Techniek van de Bulgaarse borduursteek: Kenmerken

Techniek van de Bulgaarse borduursteek: Kenmerken

12 October 2017Bulgaarse borduurwerk kruis wordt niet belast met complexe technologie, en het patroon van een dichte en zeer mooiBulgaarse borduurwerk kruis wordt niet belast met complexe technologie, en het patroon van een dichte en zeer krasivymOpytnye needlewoman genoemd borduurwerk kunst van het versieren van stof, die individualiteit geeft en benadrukt de schoonheid van een product. Bulgaarse kruis techniek heet kruis Leviofan, sneeuwvlok kruis, een ster of een dubbele kruis. Bulgaarse kruising van twee diagonale steken in dezelfde kooi. 


Wat u moet weten: de Bulgaarse borduursteek

Fabric met borduurwerk Bulgaarse dwarspatroon wordt gekenmerkt door een uitstulping groter contrast en scherpe contouren, wat bijdraagt ​​textuur en patroonvorm.

Om dit soort borduurwerk te krijgen, moet je doen om te beginnen met een eenvoudig kruis, en vervolgens op de top van dat het een 1 verticale en 1 horizontale steek te leggen. Modern needlewoman beheerst nog steeds vrij een interessant licht van het kruis - de verticale kruis Bulgaarse, waarbij een eenvoudige kruissteek wordt alleen toegepast op verticale wand. Deze techniek is goed gedaan zachte en soepele overdracht van kleur naar kleur.

Veel gebruik maken van een eenvoudige regeling voor borduurwerk kruis en voeg gewoon meer draden, met behulp van de techniek van de BulgaarseVeel gebruik maken van een eenvoudige regeling voor borduurwerk kruis en voeg gewoon meer draden, met behulp van de techniek van de Bulgaarse

Bulgaarse kruis techniek omvat het gebruik van een groot doek - ten minste 30 kruisjes per 10 cm.

Voor zo'n goed gekozen borduurnaald met een gemiddelde oog langwerpige vorm, en meer gemak om de stof in het borduurraam trekken.


Bulgaarse kruis: borduurwerk regeling

Bulgaarse kruis nodig borduren ketens die volledig gevuld met panelen patroon te selecteren. De structuur van het kruis geen lege ruimtes tolereren in de figuur, en produceerde ook prachtige patronen die enigszins lijkt op de vloerbedekking of textiel volledig gevuld zijn. Moderne industrie materialen voor handwerk biedt veel varianten van dergelijke plannen voor het borduren van verschillende onderwerpen.

De meest populaire onderwerpen in de schema's van dit borduurwerk zijn tapijten, tapijten, kussens en dekens.

Wanneer de Bulgaarse borduurwerk kruis op doek geïdentificeerd niet alleen de 4 hoeken, maar ook 4-wegWanneer de Bulgaarse borduurwerk kruis op doek geïdentificeerd niet alleen de 4 hoeken, maar ook 4-weg

Pictures borduurwerk deze techniek kan verschillend zijn, bijvoorbeeld, de meest populaire kleuren zijn thema, pictogrammen, landschappen en geometrische patronen. Bijzonder indrukwekkend op deze borduurwerk kijken heldere, verzadigde kleuren, zijn charme heeft een samenstelling met lange zwarte lijnen, die lopen van rand tot rand van het beeld.Bulgaarse dwarspatroon

Het is interessant dat een dergelijk patroon niet alleen kan naaien maar zelfs breien. Vaak wordt dit patroon gebruikt in het breien tandvlees 2 2 of start een sieraad, die de basis van drie randlijnen van het kruis Bulgaarse wordt.

Interessant patroon Interessant patroon "Bulgaarse kruis" kan worden gebruikt in elk breien artikelen

Die uitvoering opengewerkte breisel wordt bepaald door verschillende punten:

 • Een dergelijk patroon wordt gevormd door de lussen en hitched Nakida;
 • Aan de naalden wijzerplaat 3 keer het aantal lussen en de lussen 2 worden aan de rand (edge ​​lussen);
 • In één reeks van 3 provyazyvayut lusjes techniek een lus waarvan werpt links door de resterende 2, gevolgd Nakida weer zoveel gezicht lussen, waarvan gooit de linkerzijde;
 • Naast de reeks (2) en de resterende rijen av brei respectievelijke lussen (onderkant);
 • In 3 1 rij brei lus, sc, daarna 3 lussen voor viskeuze, waarvan worpen overblijven na 2, opnieuw te maken Nakida voor en 1;
 • 5 is gebreid als de eerste serie en ga zo maar door.

Een dergelijke werkwijze wordt dwars gebreid en dus op basis van het doek lijkt een mesh glad en dicht.

Kenmerken Bulgaarse borduurwerk kruis

Techniek Bulgaarse kruis borduurwerk bestaat uit 5 steek.

namelijk:

 1. De eerste steek loopt diagonaal van linksonder en rechtsboven;
 2. Volgende horizontale steek gaat van rechts naar links;
 3. Verder diagonaal naar beneden naar rechts;
 4. De laatste steek is verticaal uitgevoerd van onder naar boven;
 5. Gevormd bovenop het kruis moet de kruis staande van een paar rechte steken voeren - dit is de Bulgaarse kruis.

Het belangrijkste ding met Bulgaarse borduursteek hetzelfde werk al de kruizen waren dezelfde soort structuurHet belangrijkste ding met Bulgaarse borduursteek hetzelfde werk al de kruizen waren dezelfde soort structuur


4 De eerste stap is een eenvoudige techniek borduurwerk kruis, maar de laatste 5 als een tijd gekenmerkt door het referentieproduct. In de eerste 4 steken naald doorboord de voorzijde in de rechterbovenhoek van een cel. De volgende kruissteek gaan schuin beginnen vanaf linksboven naar rechts en de laatste verticaal gehouden van boven naar beneden.

Maar toen de vrouw des huizes dubbele kruis is belangrijk te onthouden dat de naald geprikt in de hoek van de kooi, en alleen dan kun je de volgende dubbele kruis te starten.

Hoe kan Bulgaarse kruis (video) borduren

Met het oog op een positief resultaat van de Bulgaarse borduursteek krijgen moet kiezen katoenen draad floss. Bulgaarse kruis is niet een moeilijk punt, en om het te beheersen heel eenvoudig, de belangrijkste ding om de volgorde van acties te onthouden bij het borduren. Bulgaarse kruis borduurwerk geeft diepte en volume, dus je moet beheersen deze techniek om haar producten een extra charme geven. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

map