Tips voor het creëren van een topiary met hun handen voor beginners: vliegende cirkel

Tips voor het creëren van een topiary met hun handen voor beginners: vliegende cirkel

12 October 2017Homemade Topiary - een grote gift, maken dat vrij gemakkelijk en eenvoudigHomemade Topiary - een groot geschenk, dat is vrij makkelijk te maken en zal prostoNovichok paar uur stijlvolle vormsnoei maken. De ongewone samenstelling - mooie decoratie voor woon-of kantoorruimte, en een speciale gave. koffiebonen, touw, lijm en een aantal instrumenten die kunnen worden gevonden in bouwmarkten: voor de productie ervan zullen geduld en sommige materialen nodig hebben. Start het creatieve proces is noodzakelijk om het ontwerp van de compositie te kiezen.


topiary "Letyaschie cup": Zoeken naar inspiratie

Munten, schelpen, knopen, kralen, parels en koffiebonen - opsomming wordt gebruikt om de creatieve ambachten te creëren. Bij de keuze van de materialen die nodig zijn om voort te bouwen op hun eigen voorkeuren en de beschikbare middelen. Zoals een andere mijlpaal gelegenheid om te spreken naderen: Pasen, verjaardag, of 14 februari.

Ongeacht de reden, en de gekozen materialen, Topiary oorspronkelijk gemaakt op papier. In tegenstelling tot deze materialen op het vel willekeurig vouwdesign samenstelling. Als de gedachten in mijn hoofd niet gaan, brengt u naar de hulp van een masterclass komen. Bekijk de video fragmenten zal niet veel tijd in beslag nemen. 

topiarytopiary "vliegende cup" - een unieke en stijlvolle klein ding dat perfect versier je werkplek

Zoals wordt aanbevolen als een aanvullend instrument om inspiratie te vinden:


 • Bekijk thematisch georganiseerd catalogi.
 • Bezoek winkels van handgemaakte goederen.
 • Bekijk uitzendingen van het ontwerp.
 • Poll vrienden en dat soort dingen.

Na een analyse van de verschillende opties kunt u degene die het beste passen in het interieur te kiezen. Men moet niet vergeten dat de vliegen van de samenstelling worden gekozen met inachtneming van de heersende in het interieur kleur. Zodra het project is goedgekeurd, kunt u beginnen te werken. Alvorens in te gaan naar de winkel om een ​​lijst van de benodigde materialen te kopen, is het beter om te denken op voorhand dat u nodig heeft. Ongeacht het bekledingsmateriaal, de verplichte toepassing zou een kop en schotel kopen. Het is wenselijk dat ze harmonisch werden gecombineerd.

Pasen Topiary "Letyaschaya cup" hun eigen handen

Vakantieplezier mark wanneer het stijlvolle samenstelling wordt ingericht. Een van de meest voorkomende - "de beker van overvloed" Het wordt uitgevoerd in lichte kleuren met behulp van scherven of kiezels. Designers roepen niet op de vlucht van de fantasie te beperken. Het belangrijkste ding - om zich te houden aan een gevoel voor verhoudingen, anders zal de samenstelling niet stil.

mok Pasen leidde tot scherpe stijging van een paar uur. Pasen Topiary in de vorm van een vliegende kop, versierde eieren, is een perfect cadeau voor de feestdagenPasen Topiary in de vorm van een vliegende kop, versierde eieren, is een perfect cadeau voor de feestdagen

Om dit te doen, moet je de volgende materialen:

 • Scotch verf.
 • Scherven uit de oude pot.
 • Sisal groen.
 • 20-25 stukjes plastic eieren.
 • Rozen of een set van kunstbloemen.
 • 3-5 takjes.
 • Thermal Adhesive.
 • 3-4 kleine beeldjes van kippen.
 • Vork, wilt u de tang te gebruiken om te buigen.

Om onbedoelde schade aan servies te gaan, moet het contact gebogen vorken en kopjes en schotels, moet je om te plakken over de tape. stok voorzichtig de vorktanden naar de bodem van de schotel. Duur lijm drogen - 35 minuten. Ervoor zorgen dat het echt opgedroogd, moet de greep vork slot op de bodem van de beker.

Door het creëren van een compositie van hun eigen handen, moeten zich bewust zijn van de voorzorgsmaatregelen. Direct na vaststelling van de kop boven moet prop door middel van hoge dichtheid dozen. Eenvoudige werkwijze niet de ineenstorting van de samenstelling totdat de lijm droogt mogelijk. Aandacht en vereiste nauwkeurigheid decoratie met de onderkant van de samenstelling.

Het is noodzakelijk om op intelligente wijze te kiezen - base weerstand zorgt voor duurzaamheid van de samenstelling. Voor deze doeleinden, sierstenen, waarover omzet sisal. Camouflage helpt plug plakband waarop de lijm-gun gemonteerd sisal. Behulp hetzelfde gereedschap, wordt het bovenste deel van het binnenoppervlak van de beker versierd met decoratieve twijgen.

Waardoor schotel omvat decoratieve paaseieren met lijmpistool gefixeerd dichter bij het velgbed. Eieren worden aangelegd op zodanige wijze te passen in de openingen gevormde rozetten. Eventueel kan de samenstelling wordt aangevuld met kant of pailletten.

topiary koffie "Lyuschthmok glimlachen"

sterke drank fans zullen genieten van zichzelf of dierbaren stijlvolle details. Voor de productie materialen nodig als in het vorige geval. De uitzondering zal slechts een paar punten met betrekking tot de belangrijkste decoratief element - koffiebonen. Selecteer ze mogen niet op de markt, en in de winkel. In dit geval zal een speciale smaak voor een lange tijd blijven.

Topiary Coffee is gemakkelijk met de hand gedaan, versierd het interessant en origineel dingenTopiary Coffee is gemakkelijk met de hand gedaan, versierd het interessant en origineel dingen


Designers niet aan te raden om een ​​lange tijd liggend op de teller zaken af ​​te nemen. Deze korrels zijn sterk geïmpregneerd met luchtvochtigheid en geurtjes. 700 gram graan - te vliegen koffie samenstelling aan een echt spectaculair om zijn productie zal moeten 500 te krijgen. 

De volgende procedure is als volgt:

 • Selecteer de geometrische vorm van de samenstelling: een bal, een hart, etc.
 • Zoek een stok of een potlood, die zal fungeren als basis.
 • Hack vastgesteld op welke hoedanigheid dan ook, waarvan de grootte overeenkomt met het idee.
 • Meng de fixeeroplossing in een pot en snel te plaatsen om de basissamenstelling.
 • Gedaan in een vooraf gekozen geometrische vorm opening die wordt gebruikt voor het bevestigen van de romp.
 • Tape afplakband base.
 • De eerste laag wordt aangebracht op koffiekorrels strippen, en het tweede - up.

Voor beginners, zal geen kwaad weten dat plaats niet minder dan 30 minuten na elke stap van het plakken neemt vóór het begin van de volgende. Bepaalde tijd genoeg voor de lijm opgedroogd. Voltooit het creatieve proces van vaststelling van een structureel geluid draden op de kop en schotel. Hiertoe 4-5 cm buig beide uiteinden van de draden te bevochtigen ze met een thermisch hechtmiddel.

kinderen Topiary "Paryaschaya cup"

Ongebruikelijk in vorm en inhoud te gieten composities zal bevallen zowel kinderen als volwassenen. Voor haar gekozen voor lichte en rustige tinten, bijvoorbeeld, blauw of oranje bordeaux. Als basis geselecteerde onderwerpen die verband houden met hun favoriete stripfiguren, literaire helden of een kind hobby. Verschillende ideeën zullen foto's van de afgewerkte versie te presenteren.

Voor kinderen zal dit een zeer interessant geschenk zijn, zoals in de kinderkamer Topiary gebruikte vele kleuren en mooie voorwerpenVoor kinderen zal dit een zeer interessant geschenk zijn, zoals in de kinderkamer Topiary gebruikte vele kleuren en mooie voorwerpen


De ontwerpers hebben richtlijnen om te helpen bij het bepalen van de keuze van de ontwikkelde:

 • Als het een meisje is, wordt u gekozen als een blanco monsters Princess of Fairy huis.
 • Boys gemakkelijk onder de indruk van zweven vliegende schotel alien super-held of een vliegtuig.
 • Het kind wil een huisdier? Vervolgens, als de basis van een figuur psi, katten en vogels. 

Hoe maak je een topiary (video) maken

Zwevend in de ruimte mok - een spectaculaire aanvulling op het interieur en een chique geschenk. Novice zonder al te veel moeite om het te maken voor een paar uur. Voordat u begint, moet u beslissen over het ontwerp variant, de grootte en de kleur stijl. Daarna geselecteerde materialen, betrouwbaar hechtmiddel. Na het werk en vóór het begin van het gebruik moet minstens dagen. 

Topiary voor beginners (foto)

0edbc9ffd0860dc3479e40b28bb46675 5b1e2e6bcc8cbe77705b97a4bdf6 - tsvety-floristika-letyaschaya-chashka-maki 8cfe2c125b0d9ff5daa090a53bkt - tsvety-floristika-paryaschaya-chashka 50edabd8a11f87931b5d1cdca5dba70d 78f732a9f41e0748a6c201a0c4nf - tsvety-floristika-letyaschaya-kruzhka 3345 337c87e8fc8b90ec7b2863cbb8a88a63 817506960400 112699364largeRRRRyoRRRRyo1 1525976738302

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 23 =

map