Topiary ser ut band: 27 foto verk

Topiary ser ut band: 27 foto verk

12 October 2017band Topiary ge en möjlighet att belysa det inre av era lokalerband Topiary ge en möjlighet att belysa det inre av dina pomescheniyaTopiarii band - det är det bästa sättet att ge en liten lägenhet konstruktion stil. Denna dekoration skiljer elegans, lätthet och romantik. Tapes perfekt betonar den känsliga inre av lägenheten och kommer att vara en nyckelkomponent i alla rum. Gentle Topiary är inte bara en universell dekoration, men också en intressant gåva.


Topiary av band: Vad du behöver för att tillverka

För att skapa en topiary med händerna, måste du förbereda dess huvudkomponenter. Lämplig för både medel till hands, och inköp av material.

För att göra en topiary, inte behövs många material, eftersom de flesta av vad du behöver ha alla hemmaFör att göra en topiary, inte behövs många material, eftersom de flesta av vad du behöver ha alla hemma

De viktigaste elementen är:

 • kruka;
 • gips;
 • borste;
 • saxar,
 • lera;
 • en nål;
 • stearinljus;
 • tejp;
 • Brevpapper kniv;
 • pärlor;
 • chiffon;
 • Håll dig till pipan.

Dessa element är tillräckligt för att skapa en unik dekoration. Pot ligger till grund, den placeras i bagageutrymmet basen. Genom detta element antar sin formstabilitet. Gör en pott kan vara dig själv, eller köpa färdiga design.


Som stamceller skjuter ut tråd eller trä haken. Själv bollen kan vara en plast eller skum. Den är gjord oberoende, eller förvärva i butiken för handarbete. Alla komponenter är inte så svårt att hitta.

Att sätta Topiary av band: det är grunden för utformningen

Topiary bestå av flera huvudelement. Skapa dekoration kan enligt personliga preferenser. Det finns inga krav på detta arbete finns inte. Det beror på kreativitet mannen och hans önskningar.

För att samla Topiary, följa deras fantasi och kreativitet, inte de övriga kraven i detta arbete inte existerarFör att samla Topiary, följa deras fantasi och kreativitet, inte de övriga kraven i detta arbete inte existerar

Sålunda topiary har en standard struktur: • Boll-kron;
 • trunk;
 • Bas.

Boll - kronan är vanligen tillverkade av plast, skum eller skrynkligt tidning. Den kan köpas som en färdig design och göra det ditt eget. Tidningar krona hållfasthet av inte värre än plast och skum, är det viktigaste att korrekt ordna huvudelementet.

Pipan kan representeras av en metall eller träpinne. Materialet spelar ingen roll, i alla fall, kommer detta element att vara ordentligt dolda beslag. Nästan varje master class omfattar grunderna i drivved.

Anledning - den här potten. Dess främsta uppgift - att hålla strukturen och hindra den från att falla. För att fixa stammen används gips eller cement. Material spelar ingen roll, huvudsaken är att designen var robust.

Alla element som används för styrka, dölja gradvis beslag. Detta eliminerar brister och skapa en unik dekoration för lägenheten.

Ovanliga Topiary av band med sina egna händer: Master Class

Skapa en unik dekoration av band under kraft för varje person. För att göra detta måste du få material och börja tillverkningen.

Börja samla Topiary måste du se till att du har köpt alla nödvändiga materialBörja samla Topiary måste du se till att du har köpt alla nödvändiga material

De viktigaste elementen är:

 • Satin bandet;
 • Träpinne;
 • lera;
 • tidningen;
 • tillbehör;
 • Pot.

Såsom beskrivits ovan, ballongen - Crohns kan bestå av vilket material som helst. Det bästa alternativet är skrynkliga tidningen. De överlappar varandra så länge tills en varaktig boll. Papperet kan vara av olika färger, så kommer det fortfarande blockerar tråden. I den resulterande hålet och bollen är införd i sin stam. På toppen är det fäster med lim, och längst ner av gips eller cement.


trä bas är potten. När hela strukturen är torr kan du börja dekorera. Band tillverkade av blommor, som sedan fästs med lim. Barrel tråd eller dekorerade papper för decoupage. Dessutom alla klistras över med pärlor, dekorativa bär, blommor och torra frukter.

Hur man kan inreda Topiary alla beslutar på egen hand. Massor av idéer kan du spionera på bilden på internet. Begränsningar avseende det använda materialet eller ingen extra hårdvara.

Hur man gör blommor från band Topiary: en detaljerad beskrivning av

Av banden, kan du skapa en mängd intressanta smycken, kan det vara rosor, prästkragar och även solrosor. I detta avsnitt kommer en detaljerad scenario för att skapa färger satin att beskrivas.

Genom att följa några enkla instruktioner kan du skapa inte bara en topiary, och ett mästerverkGenom att följa några enkla instruktioner kan du skapa inte bara en topiary, och ett mästerverk

måste vara beredda för tillverkning av dekorativa element:


 • Satin bandet;
 • lera;
 • pärlor;
 • Nålar.

Det första steget är att skära bandet med intervall på 30 cm, bör bredden vara inte mindre än 2,5 cm. Vinkeln för ett element vikas till en triangel och vred. Denna operation görs flera gånger. Resultatet är en rosett. Spetsen på bandet viks och prydligt trimmas. Alla sektioner svedning med hjälp av ljus, kommer det att undvika upplösningen av rosor.

Steg för steg åtgärder kan du skapa en mängd olika blommor. För en vacker topiary, är det rekommenderat att använda ett band av olika färger.

Förutom blommor, kan du göra bladen. De är gjorda av kvadrater mindre längd. Det valda bandet som skall skäras element 5 av 5 cm. Är den mitt vulsten som ut och kanterna zaschipyvaem nål.

Topiary av band med sina egna händer (video)

Vid slutet av alla element är placerade på skålen och är fästa därtill med bindemedel. Antal blommor kan vara något annat som konstruktionen uppfyller preferenser personen.

Topiary - en icke-standard dekoration av lägenheten. Figurines, blommor och andra dekorativa element genom sina egna händer, blir allt populärare för varje år. En hel del mästarkurser gör det möjligt att göra unika smycken, oavsett mänsklig kunskap.

Topiary av sidenband (foto)

1162002 03-066 84cef02d17acaf4fccb689cee641-Svadebnyj-salon-topiarij-iz-atlasnyh-lent0211031500-681x924 000012664 590361000x15001406542827 68070f88179bdef49fef601a02b6f9ac 777.835 718147-1422619044dscn1641 32449295 997.413

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map