Topiary organza 3 beste ideeën

Topiary organza 3 beste ideeën

12 October 2017Topiary organza kan elk interieur te transformeren voor de betere, de diversiteit van de felle kleurenTopiary organza kan elk interieur te transformeren voor de betere, de diversificatie van haar heldere tsvetamiZadumyvayas over wat een vakantie naar familie en geliefden te behagen, we vaak gespeculeerd, uit angst dat onze keuze niet origineel, of zelfs nog erger zal zijn - onnodig. Echter, een gift met hun eigen handen, warm te houden het hart en de ziel, altijd te proeven.


Mooie Topiary Organza: een beetje geschiedenis

Topiary delicate organza - het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Topiary is onder andere trendy en fris interieur oplossingen voor elk huis. Ze zijn bomen van het geluk genoemd, omdat ze de vreugde en het opheffen van de stemming in ieder die hen als een geschenk ontvangen veroorzaken.

Het woord "Topiary" werd geboren in de dagen van het oude Rome, oorspronkelijk dus slaven die ondersteuning bieden in de tuinen mooie en in het oog aangename originaliteit genoemd. Hierna aangeduid als decoratieve kunst zorg voor bomen en struiken, genaamd topiary vandaag interieur miniatuur bomen, geproduceerd hun eigen handen met de opname in de samenstelling van natuurlijke materialen. takjes, schelpen elegant, mooi stenen, mos en gedroogde bloemen: je absoluut materialen te gebruiken.

Topiary kunst zijn niet replica's van levende bomen, dus je bent niet beperkt in de vlucht van zijn verbeelding.

Topiary organza kan worden aangevuld met een verscheidenheid aan figuren, die de samenstelling aantrekkelijker makenTopiary organza kan worden aangevuld met een verscheidenheid aan figuren, die de samenstelling aantrekkelijker maken

Dus, zou je een topiary van bloemen, kegels, koffiebonen of zelfs fruit te krijgen. De meest zachtaardige en elegant uitzicht zijn Topiary Topiary organza te creëren hen zal worden toegelicht in detail beschreven.


Master Class Topiary Organza: gedetailleerde proces

In dit deel van het artikel om uw aandacht zal worden gepresenteerd stap voor stap uitleg van het productieproces Topiary eigen handen.

Om een ​​boom van geluk te vervaardigen, moet u voorraad op:

 • Organza (ongeveer 2,5 m vereist, herinner dat de breedte van het weefsel niet moet minder zijn dan 70 cm);
 • Bal-schuim voorvorm van een diameter kleiner dan 7 cm.;
 • Lijmpistool voor hete lijm;
 • Pot als elegante samenstelling;
 • Nietmachine (de meest voorkomende aanpak, administratief);
 • Met schuim;
 • Scherpe scharen;
 • Driftwood (niet vergeten dat het een decoratief dragende element, maar het moet esthetisch aantrekkelijk zijn);
 • wire;
 • Atalsnymi brocades of linten;
 • Decoratieve details naar uw smaak.

Een uitstekende optie voor het maken van vormsnoei is een oude beker of andere gebruiksvoorwerpenEen uitstekende optie voor het maken van vormsnoei is een oude beker of andere gebruiksvoorwerpenInstructies stap voor stap

Beginnen met de werkzaamheden beter met Topiary trunk als je niet een mooi glad kunnen vinden, blijven haken jezelf, koop al in een winkel decoratie en handgemaakte studio verwerkt. De oorspronkelijke beslissing is drijfhout satijnen lint inlay of te schilderen in de kleur die je wilt, vooral de frisse blik zal goud of rood. Als u besluit om een ​​addertje onder het gras satijnen lint versieren, vergeet dan niet om het einde van het met warme lijm op te lossen.

Een interessante uitvoeringsvorm snags decoratie wordt wit touw of kant zijn.

Wanneer addertje onder het gras klaar is, plaatst u het in een bal-blank, let op: het moet rechtop staan ​​en veilig, kunt u "put" het op de hete lijm. Zodra u inrichting van de pot kan doen, bijvoorbeeld, kunt u wikkel de draad ernstig is, het op een warme lijm kan worden versierd met kant of doek. Vul dan de pot met schuim, maar niet tot de rand, bedenk dan dat schuim kan toenemen in volume. Plaats de vaas met schuim addertje onder het gras en laat de toekomst van de boom voor de nacht, de volgende dag, verwijder de overtollige gedroogde schuim. Na een start te werken met organza, gesneden tot de gewenste aantal vakjes, doet cornets (hoe hoorntjes, hieronder geschreven), vouw de plano op een geschikte plaats, zoals een tray. Verder zijn beurt dat er op elk pond van hete lijm, waardoor ze bevestigen aan de kom. Als gevolg hiervan, moet u een kroon gemaakt van organza hebben.

De oorspronkelijke beslissing is aan te brengen met een vogelkooi in combinatie met wit tintenDe oorspronkelijke beslissing is aan te brengen met een vogelkooi in combinatie met wit tinten

Je alleen nodig om uw boom te versieren, is het proces niet beperkt door alles behalve je fantasie en het totale concept van Topiary. Voorbeeld klaar Topiary je kunt zien op de foto.

Hoe cornets organza voor Topiary

Laten we eens kijken hoe je cornetten organza doen. Funtikov riep de kleine decoratieve details, waardoor als een puzzel, verzamelen Topiary. Het moet in kleine vierkantjes van organza, niet meer dan 7 cm in lengte, werd de voorkeur gegeven aan bloemen organza worden gesneden, zal het niet je problemen geven in het creatieve proces, de gebruikelijke organza heeft er een gewoonte van afbrokkelende aan de rand.

De resulterende vierkanten te vouwen op de diagonaal, enigszins verschuiven de hoeken en buig ze om een ​​accordeon verkrijgen Cornet vast een nietmachine of pen. Soms zijn ze gebonden thread, maar het zal werkingsduur aanzienlijk te verhogen.

Topiary van bloemen en organza: de belangrijkste verschillen

Als u wilt trakteer uzelf of uw dierbaren frisse en opvallende vormsnoei, kunt u topiary van verse bloemen te maken. Om dit te doen, moet je voorraad op bloemen spons-kleuren naar uw smaak, decorelementen, de basis voor de romp, bloempotten en cement aan te passen.

Stap proces:


 1. Omwikkelafstanden pakket pot begint te vullen met cement, vóór het bereiken van de rand van 5-6 cm, in het midden van de romp en laat het een nacht drogen, na drogen, snijd de rand van de verpakking en vullen bloemen spons pot tot de rand.
 2. Vochtige spons zadekoriruyte de mos.
 3. Daarna de verse bloemen voor uw smaak, maar ze steken in de kaak en de vaststelling van linten op een houten sokkel.

Onder Topiary organza perfect live-pot, die naastOnder Topiary organza perfect live-pot, die naast

Denk eraan: hoe meer kleuren, hoe meer uitgebreide en meer kleurrijke je compositie.

Topiary na versieren met linten, kralen of kant. Dit Topiary is goed dat je de kleuren en decor kunnen veranderen zoals gewenst en nodig is.

Topiary Organza: prezenty Wedding

Als je moet gaan naar de bruiloft, is het duidelijk voor u is de vraag, wat te geven aan jonggehuwden. Natuurlijk, de belangrijkste geschenk aan gebruikelijk om bloemen te geven, maar meestal op bruiloften is de overvloed van bloemen dat jonge mensen niet eens aandacht aan te besteden, en neem een ​​paar dagen en de schoonheid vervaagt, uit uw inspanningen voorbij zal zijn.

Met een beetje inspanning en moeite, kan je echt verrassing en neem honeymooners, waardoor ze Topiary handgemaakte bruiloft.

Een origineel cadeau voor het bruidspaar op de bruiloft zal Topiary organza, gemaakt in de stijl van het themaEen origineel cadeau voor het bruidspaar op de bruiloft zal Topiary organza, gemaakt in de stijl van het thema


Het creëren van Topiary organza wedding "Violet geluk"

Voor de productie moet je voorraad op:

 • Schaalvormige basis van schuim;
 • Rose Bloemen organza (ongeveer 5 m);
 • Romp (35-40 cm);
 • Bloempotten (bij voorkeur keramiek en elegant ingericht);
 • beeldje van het huwelijk;
 • Satijnen bloemen;
 • Satijnen linten;
 • albast;
 • sisal;
 • Roze of paarse acrylverf;
 • Lijmpistool;
 • Stationery nietmachine;
 • Schaar.

De aanwezigheid van bugs en andere kleine dieren zal je creatie meer levend maken, en het is zeker om de kinderen genietenDe aanwezigheid van bugs en andere kleine dieren zal je creatie meer levend maken, en het is zeker om de kinderen genieten

Laten we beginnen met de kleur van het vat in lila of roze, tijdens het drogen, bereiden cornetten, na het verankeren van de romp aan de basis (je kunt het op de hete lijm). Spreiding in een pot juiste hoeveelheid gips, zet de cilinder terug naar de basis. We laten het voor de nacht - te stollen. Volgende repareren we accuraat en consistent cornetten op basis van de vorming van een kroon. Daarnaast Funtikov op basis van de harmonie die nodig is om de bloemen te lijmen, moeten ze niet veel van hun doel zijn - te verrijken, zonder met een gewicht van de samenstelling ervan. Aan het einde van zadekoriruyte pot sisal en missen op de lijn van het vat kralen. Onder de kroon kan worden ingesteld bruiloft beeldje.

Topiary "hart" Organza: het juiste te doen

Topiary maken in de vorm van een hart op dezelfde technologie als de productie van conventionele Topiary Organza:

 1. In de eerste plaats, voor te bereiden een pot, Wikkel het met een doek, bijvoorbeeld, rood, kant of linten, vul het met cement, montageschuim of albast (van uw keuze, afhankelijk van wat is handig en vertrouwde het werk).
 2. Verankeren van het vat in een oplossing met een versterkte daarop basis kogel gevormd in een hartvorm. U kunt het zelf of piepschuim gesneden of koop een kant en klare blanco.
 3. Nadat de oplossing stolt, en een stam met bal sloten, kan overgaan tot de vorming van de kroon. Cornetten worden bevestigd met hete lijm op de conventionele technologie. Het is beter als je begint in de boom van boven naar beneden of in een spiraal in te vullen.
 4. Wanneer de kroon klaar is, vergeet dan niet over het decor, versieren de pot met mos of sisal, en de zeer kroon kan worden versierd met kralen of veren.

Hoe maak je een topiary organza met hun handen (video) maken

Topiary - dit geluk is, de belichaming van je handen, het is niet alleen een accessoire voor het interieur, het is een symbool van comfort en rust in het huis.

Topiary organza in het interieur (foto)

0af721a168d975aca599fb5eae4s - tsvety-floristika-topiarij-gnomik 14IMG7612 15002 2 2f95cfe8ba76ba957e145bbe28m6 - tsvety-floristika-topiarij-leto-v-provanse 4d07a4815af0c641bea2f080227947dc 8f552628017445141eb1ee8807fa608f 273970x0 13957 1842954

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 31

map