Topiary organza tre bästa idéerna

Topiary organza tre bästa idéerna

12 October 2017Topiary organza kan förvandla alla interiörer till det bättre, mångfalden av dess ljusa färgerTopiary organza kan förvandla alla interiörer till det bättre, att diversifiera sina ljusa tsvetamiZadumyvayas om vad en semester för att behaga familj och nära och kära, ofta spekulerade vi fruktar att vårt val kommer att vara original, eller ännu värre - onödigt. Men för att en gåva gjorde med sina egna händer, håll varm hjärtat och själen, alltid måste smaka.


Vacker Topiary Organza: lite historia

Topiary känsliga organza - den perfekta presenten för alla tillfällen. Topiary är bland annat mode och fräscha inredningslösningar för alla hem. De kallas träd av lycka, eftersom de orsakar glädje och lyfter stämningen i varje person som fick dem som en gåva.

Ordet "Topiary" föddes i det antika Rom, som ursprungligen så kallade slavar som stödjer i de vackra trädgårdarna och ögon tilltalande originalitet. Hädanefter betecknas som konsthantverk hand om träd och buskar, som kallas topiary idag interiör miniatyrträd, producerade sina egna händer med införandet i sammansättningen av naturliga material. Du kan använda absolut material: kvistar, snäckor elegant, vackra stenar, mossa och torkade blommor.

Topiary konst inte kopior av levande träd, så du är inte begränsade under flygning av hans fantasi.

Topiary organza kan kompletteras med en rad olika siffror, som gör kompositionen mer attraktivTopiary organza kan kompletteras med en rad olika siffror, som gör kompositionen mer attraktiv

Så kan du få en topiary av blommor, kottar, kaffebönor eller ens frukt. Den mest skonsamma och eleganta vyer är Topiary Topiary organza att skapa dem kommer att förklaras i detalj nedan.


Master Class Topiary Organza: detaljerad process

I denna del av artikeln till din uppmärksamhet kommer att presenteras stegvis förklaring av tillverkningsprocessen Topiary egna händer.

För att tillverka ett träd av lycka, måste du fylla på:

 • Organza (cirka 2,5 m krävs, kom ihåg att bredden av tyget inte bör vara mindre än 70 cm);
 • Boll-skum förform från en diameter ej mindre än 7 cm.;
 • Limpistol för varmt lim;
 • Kruka för graciös kompositionen;
 • Häftapparat (den vanligaste metoden, kontorister);
 • Med skum;
 • Vass sax;
 • Driftwood (kom ihåg att det är en dekorativ bärarelement, men det bör vara estetiskt tilltalande);
 • tråd;
 • Atalsnymi brocades eller band;
 • Dekorativa detaljer till din smak.

Ett utmärkt alternativ för att skapa topiary är en gammal kopp eller andra redskapEtt utmärkt alternativ för att skapa topiary är en gammal kopp eller andra redskapInstruktioner steg för steg

Börja arbeta bättre med Topiary trunk om du inte kan hitta en fin och slät, haffa dig själv, köper redan behandlats i en butik dekoration och handgjorda studio. Det ursprungliga beslutet är drivved sidenband inlägg eller måla det i den färg du vill ha, särskilt nytt utseende kommer att vara guld eller rött. Om du väljer att dekorera en hake sidenband, glöm inte att fixa i slutet av den med varmt lim.

En intressant utföringsform hakar dekoration kommer att vara vitt garn eller snöre.

När haken är klar, sätt in det i en boll-tomt, se upp: det måste stå rakt och säkert kan du "sätta" det på varmt lim. När du kan göra dekoration av potten, till exempel, kan du linda tråden svår, placera den på en varm lim kan vara dekorerad med spets eller trasa. Fyll sedan potten med skum, men inte till brädden, kom ihåg att skum kan öka i volym. Sätt vasen med skum fastna och lämna framtiden för trädet för natten, nästa dag, ta bort överskottet torkade skummet. Efter en start för att arbeta med organza, skuren i önskat antal rutor dig, strutar (hur strutar, skriven nedan), vika ämnena i ett bra läge, såsom en bricka. Vidare i sin tur sätta på varje pund av varmt lim, vilket sålunda säkra dem till skålen. Som ett resultat, bör du ha en krona gjord av organza.

Det ursprungliga beslutet är att applicera med en fågelbur i kombination med vita nyanserDet ursprungliga beslutet är att applicera med en fågelbur i kombination med vita nyanser

Du behövs bara att dekorera ditt träd, är processen inte begränsas av något annat än din fantasi och det övergripande konceptet Topiary. Exempel redo Topiary kan du se på bilden.

Hur strutar organza för Topiary

Låt oss se hur man gör strutar organza. Funtikov kallas de små dekorativa detaljer, vilket som ett pussel, samla Topiary. Det bör skäras i små fyrkanter av organza, högst 7 cm i längd, företräde ges till blommig organza, kommer det inte att ge dig problem i den kreativa processen, har den vanliga organza en vana att smulas sönder på kanten.

De resulterande kvadrat att vika på diagonalen, lätt skiftning hörnen, och sedan böja dem så att man erhåller ett dragspel, kornett fastställa en häftapparat eller ett stift. Ibland är de bundna tråd, men det kommer att öka drifttiden.

Topiary av blommor och organza: de viktigaste skillnaderna

Om du vill unna dig själv eller dina nära och kära fräsch och slående topiary, kan du göra topiary av färska blommor. För att göra detta måste du fylla på blommor svamp färger för att passa din smak, dekorer, grunden för stammen, blomkrukor och cement.

Steg:


 1. Att börja kringsvepning avsedda förpackningen kruka, fylla den med cement, redo, innan den når kanten av 5-6 cm, som i mitten av stammen och lämna över natten för att torka, efter torkning, skär kanten av paketet och fylla blommig svamp potten till brädden.
 2. Fuktad svamp zadekoriruyte dess mossa.
 3. Placera sedan de färska blommor till din smak, bara fastnar dem i käken och fastställande band på en träbotten.

Under Topiary organza perfekt levande potten, som står bredvidUnder Topiary organza perfekt levande potten, som står bredvid

Kom ihåg: ju fler färger, desto mer genomarbetade och mer färgstarka din komposition.

Topiary efter dekorera med band, pärlor eller spets. Denna Topiary är bra att du kan ändra färger och inredning som önskas och behövs.

Topiary Organza: Wedding prezenty

Om du måste gå till bröllopet, är det helt klart framför dig är frågan, vad man ska ge till nygifta. Naturligtvis till huvud gåva till brukligt att ge blommor, men oftast på bröllop är överflödet av blommor att ungdomar inte ens uppmärksamma dem och ta ett par dagar och alla skönhet bleknar från dina ansträngningar kommer att vara över.

Med lite ansträngning och ansträngning, kan du verkligen överraska och behaga smekmånad, ge dem Topiary handgjorda bröllop.

En originell gåva för nygifta på bröllopet kommer Topiary organza, gjord i stil med tematEn originell gåva för nygifta på bröllopet kommer Topiary organza, gjord i stil med temat


Skapa Topiary organza bröllop "Violet lycka"

För sin produktion måste du fylla på:

 • Skål-en basis av skum;
 • Rosblommigt organza (ca 5 m);
 • Trunk (35-40 cm);
 • Blomkrukor (företrädesvis keramiska och elegant dekorerade);
 • Bröllop statyett;
 • Satin blommor;
 • Satin band;
 • alabaster;
 • sisal;
 • Rosa eller lila akrylfärg;
 • Limpistol;
 • Brevpapper häftapparat;
 • Sax.

Förekomsten av buggar och andra små djur kommer att göra din skapelse mer levande, och det är säker på att njuta av barnenFörekomsten av buggar och andra små djur kommer att göra din skapelse mer levande, och det är säker på att njuta av barnen

Låt oss börja med färgning av pipan i lila eller rosa, medan den torkar, förbereda kornetter, efter förankring stammen vid basen (du kan lägga den på den heta lim). Sprider sig i en kruka rätt mängd gips, satte pipan tillbaka till basen. Vi lämnar det för natten - stelna. Nästa vi fixa noggrant och konsekvent strutar bygger på att bilda en krona. Dessutom Funtikov på grundval av harmoni är nödvändig för att limma blommorna, bör de inte vara mycket av sitt syfte - att berika, utan att tynga dess sammansättning. Vid slutet av zadekoriruyte potten sisal och missar på linjen av pipan pärlor. Under kronan kan ställas in bröllops statyett.

Topiary "hjärta" Organza: att göra det rätta

Vilket gör topiary i form av ett hjärta på teknik liknande tillverkning av konventionella Topiary Organza:

 1. Först av allt, förbereda en kruka, Wrap den med en trasa, till exempel rött, spets eller band, fylla den med cement, konstruktion skum eller alabaster (som du väljer, beroende på vad är bekvämt och välbekant arbete).
 2. Förankring pipan i en lösning med en förstärkt därpå basis boll-formad i en hjärtform. Du kan klippa det själv eller frigolit eller köpa en färdig tomt.
 3. Efter det att lösningen stelnar, och en stam med kulla lås, kan fortskrida till bildning av kronan. Strutar fixeras med varmt lim på konventionell teknik. Det är bättre om du börjar fylla i trädet uppifrån och ned eller i en spiral.
 4. När kronan är klar, glöm inte om inredningen, dekorera potten med mossa eller sisal och mycket kronan kan vara dekorerad med pärlor eller fjädrar.

Hur man gör en topiary organza med sina händer (video)

Topiary - det är lycka, är förkroppsligandet av dina händer det inte bara ett tillbehör för inredning, är det en symbol för lugn och ro i huset.

Topiary organza i det inre (foto)

0af721a168d975aca599fb5eae4s - tsvety-floristika-topiarij-gnomik 14IMG7612 15002 2 2f95cfe8ba76ba957e145bbe28m6 - tsvety-floristika-topiarij-leto-v-provanse 4d07a4815af0c641bea2f080227947dc 8f552628017445141eb1ee8807fa608f 273970x0 13957 1842954

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

map