Telescoopladder: kenmerken en apparaten

Telescoopladder: kenmerken en apparaten

12 October 2017Om snel te gaan met de reparatie zal helpen praktische telescoopladderOm snel te gaan met de reparatie zal helpen praktische telescopische lestnitsaByvaet, observeer de bouwers en vraag je je af: - ze hebben allemaal verkeerd en geschillen gegaan. Werk in volle gang, en werken als in een mierenhoop, snel van plaats tot plaats. Het leek erop dat was gewoon hier, pleisteren de gevel, en een minuut later, noch hij, noch de trap. Swapping blik naar de zijkant en de mens dezelfde trap klom naar de aangrenzende wand. Hoe kun je snel naar zo'n enorme structuur van plaats tot plaats? Maar het blijkt dat je kunt. Moderne technologie is niet voor niets, zoals ze zeggen, veegde zijn broek. Het uitvinden van nieuwe en het verbeteren van oude gereedschappen, ze zijn kwalitatief en ijverig proberen om het leven van de man te verlichten. Deze onderwerpen zijn geavanceerde telescopische ladder.


Aluminium telescopische ladders: wat u moet weten

Sindsdien zijn beide bedrijven begonnen met aluminium ladders te produceren, werken ze vervangen releases eens massaal, houten en metalen ladders.

Telescopische aluminium ladders zijn eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken, en relatief goedkope kosten. Bijna iedereen zich kan veroorloven in hun huis telescopische aluminium ladder te hebben.

Maar voordat je een ladder te kopen moet iets te weten over. Telescopische aluminium ladder verschillen zowel in structuur en hoogte.

Aluminium telescopische ladder moeten worden geselecteerd, rekening houdend met de werkzaamheden uit te voerenAluminium telescopische ladder moeten worden geselecteerd, rekening houdend met de werkzaamheden uit te voeren

Er zijn verschillende soorten aluminium telescopische ladders:


 • Simplex addl telescoopladder;
 • Twee segmenten bestaande telescopische schuiven trap;
 • De telescopische vouwladder scharnier transformator met 4 secties.

Telescoopladder genoemd omdat het ontwerp lijkt op een telescoop waarin een in één segment opgeteld.

Die gebruik maakt van aluminium ladders telescopische ladder

de aanwezigheid op deze trap als je twee van de infield bijvoorbeeld, landhuis, en de tuin rondom het huis, elk van hen hebben van tijd tot tijd nodig hebben. Maar kopen twee trappen je niet kunt veroorloven, en uit te voeren op en neer de trap op ongeveer drie meter lang, zelfs met de auto, is niet handig. Het is hier aan de redding komt een telescopische ladder.

Telescopische aluminium ladder, een ladder die vouwt en ontvouwt gemakkelijk.

Vanwege de lichtmetalen - aluminium, waaruit het wordt gemaakt, en telescopische designtrap gemakkelijk vervoerd van de ene plaats naar de andere. U kunt gemakkelijk vouw het alleen, zet in de kofferbak van de auto en ga naar het huis of het huisje rug.De meest voorkomende telescopische ladders worden gebruikt in de bouw van een landhuisDe meest voorkomende telescopische ladders worden gebruikt in de bouw van een landhuis

Gevallen waarin een aluminium telescopische ladder addl kunnen worden gebruikt:

 • Het werk in de tuin;
 • De oogst in de tuin;
 • Reparatie indoor;
 • Het verfraaien van de buitenkant van de gebouwen;
 • Onderhoud van elektrische netwerken;
 • Reclame-industrie;
 • Construction.

Het enige nadeel addl telescoopladder is dat het moet onder een drager worden gebruikt. Maar in dit soms gebeurt en is plus - niet al het werk kan worden gedaan, bijvoorbeeld met een ladder. Ladder verschaft het dichtst vaststelling in het verticale vlak.

Universal telescoopladder-transformator

De meest gebruikte onder de telescopische ladder telescopische ladder is een transformator. Door zijn ontwerp, waar elk detail is nagedacht, deze ladder is niet alleen handig bij het werken op het. Het is ook makkelijk mee te nemen. En niets over het houden en niets zeggen. Gevouwen, schijnbare enorme model van een accordeon, kun je geen zorgen te maken over wat het zal je de helft van de garage te nemen, of niet passen op het balkon.

Ladder telescopische transformator is voorzien van vier laden, die in ongevouwen vorm kan worden omgezet als u wilt, afhankelijk van de aard van de taken die u wilt uitvoeren.

Als gevolg van dergelijke stappen, kunt u veilig werken op verschillende hoogte vliegtuigen, bijvoorbeeld om de veranda te schilderen, of het herstel van de landing van een flatgebouw, en gewoon te gebruiken als een platform voor reparatiewerkzaamheden.

Telescoopladder is comfortabel en praktisch, omdat het gemakkelijk kan worden omgevormd tot een ladder of steigerTelescoopladder is comfortabel en praktisch, omdat het gemakkelijk kan worden omgevormd tot een ladder of steiger

Dankzij de ontwikkeling van competente ontwerpers, kunnen telescopische ladder converteerbaar worden omgezet in dit soort liften:


 • Een ladder van verschillende lengte;
 • Ladder;
 • Ladder-platform;

Door zijn hoge mobiliteit telescopische ladder wordt veel gebruikt transformator, en de bouw teams werken op allerlei hoge objecten.

Kenmerken en doel telescopische ladder hoogte van 5 meter

Als gevolg van het feit dat grote telescoopladders meestal niet uw bestemming te vinden in de binnenlandse aangelegenheden van de mens, worden ze beschouwd als professionele ladders, die voornamelijk worden gebruikt in de bouw teams in de prestaties van de afwerking, of andere vormen van werken op de faciliteiten.

Telescopische ladder, 5 meter is vooral ladder-transformator. Dit handig ontwerp maakt gebruik van een ladder in de volledig uitgeschoven toestand, en aangepast aan de gewenste hoogte.

Een grote trap transformator kan verschillende soorten aluminium telescoopladders vervangen.

Als u nodig hebt om te werken op hoogte uit te voeren, dan is het beter om een ​​ladder hoogte van 5 meter te kiezenAls u nodig hebt om te werken op hoogte uit te voeren, dan is het beter om een ​​ladder hoogte van 5 meter te kiezen


Trappen transformatoren aluminium hoog zijn de volgende structuren:

 • 4x3;
 • 4x4;
 • 4x5;
 • 4x6.

Deze labeling 4 - geeft het aantal onafhankelijke uitschuifbare laddersecties en 3; 4; 5; 6 - het aantal trappen in elke sectie. Als u een model 98.209 of 5309 - wat betekent dat secties 9 stappen. -Zichzelf respecterende fabrikanten altijd correct label producten vervaardigd door hen.

Wat een telescopische ladder is beter: Sevenberg, Telesteps of Shtok

Het kiezen van een ladder in de eerste plaats was niet te denken over de prijs en de schoonheid van het product en de kwaliteit ervan. Trappen - is een apparaat dat u de tijd om hun leven van tijd tot tijd toe te vertrouwen zal zijn. Daarom, niet haasten om naar de hardware winkel en koop de eerste kreeg de ladder. eerst vragen, welke van de bekende producenten bestaan ​​in de markt, lees de reviews online, vraag rond met vrienden.

Telescopische ladder Sevenberg, dit is de meest betrouwbare vriend aan wie je kunt toevertrouwen met hun eigen handen hun lot.

Daarnaast zijn er verschillende fabrikanten die verantwoordelijk zijn voor de productie van de trap.

Vandaag de dag, de meest populaire en in de vraag is een telescopische ladder SevenbergVandaag de dag, de meest populaire en in de vraag is een telescopische ladder Sevenberg

Een aantal high-end bedrijven - fabrikanten van telescopische ladders:

 • Alyumet;
 • rod;
 • biber;
 • Powerfix;
 • Telesteps.

Ook bij het kiezen van een ladder, altijd vraag de verkoper instructies aan haar en de beschikbaarheid van componenten. Bijvoorbeeld, aandacht besteden aan het feit van wat maakte gewrichten, materiaal waaruit gemaakt, en of er veiligheid covers op alle niveaus. Slechts te vragen, is de vraag of de kit platform voor langere werkzaamheden op hoogte, en een plaats voor koffers met gereedschap.

Telescoopladder (video)

Telescopische aluminium ladder - een betrouwbaar apparaat, dat, als een geschenk uit de hemel, binnen handbereik te hebben. Kies een ladder-kwaliteit en betrouwbaar, en je zal altijd veilig zijn, zelfs op grote hoogte.

Voorbeelden van de telescopische ladder (foto)

14500956831 2644 bFnV0h0a cherdachnaya-lestnica-s-lyukom-5 Industrial-Skymaster lestnica-transformator na-foto - lestnitsa-iz-chetyreh-sektsiy pricladnaya-e1480685960355 primer-e1480685203381 stair-cherd-4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 66 =

map