Tips och tricks: korsstygn katt schema

Tips och tricks: korsstygn katt schema

12 October 2017Mycket vacker, och viktigast av allt - en enkel skiss av korsstygn - detta broderi katterMycket vacker, och viktigast av allt - en enkel skiss av korsstygn - det koshekV broderitekniker broderi kors, det verkar, kan brodera något, däribland många kvinnor favoriter - katter. Detta kan vara antingen en katt nospartiet eller kattälskare, stora som små, på trädet och på taket, roliga och elegant, lata och stygg, kattungar och husdjur är vuxna. Om du tittar på alla föreslagna bilder, kan du bli förvirrad att välja rätt system. För nybörjare, kommer det att bli lättare att brodera lätta schema utan en massa inslag av färg. Och det gör det lättare om köpa färdiga set.


korsstygn schema: katter och kattungar mileyshie

Utvecklare system för broderi trådar ofta ta små kattungar. Dessa perky kattungar, roligt, ystra och lite klumpiga, men eftersom en sådan charmig. Det finns en serie där en broderad katt är sötare annan.

Du kan utgå från följande siffror:

  • Kitten sitter i skon;
  • Kattungar i fickorna tröja;
  • Ginger katten i påsen fickan;
  • SEALs i en korg med ett garnnystan,
  • Färgade bordsduk som kattungarna spelar;
  • Charmig British behandlades gräddfil;
  • Red Ball, som spelar en glamorös katt;
  • Brittisk katt med en rosett i nacken.

Idag finns det många olika kit för broderi med sötaste kattungarIdag finns det många olika kit för broderi med sötaste kattungar

Och listan kan vara oändlig! Och även välkända i broder tråd säsonger du kan slå med en katt tema. Vi broderar på samma duk fyra kvadranter, en katt kommer att spela med en kvist lila i den andra - stänk i sjön, i den tredje - att leka i lönnlöv, i den fjärde - fånga pip snöflingor. Men kanske det är fyra olika bilder.


korsstygns system: svart och vit katt, kontur broderi

Om du vill ha något mer enkel och elegant, använder svartvitt mönster. Detta kan vara en kontur broderi, ganska enkelt, så för nybörjare detta alternativ exakt rätt. "Snow" Siamese katt, den mystiska månen katt på taket, egyptiska och burmesiska katter - allt på ditt val. Det kan vara en elegant siluett katt, få en soffa.

Broderat på dukar av svartvita katter ser mer elegant och sofistikeradBroderat på dukar av svartvita katter ser mer elegant och sofistikerad

För framgångsrik broderi canvas Aida, behöver du 14 eller 16, väver den mest lämpliga.

Glöd tandtråd vik på mitten. Contour broderi är enkel, eftersom arbetet kommer att gå framåt snabbt och enkelt. En intressant variant kan vara t ex två katter i en spegelbild. Och originaliteten i arbetet kommer att uppnås genom en intressant kombination av trådfärger och duken.korssystem broderi, svart katt, och inte bara

Många needle älskar katter charmiga författarskap Margaret Sherry. Dess utformning är annorlunda i att bilden är mycket väl etablerad, och med beaktande av storleken parametrarna är litet broderi. Det är ofta den lilla storleken påverkar kvaliteten delar - det är alltid låg. Men Margaret Sherry allt fungerar mycket subtilt, noggrant spåras.

I det här fallet måste man vara försiktig - en liten otrezochke hittade en hel del fractional korsar kvartal. Många nybörjare är rädda för att göra ett misstag, något sy ordentligt. Och det här felet märks även fjärde delen av korset är mycket viktigt i designer av Margaret Sherry.

Väl utformade, Margaret Sherry system är idealiska för korsstygn broderiVäl utformade, Margaret Sherry system är idealiska för korsstygn broderi

Men dessa tätningar sys, så ryckas ganska snabbt. Många konstnärer i sina bloggar har noterat att processen med broderi fyra roliga katter tog mindre än en månad. Resultatet är bra - saftiga, ljusa färger, roligt, leende tätningar, alla söt och ger ett leende.

Innehåll sådant arbete är möjligt i den konventionella bildramen. Kattungar själva ljusa nog att spendera på speciell utsmyckning. Och svarta katter och randiga, regnbåge och pot-bellied ser lika bra.

Korsstygn Cats (video)

Du kan ägna en hel del tid korsstygn det katter - en enkel by katt, eller en mystisk Cheshire Cat, och kanske du kommer kunna representera hans eller Permian Siberian pet - i ett speciellt program för att utveckla ett system för fotot.

I vilket fall som helst - en behaglig process och ett utmärkt resultat!


Vackra broderade tvär katter (foto)

05e0310e7d8e 33dd28e150 28 181 291 296 340 376 365 196024--23051627-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

map