Topiary eruit linten: 27 fotowerken

Topiary eruit linten: 27 fotowerken

12 October 2017linten Topiary geven een kans om het interieur van uw pand te benadrukkenlinten Topiary geven een kans om het interieur van uw pomescheniyaTopiarii linten benadrukken - dit is de beste manier om een ​​klein appartement ontwerp flair te geven. Deze decoratie verschilt elegantie, gemak en romantiek. Tapes perfect benadrukken de delicate interieur van het appartement en zal een belangrijk onderdeel van elke kamer. Gentle Topiary is niet alleen een universele decoratie, maar ook een interessant geschenk.


Topiary linten: Wat je nodig hebt om te vervaardigen

Met het oog op een topiary met je handen te maken, moet u de belangrijkste componenten voor te bereiden. Geschikt voor de middelen bij de hand en de aankoop van materialen.

Om een ​​topiary te maken, zijn vele materialen niet nodig, omdat de meeste van wat je nodig hebt om iedereen zich thuis hebbenOm een ​​topiary te maken, zijn vele materialen niet nodig, omdat de meeste van wat je nodig hebt om iedereen zich thuis hebben

De belangrijkste elementen:

 • pot;
 • gips;
 • borstel;
 • scharen;
 • Clay;
 • een naald;
 • kaars;
 • tape;
 • Schrijfwaren mes;
 • kralen;
 • chiffon;
 • Vasthouden aan het vat.

Deze elementen zijn genoeg om een ​​unieke inrichting te creëren. De pot dient als basis wordt geplaatst in de kofferbak base. Door dit element neemt zijn vormvastheid. Maak een pot kan jezelf te zijn, of kopen kant-en-klare ontwerpen.


Zoals steel steekt draad of houten winkelhaak. Zelf bal kan een plastic of schuim. Het onafhankelijk gemaakt of verkrijging door de opslag voor handwerk. Alle componenten zijn niet zo moeilijk te vinden.

Putting Topiary van tapes: dat is de basis van het ontwerp

Topiary bestaan ​​uit verschillende hoofdelementen. Maak decoratie kan op basis van persoonlijke voorkeuren. Er zijn geen eisen ten aanzien van dit werk niet bestaat. Het hangt allemaal af van de creativiteit van de mens en zijn verlangens.

Om Topiary verzamelen, volgen hun fantasie en creativiteit, heeft de andere eisen in dit werk niet bestaatOm Topiary verzamelen, volgen hun fantasie en creativiteit, heeft de andere eisen in dit werk niet bestaat

Aldus topiary een standaardstructuur: • Ball-kroon;
 • trunk;
 • Base.

Ball - kroon is meestal gemaakt van plastic, schuim of verfrommeld krantenpapier. Het kan worden gekocht als een afgewerkt ontwerp en maak het je eigen. Kranten kroon sterkte van de niet slechter dan plastic en schuim, het belangrijkste is om goed te regelen het belangrijkste element.

De cilinder kan worden voorgesteld door een metalen of houten stok. Het materiaal doet er niet toe, in elk geval, zal dit element goed worden inbouwkranen. Bijna elke masterclass zijn de basisprincipes van drijfhout.

Reden - deze pot. De belangrijkste taak - om de structuur te houden en te voorkomen dat te laten vallen. De stam gebruikte gips en cement bevestigen. Materiaal maakt niet uit, het belangrijkste ding dat het ontwerp was robuust.

Alle elementen voor kracht, verstopt geleidelijk fittingen. Dit elimineert de tekortkomingen en het creëren van een unieke inrichting voor het appartement.

Ongebruikelijke Topiary van tapes met zijn eigen handen: Master Class

Creëer een unieke decoratie van linten onder de kracht van elke persoon. Om dit te doen, moet u de materialen en beginnen productie.

Beginnen met Topiary verzamelen, moet u ervoor zorgen dat u alle benodigde materialen hebt gekochtBeginnen met Topiary verzamelen, moet u ervoor zorgen dat u alle benodigde materialen hebt gekocht

De belangrijkste elementen:

 • Satijn tape;
 • Houten stok;
 • Clay;
 • krant;
 • accessoires;
 • Pot.

Zoals hierboven is beschreven, de ballon - Crohn kan bestaan ​​uit elk materiaal. De beste optie is verfrommeld krant. Ze overlappen elkaar zo lang totdat er een duurzame bal. Het papier kan verschillende kleuren hebben, dan zal het nog de draad te blokkeren. In het resulterende gat en de bal wordt in haar slurf. Bovenaan is bevestigd met lijm, en onderaan door gips en cement.


houten basis is pot. Als de hele structuur droog is, kun je versieren beginnen. Linten gemaakt van bloemen, die vervolgens worden bevestigd met lijm. Vat draad of sierpapier voor decoupage. Bovendien worden alle beplakt met kralen, decoratieve bessen, bloemen en gedroogde vruchten.

Hoe om te versieren Topiary iedereen beslist op hun eigen. Veel van de ideeën die je kunt bespioneren op de foto op het internet. Beperkingen ten aanzien van het gebruikte materiaal of geen extra hardware.

Hoe om bloemen van linten Topiary maken: een gedetailleerde beschrijving van

Van de tapes, kunt u een verscheidenheid aan interessante sieraden te maken, kan het rozen, madeliefjes en zelfs zonnebloemen zijn. In dit hoofdstuk wordt een gedetailleerd scenario van het creëren van kleuren van satijn worden beschreven.

Door het volgen van enkele eenvoudige instructies, kun je niet zomaar een topiary, en een meesterwerk te creërenDoor het volgen van enkele eenvoudige instructies, kun je niet zomaar een topiary, en een meesterwerk te creëren

moet worden voorbereid voor de vervaardiging van decoratieve elementen:


 • Satijn tape;
 • Clay;
 • kralen;
 • Naalden.

De eerste stap is de band met intervallen van 30 cm gesneden, moet de breedte niet kleiner dan 2,5 cm. De hoek van het ene element gevouwen in een driehoek en verwrongen. Deze bewerking wordt meerdere malen gedaan. Het resultaat is een rozet. Het uiteinde van de band wordt gevouwen en keurig getrimd. Alle secties zenging met behulp van kaarsen, zal het uiteenvallen van rozen te voorkomen.

Stap voor stap acties die u kunt een verscheidenheid aan bloemen te creëren. Voor een mooie topiary, is het raadzaam om een ​​tape van verschillende kleuren te gebruiken.

In aanvulling op de bloemen, kunt u de bladeren te maken. Ze zijn gemaakt van pleinen kleinere lengte. De geselecteerde tape te snijden elementen 5 bij 5 cm. Het centrum kraal is aangelegd en de randen zaschipyvaem naald.

Topiary van tapes met hun eigen handen (video)

Aan het einde van alle elementen van de kom geplaatst en daaraan bevestigd door lijm. Aantal bloemen kunnen iets dat het ontwerp voldoet aan de voorkeuren van de persoon.

Topiary - een niet-standaard inrichting van het appartement. Beeldjes, bloemen en andere decoratieve elementen, door hun eigen handen, zijn aan populariteit wint met elk voorbijgaand jaar. Een groot deel van masterclasses toestaan ​​om unieke sieraden te maken, ongeacht de menselijke kennis.

Topiary van satijnen linten (foto)

1162002 03-066 84cef02d17acaf4fccb689cee641-svadebnyj-salon-topiarij-iz-atlasnyh-lent0211031500-681x924 000012664 590361000x15001406542827 68070f88179bdef49fef601a02b6f9ac 777.835 718147-1422619044dscn1641 32449295 997.413

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 60

map