The BlogTopiary met hun handen voor beginners: 5 belangrijke regels"boom van geluk" niet alleen richt je kamer, maar ook zal een heldere accent in het interieur Topiary worden - betekent "boom van geluk." Dit soort creativiteit is tegenwoordig zeer populair. Dit fascinerend proces vond zijn oorsprong in het oude Rome - struiken en bomen scheren in de vorm van bolletjes en andere vormen. Vandaag Topiary is een design element van de moderne gebouwen. Dergelijke interessante producten sieren elk interieur, het toevoegen van mysterie en een speciale flair.


Topiary makkelijk voor beginners: 5 belangrijke regels

Maak een eenvoudige Topiary eigen handen is niet moeilijk, het is belangrijk om het juiste materiaal te kiezen en om het onderwerp te bepalen. Duidelijke instructies, natuurlijk, in deze zin is niet beschikbaar. Maar om de lessen te zien en te leren de basis en de nuances van het creatieve proces kan geen kwaad.

Het moet de basisregels te nemen om op te merken:

 • Trunk bomen rationeel te maken van duurzaam en bestendig materiaal;
 • Crown in eerste instantie worden bedekt met acrylverf, vergelijkbaar in toon aan de inrichting;
 • Vul de standaard kan elk materiaal dat in staat te zijn van stevig de basis te houden;
 • Verf of lijm na drogen moet de emissie van geur;
 • In één song kunt u twee en drie kronen te gebruiken.

Vóór de oprichting van de eerste Topiary beste uitzicht tutorials of videoVóór de oprichting van de eerste Topiary beste uitzicht tutorials of video

Absoluut alle elementen van vormsnoei, vandaag is het mogelijk om te kopen in speciale afdelingen voor handwerk. En aan het einde bedacht samenstelling zal geen moeite hebben te verzamelen. Maar zet de ziel in zo'n een creatief proces gebeurt alleen onder de voorwaarde dat de lege maakte zijn eigen.


Ongebruikelijke materiaal te versieren Topiary kan dienen als: bankbiljetten, mos, eikels, dennenappels, gedroogde bladeren en bloemen, schelpen, stenen.

Topiary voor beginners: basiscomponenten

De belangrijkste en belangrijke bij de bereiding van Topiary niet materieel en zijn vorm - het is ingericht een grote basis op de steel, op een stabiele basis.

Topiary bestaat uit drie delen:

 1. U kunt beginnen te werken met een proces, maar de rationele eerste stap om de stand te bereiden. In de meeste gevallen is de rol van de stand bloempot of een gewone mok. Binnen een dergelijk raamwerk geplaatst silicone, schuim of rubber materiaal dat de stam goed onderhouden. Versierd met de stichting naar wens, in dit geval kan niet bang om te dromen en kralen, bonen, knoppen, of papier plakken zijn. Het belangrijkste ding - een harmonieuze combinatie van de totale samenstelling.
 2. Bereiding van het vat. Het materiaal voor de vervaardiging van de stam kan dienen schuiver. Bijvoorbeeld: gebruik maken van een echte tak van een boom - bedek het met verf of beits; samen een paar shpazhek, buizen of staven voor land - tie en wikkel tape of draad. U kunt ook de draad te gebruiken. Is een aantal gelijke segmenten van gelijke lengte en draadwikkeling geen afbeeldingen te bereiden.
 3. Bereiding van de basis. Pick-up de basis voor vormsnoei behoefte uit te gaan van ideeën. Als in het proces zal moeten fundamenten decor plakken, is het het beste om een ​​zachte basis te nemen, zoals piepschuim. Voor het plakken elementen boven op de kruin, is het beter om de voorkeur te geven aan vaste materialen, zoals kunststof of kunststof.

Voordat u een topiary, moet zijn vorm te definiëren, en pas daarna - met registratieVoordat u een topiary, moet zijn vorm te definiëren, en pas daarna - met registratieTopiary basis hoeft niet om een ​​bal te zijn. Worden afgestoten van de gebeurtenis of belangrijke datum waarna geproduceerd Topiary. Creatieve en originele look bases in de vorm van sterren, letters en cijfers - voor een verjaardag of andere viering, hartvormig of tree - in Valentijnsdag en Nieuwjaar. Indien nodig de basis te bekleden met verf of pasta via golfkarton volgens de decoratie. Er is dus een uitzondering op de basisprincipes van het schilderen van de mogelijke hiaten.

Materiaal voor het versieren van vormsnoei kan absoluut geen elementen van kleine kralen of knoppen, om snoepjes en fruit.

Verschijning van de bomen moet gericht zijn op het evenement waarop het is gemaakt. Als het een gift van een kind, dan als decoratie, kunt u snoep gebruiken in kleurrijke wrappers. Als de gelegenheid was een vakantie, kan de ornamenten een verscheidenheid van heldere linten, kralen, levendige kleuren en strass dienen. Topiary doen voor zichzelf, moeten we rekening houden met de algemene behuizing interieur.

Topiary doen met zijn eigen handen voor beginners: een stap voor stap foto

Stap voor stap handleiding - handig helper voor beginners een mooie boom te maken met zijn eigen handen. In het eenvoudige voorbeeld proberen we het ontwerp techniek en het doel van de operatie te voldoen.

Stap voor stap instructies vertellen u in detail hoe correct en snel te makenStap voor stap instructies vertellen u in detail hoe correct en snel te maken "boom van geluk"

Materialen voor Topiary:

 • Klaar bal van schuim (2 stuks van verschillende grootte.);
 • De garens van katoen of tape;
 • Spies of dunne buis;
 • Elke inlay (bijv. Niet-levende bloemen);
 • Elke base - een kop;
 • Kunstgras.

Dit proces begint met de productie van de stand. De beker wordt geplaatst de schuimbal geschikte afmeting. Spies goed verpakt decoratieve tape en op een bord gedaan om te resulteren in een basis bleef stabiel en niet vallen. Desgewenst voorvorm kan worden bedekt met lijm. Kunstbloemen zijn onderverdeeld in aparte takken, en vervolgens elke bloem afzonderlijk, vast te zitten stevig in de basis. Klaar spiesjes doorboord kroon einde, besmeurd met lijm. Stand versierd met kunstgras aan de onderzijde basis volledig te verbergen.

Het maken van een dergelijk topiary met zijn handen in het kort, de belangrijkste ding om een ​​groot verlangen en creatieve inspiratie te hebben.

Stap voor stap Master Class: Topiary voor beginners

Elke master class is aantrekkelijk op zijn eigen manier. Maar je moet Topiary? Hoe maak je een topiary met hun handen te maken? Waar moet je beginnen?


Topiary het creëren van je eigen handen, kunt u een verscheidenheid aan sieraden, linten en bloemen te gebruikenTopiary het creëren van je eigen handen, kunt u een verscheidenheid aan sieraden, linten en bloemen te gebruiken

Voor de vervaardiging van bomen nodig:

 • Ball - de basis van het schuim;
 • Wit-roze bloemen gemaakt van stof;
 • Anjers met kralen eind;
 • Satijnlint;
 • pot;
 • Decoratieve gras;
 • Klaar wit geschilderd trunk (uit de winkel voor handwerk);
 • Kleine naalden;
 • Hot lijm;
 • Gips en water.

Er is geen duidelijke soorten vormsnoei, als deze persoon en grenzeloze fantasie voor creativiteit.

Stepping:


 • Om te beginnen met de voorbereiding van een platform waarop aan de basis vast te houden. Roer het gips met water tot dikke klei.
 • Doe het mengsel in de pot en voorzichtig ondergedompeld in als de gerede cilinder. De stam moet recht worden ingesteld en houd je handen een beetje, zodat het niet gebogen en het gips droogt had geen tijd om het te repareren hebben.
 • In een kom maak een uitsparing voor het rijgen het op het vat.
 • Op het schuim bal met warme lijm, nogal een druppel, lijm bloemen dicht bij elkaar, om radiografische witte basis te voorkomen. Achter elke bloem fix stud.
 • De vulinkeping kleine vloeibare lijm en verankeren van een kroon op een steel.
 • Om de gelijkmaker roze strik te versieren in de plaats van de romp verbinding met de kroon. Maskeren gips decoratieve gras in een pot.

Uw Topiary kan zeer verschillende vormen en decoratie hebben, want het hangt allemaal af van je fantasieUw Topiary kan zeer verschillende vormen en decoratie hebben, want het hangt allemaal af van je fantasie

Schattige kleine boom is klaar!

Bloemen op de bal kan in een chaotische wijze worden gemonteerd, afwisselend roze en wit. Of doelbewust versieren halve kroon in roze en de andere wit.

Gips kan worden vervangen door andere land of natuurlijke bodem.

Topiary met hun handen voor beginners (video)

Topiary - is een oneindige veld voor de realisatie van gedurfde creatieve ideeën en onbegrensde mogelijkheden. Boom van geluk, gemaakt met zijn eigen handen, zal een veel plezier, zelfs alleen maar uit het creatieve proces. Maar in het einde van de cursus zullen de ogen te behagen en creëren een bijzondere sfeer in het huis. Hoewel actief getraceerd vandaag fenshuya notities.

Topiary voor beginners (foto)

0ca565c42f1123575d937aa139kb - tsvety-floristika-topiarij-mandarinovyj 3 005f629156bd15d195ea0750942c3222 7e3d3be663ffaf2459cee04534f868c6 20-1 461 4358b114-1c58-41ec-ab55-1988196c95d8 5162905 15451736382 a8880b9a-35c8-4fee-96a1-4ce064aa8a05

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 1 =