladder betrouwbaar, als materiaal voor de vervaardiging - aluminium.

Werk met een ladder-Eifel eenvoudig klassiek, met niets gemakkelijk omgaan zelfs beginnersWerk met een ladder-Eifel eenvoudig klassiek, met niets gemakkelijk omgaan zelfs beginnersIn dergelijke laddersteun gedeelte staan ​​meerdere dwarsstaven waarop zich antislipbodem.

Trappen heeft zijn eigen kenmerken:

 1. Misschien is het gebruik ervan als een ladder, een ladder of trap naar de verwijdering;
 2. Materiaal productiestappen en gidsen - geanodiseerd aluminium;
 3. De trap wordt automatisch ingesteld op een van de beschikbare posities;
 4. In aanwezigheid staal gewrichten in een hoeveelheid van 6 stuks met verhoogde sterkte;
 5. Stappen kunnen weerstaan ​​tot 150 kg; wanneer de ladder wordt gebruikt als een stellage, dan 100 kg.

Deze trap helpt om werk uit te voeren op een afstand van 6,5 meter van de grond. In dit ontwerp, kunt u de configuratie te wijzigen en te onderhouden zijn stalen scharnieren veiligheidsslot.

Professional 3-en 4-delige ladder Eiffel Premier

Deze ladders zijn geanodiseerd, die helpt de handen schoon blijven na het gebruik van het ontwerp. Dit model is een professionele, ontworpen voor de dagelijkse lasten.

Genoeg is praktisch en comfortabel ladder-transformator Eiffel Premier, waarbij het gewicht van maximaal 150 kg kan weerstaanGenoeg is praktisch en comfortabel ladder-transformator Eiffel Premier, waarbij het gewicht van maximaal 150 kg kan weerstaan

Model Eifel 3H8 heeft interessante kenmerken:

 1. Het is geheel geanodiseerd;
 2. Elk is vervaardigd van een metaal lock speciale legering;
 3. Het is mogelijk om te werken met het ontwerp, als een deel is verlengd;
 4. Elk stadium geprofileerd aluminium rails 28x28 mm;
 5. Travers heeft een anti-slip steun die het breed;
 6. Er zijn verschillende veiligheidsgordels;
 7. Kan het gewicht van maximaal 150 kg te weerstaan;
 8. modelprofiel - 60h20 mm, de dikte - 1,4h1,4 mm.

Het gebruik van metaalstabilisatoren plaats stof sling, voorkomt onbedoeld vouwen. Dergelijke ladder is een uitstekende keuze voor de installatie, de productie of bouwwerkzaamheden.


U kunt gebruik maken van 3-delige ladder als twee totaal verschillende ladders. Een deel zal dienen als een ladder, en de andere twee - in een 2-doorsnede.

In de handel verkrijgbaar 3 Sectional ladder 3x7, 3H8, 3x12 TL, TL 3h11, 3h14, 3H9, 3x10, elk ontworpen voor een bepaald doel. Bijvoorbeeld, het model 3x10 graniet is goed in de montage en afwerking. Enkele 4-sectionele ladders omvat afmetingen 4x4, 4x3 en anderen.

Producten Eifel: Factory trappen

«Factory trappen" produceert goederen voor meer dan tien jaar, op hetzelfde moment is het enige bedrijf in ons land, dat trappen en ladders, waarvan de basis produceert - geanodiseerd aluminium profielen en glasvezel.

Eiffel ladder is al lang won het vertrouwen bij de klanten, omdat hun structuur is gemaakt van hoogwaardige materialen en praktischeEiffel ladder is al lang won het vertrouwen bij de klanten, omdat hun structuur is gemaakt van hoogwaardige materialen en praktische

Het bedrijf biedt:


 1. Aluminiumconstructie, handig in gebruik en transport;
 2. De bouw van glasvezel die geschikt zijn voor manipulatie rond het huidige geleidende elementen zijn;
 3. 3 doorsnede model met een groot aantal functies;
 4. Trap-transformatoren.

Elke ladder in de kit opgenomen garantiebewijs en een poster met informatie. Dit zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid van de onderneming. Tevens wordt elk product individueel verpakt.

Men mag niet vergeten dat de trappen van aluminium hebben een 2 jaar garantie, en producten gemaakt van glasvezel - 5 jaar.

Maximale klantenservice en zekerheid noodzakelijke beschermingselementen treden, zoals betrouwbare veiligheidsgordels, gegroefde stappen, versterkt profiel gidsen en nog veel meer.

Trappen Eiffel: beoordelingen en meningen over het product

Quality Eiffel trappen niet ter discussie gesteld, omdat de aankoop van producten die niet zal nalaten in de toekomst, is de juiste oplossing.

Het voordeel van converteerbare ladders Eifel is dat het gemakkelijk kan worden verzameld en getransporteerdHet voordeel van converteerbare ladders Eifel is dat het gemakkelijk kan worden verzameld en getransporteerd

De voordelen van de trap Eiffel kopers zijn onder meer:

 • Hun lichtheid;
 • De mogelijkheid om te transformeren en het gemak van vervoer;
 • Verbeterde stabiliteit;
 • Een goede werkhoogte;
 • Hoge werkdruk;
 • Mogelijkheid om in verschillende posities;
 • Gemak van montage en demontage.

Ladders, gemaakt van glasvezel, is zeer goed bestand tegen verschillende chemicaliën en water, hebben opmerkelijke eigenschappen van elektrische isolatie.

Een bijkomend voordeel van het product is dat het nu mogelijk is om een ​​speciale optie voor de trap, zoals een opstapje voor een comfortabele manipulatie hoogte en vloer voor ladder-transformator te kopen. Een dergelijk onderdeel zal zorgen voor een comfortabele pasvorm, het verstrekken van een platform.

3 sectionele opzet gunstig gevouwen in een omgekeerde "U", het helpt je om comfortabel te werken rond de muur waaraan u niet tegen de ladder. Om te werken als een platform perfect platform voor transformator Prostor 2x5 + 2x6, wordt apart verkocht.

Overzicht trap Eifel Classic (video)

Eiffeltoren trap misschien een betere vriend voor degenen die comfort en gemak te waarderen tijdens de operatie. Het duurt een verscheidenheid van vormen, past zich aan alle vereisten. Als je iets wilt op de top vast te stellen, zal het altijd helpen. Dit onmisbare "Eiffel Tower" moet noodzakelijk zijn in elk huis, in een vol leven en er zijn aangename afwisseling.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 40

map