Träpinne för gipsskivor: typer, regler för arbete och funktioner 4

Träpinne för gipsskivor: typer, regler för arbete och funktioner 4

12 October 2017Plugg som används för att säkra olika objekt att gipsskivorPlugg som används för att säkra olika föremål till gipsokartonuPri reparation är viktigt att välja den aktuella produkten som är lämplig för en viss tillämpning. Dessutom är det viktigt att känna till reglerna beskrivna montera fästelement som ger en struktur som är bildad av: tillförlitlighet, hållbarhet och estetik. Wall pluggar för gipsskivor måste uppfylla flera krav. Produkter måste beläggas med sammansättningen av rost bör göras av högkvalitativa metall och distansfästelement bör skapa hög fixering vid basplattan.


Molly: kontakt för GCR

Alla pluggar för gipsskivor kännetecknas av att distanserna är tillverkade av princip harpun, vilket ger en stark och pålitlig fastsättning. Klämmor är uppdelade i 2 grupper: kontinuerliga, sära. Bussning säkert fäst i taket design. De fäster ljuskrona, sportutrustning och så vidare. N. Fjäder pluggen är perfekt för att fästa något till gipsväggar, kaklade. Inte att förväxlas med valet för förverkligandet av dess mål, kommer inte att vara onödigt att överväga fördelar och funktioner i användningen av varje typ av ankare.

Dowel Molly är inte en billig fixtur, kostnaden är ganska hög, men kvaliteten på kursen på lämplig nivå.

Dowel molly kan användas inte bara för gipsskivor, utan också för montering av falska tak, hyllor och taklisterDowel molly kan användas inte bara för gipsskivor, utan också för montering av falska tak, hyllor och taklister

Molly tapp fungerar på följande sätt:


 1. Dymling borrhål är 8 mm.
 2. Då tappen är införd i hålet krans med två tänder pressas tätt till GCR, varigenom det inte finns någon svarvning.
 3. Nästa kom med en träpinne skruv skruvmejsel skruvas till plåten på den inre gängan.

Fördelarna med denna typ av fästelement innefattar förmågan att klara de högsta belastningarna och möjligheten att demontera vid behov. Skruvar ingår.

Driva och dymlingar Fischer särskilt fixtur

Dowel Driva - den mest populära fästelement. Tillverkare gör Driva i 2 former - plast och metall. Relevanta och populära plast fästen.

Dymling Driva försiktigt in i materialet och inte kräver förbehandling av borrning av hålDymling Driva försiktigt in i materialet och inte kräver förbehandling av borrning av hålFixering utförs på följande sätt:

 1. GCR är nödvändigt att göra ett hål med en diameter på 6 mm.
 2. Därefter är det in i kontakten.
 3. Nästa du behöver för att bädda in en skruvmejsel i GCR som en skruv.
 4. Slutligen är det sista steget skruvas i skruven eller skruvdiametern är 3,5 eller 4,5 mm innanför den korsformade slits dymlingar Driva.

Välja en plugg, är det nödvändigt att ta hänsyn till längden av metallen i den till 44 millimeter, och i plastprodukter 23 mm. Till en kostnad av sådana ankare till mycket olika typer av GCR det ser ganska estetiskt tilltalande, och vad skiljer hårdvara - det behöver inte utrymme för arket. En annan typ är de modell dymlingar Fischer PD. Annars sådan plugg som kallas en fjäril. Fischer PD består av plast, finns det anledning att fjärilar, i vilken skruven skruvas. I processen att montera Fischer pressas mot sömmen och tätt i ingrepp med skruven, och därigenom skapa en skydd mot att falla ut. Kostnaden är inte hög träpinne, Fisher är en av de mest attraktiva varumärken.

Modern plugg-spik för gipsskivor

Nails utbredda plugg. Expanderingsanordning hållbarhet av nylon och består av 3 sektioner. Svansen är produkten passageöppningen, vilket gör att skruva enkel och ger de nödvändiga axiella stroke skruvar. 

Plugg-spik hålls säkert på grund av det faktum att dess väggar är brast vid montering direkt i 3 riktningarPlugg-spik hålls säkert på grund av det faktum att dess väggar är brast vid montering direkt i 3 riktningar

Med dymlingar är naglar fast:

 1. Reiki.
 2. Eaves.
 3. Dörrkarmar.
 4. Sockel.
 5. Fönsterkarmar, etc ..

Det finns en stålplugg, men det används mycket sällan, bara för gips mantlar enhet. Plugg-spik ger snabb genom montering lätt igensatta i en slagborr med hjälp av ett borrhål.

Högkvalitativ plugg för gipsskivor: hur man monterar andra typer av fästanordningar

För installationen av FCL används och andra typer av fästelement. Dymlingar, skruvar är nylon och metall. Dessa fästelement används för att fästa föremål på en som inte är relevanta unilamellära eller gipsskivor i ett skikt, med isolerad eller dekorativ beläggning på insidan. De har en skillnad i storlek. Genom att välja lämpligt alternativ, måste du vara uppmärksam på det faktum att fixturen var inte alltför länge - det får inte sticka ut från den andra sidan av GCR huden.


Perfekt för att skruva tunga föremål. Skruvade inslag borra helt enkelt ett hål är nödvändig endast om kortet är tjockare än 15 mm.

Fäst slips mångsidig. Dymlings fjäril används för ytor med ett tomrum bakom väggen av gipsskivor eller ark med en tjocklek av 12 mm. Plugg-paraply funktioner verkar en vanlig paraply. Sprider sig i utrymmet bakom plåten, vilket ger en fast distans. Det är utmärkt för tak GCR. Till exempel, om anordningen stannar tung lampa beskrivs i utrymmet bakom arket jämnt fördela belastningen på området. En annan typ av fixtur - träpinne med en borr. Fäster låspinnen kan skiktas på väggen, skruvas direkt in i materialet.

Plugg-paraply kräver förberedande borra hål innan monteringPlugg-paraply kräver förberedande borra hål innan montering

Dubbar för dubbel gips bör vara:

 • stark;
 • tillförlitlig;
 • Fast fixering.

Dual Gips används i konstruktioner av speciell styrka eller strukturer som måste vara med en god ljudisolering. Att arbeta med sådana fästelement enkelt och snabbt. Skruv ankare består av distans och spik pluggar med en skruvgänga. Pluggskruv för gipsskivor måste skruvas väl, men i varje fall inte rulla, så du bör jämföra storleken och komplexiteten i installationen. En metall tapp typiskt skapad av en zinklegering. I värdet är nästan alltid dyrare än sin plast motsvarighet, men också mer tillförlitlig.


Kemiska ankare för gipsskivor: Funktioner ankare fästen

Kemiska ankare - en kapsel eller patron av limblandningen. I tillägg till ankaret är ett nät hylsa, vilket skapar mount super tillförlitlig och hållbar. Skruva pluggen i GCR kan även en lekman.

Vid montering kemiska ankare kapsel raster och dess blandad sammansättning. Sedan en kemisk reaktion och producera tillförlitlig fastsättningVid montering kemiska ankare kapsel raster och dess blandad sammansättning. Sedan en kemisk reaktion och producera tillförlitlig fastsättning

Det räcker med att känna till några regler:

 1. Hålet i GCR plugg paraplyer och liknande måste borras på olika sätt i monteringsbladet skadas.
 2. Om installationen används elektroshurupovort, bör du försöka undvika för att montera vevar på sin plats i den sista punkten - det kommer att negativt påverka tätheten av dess förekomst. Detalj inte är vriden i ansiktet. Det sista steget i arbetet görs bäst hand, en vanlig skruvmejsel.
 3. När hållaren är införd och anordnad i en paraplystruktur nödvändigt kan hålet runt fästelementet täcka upp akryl och fyllmedel om hålet är mycket stor. Akrylgummi bas kommer att minska trycket på ytan.

Klämmor på marknaden är riklig, olika kostnader. Valet beror på komplexiteten av designen, dess funktionalitet och enkel montering. Om det inte finns någon fastsättning av kompetens, är det bäst att rådgöra med en specialist.

Vvertyshi Gips

Vvertyshi pluggar används för att fästa till ytor gips av olika artiklar. Förr eller senare måste du hänga en hylla, spegel, bild, ljuskrona eller andra föremål. Det är viktigt att använda spetsdyubeli, där du kan sedan säkert säkra skruvar skärpa. Nails användning är strängt förbjudet. Självklart, om hantlangare kommer att försköna vertikala ytor lätt vykort, då kan du göra en standardskruv. Men alla objekt med även små vikt, skall monteras med dymlingar.

Funktions dymlingar vvertyshey att falla in i tomrummet, de omedelbart vridna i en knutFunktions dymlingar vvertyshey att falla in i tomrummet, de omedelbart vridna i en knut

Detta kan vara direkt fixtur när skruvas in i pluggskruven hängs upp:

 1. Paneler på garn.
 2. Återfästorgan.
 3. Köksskåp.

Dymlingar på marknaden finns det ett överflöd av de mest skilda sorter och arter. För varje typ av installation kräver sitt eget slag. Överskatta inte möjligheten att GCR - byggmaterial är bräcklig. Förutom de ovan beskrivna fäst dymlingar kan använda U av polypropen. Detta fästelement som en spik, men har elasticitet.

Att arbeta med fästen U av polypropen, är det inte rekommenderat att använda elektroshurupover.

Om väggen är gjord av gipsskivor täckt med kakel, ska hålen borras borr med förstärkt metall-spets, invalidiserande stroke läge.

Mängd pluggar för gipsskivor (video)

Om inga DIY färdigheter för att arbeta med ett modernt verktyg, bättre att vända sig till en professionell. Fäst ljuskronor, lister, fasta strukturer är mycket svårt och för att förhindra skador på egendom om du är osäker är det bättre att beställa reparationsservice guiden. I så fall, om en person har lite erfarenhet med verktyget och fäst han kommer att klara på egen hand.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 65

map