Tätskikt av taket i lägenheten med händerna

Tätskikt av taket i lägenheten med händerna

12 October 2017Waterproofing skyddar taket från krångel i samband med vårdslöshet grannar ovanför eller läckande taket på husetWaterproofing skyddar taket från krångel i samband med försummelse av grannar på toppen eller tak läcker domaGidroizolyatsiya tak i lägenheten är en viktig del av reparationsarbeten. obmazochnye genomträngande, kan pulver och färgformuleringar användas för detta förfarande. Nyligen mycket populära medel. Detta material är universell, eftersom det kan användas för alla ytor. Vidare har hydrofoberande hög vattenavvisande förmåga.


Tätskikt av taket i lägenheten med händerna

Innan du börjar måste du välja lämpliga vattentätt material. Typiskt används beläggningsmaterialkompositionen. Den är tillverkad av syntetiska material, bituminöst takmaterial eller polyeten. En bana av fodermaterialet måste limmas till ytan med hjälp av ett syntetiskt bindemedel.

Innan du börjar måste du behandla golvet primer. Detta förfarande kommer att öka vidhäftningsförmågan hos taket, dvs. fodret kompositionen kommer bättre häfta vid ytan.

Du kan fortfarande dra nytta av genomträngande tätskikt. Denna komposition bör appliceras på en våt yta. Innan applicering av genomträngande tätskikt bör tas bort från taket gips.

Nu byggmaterial marknaden representerade ett stort utbud av vattentätningsmedel för inomhusbruk. En av dem avser penetrerande tätskiktNu byggmaterial marknaden representerade ett stort utbud av vattentätningsmedel för inomhusbruk. En av dem avser penetrerande tätskikt

Processen för applicering av en penetrerande komposition till taket:


 1. Fukta ytan med användning av konventionell konstruktion spruta eller roller.
 2. Applicera ett första skikt av tätskikt. För detta, använda en borste, som är gjord av syntetiska fibrer.
 3. Efter det första lagret kommer att ta, tillämpa en sekund. Glöm inte att i förväg väta ytan.

Dekorera taket, kan du använda ytan tätskikt. Det är en blandning av bitumen och gummi-bitumen-polymer-mastix. Innan ansökan ytan tätskikt är nödvändigt att göra ytan av primer. Notera att de huvudsakliga materialen i beläggningen är olika organiska lösningsmedel. Det är därför för tiden för arbete är nödvändigt för att säkerställa god ventilation.

Tätskikt av taket i badrummet: en steg för steg guide

För slutbehandling av taket i badrummet bör väljas endast fuktsäkra tätskikt material. Typiskt för efterbehandling ett tak i banmaterialen badrum användningsområden, såsom takpapp eller polyeten.

Även för efterbehandling i badrummet, kan du använda: • Obmazochnye material. Det är bäst att använda bitumen-gummimaterial.
 • Penetrerande komposition. Ångpermeation blandningen är mycket pålitlig och hållbar.
 • Spray kompositioner. Lämplig blandning baserad på polyakryl eller cement.

Om din budget inte är begränsat, är det möjligt att använda en repellent. Detta material är mångsidig och har den högsta vattenawisande förmågan.

Tätskikt taket tvättbara material är lämpliga i badrummet, såsom polyeten och takpapp eller obmazochnye material, färg- och penetrerande kompositionerTätskikt taket tvättbara material är lämpliga i badrummet, såsom polyeten och takpapp eller obmazochnye material, färg- och penetrerande kompositioner

Tätskikt badrum i följande ordning:

 1. Först måste du rengöra ytan från smuts och damm. Glöm inte att ta bort den gamla färgen.
 2. Förbered lederna. För detta använda speciella förseglade med tejp.
 3. Gör primer ytan. Detta förfarande bör inte göras om du ska installera undertak.
 4. Förbereda lösning. I det här fallet anser de tekniska egenskaperna hos materialet.
 5. Applicera lösningen till ytan.
 6. Efter ingreppet låt torka, och gå vidare till den efterföljande efterbehandling.

Väggar och tak i ett trähus

Om du vill göra tätskikt i ett trähus, kan du använda mineralull. Detta material är billigt. Dock har mineralull en betydande nackdel - med tiden förlorar sin tätskikt förmågor och rummet kan bli blöt.

Experter rekommenderar användning av ånga och vattentät polyetenfilm. Detta material är hållbart och billigt. Dessutom monteringen av filmen finns det ingen anledning att använda specialverktyg.

Tätskikt tak och väggar i trähus görs följande material: mineralull, plastfilm, tak- och vattentätningTätskikt tak och väggar i trähus görs följande material: mineralull, plastfilm, tak- och vattentätning

tätskikt tak algoritm med användning av polyetenfilm:

 • Först måste du behandla väggarna, det vill säga ta bort kitt och färg.
 • Därefter filmen fäst i taket med hjälp av häftklamrar. Nedskärningar ansluta varandra med hjälp av vidhäftande tejp.
 • När du fäster bandet sätta en värmare. Du kan använda skummet.
 • På skiktet av isolerande material som behövs för att fästa och ånga.
 • Spikas till taket reglar.

För vattentätning av väggar i ett trähus, är det önskvärt att använda rullmaterial. Det är önskvärt att ge företräde takpapp eller blinkar. Säkra banmaterial till väggen är nödvändig med användning av varm eller kall mastix. Innan du börjar måste du nödvändigtvis appliceras på ytan av primerskiktet. Stack tätskikt materialet är önskvärd i flera lager.

Tätskikt betong tak och golv i garaget

Vattentätning betonggolv och taket i garaget sker vanligtvis med hjälp av penetrerande föreningar. Även ytbehandlingen kan användas Wood bandning och gipsformuleringar.


Innan du börjar måste du förbereda golvytan. Rena leder från smuts och skräp återstår. Det bör noteras att betonggolvet ska fuktas.

Waterproofing, genomträngande och Wood banding kompositioner lämpade för tätskikt, inte bara i lägenheten, men också för vattentätning av betonggolvet och taket i garagetWaterproofing, genomträngande och Wood banding kompositioner lämpade för tätskikt, inte bara i lägenheten, men också för vattentätning av betonggolvet och taket i garaget

Behandla golvet är nödvändig efter avslutad tak och väggar. Först måste du fukta ytan och sedan tillämpa klistra på den. Skikttjockleken bör inte vara mer än 8 cm. Efter jobbet, kan du fylla golvet med våt sågspån. Om du inte gör det, kan du använda en syntetisk fuktig trasa.

För vattentätning betongtak i garaget, är det önskvärt att använda injektionsmaterial. De är gjorda av polyuretan eller gel. Dessa kompositioner måste tillämpas på läckan plats med hjälp av en spruta.

Vattentätning av garaget produceras i följande algoritm:


 1. Först måste du rengöra taket från smuts och byggdamm.
 2. Framställa en blandning.
 3. Applicera första tätskikt till taket.
 4. Då måste du smeta på väggen sutur lösningen med en murslev. Sammansättningen kommer att bidra till att undanröja mindre fel.
 5. Efter 4 Chasa applicera ett andra skikt av tätskikt tak.
 6. Låt blandningen torka. Tre dagar senare, måste resterna av sammansättningen tas bort med en borste. Först då kan du gå vidare till andra efterarbete.

Tätskikt trätak (video)

Tätskikt av tak, väggar och golv - ansvarig, men en enkel process. Olika kompositioner kan användas för arbete. Varje material har ett antal fördelar och nackdelar. Vid val av sammansättningen av uppmärksamma takmaterialet. För trä beläggningar lämpligt att använda plastfilm i samband med mineralull. För tätskikt betongtak i garaget eller badrum, kan du använda material, men det rekommenderas att ge företräde åt en inträngande komposition eller vatten medel.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 46

map