Tillverkare av undertak: hur man gör rätt val

Tillverkare av undertak: hur man gör rätt val

12 October 2017Idag är taken anses vara en av de mest populära typer av ytbehandlingar, men deras val bör vara uppmärksamma på tillverkarensIdag är taken anses vara en av de mest populära typer av ytbehandlingar, men deras val bör vara uppmärksamma på proizvoditelyaUstanovka undertak idag är den vanligaste typen av dekoration. Detta beror på att kvaliteten på material från vilka de är tillverkade, deras breda utbud, lätt att installera och underhålla. När du väljer ett tak är nödvändigt att uppmärksamma tillverkaren, eftersom det är från denna kvalitet av taket kommer att bero på dess utseende och hållbarhet. Idag, på byggmarknaden representerade inhemska och utländska tillverkare av undertak.


Undertak: tillverkaren, som en garant för kvalitet

Vanliga konsumenten kommer knappast att kunna urskilja taket, gjord av olika tillverkare. För att kunna identifiera tillverkaren av kvaliteten på materialet, det land där de är tillverkade, måste du veta egenskaperna hos tyger.

Tyska tak traditionellt kännetecknas av hög kvalitet och är dyrare än inhemska produkter och kinesiska tillverkareTyska tak traditionellt kännetecknas av hög kvalitet och är dyrare än inhemska produkter och kinesiska tillverkare

Annanhet tillverkare:

 • Inhemsk tillverkare. Företaget tillverkar en banbredd på 1,4 meter. Detta är den enda storlek tillgängliga. Denna tillverkningsteknik gör det möjligt att skapa ett nät av enhetlig densitet och färgbeläggning. Ryska tillverkare kan inte använda dyra storformat utrustning, med vilken du kan utföra ett stort och högkvalitativa tyger, lägga till deras speciella tillsatser. De textur tak erbjuder två typer: matt och blank. Färgerna har tillräcklig färgpalett för att göra val. Glossy tyg reflekterar mindre effektivt ljus, i motsats till utländska tyger.
 • Kinesisk tillverkare. Kännetecknande för tillverkare från Kina är deras dåliga rykte. Det är dock viktigt att komma ihåg att det kinesiska företaget för tillverkning av undertak är kvalificerade tillverkare, som har visat sig vara en bra sida. Vid behandling med den kinesiska produkten är det viktigt att kunna skilja ett seriöst företag med ett känt namn, från små producenter vars produkt oavsett vad kommer inte att göra. Om vi ​​talar om den verkliga tillverkare i Kina, ger de material tillverkat av certifierat film, kan vars storlek vara någon tillåten bredd och konsistens. Kvalitetssäkring ger 12 års pålitlig service. Ryska priserna är högre, men resultatet är en sömlös spänntak är värt det.
 • Europeiska tillverkare. På marknaden för denna kategori är Frankrike och Tyskland. Till exempel, ett välkänt tyskt företag - Pongs. Filmen av dessa tillverkare kännetecknas av hög kvalitet, perfekt utseende, olika texturer och färger. Om inhemska producenter finns massor av färger, europeisk räkna hundratals. Stretch från utländska tillverkare har de högsta kostnaderna.

I drift, undertak låg kvalitetsdefekter kan uppstå som kräver fullständig ersättning av beläggningenI drift, undertak låg kvalitetsdefekter kan uppstå som kräver fullständig ersättning av beläggningen


Tillverkare ägnar sig åt produktion av undertak, har sina egna styrkor och svagheter, är det nödvändigt att tänka på när man väljer ett tak på olika produktion.

Det är viktigt att komma ihåg att försöka rädda, kan du skada under reparation, samt budget. Att välja en lägre kvalitet material kan bara finnas en säker - dess utseende kommer att återspegla en priskategori.

Alla väljer själv vad tillverkaren väljer. Först och främst valet påverkar personliga erfarenheter, smakpreferenser, förväntningar och prissättning.

Hur man installerar undertak: recensioner av företag

Välj tillverkare för undertak - inte en lätt uppgift. Efter det är det inte mindre än det enkla alternativet - handelsföretag, som kommer att monteras dukar. På Internet kan du upptäcka de olika recensioner av företag som är engagerade i installationen.Professionalismen av bolagets anställda som arbetar i genomförandet av undertak, beror till stor del på hur länge och tillförlitlighet produktens funktionProfessionalismen av bolagets anställda som arbetar i genomförandet av undertak, beror till stor del på hur länge och tillförlitlighet produktens funktion

När du läser recensioner är viktigt att komma ihåg att varje åsikt är subjektiv. I slutändan måste vi ta hänsyn till endast den personliga åsikt, försöker ta reda på så mycket som möjligt om företaget direkt från sina representanter.

När man beslutar vilka företag att välja, är det viktigt att uppmärksamma sina egna förväntningar, att påpeka detta för verkställ innan arbetet påbörjas.

Recensioner av företag:

 • "Genvik". Negativ recension om felaktig beteende, dålig kvalitet på arbetet, bristande respekt för kunderna.
 • «ArtDesign». Kvalitetsarbetet görs i tid.
 • "SD-Euro". högkvalitativt arbete.
 • "Grand". Den höga kvaliteten på service och installation.
 • «MsdDecor». Bra valuta för pengarna.

När du väljer ett företag är det viktigt att uppmärksamma de recensioner från andra konsumenter. Ibland kan en fast syn på installation av stretchtyger kan lurar skurkar som är ute efter pengar. Vid beställning bör stor uppmärksamhet ägnas åt studiet av dokument från bolaget och dess verksamhet.

Recensioner om företag-tillverkare av tak (video)

Stretch tak för producenter från Frankrike

Producenter av stretchtyger från Frankrike är ledande i den avslutande industrin. Högteknologiska företag tillåter dem att producera målningar som är av hög kvalitet och uppfyller alla normer.

Top-lista producenter som har fallit i rankningen av de bästa:


 • BARRISOL;
 • Alkor Draka;
 • NEWMAT;
 • CLIPSO;
 • Renolit.

Stora företag på marknaden i många år, har förtjänat förtroende hos kunderna.

På grund av den höga prestanda och ett stort sortiment av färger tak från Frankrike bland de tre bästa i den inhemska marknaden i efterbehandling materialPå grund av den höga prestanda och ett stort sortiment av färger tak från Frankrike bland de tre bästa i den inhemska marknaden i efterbehandling material

Huvuddelen av företaget för produktion av undertak används hög kvalitet och dyra material. Detta står för deras kvalitet och höga kostnader.

Varje märke har en rik färgpaletter som utökar designmöjligheter, är det mycket viktigt att skapa en harmonisk inredning.

De utmärkande dragen av god kvalitet och undertak

På marknaden finns det så många tillverkare som kan förväxlas med den mångfald av kvalitet, pris och texturer. För att bestämma det goda, måste vi förstå väl de egenskaper som krävs av taken. Dessa egenskaper påverkar lång livslängd blad, deras utseende och den typ av installation.


Bred duk, som inte kräver svetsning, är en av de viktigaste indikatorerna på kvaliteten på en sträcka takBred duk, som inte kräver svetsning, är en av de viktigaste indikatorerna på kvaliteten på en sträcka tak

Utmärkelser spänn högkvalitativa dukar:

 • Möjlighet att välja wide web. Användning wide web undvika svetsning av smala tyger och sömmen bildning.
 • Tillförlitlighet målningar, som kommer att pågå en lång tid, kommer att spara från eventuella översvämningar och fortfarande behålla sitt utseende.
 • Ett utmärkande drag är ljudisolering.
 • Lätt att ta hand om.
 • Säkert för människors hälsa.
 • Har en garanti för kvalitet och hållbarhet.

All tyg kan tas bort och monteras på nytt.

 När den appliceras på de skador som kan hända endast i undantagsfall.

Canvas hög kvalitet - en garanti för att taket kommer att pågå en lång tid, ger glädje av dess vackra utseende ögon.

Installation av undertak - ett viktigt steg i otelochnyh verk. Kvaliteten på material för ytbehandling beror på hela verksamhetens framgång. Med tanke på att installationen av stretchtyger är ganska dyrt, vilket gör det nödvändigt att maximal kvalitet. På marknaden finns det ett stort antal tillverkare, den produkt som skiljer sig mellan dem i kategorin av pris och kvalitet. Att välja en pålitlig tillverkare, är det nödvändigt att granska sin verksamhet, feedback från kunder och erbjuda dem materialet.

Tillverkare av tak (foto)

22jpgaview 23 36e67e244d3fb24554d2c5090bf23093 549b3546a4f44fc4e35227218183282c 495.511 499.351 499.381 stor alcipan-Duvar-Kaplama-60a-27-12-2013-16-49-39-404919529349137098707534522499n-201 548 152 534 grib15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 71 =

map