Tips en trucs: kruissteek cat regeling

Tips en trucs: kruissteek cat regeling

12 October 2017Heel mooi, en nog belangrijker - een eenvoudig schema van cross stitching - dit borduurwerk kattenHeel mooi, en nog belangrijker - een eenvoudig schema van cross stitching - het koshekV borduurtechnieken borduurwerk kruis, zo lijkt het, alles kan borduren, waaronder veel vrouwen favorieten - katten. Dit kan zowel een kat snuit, of katten minnaars, groot en klein, op de boom en op het dak, grappige en sierlijk, lui en ongehoorzaam, katjes en huisdieren zijn volwassenen. Als u kijken naar alle voorgestelde foto's, kan je in de war bij het kiezen van de juiste regeling te krijgen. Voor beginners, zal het gemakkelijker zijn om lichtgewicht regeling borduren, zonder veel elementen van kleur. En het maakt het makkelijker als kant en klaar kopen sets.


kruissteek schema: katten en kittens mileyshie

Ontwikkelaars schema's voor borduurgaren zijn zeer vaak kleine katjes. Deze parmantige potten, grappig, speels en een beetje onhandig, maar omdat zo'n charmante. Er zijn een aantal waar men geborduurde kat is leuker andere.

U kunt nemen als basis de volgende cijfers:

  • Katjeszitting in de schoen;
  • Kittens in de zakken sweater;
  • Kat van de gember in de zak zak;
  • SEALs in een mand met een bal van garen;
  • Gekleurde tafelkleed waarop de kittens spelen;
  • Charmant Britse werden behandeld zure room;
  • Red Ball, die een glamoureuze kat spelen;
  • Britse kat met een boog in de nek.

Vandaag zijn er veel verschillende kits voor borduren met liefste kittensVandaag zijn er veel verschillende kits voor borduren met liefste kittens

En de lijst kan worden eindeloos! En zelfs bekende in het borduurwerk onderwerp seizoenen kunt u verslaan met een kat thema. Wij borduren op hetzelfde doek vier kwadranten, een kat spelen met een takje van lila in de andere - spetteren in het meer, in de derde - te stoeien in esdoorn bladeren, in de vierde - vangen uitloop sneeuwvlokken. Maar kan worden is vier verschillende foto's.


kruissteek regelingen: zwart-witte kat, contour borduurwerk

Als je wilt dat iets meer eenvoudig en elegant, gebruik maken van zwart-wit patronen. Dit kan een contour borduurwerk, vrij eenvoudig, dus voor beginners deze optie precies passend. "Snow" Siamese kat, de mysterieuze maan kat op het dak, Egyptische en Burmezen - allemaal op uw keuze. Het kan een elegant silhouet kat te zijn, krijgen een sofa.

Geborduurd op de doeken van zwarte en witte katten kijken meer elegante en verfijndeGeborduurd op de doeken van zwarte en witte katten kijken meer elegante en verfijnde

Voor een succesvolle borduurwerk canvas Aida, moet u 14 of 16, is het weven van de meest geschikte.

Het filament floss dubbelvouwen. Contour borduurwerk is eenvoudig, omdat het werk naar voren snel en gemakkelijk verwijderd kan worden. Een interessante variante kan bijvoorbeeld twee katten in spiegelbeeld. En de originaliteit van het werk zal worden bereikt door een interessante combinatie van garenkleuren en het doek.borduurwerk kruis regelingen, zwarte kat, en niet alleen

Veel needlewoman liefdekatten charmante auteurschap Margaret Sherry. Het ontwerp is anders in dat het beeld zeer goed tot stand is gebracht, en de enorme omvang parameters zijn klein borduurwerk. Het is vaak de kleine omvang van invloed op de kwaliteit van de onderdelen - het is altijd laag. Maar Margaret Sherry alle werken heel subtiel, zorgvuldig getraceerd.

In dit geval, je moet voorzichtig zijn - een kleine otrezochke vond een heleboel fractionele, kruisen kwartaal. Veel beginners zijn bang om een ​​fout te maken, iets om goed te naaien. En deze fout is merkbaar zelfs vierde deel van het kruis is zeer belangrijk in ontwerpen door Margaret Sherry.

Goed ontworpen, Margaret Sherry regelingen zijn ideaal voor kruissteek borduurwerkGoed ontworpen, Margaret Sherry regelingen zijn ideaal voor kruissteek borduurwerk

Maar deze zegels worden genaaid, zo ja weg vrij snel worden uitgevoerd. Veel kunstenaars in hun blogs hebben opgemerkt dat het proces van borduurwerk vier amusante katten duurde minder dan een maand. Het resultaat is goed - sappig, heldere kleuren, plezier, glimlachen zeehonden, alle leuke en brengt een glimlach.

Inhoud deze werkzaamheden mogelijk in de conventionele beeld. Kittens zich helder genoeg om te besteden aan speciale versiering. En zwarte katten, en gestreept, regenboog en dikbuikige kijken even groot.

Cross Stitch Katten (video)

U kunt besteden veel tijd kruissteek dat katten - een eenvoudig dorp kat, of een mysterieuze Cheshire Cat, en misschien zult u in staat om zijn of Perm Siberische huisdier te vertegenwoordigen - in een speciaal programma om een ​​regeling voor de foto te ontwikkelen.

In ieder geval - een aangenaam proces, en een uitstekend resultaat!


Mooi geborduurd kruis katten (foto)

05e0310e7d8e 33dd28e150 28 181 291 296 340 376 365 196024--23051627-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

map