Tips en trucs: het wassen plafonds zonder scheiding

Tips en trucs: het wassen plafonds zonder scheiding

12 October 2017Om het verlaagde plafond zijn oorspronkelijke glans niet heeft verloren, is het noodzakelijk voor hen om goed te verzorgenOm het verlaagde plafond zijn oorspronkelijke glans niet heeft verloren, is het noodzakelijk dat de juiste uhazhivatUstanoviv plafonds meerderheid van zuchten van opluchting, niet whitewash of verf het plafond per jaar. Maar na verloop van tijd, vlekken verschijnen op het oppervlak van het plafond, of een vlak en glad oppervlak van het weefsel enigszins verloren zijn originele glans. Stof zorg is noodzakelijk om de juiste schoonmaken van gereedschappen te selecteren en weten hoe ze plafonds wassen zonder scheiding.


Zorg voor spanplafonds in het appartement

Stretch plafonds in het appartement hebben een verschillende mate van vervuiling, afhankelijk van de ruimte waarin geïnstalleerd.

Plafonds in verschillende kamers:

 1. De vuile het plafond in de keuken, aangezien er roet, vet en andere derivaten van het koken.
 2. Tweede vervuiling kan het plafond in de badkamer als het water spatten op het oppervlak van de vlekken zijn, als kinderen spelen vaak in het water verschillende bryzgalku.
 3. Dit wordt gevolgd door een kinderkamer, malyshnya niet tot aan het plafond van zijn handen, maar is voortdurend vliegen rond de kamer items kan het plafond vlekken.
 4. En de laatste van besmetting wordt een woonkamer en een slaapkamer. Deze kamers het plafond is genoeg om de stof af met een vochtige spons.
 5. In de woonkamer kan kamer plafond lijden na de vakantie, op de juiste wijze een fles champagne te openen.

Zorg voor spanplafond is niet meer afhankelijk van de constante wassen, en in het correct en zorgvuldig gebruik en het voorkomen van verontreiniging.

Verlaagd plafond in de keuken de zwaarst blootgesteld aan vervuilingVerlaagd plafond in de keuken de zwaarst blootgesteld aan vervuiling

Na stapte in de keuken kan krachtiger kap roet aan het plafond te voorkomen. Het plafond in de badkamer minder lijden als standaard lamellen voeg andere bar en trek de horizontale gordijn, die samen met de verticale gesloten. In dit geval zal de waternevel niet opstaan ​​naar het plafond, en bij het baden van de baby, het gordijn, dat hangt van boven naar beneden is nodig om te verhogen en de post te consolideren. In de vlekken te voorkomen van de kinderen hard, als de jongere generatie niet uit te leggen hoe moeilijk het is om het plafond te wassen.


Hoe te plafonds te wassen: mat, glanzend, licht en donker

Afhankelijk van het materiaal waaruit maakte het plafond, zijn er verschillende manieren om te wassen. Momenteel, voor de vervaardiging van verlaagde plafonds worden alleen twee soorten materialen - textiel en PVC folie. De kleuren kunnen verschillend zijn, dat in de eerste uitvoeringsvorm, in de tweede. Structuur (mat of glanzend) dezelfde inherente materiaal-.

Care verlaagde plafonds hangt met name op het plafond van het vervaardigen van het materiaal en de structuurCare verlaagde plafonds hangt met name op het plafond van het vervaardigen van het materiaal en de structuur

Hoe aan het plafond af te handelen: 1. Beide soorten materialen zijn niet bang voor nat reinigen, en om die reden kan worden gewassen met water of, indien zeer vies zeepoplossing. Duurzamer plafond PVC-film, maar het is niet aan te raden om te wassen met een vloeistof voor ramen of schuursponsjes.
 2. De plafonds zijn gemaakt van doek is nog gevoeliger en het is noodzakelijk om ze dienovereenkomstig te behandelen. De stof niet graag grote druk op de minst bestand tegen krassen en mechanische beschadigingen.
 3. Glanzende donkergroene oppervlak van de druppeltjes en onverharde wegen beter zichtbaar zijn dan in het matte licht. Maar vaak is het niet nodig om het plafond te wrijven, het wassen van het materiaal op de mate van vervuiling. De zomer op het plafond zijn er sporen van stof en roet straten.

Als er een venster of openingen in het huis zijn altijd open, moet je het plafond af te vegen met een zachte mop en stappen een of twee keer per maand.

In het algemeen, plafonds vrij gemakkelijk te reinigen met water of zeep oplossingIn het algemeen, plafonds vrij gemakkelijk te reinigen met water of zeep oplossing

Special schroot materialen op de markt van vandaag is klein, dus de mop zelfstandig gemaakt kan worden.

Bij gebruikelijke mop hout gevulde dikke laag schuimrubber met deze constructie het maximum eenvoudig regelmatig gereinigd.

Hoe kan plafonds te wassen met een groot gebied

In een groot appartement, vakantiehuis of kantoor plafond is zeer groot, zodat je handen wassen zal het moeilijk en lang zijn. In dit geval is het beter om werknemers schoonmaakbedrijf dat zal omgaan met het plafond van het wassen bestellen is niet een lange tijd.

Als een groot deel van een spanplafond is het beter om van de diensten van specialisten gebruikenAls een groot deel van een spanplafond is het beter om van de diensten van specialisten gebruiken

schoonmakers bedrijf niet wassen hun handen plafond, en het gebruik van stoom of stoomreiniger zich te ontdoen van vuil.

In dit geval kan het plafond, onder invloed aantal sterke straal hete stoom doorzakken, maar wanneer de ruimtetemperatuur normaal is, wordt het oppervlak van het weefsel gerekt en opnieuw gladgemaakt. Deze reiniging methode zal het stof te verwijderen en terug te keren plafond initiële mooie verschijning.

Het wassen spanplafond: chemie en materialen

Door het installeren van het verlaagde plafond in de kamer, moet u de installatie specialisten te vragen, wat betekent dat u kunt het gebruiken om een ​​kunstwerk te wassen. Zijn er prestatie in dit type van de dekking, en welke materialen moeten worden gebruikt voor een correcte werking en een lange plafond. Elke installateur speciale reinigingsmiddelen aan te bieden aan de zorg voor plafond doek, maar de meeste van hen bestaan ​​uit de gebruikelijke zeep oplossing.


Voor een goede verzorging van het spanplafond nodig:

 • Mop met spons wikkeling;
 • Zachte spons;
 • zeep;
 • water;
 • Trapladder.

Beter om een ​​ladder en een mop te gebruiken met een korte steel, zoals bij gebruik van een lange steel moeilijk om de kracht van de druk op het weefsel te begrijpen. Schuimlaag werd ondergedompeld in een zeepoplossing en plafondaandrijfdrager heen en weer.

Was in een cirkelvormige beweging wordt niet aanbevolen, zoals in dit geval blijven echtscheidingen.

Na natte reiniging moet het plafond reinigen een zachte, schone, droge doek.

veel beter om te wassen het verlaagde plafond kan worden en met de stoel, maar de ladder is geschikt voor dit doelveel beter om te wassen het verlaagde plafond kan worden en met de stoel, maar de ladder is geschikt voor dit doel


De zachte onderlaag wordt aangebracht op kleine oppervlakken, zoals een badkamer of keuken klein. In deze vuile plaatsen meer uitgesproken zijn, en zij moeten grondig worden gewassen.

Zeepwater wordt gemaakt van de gebruikelijke kleurloze, beter kinderen, zeep of afwasmiddel. Het is beter om zeep of kleurloze middel te gebruiken.

water op kamertemperatuur - Water voor het wassen van het plafond mag niet warm, goede keuze. Als zeep is slecht oplosbaar in water en dergelijke schuim niet voldoende te vormen, is het mogelijk om warm water en zeep gebruiken na toevoeging aan het water staan ​​en afkoelen.

In elk geval is het niet noodzakelijk om waspoeder te gebruiken, omdat ze niet volledig oplossen en ruïneren de stof, krassen op het oppervlak.

Het wassen spanplafond (video)

Hoe kan plafonds te wassen in het huis: de verwijdering van bepaalde vormen van verontreiniging

Thuis, wassen Spanplafonds meesteres alleen.

Maar soms weet niet wat tool om te gebruiken in een bepaald geval:

 1. Duidelijke montageschuim op een spanplafond is moeilijk, omdat het zeer droog op elk oppervlak. Dit zal speciale oplosmiddelen om schuim nodig, maar om ze rechtstreeks op het oppervlak van het plafond mag niet worden.
 2. Als tijdens de installatie van het plafond in het huis is zelfs een klein stukje stof of PVC film waaruit het plafond gemaakt is niet links, is het noodzakelijk om te verwijzen naar het bedrijf - de installateur om een ​​kleine steekproef van weefsel te krijgen. In dit voorbeeld, en moet oplosmiddelen proberen. Als een spoor blijft, kan worden gesproeid op het oppervlak van het plafond. Na gebruik dient het oplossend middel onmiddellijk wassen portie zeepoplossing.
 3. Om het verlaagde plafond, die kreeg de verf dient hetzelfde advies gelden als voor het geld uit het schuim te wassen.
 4. In huizen waar er rokers moet wel zorgvuldig verzorgen van het plafond in de kamer van een roker. Als er een donkere vlek op nicotine wordt gewassen met een oplossing van water en afwassen.

Vaak donkere vlekken verschijnen op het gebied van kroonluchters, lampen, in de buurt van ramen.

Als het verlaagde plafond is verschenen voor het eerst in het huis, en de vrouw des huizes niet weet hoe de zorg voor hen, wordt alle werkzaamheden aan een klein deel van het plafond oppervlak, wat niet evident uitgevoerd.

Donkere vlekken op de markers en champagne ingewreven hard, en je kunt een zwak alcoholische oplossing te gebruiken, maar niet in het bezit is.

Het belangrijkste principe bij het reinigen van een spanplafond - nauwkeurigheid, terwijl de baan vrij gemakkelijk te scheurenHet belangrijkste principe bij het reinigen van een spanplafond - nauwkeurigheid, terwijl de baan vrij gemakkelijk te scheuren

Plafond PVC film is beter bestand tegen schade, maar niet proberen het voor kracht. In het begin al het werk dat nodig is om zijn handen te bevrijden van de decoraties, zelfs een kleine ring kan krassen op het oppervlak. Gaten zal niet, maar kras kan blijven. Manicure met steentjes, en niet hoeft deel te nemen aan het reinigen van het plafond.

Goed schoongemaakt plafond oppervlak met behulp van een stofzuiger met een zachte verpakking. Niet de moeite waard de extra druk op de stof met behulp van een stofzuiger.

Hoe kan plafonds zonder echtscheidingen huismiddeltjes schoon te maken

Het reinigen van de glossy plafond is vergelijkbaar met de reiniging mat, met als enige verschil dat de glanzende oppervlakken moeten grondig te wrijven. De meest gangbare manier voor het geven van een glanzende vorm van het plafond is een cent apotheek betekent - is ammoniak.

Ammoniumchloride (aka ammonia) - beste zelfgemaakte cleaner spanplafondAmmoniumchloride (aka ammonia) - beste zelfgemaakte cleaner spanplafond

Beoordelingen van de eigenaren van verlaagde plafonds zijn vol recepten strijden om het gebruik van deze drug, maar de meest voorkomende is de verdunning van ammoniak in water met een verhouding van 1: 9. Het is 9 delen water op één deel ammonia.

Verwijdert stof en vuil van een plafondoppervlak dient conventionele sop en daarna wateroplossing wordt veranderd in een nieuw laken geurende zouten en gedragen over het oppervlak. Sommige huisvrouwen polijsten met een zachte auto spons om de auto een glans en glans geven.

Het wassen plafonds zonder scheiding (video)

De zorg voor spanplafond is eenvoudig, en je moet niet te snel naar het dichtstbijzijnde kantoor schoonmaken. Elke vrouw is afhankelijk van correcte en kwalitatief hoogwaardige poetsdoek oppervlak van het plafond, en de financiële component op speciale middelen is niet groot. Wees niet bang om het plafond van het huis te monteren, omdat het heeft veel meer voordelen, en reiniging en onderhoud van het in een klein appartement is niet moeilijk. Zoals het spreekwoord zegt: "De ogen zijn bang, maar de handen aan het doen zijn."

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 85

map