Top ladder naar de veranda: 3 foto's en materiële productie

Top ladder naar de veranda: 3 foto’s en materiële productie

12 October 2017Houten trap, hoge kwaliteit gemaakt met zijn eigen handen, zal nog vele jarenHouten trap, hoge kwaliteit gemaakt met zijn eigen handen, zal nog vele godyOchen belangrijk dat trap ontwerp was esthetisch verantwoord, milieuvriendelijk, praktisch, betrouwbaar en duurzaam. Het is een beetje meer om te praten over de trap naar de veranda tuin, huisje, herenhuis waard. Eigenaars van particuliere gebouwen zal interessant zijn om te weten hoe je een ladder te bouwen met hun handen, alle voordelen en kenmerken van structuren.


De bouw van de trap naar de veranda: foto

We kunnen gerust stellen dat de veranda - een verplicht onderdeel van elk huis, of het nu een herenhuis of een zeer klein woonhuis. Er is geen twijfel, tegen extreme omstandigheden te weerstaan ​​voor vele jaren, moet buitentrap structuur voor de veranda betrouwbaar, veilig, duurzaam en ergonomisch zijn. Om ze te maken, is het waard om te kopen alleen hoogwaardige bouwmaterialen.

Bij de keuze van het materiaal voor de trap moet bijzondere aandacht besteden aan de kwaliteit van het materiaalBij de keuze van het materiaal voor de trap moet bijzondere aandacht besteden aan de kwaliteit van het materiaal

Meestal addl structuur trap voor de veranda met zijn handen wordt gemaakt van:

 • hout;
 • beton;
 • Metal.

Dit is een traditionele bouwmaterialen die zichzelf de tijd hebben bewezen. Maar de ladder aan de buitenkant, voelt veel meer overbelasting dan gebouwen binnen, en dus de selectiecriteria voor bouwmateriaal veel meer rigide.

Daarnaast moet de prachtige trap, organisch passen in de algemene stijl. Verdere aandacht moet worden geschonken alle plussen en minnen, die een houten, betonnen en metalen structuren heeft.


De trap naar de veranda van hout

Afgewerkt trap van hout op de veranda, meestal, zijn bevestigd aan residentiële gebouwen van hout en baksteen, of woningen die zijn afgewerkt met block-house, clapboard gevelbeplating. We kunnen niet zeggen dat de houten veranda of gemaakt van gelamineerd fineerhout ziet er solide en organisch in combinatie met natuurlijke stenen gebouw.

En zelfs als de ladder metaal of beton, is het niet ongewoon om houten trap op te bouwen.

Zelfs als de veranda is gemaakt van andere materialen, zijn stappen vaak gemaakt van houtZelfs als de veranda is gemaakt van andere materialen, zijn stappen vaak gemaakt van hout

Op basis hiervan kunnen we zeggen dat de houten veranda's zijn een universele structuur, de perfecte aanvulling op het ontwerp van het huis. De voorconstructie vervaardigen moet geselecteerd hardhout.Bijvoorbeeld:

 • as;
 • eiken;
 • Beech et al.

Dit gebouw materiaal is niet goedkoop, dus het is vaak vervangen door coniferen, lariks of grenen. Bouwmateriaal is zeer eenvoudig verwerkt, waardoor de voltooiing van de bouw van de veranda, geen enkele serieuze ervaring in houtverwerking en speciaal gereedschap nodig. Het is belangrijk te onthouden dat de boom - brandbare, brandgevaarlijke bouwmateriaal, dus het moet worden geïmpregneerd met een speciale brandwerende oplossingen.

Daarnaast is het vochtig hout zwelt, rot, schimmels zijn hit, en voor veel micro-organismen en knaagdieren Hout - een heerlijk hapje. Al deze nadelen van de huidige behandelingsmethoden spetssostavami en ontsmettingsmiddelen kunnen gemakkelijk geëlimineerd. Maar hoogwaardige beschermingsmiddelen significante toename van de kosten van de trap van hout. En bovendien, kan het hout worden geclassificeerd als zachte bouwmaterialen, dus het geeft beton en metaal. Maar noch welke andere opties kunnen niet vergelijken met de warmte van hout en de schoonheid van de textuur. Ondanks de kwetsbaarheid, kan houten trap met de juiste behandeling nog vele jaren, zelfs onder de meest ongunstige bedrijfsomstandigheden.

Concrete trap naar de veranda

Onder de breedste selectie van bouwmaterialen aan outdoor ladders Concrete te maken is een van de meest gewilde. Zijn vertrouwen kan worden genoemd "populaire", en dat alles dankzij het feit dat beton is een kneedbaar, makkelijk om mee te werken, en de productie van de trap met een eenvoudige geometrie hun eigen handen daadwerkelijk uit te voeren.

Concrete structuur trap op de veranda verandert sterk, ze is niet bang voor een hoge luchtvochtigheid en roest.

Concrete trappen zijn populair vanwege zijn duurzaamheidConcrete trappen zijn populair vanwege zijn duurzaamheid

Dankzij de originele vloeibare consistentie, kan de stappen van elke vorm en grootte zijn. Zeker, is het moeilijk in uw eigen 2 of meer trap met gebogen stringers en een groot aantal stappen in te vullen.

Maar het is heel goed in staat om lestnichku waarvan u de configuratie te maken:


 • halfronde;
 • rechthoekig;
 • De gebogen.

Een dergelijke constructie aanzienlijk enliven ontwerp inlaatsamenstelling. Het is belangrijk om te onthouden dat concrete absorbeert geluid, zodat het ontwerp van de trap die hij niet lawaai te maken, in tegenstelling tot hout. Veranda kraakt gemaakt van metaal. Concrete extensies niet rot, niet verbranden, roesten niet, geen ondersteuning voor de ontwikkeling van schimmels en schimmels, niet bang voor zuren, logen, zeer robuust en kan aanzienlijke mechanische belastingen te weerstaan.

Daarnaast is er een veranda gemaakt van betonnen gebouwen of voorstedelijke herenhuis kan worden afgewerkt met een verscheidenheid aan bouwmaterialen:

 • hout;
 • metaal;
 • tegels;
 • Natuursteen.

Ontwerpen kunnen gemakkelijk passen in een ontwerp-project. Maar samen met de voor de hand liggende voordelen, nadelen in betonconstructies bestaan. Bijvoorbeeld, als het beton gieten, het breken van de technologie, het kan kraken. De bouw van de concrete veranda - een moeizaam proces, is het belangrijk om alles correct te berekenen. De berekening is best overgelaten aan professionals. Ook het proces omvat een grote hoeveelheid van de aarde werken, moet een volwaardige stichting bekisting te monteren, uit te voeren afwerking. De kosten van de betonnen trap naar de veranda is vrij hoog.

Metalen ladders voor thuis portiek

Iron trappen vormige buis - niet de meest recente versie van een rustieke constructie.


Volledig metalen ladder aan de rand zijn niet gebruikelijk is, is het meestal versierd met:

 • hout
 • Natuursteen;
 • Tegels en ga zo maar door. P.

Het metaal in het buitenste ladder lijkt voordelig in combinatie met andere materialenHet metaal in het buitenste ladder lijkt voordelig in combinatie met andere materialen

Gelaste ladder kan een zeer rendabel zijn, als haar oprichting goedkope metalen profiel wordt genomen en is zo simpel als het ontwerp project. Echter, er kan worden gekozen voor een exclusieve optie met artistieke smeden aangepast.

Het is belangrijk te onthouden dat de ladders van metaal is zeer licht in design, duurzaam, maar ze een goede bescherming tegen corrosie nodig.

Metal rot niet, barst niet van de hitte en koude, evenals de mechanische beschadiging. Maar om de veranda te maken met zijn eigen handen, moet ten minste één apparatuur voor het lassen en vaardigheden om met hem te werken. In sommige gevallen zijn deze trappen zijn gewoon onvervangbaar, bijvoorbeeld wanneer hoge spiraalvormige model van de achterdeur. Daarnaast kunnen gelast trap naar de veranda gemakkelijk worden verplaatst zonder demontage van een andere plaats.

Hoe maak je een ladder te maken op de veranda met zijn handen

De bouw moet beginnen met de voorbereiding van het materiaal. Als alles wordt gekocht, kunt u de stichting te regelen. Hout - een relatief licht materiaal, zodat de fundering eronder aangebracht zuilvormige. In het eenvoudigste geval, kunt u eenvoudig graven een kuil 1 meter diep en het podium een ​​baksteen kolommen op het substraat.

Verder is het noodzakelijk om ze te vullen met concrete oplossing voor een perfecte pasvorm op een zand ondergrond. Vulling tot een diepte van een halve meter uitgevoerd.

Een eenvoudig is om de ladder te vervaardigen op de bakstenen pijlersEen eenvoudig is om de ladder te vervaardigen op de bakstenen pijlers

Een ander type heet zuilvormige stichting, kunt u deze selecteren. De volgende stap is de keuze van vorm velden. De site kan 10 meter vanaf het maaiveld. De volgende stap - Slijpen lag.

Krat bevestigd aan het beton door:

 • nietjes;
 • hoeken;
 • Deuvels of ankers.

Op krat tapijt planken van 5 cm dikte en breedte van 15-20 cm. Logs zijn evenwijdig aan de wand van het huis. Gemonteerd op de top van de ruwe vloer planken solid 2,5 cm Dit platform -. Basis. Uitgevoerd op soortgelijke wijze speelplaats voor het huis, waarvan de hoogte 10 cm onder het niveau van de voorste deuropening.

Vervolgens moet je de Saddle trap op te stellen en tel het aantal stappen. Meestal is het 4-6 graden. Het hout moet worden verwerkt door speciale treinen. Stringers zijn bevestigd aan pluggen, stappen op de schroeven. Dan kunt u afwerking doen.

Hoe maak je een ladder voor de veranda met zijn handen (video) maken

Treden bij het huisje kunnen twee of meer zijn, kan zoals het ontwerpen worden versierd met een houten veranda. Een beetje inspanning, kunt u een uitstekende trap, gemaakt door de handen te krijgen. Echter, deskundigen adviseren, als u twijfelt over je eigen talenten hebben, is het beter zich te wenden tot professionals. Vandaag zijn er veel bedrijven die dit soort diensten.

Details: trap naar de veranda (foto voorbeelden)

18 19 20 25 17 12 6 23 30 27

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 44

map