Tillbehör för stegar av rostfritt stål: val och installation

Tillbehör för stegar av rostfritt stål: val och installation

12 October 2017Snygg och modern look trappa med inslag av rostfritt stålSnygg och modern look trappa med rostfri Stalin element idag stege är ett av de grundläggande elementen i arkitekturen. I varje byggnad - köpcentrum, bostäder hem, skola eller kontor, kan du hitta en stege, helt eller delvis tillverkad av rostfritt stål. Sådana stegar ser ganska vacker och modern.


Trappor av rostfritt stål: nymodig trend

Varje dag miljontals människor använda trapporna för att klättra eller sjunka. Varje stege bör vara så säker som möjligt, för att undvika olyckor. Alltmer gjort trappa med metallskyddsräcket.

Effektivt ser stege kombinerar rostfritt stål med andra materialEffektivt ser stege kombinerar rostfritt stål med andra material

Ibland kallt stål metall ser besvärligt för lokaler clutters interiören och berövar rum individualitet. För detta stål kombineras med andra material. Ledstång, väggar och rostfritt stålstänger är väl kombineras med glas, trä eller plast. Därför kan stege rostfritt stål inte bara vara säker, men också vackert.

Tillverkare interna trappan till huset är ofta smidesjärn spiraltrappa som leder till andra våningen i huset. Dessa kompletteras av glas trappor, ser småningom stege elegant och original.


Gatu trappor är huvudsakligen tillverkade av rostfritt stål. Det är ett material som tål alla väder - regn, snö, varm sol, vind. När kalla stålet inte kommer att spricka, inte rassohnetsya under värme. Steel behöver inte måla eller lackering, det ser bra ut i sin naturliga form.

Trappor av rostfritt stål kan dekorera alla rum från kontoret till ett privat hem.

Tillverkning av trappor av rostfritt stål: elegant, modern, mode

Hittills har valet av material för tillverkning av trappor, staket och räcken är inte särskilt stor - järn och rostfritt stål. Att välja mellan de två, de flesta konsumenter väljer för rostfritt stål.

Trappor av rostfritt stål hållbara och långvarigaTrappor av rostfritt stål hållbara och långvarigaFördelar med trappor av rostfritt stål:

 1. Någon produkt tillverkad av rostfritt stål är mer hållbar än plast eller trä.
 2. Rostfritt stål utsätts inte för korrosion, är det inte rädd för eventuella förändringar i temperatur och nederbörd.
 3. Rostfritt stål inte kräver särskild omsorg, är det lätt att tvätta.
 4. Alla tillbehör till stegar är enkla att installera och kräver inga specialverktyg.
 5. Externt räcken av rostfritt stål är ganska attraktiv och ser ganska snygg i alla rum.
 6. Tillförlitlighet rostfritt stål stegar är inte sämre än järn.
 7. Mångfald av produkter - böjda, rörformiga, mesh eller massiva plattor. Vid bockning av rostfritt stål ändrar inte färg.
 8. Svets kan du skapa något mästerverk, som kombinerar rostfritt stål med andra material - plast, glas, granit, betong.

 Trappor av rostfritt stål, tillverkade i stil med hi-tech, praktiskt och trevligt utseende.

Tillbehör för trappor rostfritt stål: trappa räcke

Trappor av rostfritt stål ser inte bara modet och modern, men inspirera och säkerhet för dem som kommer att gå dem dagligen. Skydd hindrar från att falla och få frakturer eller blåmärken. Därför är alla delar måste göras av bra stål och uppfyller alla säkerhetskrav.

ledstång rostfritt stål kräver inte komplexa underhållledstång rostfritt stål kräver inte komplexa underhåll

Tillbehör till stegar ingår:

 1. Pristennye räcke rostfritt stål. De är en viktig egenskap om trappan är tre eller flera steg. Dessa resultat kommer inte bara att skydda upp och ner för trapporna, men också ekologiskt passa in i alla inredningar.
 2. Räcken. Dessa trapp guider i rostfritt stål, som regel har en horisontell vy. Detta element fungerar som trappor steg stängsel.
 3. Ståndare och stolpar. Dessa element är också begränsare trappa. De är sammankopplade genom ett räcke och steg. Den roll som ståndare och pelare är ett extra skydd när de flyttar människor uppför trapporna.

rostfria komponenter inte kräver särskild omsorg. Det räcker med att torka dem med en trasa indränkt i en speciell lösning för att ta bort fingeravtryck och hand förlänar glans yta.

Kombinations stegar av rostfritt stål med andra material

Det har blivit en populär tillverkare av stegar i kombination med andra material. Sådana strukturer kan ofta ses i privata hem eller kontor.

Den ursprungliga lösningen till trappan - en kombination av trä och rostfritt stålDen ursprungliga lösningen till trappan - en kombination av trä och rostfritt stål

Standard kombination av rostfritt stål med trä ledstång - sådana stegar ser elegant och unik. Om så önskas, och den finansiella förmåga kan installera trätrappor av fint trä - ek, valnöt eller körsbär, i kombination med lysande ledstång rostfritt stål.


Den näst mest populära är kombinationen av stål och glas. Alltmer i moderna kontor, nymodiga hus och lägenheter kan du se trappa räcke, gjord av stål med glaspartier. Ett sådant staket fångar omedelbart ögat, den fängslar med sin originalitet och ovanliga utseende. Trappa tillverkning av rostfritt stål och glas i två riktningar - helt i glas och kombinerade staketet.

Tselnostekljannye trappor representerar inneslutning av glas, som är stödbäraren, stålskenan är fäst ovanför eller vid sidan av glaset.

Kombinerade trappa räcken ser ut som en vanlig trappa med rostfritt stål, där det fria utrymmet är fyllt med glas.

Kombinationen av lättmetall och ett transparent fönster fäst stege särskilt elegant utseende.

Hur man gör ett staket och räcken av rostfritt stål, trappa av rostfritt stål (video)


Trappor av rostfritt stål passar väl in i alla inredningar - modern hi-tech eller klassiskt. Tack vare sin mångsidiga design, de ger en touch av personlighet till rummet. Titta bara på trappan stål - och du kommer att se att de inte bara robust och tillförlitlig, men också vackert!

Trappor med rostfritt stål (fotoexempel)

16 24 14 18 10 6 8 17 4 15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map