The Little Gym i lägenheten: 4 inredningstrender, bilder

12 October 2017Med rätt inställning till skapandet av inre vardagsrummet få mysig och bekväm plats för hela familjen tidsfördrivMed rätt inställning till skapandet av inre vardagsrummet få mysiga och bekväma rum för att hänga alla semiV varje hus vardagsrum - en plats där på kvällarna hela familjen, tar gästerna koppla av efter en hektisk dag. Därför är det nödvändigt att ordna hallen så att i det var bekväma och mysiga. Glöm inte funktionaliteten i detta område som bör återspeglas i det inre, med hjälp av praktiska möbler och inredning material.


Interiören i den lilla storleken på rummet

Det viktigaste för att skapa det inre av hall för den lilla storleken - denna funktion. Och att det finns, och om att sitta i rummet och där att läsa, att ligga ner och titta på TV. För att göra detta, är det bäst att använda möbler transformator, såsom ett fällbart bord och en soffa. Omvandla tabeller i hopvikt tillstånd spelar rollen av skåp eller ett soffbord, och vid behov kan det utökas, som tar gäster eller middag i vardagsrummet tittar på TV. Folding soffa sparar utrymme, är det möjligt att kombinera ett stort antal olika saker, men om gästerna stannade över natten i lägenheten, eller om det finns ett sovrum och en bäddsoffa substitut, kan den sprida ut och koppla av i komfort.

För att visuellt utöka utrymmet och öka behovet av att använda ljus tapeter och tak. Rummet bör också vara ganska lätt, så det är bäst att plocka upp gardiner i ljusa färger, lägga till ett tillräckligt antal olika belysning.

The Little Gym är bäst att dra i ljusa färger för att visuellt förstora dimensionernaThe Little Gym är bäst att dra i ljusa färger för att visuellt förstora dimensionerna

Dock bör färgerna på möblerna väljas i enlighet med den valda stilen, och hur han hittar rätt nedan.

Hur man väljer motivet: bor i olika stilar

När du väljer en stil måste du först fokusera på sin personliga preferenser, om du gillar klassisk inredning, gärna välja tidlösa klassiker för ditt rum.


Om du vill prova något nytt, då kan du uppmärksamma moderna trender:

  • fusion;
  • moderna;
  • minimalism;
  • Hi-tech.

Särskilt väl lämpad för ett litet rum minimalistisk stil, det bygger på enkelhet och frihet och ljusa väggar och möbler kommer att hjälpa visuellt utöka utrymmet. Om du gillar känslan av frihet i rummet, och du inte gillar ett stort antal dekorativa element i inredningen - djärvt välja för ditt vardagsrum stil minimalism. De väggskåp eller försöker dölja så mycket som möjligt saker att lämna inre tomt och rymliga.

Klassisk stil är alltid på modet, så att du enkelt urskilja hallen i den riktningenKlassisk stil är alltid på modet, så att du enkelt urskilja hallen i den riktningenOm du vill lägga till ljusstyrka, sedan stanna för en fusion. Genom att välja denna linje av design, kan du använda den ljusa tapeter, kombinera dem med möbler och lugnande färger, eftersom rummet i denna stil lägga till olika vaser, lampor och tavlor med ovanliga mönster och mönster. Men överdriv inte och gå för långt med inredningen i det lilla vardagsrummet att göra henne visuellt mindre.

Nouveau-stil innehåller funktioner för både minimalistisk och fusion stil. Tillåtna ljusa accenter i form av vaser och målningar, måste också betala tillräcklig uppmärksamhet åt belysning: det borde vara en hel del, använder kreativa och ovanliga ljuskronor, lampor, inbyggd väggar och tak fixturer. Tapeter kan väljas lugnande färger och med abstrakta mönster.

Möblerna ska vara så praktiskt och bekvämt, i stället för stolar som ofta färgglada ottomaner där något kan vikas för att spara utrymme i ett litet rum.

Utformningen av den lilla hallen: rätt reparation

Efter att ha valt en stil, måste du göra ett designprojekt lokaler. I diagrammet måste du ordna alla nödvändiga möbler och inredning. Att välja möbler till den bästa designen av systemet, åtminstone vi bör definiera måtten till rummet hade tillräckligt med utrymme för alla delar av interiören.

För små rum är bättre att välja en kompakt liten storlek möbler som kan omvandlas vid behov.

När du har valt en lämplig stil för rummet, måste du göra ett designprojekt med möbler och inredningNär du har valt en lämplig stil för rummet, måste du göra ett designprojekt med möbler och inredning

Det bör också beaktas vid utarbetandet av planen i rummet soffan eller bord inte vilade i väggen, och inte störa gå fritt runt i rummet. Vackert litet rum lätt att göra, om noggrann uppmärksamhet på detaljer, noggrant bilda en plan i rummet, välj efterbehandling material och möbler, som en erfaren DJ väljer spår. Nedan vi tala mer om valet av färger och inredning.

Den palett av färger: hur man väljer färgschema

för färgsättning idéer varierar beroende på den valda stilen. Men väldigt ofta på sistone välja ljusa tapeter och golv, men möbler och gardiner i ljusa färger. Du kan göra och vice versa, men för en kompakt konstruktion av hallen är bättre att stanna på den första versionen. I den klassiska stilen av främst förekommer lugnande färger: beige, brun, vit. Tja, om möblerna ekar tapeten, till exempel i soffan med en stoppning av beige färg, kan du sätta en kudde med svart mönster tapet med mönster också välja svart.

Nouveau svängde många, gör det också möbler lugnande färger är grått används också för stoppning och tapeter. Efterbehandling material kan vara med gnistrar och abstrakta mönster. Mönster kan vara ett starkt ljus på tapeten som är idealisk för små rum i en liten lägenhet. I den rymliga hallen kan limmas tapeter mörka färger, som mönstrade eller utan.


De flesta designers är inte rekommenderas att använda fler än två färger för dekoration av hallenDe flesta designers är inte rekommenderas att använda fler än två färger för dekoration av hallen

Bright tapetklister kan kompletteras genom att placera i vardagsrummet vaser, statyer, hänga bilder eller isär blomkrukor matchande färger.

För minimalism är bättre att välja ljusa tapeter och gardiner, kan möbler vara ljusa, mörk, ljus, i allmänhet, någon, så länge det inte tar upp mycket utrymme och var funktionella. Kuddar och bilder om de läggs i ett litet antal, ett par stycken kommer att räcka. Style fusion - är ljusstyrkan och saftighet, kan du säkert välja orange eller röd tapet, kan möblerna vara vit eller överlappar med finish. Men inte överbelasta rummet, för att inte göra det ännu mindre.

Smart möbler: hur man möblera ett litet rum

Som tidigare nämnts är det nödvändigt att lämna ett litet rum, så att han inte ser så. Huvuduppgiften för formgivaren i denna situation - att visuellt öka utrymmet med ljusa tapeter, tak och golv. En stor mängd ljus är också en viktig punkt som kommer att göra rummet ljust och luftigt visuellt.

Om du har ett litet rum, måste du noga överväga placeringen av möbler. Med rätt strategi bör du ha en bekväm, elegant och moderna rumOm du har ett litet rum, måste du noga överväga placeringen av möbler. Med rätt strategi bör du ha en bekväm, elegant och moderna rum


Det är inte nödvändigt att röran i rummet, stora garderober och soffor, är det bättre att köpa en liten vägg eller hörnhyllor. Den ökande populariteten i moderna hem vinner vinkel små fönster som inte tar upp mycket plats, men det är ganska rymlig.

I allmänhet, i en atmosfär av en liten publik du behöver veta några saker:

  1. Gör en liten fyrkantigt rum är bättre i ljusa färger;
  2. Mysigt rum du får när du lägger till små dekorativa element: bilder, målningar, vaser, statyetter, böcker;
  3. Möbler bör välja en kompakt och funktionell, så det kan utökas vid behov;
  4. Att göra en levande måste noga planera måste efterbehandling material kombineras med möbler.
  5. Taket bör vara släta och något mörkare tapeter, det kommer att göra rummet visuellt högre.
  6. Böcker kan placeras på hyllor eller på en liten hylla, för att inte överbelasta interiören.

Inredningen i ett litet rum i en lägenhet (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att små vardagsrummet är också möjligt att arrangera med smak, med tonvikt på den ökade visuella rummet. Naturligtvis möbler och inredning material bör komplettera varandra, inte glömma tillräcklig belysning och lägga till några dekorativa element och sedan även de minsta rummet är den perfekta semestermål för hela familjen.

Interiören i ett litet rum i en lägenhet (foto exempel)

1-1- 1-4- 1- 3 4-3- 12-- 576f9b2d443eb-- 220- 739b97224e- 1920x1080resizeinterior22512781381389220--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 90

map