Tips om hur du skapar en topiary med händerna för nybörjare: flyga cirkel

12 October 2017Hemlagad Topiary - en stor gåva, göra det ganska lätt och enkeltHemlagad Topiary - en stor gåva, som är ganska lätt att göra och kommer att göra prostoNovichok några timmar elegant topiary. Den ovanliga sammansättning - vacker dekoration för bostäder eller kontor, och en speciell gåva. För sin produktion behöver tålamod och en del material: kaffebönor, sträng, lim och ett antal verktyg som kan hittas i byggvaruhus. Starta den kreativa processen är nödvändigt att välja utformningen av kompositionen.


Topiary "Letyaschie kopp": Sök efter inspiration

Mynt, snäckskal, knappar, pärlor, pärlor och kaffebönor - uppräknings används för att skapa kreativa hantverk. Vid val av material som krävs för att bygga vidare på sina egna preferenser och tillgängliga resurser. Som en annan milstolpe tillfälle att tala närma: påsk, födelsedag eller 14 februari.

Oavsett orsaken, och utvalda material, Topiary ursprungligen skapades på papper. I motsats till dessa material på arket kan vara godtyckligt faldig utformning komposition. Om tankar i mitt huvud inte går, kommer du till hjälp av en master class. Visa videofragmenten kommer inte att ta en hel del tid. 

TopiaryTopiary "flygande cup" - en unik och elegant liten sak som är perfekt dekorera din arbetsplats

Som rekommenderas som ett extra verktyg för att hitta inspiration:


 • Visa tematiskt organiserade kataloger.
 • Besök butiker av handgjorda varor.
 • Se sändningarna av design.
 • Poll vänner och sånt.

Efter att ha analyserat olika alternativ, kan du välja den som bäst passar in i kupén. Man måste komma ihåg att den flygande i kompositionen väljs med hänsyn till rådande i det inre färg. När projektet har godkänts, kan du börja arbeta. Innan vi går till affären för att köpa en lista över material som behövs, är det bättre att tänka i förväg att du kommer att behöva. Oavsett storlek sammansättningen, på obligatorisk basis ska köpa en kopp och fat. Det är önskvärt att de harmon kombinerades.

påsk Topiary "Letyaschaya kopp" sina egna händer

Holiday kul märke när det är dekorerad elegant sammansättning. En av de vanligaste - "bägare överflöd" Det genomförs i ljusa färger med skärvor eller småsten. Designers kallar inte begränsa flykt fantasi. Det viktigaste - att hålla sig till en känsla för proportioner, annars sammansättning inte kommer att stå stilla.

Påsk rånar skapat skyhöga några timmar. Påsk Topiary i form av en flygande cup, dekorerade ägg, är en perfekt gåva för semesterPåsk Topiary i form av en flygande cup, dekorerade ägg, är en perfekt gåva för semester

För att göra detta behöver du följande material:

 • Scotch färg.
 • Skärvor från den gamla potten.
 • Sisal grönt.
 • 20-25 bitar av plast ägg.
 • Rosor eller en uppsättning av konstgjorda blommor.
 • 3-5 kvistar.
 • Termisk Lim.
 • 3-4 små figurer av kycklingar.
 • Gaffel, du vill använda en tång för att böja.

För att undvika oavsiktlig skada på porslin, placera kontakt böjda gafflar och koppar och fat, måste du klistra över bandet. Försiktigt hålla gaffelarmarna till botten av fatet. Varaktighet lim torkning - 35 minuter. Att se till att det verkligen torkat upp, bör handtaget vara gaffel lås längst ned i koppen.

Genom att skapa en sammansättning av sina egna händer, bör vara medvetna om försiktighetsåtgärder. Omedelbart efter fastställande koppen i toppen, bör stötta genom täta höga lådor. Enkel metod tillåter inte en kollaps av kompositionen tills klistret torkar. Uppmärksamhet och noggrannhet som krävs dekoration med botten av kompositionen.

Det är nödvändigt att välja ett intelligent - basresistans garanterar hållbarhet av kompositionen. För dessa ändamål, dekorativa stenar, över vilka omvandlar sisal. Kamouflage hjälper plug maskeringstejp på vilken lim-gun monterade sisal. Med användning av samma verktyg, är den övre delen av den inre ytan av råna dekorerade med dekorativa kvistar.

Vilket gör tefat innefattar dekorativa påskägg, fixerade med lim-gun närmare fälgbädden. Ägg läggs ut på ett sådant sätt att de passar in i de gap som bildas rosetter. Eventuellt kompositionen kompletteras med spets eller paljetter.

Topiary kaffe "Lyuschthmug ler"

starka drycker fans kommer att njuta av sig själva eller anhöriga snygga detaljer. För sin produktion behöver material som i det tidigare fallet. Undantaget kommer att vara endast ett fåtal punkter med anknytning till de viktigaste dekorativt element - kaffebönor. Välj dem bör inte finnas på marknaden, och i butiken. I detta fall kommer en speciell smak kvar under en lång tid.

Topiary Coffee görs enkelt för hand, dekorerat det intressant och originella sakerTopiary Coffee görs enkelt för hand, dekorerat det intressant och originella saker


Designers rekommenderar inte att ta lång tid liggande på disken varorna. Dessa korn är starkt impregnerad med atmosfärisk fukt och lukter. Att flyga kaffe sammansättning för att få en riktigt spektakulära för sin produktion kommer att behöva 500 - 700 gram spannmål. 

Den ytterligare proceduren är som följer:

 • Välja den geometriska formen av kompositionen: en boll, ett hjärta, etc.
 • Hitta en pinne eller penna, som kommer att fungera som en bas.
 • Hacka in på någon kapacitet, vars storlek motsvarar idén.
 • Blanda fixeringslösningen i en kastrull och snabbt infoga till baskompositionen.
 • Göras i en förvald geometrisk form öppning som används för att fixera stammen.
 • Tape maskeringstejp bas.
 • Det första lagret appliceras på band kaffekorn ner, och den andra - upp.

För nybörjare, kommer ingen skada vet att efter varje steg av klistra sker minst 30 minuter före start av nästa. Angiven tid nog för limmet torkat upp. Den kompletterar den kreativa processen att fastställa ett ljud strukturellt ledningar på kopp och fat. För att göra detta, 4-5 cm böja båda ändarna av trådarna, fukta dem med en termisk adhesiv.

barn Topiary "Paryaschaya kopp"

Ovanliga i form och innehåll hälla kompositioner kommer att glädja både barn och vuxna. För henne utvalda ljusa och tysta toner, t ex blå, eller orange vinrött. Som en bas vald ämnen relaterade till sin favorit seriefigurer, litterära hjältar eller barn hobby. Flera idéer kommer att presentera bilder av färdiga versioner.

För barn, kommer detta att bli en mycket intressant gåva, som i barnens Topiary använde många färger och vackra föremålFör barn, kommer detta att bli en mycket intressant gåva, som i barnens Topiary använde många färger och vackra föremål


Designers har tagit fram riktlinjer för att avgöra valet av:

 • Om det är en flicka, du valdes som en blankprov Princess eller Fairy hus.
 • Boys lätt imponerad av svävande flygande tefat främmande super hjälte eller ett plan.
 • Grabben vill ett husdjur? Därefter, som grund för en figur psi, katter och fåglar. 

Hur man gör en topiary (video)

Flytande i rymden mugg - en spektakulär tillägg till det inre och en chic gåva. Nybörjare utan mycket besvär för att göra det under några timmar. Innan du börjar, bör du bestämma om utformningen variant, storlek och färg stil. Efter det, utvalda material, tillförlitlig adhesiv. After work och innan användning bör vara minst dagar. 

Topiary för nybörjare (foto)

0edbc9ffd0860dc3479e40b28bb46675 5b1e2e6bcc8cbe77705b97a4bdf6 - tsvety-floristika-letyaschaya-Chashka-maki 8cfe2c125b0d9ff5daa090a53bkt - tsvety-floristika-paryaschaya-Chashka 50edabd8a11f87931b5d1cdca5dba70d 78f732a9f41e0748a6c201a0c4nf - tsvety-floristika-letyaschaya-kruzhka 3345 337c87e8fc8b90ec7b2863cbb8a88a63 817506960400 112699364largeRRRRyoRRRRyo1 1525976738302

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

map