Thema-borduurwerk kruis regelingen "liefde": 7 Ideeën

Thema-borduurwerk kruis regelingen “liefde”: 7 Ideeën

12 October 2017Borduurwerk liefde thema is een geweldig cadeau voor ValentijnsdagBorduurwerk liefde thema is een grote gift voor de Dag van de St. ValentinaShemy borduren verliefd op cross - dit is de meest zacht en aangenaam werk. High zin is de bron van het leven en de cultuur medium. Zonder liefde, het leven is moeilijk, dus het borduurwerk op dit onderwerp zijn erg populair. Gelukkig, het vinden van interessante en eenvoudig schema eenvoudig. Beheers de techniek van kruissteek kan iedereen persoon. Het belangrijkste om te weten de basis, en neem niet alleen voor het harde werk.


Cross Stitch "liefde": de beste cadeau voor Valentijnsdag

Hou van de aarde is het centrum van alle hoop en verlangens. Mensen die dit heerlijke gevoel kennen, proberen om het te delen met iedereen. Naaister graag hun emoties te uiten door middel van borduurwerk. Vandaag zijn er een breed scala aan programma's en tekeningen op het thema van de hoge emoties.

In afwachting van de vakantie, vooral Valentijnsdag, wil ik een unieke gift te creëren. Sommige vrouwen proberen om uw favoriete borduurwerk geven. Scènes kunnen worden gevarieerd om te gaan met hen in staat om een ​​beginner zal zelfs zijn. Het belangrijkste is doorzettingsvermogen en de wens om een ​​unieke compositie.

Waaier van kleuren voor een verscheidenheid van borduurwerk en kan het idee van de keuze compliceren. Experts raden om presets te selecteren, voor de eerste keer - is de ideale oplossing. Regelingen moet een beetje groter, indien mogelijk af te drukken. Dit zal het werk te vereenvoudigen en heeft geen negatieve invloed op de ogen.

Leuke gift voor een geliefde is geborduurd met het beeld van de liefhebbers van teddyberenLeuke gift voor een geliefde is geborduurd met het beeld van de liefhebbers van teddyberen

Verbetering van het uiterlijk van het beeld zal helpen de juiste afhandeling van het doek. Om dit effect te bereiken, dan kunt u borduurgaren drie gebruiken.


Het wordt aanbevolen om een ​​bepaald algoritme te volgen:

  • Ten eerste, donkere elementen;
  • Dan medium tinten;
  • Tot slot - heldere kleuren.

In het proces van het stikken kan reeds gevormde elementen met een merker worden gemerkt. Belangrijk: tijdens het bedrijf, moeten de juiste handelingen en identificeer direct met de techniek.

Cross Stitch "geloof, hoop en liefde": de magie van de zintuigen

Hoop Geloof - hoeveel kracht in die woorden. Soms om de gevoelens over te brengen, niet genoeg om hen te vertellen. In dit geval, kom dan naar de steunregeling voor borduurwerk. Borduren - is de beste manier om te vertellen over hun eigen gevoelens en voor een lange tijd om ze vast te leggen op doek. Volgens de Oost-geloof, het beste cadeau is een magische inscriptie over de liefde. Het toont de mysterieuze personages die in staat zijn om alle overtollige uit je persoonlijke leven te verwijderen. Symbolische borduurtechniek vaak gebruikt.Borduren liefde theme song, is het het beste om een ​​draad van felle kleuren te gebruiken: rood, roze, geelBorduren liefde theme song, is het het beste om een ​​draad van felle kleuren te gebruiken: rood, roze, geel

Dit is een symbool van de liefde duiven. Ze hebben altijd vertegenwoordigd vrijheid en tonen echte gevoelens. Dit borduurwerk kan een geweldige aanvulling op een cadeau voor een geliefde te zijn. Het kan worden gedaan in de vorm van kaarten en dus zorgen voor een originele voorstelling. Het belangrijkste voordeel van het werk is de techniek waarin het is gemaakt, is monochroom. Zwart-wit beeld betovert met zijn rechte lijnen. Borduren werking op de stof Aida 14, met een overwicht van donkere tinten.

Als u problemen ondervindt wanneer u een foto selecteert, kunt u pick-up een kant en klare set.

Bijzonder populair:

  • De liefde is in het huis op nummer 0590;
  • Liefde onder het nummer 0158;
  • Moederlijke liefde onder het nummer 1370.

De eerste foto toont de twee geliefden uilen, waartussen een hart. De aanwezigheid van het paar in het beeld symboliseert geluk in de liefde arena. Het kan niet alleen uilen, maar ook mensen. Aan te raden om een ​​beeld op te hangen in de slaapkamer.

In de tweede film kan een roos of een zwaan, naast die wordt uitgevoerd in de vorm van kanji woord gelegd zijn "liefde". Uniek patroon, uitvoerbaar op een zwarte achtergrond. Een gedetailleerd schema van het werk kan worden gedownload van het internet.

De meeste borduurwerk beeltenis van een paar liefhebbers is perfect als een geschenk voor het bruidspaar bruiloftDe meeste borduurwerk beeltenis van een paar liefhebbers is perfect als een geschenk voor het bruidspaar bruiloft

Op de laatste foto toont een engel. Dit is een ontroerende en tedere beeld brengt alle schroom van moederlijke liefde, die u kunt oversteken. Wat is het idee van de hierboven geselecteerde elk needlewoman lost op zijn eigen. Het belangrijkste ding dat het allemaal werd gedaan met liefde.

borduurwerk kruis schema's favoriete en origineel

Voorbeelden van borduurwerken op het thema van de liefde, zijn er vele. Ze kunnen gratis worden gedownload op het internet of kopen een kant en klaar set in de hobbywinkel.


De meest populaire patronen zijn:

  • Parijs embankment;
  • Ik zal u geven;
  • Cupido en Psyche.

Dit is een echte klassieker van het genre. Parijse dijk brengt de kracht van de liefde. In het hart van het beeld is het landschap op de achtergrond van de Eiffeltoren. De hoofdrolspelers zijn in de liefde. Romantisch, gepassioneerde omhelzing en onuitsprekelijke sfeer rond - dit alles ligt in het hart van het beeld. U werkt op Aida 14.

Geborduurd paar liefhebbers, in een houten frame geplaatst, is in staat om elk interieur te veranderen voor de betere, waardoor het een romanceGeborduurd paar liefhebbers, in een houten frame geplaatst, is in staat om elk interieur te veranderen voor de betere, waardoor het een romance

Ik geef je - een andere iconische regeling, geschreven op de wijze van kunstenaars van de 20e eeuw. Het belangrijkste kenmerk is de aanwezigheid op het tekenpapier goed gevormd, die het werk sterk vereenvoudigt.

Cupido en Psyche - schilderen, gemaakt in de stijl van oude schilderijen. Werk hard, maar het kan niet verlaten niemand onverschillig toeschouwer. Deze dans van romantiek, liefde en toewijding.


Romantische kruissteek regeling "liefde" (video)

Wat afbeelding om uit te kiezen, iedereen beslist op hun eigen. Alle regelingen verschillen schoonheid, elegantie en unieke sfeer.

Regelingen kruissteek liefde thema: voorbeelden (foto's)

0a7f116952fc0fXXXL 1c41ad5391ecaffe99f166a62f94dac11 2fab592d0790 125 810ss2 573ea4741c163da006c843f418e3745f 56080561220 131449246513 834929987716 28126214

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 41

map