Tensioner skyhöga tak – nästan eterisk skönhet

12 October 2017skyhöga tak arrangemang gör det möjligt för stiftelsen att dölja brister och ger rummet en ovanligt utseendeByggandet av flytande tak gör det möjligt för basen för att dölja brister och ger rummet en ovanlig vidNatyazhnoy tak - det är inte den enda möjligheten att göra det en stigande version. Det faktum att det tak som fastställts i kraft endast mästare, men den suspenderade gipsskivor taket, till exempel, kan göras med egna händer.


Utformningen av flytande tak: 6 steg för att installera

Installera högt i tak går i etapper. Exempel innefattar övervägande sex grundläggande steg. Bland dem beroende på utformningen kan vara mer.

flytande tak designen inkluderar sex grundläggande installationsstegflytande tak designen inkluderar sex grundläggande installationssteg

Stadier av takmontering:

 • Först - beredning grov yta av taket (gips, priming, slemhinnan i kommunikation);
 • Andra - mätningar och skapa en ritning av framtida byggnation;
 • Tredje - fästprofiler för undertak, och även svävande strukturer på alla nivåer;
 • Fjärde - installation av belysnings-;
 • Femte - installations dukar markerade fästpunkter för nästa nivå,
 • Sjätte - att föra ut belysning, fastställande pluggar, installation av suspenderade element.

Som ni ser är det typ av arbete ganska logiskt och tekniskt mycket komplicerat.


Typer högt i tak

Sorter högt i tak är mycket lika arter av gipsskivor takkonstruktioner. Och det är inte förvånande, eftersom konstruktionsprinciper är mycket lika.

Syskon skyhöga tak - enkel design som är lätt att göra med händerna skicklig handymanSyskon skyhöga tak - enkel design som är lätt att göra med händerna skicklig handyman

Typer skyhöga tak: 1. platta - en enkel struktur, som är konstruerad i ett enda plan, montering dem ganska okomplicerad;
 2. Duplex och tre nivåer tak - första du måste göra ramen och sedan bifoga det till ramen för den andra nivån och den tredje (om det finns en tredje);
 3. multilevel - mer komplexa strukturer, särskilt deras vilja att montera, eftersom du inte kan åtgärda dem på omkretsen, så att effekten var densamma flygning.

Viktigt för den skyhöga taket på val av material, från det i själva verket, det beror inte bara på den strukturella styrka, men också en framtida design.

Profil högt i tak och andra material

skyhöga tak konstruktion består av både primära och underordnade delar.

I ett antal grundläggande material är:

 • Duk eller film (om det är en spännan svävar tak);
 • fästen,
 • Speciell profil, särskilt flexibel, att lägga band och fastställande duk bakgrundsbelysning;
 • Maskeringstejp är genomskinlig;
 • LED remsan.

Svetoiodnaya Feed är det viktigaste elementet bakgrundsbelysning flytande tak, vilket skapar en visuell effekt av tyngdlöshetSvetoiodnaya Feed är det viktigaste elementet bakgrundsbelysning flytande tak, vilket skapar en visuell effekt av tyngdlöshet

Om du till exempel gör en två-nivå skyhöga tak, då som extra medlemmar är: spotlights, stuvnings lister, dekorativa inlägg, extra baguetter, etc.

Separat bör det sägas om profilen. Den representerar en sådan aluminium baguette med en sluttande spår, vilket i sin tur ställer LED Light Strip. Ett stort plus för denna profil är att det är perfekt används på böjda sektioner. Och belysning kan bara vinna, eftersom LED-bakgrundsbelysning i detta fall tyst avvecklas sig, utan att påverka dragstrukturer.

Skyhöga tak med belysning: Funktioner

Strömförsörjningen bör du ställa in exakt utbud av fjärrkontrollen, om någon, naturligtvis, det är. Inget behov av att hålla sig diod band, kan det helt enkelt in i ett spår. Och ändarna av trådarna i bandet och rengör nätaggregatet och anslut den nödvändiga vanligt sätt. Glöm inte, naturligtvis, det översta lagret av tejprulle.


Installation av LED-remsan är tillverkad av en viss vinkel, som kommer att skapa en optimal nivå av belysningInstallation av LED-remsan är tillverkad av en viss vinkel, som kommer att skapa en optimal nivå av belysning

Ljushet av tejpen i sig kommer att bero på antalet dioder per meter. Till exempel, vid en spänning i 12 W, deras antal varierar från 12 till 30, och om strömmen - 24W, kan dioderna vara upp till 240, och de är anordnade i 2 rader. I genomsnitt kommer en tillräcklig mängd vara 30 stycken per meter.

Och redan efter ett band, men i samma vinkel du ansluter den genomskinliga insatsen med ett speciellt lager, translyutsidnym. Det faktum att detta material är nästan klar svetopronikayuschuyu förmåga, men frostat glas sprider strålarna. Som ett resultat får du ett mjukt ljus och jämn belysning utan hårda skuggor.

Dolda lampor i skyhöga tak

På grund av bakgrundsbelysningen skapar samma luft effekt. Han uppnådde belysning tekniska klyftan runt omkretsen av rummet. Men bara montera LED strips i gapet kommer att göra något, du bara typ av röra upp taket, och även göra det synligt strukturella element.

Neonljus förstärker effektenNeonljus förstärker effekten "ångande" tak


Tips för att installera armaturer:

 • Lysdioder används endast i kombination med en genomskinlig mössa, döljer det användarens profil och sprider ljus, vilket gör skyhöga tak, och du har en illusion av att himlen dök upp i det inre;
 • Om utformningen av tak hängare innebär element som skapar andra nivåer, är det intryck av att taket är bokstavligen flytande - Närmare bestämt intrycket ännu mer ansträngning, och ljuset som hjälper;
 • Neonljus för många föredragna som skapar några magiska ljus.

Med säkerhet mästare säger att utformningen av taket i sig är inget speciellt är, och det visar att de på grund av ljusets spel.

Recensioner av högt i tak

Bland de många kommentarer kan urskiljas mest positiva aspekter. Vad säger ägarna av lägenheter med högt i tak?

Fördelar med motivet:

 • Installation av taket inte tar mycket tid;
 • LED-bakgrundsbelysning, vilket krävs för att sätta in, inte dyrt;
 • Dessa tak ser bra ut i rum med böjda konturerna av väggarna;
 • runt omkretsen av bakgrundsbelysningen är inte bara visuellt ökar storleken på rummet, men även höjer taket;
 • Flytande effekt skapar en speciell komfort i huset.

Tja, trots att många av bakgrundsbelysningen nu arbetar på fjärrkontrollen kan du ändra belysningen i rummet, bokstavligen utan att lämna soffan.

Högt i tak (video)

Tak Clouds - ett bekvämt alternativ och dölja alla bristerna i basen taket och bygga något bestående, och förmåga att klara av allt i ganska ett alternativ för budgeten.

Ha ett bra val!

Tensioner skyhöga tak (inredning foto)

7 2-19 44 499.361 499.581 499.591 499.651 499.681 499.821 67551sarayevlerifotograflari4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 38