Tjusiga lobbyn: 30 bilder, nyheter och designalternativ

Tjusiga lobbyn: 30 bilder, nyheter och designalternativ

12 October 2017Ursprungligen konstruerad hall, utan tvekan, kommer vara estetiskt tilltalande gäster och lägenhetsägareUrsprungligen konstruerad hall, utan tvekan, kommer att vara estetiskt tilltalande gäster och ägare kvartirySegodnya många ägare av lägenheter och hus alltmer uppmärksamma inte bara på bekvämlighet, men också på originaliteten i utformningen utrymme. Ett viktigt kriterium för hem eller lägenhet är en regel i harmoni. Alla typer av ytbehandlingar, möbler och inredning måste harmoniskt kombineras. En viktig plats som kräver ovanligt tillvägagångssätt i konstruktionen, är entrén. Hallar bilder nyheter ovanliga lösningar för att hjälpa till att skapa en unik atmosfär som kommer att glädja ägarna och deras gäster.


Tjusiga lobbyn: kreativa lösningar

Många tror att hallen bara kan bära den funktionella belastningen. Detta är dock ett helt rum som kan omvandlas till en designkonst. Detta kan göras med hjälp av de tekniker och metoder som används av proffs.

Moderna designers uppmanas att skydda mot användning av stora mängder av möbler och inredning objekt.

Alltför överbelastad utrymme kommer att vara obekväm i praktisk mening och fula - i det estetiska. Det var den ursprungliga vardagsrummet ombeds att göra ett designprojekt, vilket kommer att bidra till att visuellt se de framtida lokaler. Det är nödvändigt att bestämma dimensionerna på möbler, dess kvalitet och kvantitet.

Anpassade möbler, kommer ursprungliga färg finish och snygga tillbehör bidra till att skapa en ljus och lyxig interiör hallAnpassade möbler, kommer ursprungliga färg finish och snygga tillbehör bidra till att skapa en ljus och lyxig interiör hall

Varianter av arrangemang av rummet:


 • Välj icke-standard möbler. Det bör inte bara innehålla raka linjer. Utmärkt ser skåp med kurvor och innovativa lösningar. Populär idag är modulära design.
 • Experimentera med nyanser. Välj inte en massa olika färger. Bra ser hall, i två kontrasterande eller liknande färger.
 • Om det är möjligt kan installeras i ett litet rum soffa, som kan dekorera med dekorativa kuddar.
 • Några puffar kommer att ge utrymme ett snyggare utseende. Samtidigt ger de en lämplig plats att sätta på eller ta av dig skorna.
 • Varje liten sak kan göra en skillnad. Till exempel dagens tillverkare erbjuder ett brett urval av originella klädkrokar, som inte bara är praktisk last, men också dekorera rummet.

Skapa en design av den ursprungliga hallen är nödvändig innan reparationen påbörjas. Det är viktigt att tänka igenom alla detaljer och att köpa de nödvändiga material och möbler. Utforma var ovanligt, kan du be en professionell designer för att främja.

Den ovanliga utformningen av hallen: den ursprungliga väggdekoration

En viktig komponent i utformningen av rummet är korrekt efterbehandling väggar. Det bör inte vara alltför spännande. Du bör också uppmärksamma det faktum att hallen är föremål för kontinuerlig påverkan av fukt, smuts och damm. Material för ytbehandling bör i första hand vara praktisk.

Var och en av efterbehandling material har sina egna egenskaper och funktioner. Detta påverkar valet av design, som kommer att vara dekorerad väggar.

När du väljer kvalitet och färg på material är det viktigt att uppmärksamma storleken på rummet. För små hallar är det lämpligt att använda ljusa färger. Stora rum tillåter dig att spela med färgen mer fritt.Att välja ett färgschema för hallen bör vara uppmärksamma på kompatibiliteten av färger som användsAtt välja ett färgschema för hallen bör vara uppmärksamma på kompatibiliteten av färger som används

Finishes för väggar:

 • tapeter;
 • måla;
 • Dekorativa gips;
 • kork;
 • gips;
 • Stone.

Idag, designers använder en metod som kombinerar material. Detta gör det möjligt att skapa en unik design. Det är viktigt att materialen var hög kvalitet.

Den ursprungliga lobby: idéer för att dekorera taket

takdekorering i korridoren måste noga övervägas. Taket måste vara kompatibelt och i harmoni med väggarna. Tack vare moderna material av taket kan förvandlas till ett konstverk.

Vid val av material bör vara uppmärksamma på att kvaliteten på material och funktioner.

Moderna material kan du skapa originell design som ser dyrt och elegant. Designalternativ finns stor variation. Men de varierar i pris.

Sträckt duk i kombination med gipsskivor strukturer - det bästa alternativet för dekoration av taket i hallenSträckt duk i kombination med gipsskivor strukturer - det bästa alternativet för dekoration av taket i hallen

Bildar tak dekoration:


 • Gips struktur;
 • Undertak;
 • Stretch.

Vid taket viktigt att uppmärksamma takhöjden och bredden på väggarna. Detta kommer att påverka valet av matt eller glansiga ytor. Multi-level design är bättre att inte använda i ett rum med låg takhöjd.

Inredning korridor ovanlig: färger

Att välja en färgpalett för hallen, är det nödvändigt att uppmärksamma storlek, geometri, utrymme, dess bredd och höjd. För att öka den visuella höjden mottagning med hjälp av horisontell division. För att harmonisera utrymmet - vertikala ränder.

 Idag är det på modet att dekorera väggarna är att använda naturmaterial: bambu, kork, kokosfibrer.

Varje år mode för färgförändringar. Det är dock viktigt att inte bara följa mode, men även personliga preferenser. Det är viktigt att leka med färg, men överdriv inte.

Naturliga material och ytbehandlingar inom inredning hallen idag mer relevant än någonsinNaturliga material och ytbehandlingar inom inredning hallen idag mer relevant än någonsin


Trendiga färger:

 • röd;
 • guld;
 • terrakotta;
 • sand;
 • Brown.

Färg kan och bör kombineras med varandra. Det är viktigt att komma ihåg att de ska se harmonisk, även om kontrasten. På valet av färg beror på den allmänna atmosfären i det inre.

Moderna hallar: ovanliga nyheter (video)

Idag hallen för att utfärda en ovanligt inte att bli lätt. Designers rekommenderas att inte överbelasta utrymmet. Även innan reparationen bör definiera antalet och dimensioner möbler. Det bör inte vara alltför stor, men bör vara rymliga och estetiskt tilltalande. Det är viktigt att uppmärksamma ytfinishen. Moderna material tillåter intressant att spela med olika typer av ytbehandlingar och kombinationer därav. Vackra hallar kan göras för hand.

Exempel hallar: ovanliga trender (foto)

1-1 izshpona 1-9 8-44 123-57 335ae77e7892a4c4184d0ba77211e3ac1-1155x752 730608598 1327229824mebel4 75001033550b39f0c68eed Avangard

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

map