Tänka över utformningen av väggarna i vardagsrummet: bilder och 3 viktigaste faktorerna

Tänka över utformningen av väggarna i vardagsrummet: bilder och 3 viktigaste faktorerna

12 October 2017Vardagsrum ska vara ljusa, snygg och bekväm för varje familjemedlemVardagsrum ska vara ljusa, snygg och bekväm för varje medlem semiGostinaya - ett kort ägare kan vi säga att det är hjärtat i huset. Detta rum bör vara festligt, ljus, stilfull, varje familjemedlem bör vara mysigt, bekväma, varma. Det är därför, när ägarna av huset gör reparationer kommer att klistra över väggarna i rummet nya dekorationsmaterial, är det nödvändigt att överväga inte bara de moderna idéer, men också önskemål hushållet.


Hur man väljer en tapet på väggarna i vardagsrummet

Gör en vägg kan vara vacker och intressant, och med sina egna händer, att det viktigaste att välja rätt efterbehandling material.

När du väljer experter rekommenderar att tänka på följande faktorer:

 • Vilken sida av horisonten, som är i vardagsrummet;
 • Färgning av möbler och inredning objekt;
 • Personliga preferenser husägaren.

Gör en vardagsrumsvägg, kan du äger den ursprungliga, välj bara lämpligt material för efterbehandlingGör en vardagsrumsvägg, kan du äger den ursprungliga, välj bara lämpligt material för efterbehandling

Till huvudrummet harmoni respekteras, är det viktigt att välja färgschemat enligt vardagsrummet arrangemang. I så fall, om fönstren mot norr, kommer det att bli ett underbart alternativ för att klistra över muren tapet varma färger, såsom olika nyanser av gult, orange, persika, senap, oliv. Samma möjlighet kommer att vara lämplig om fönstret inte går i norr, men avslutades med grova träd. Om fönstren vetter mot söder, är det bättre att välja en svala nyanser.


Om färg interiör inte kan glömmas bort, är det viktigt att tona samman, är det omöjligt att överdriva det med färg som används bör inte vara mer än 5 färger.

Om du vill fokusera på möbler, välj den från mängden, då tapeten ska vara neutral. Så om möblerna är mörka, bör väggarna vara lätt. Omvänt, om möblerna är lätt, bör den ursprungliga vara pokleit ljus eller mörk bakgrund. Denna linje kan du spara i rummet harmoni. Om du vill göra en betoning på design bilden eller paneler, då slutar inte bör kontrasterande. Detta kommer att lyfta fram exakt önskat alternativ.

Det är viktigt att innan någon ny beläggning av väggarna prata med alla människor i hushållet, är det nödvändigt att ta hänsyn till de smakpreferenser i varje, en kompromiss version. Idéer kan vara annorlunda, ett bra alternativ i händelse av att det är svårt att komma fram till en gemensam nämnare - kombinerat väggar. Det är när väggarna är dekorerade med två olika färger.

Ljusa, ljusa eller mörka väggarna i vardagsrummet: det är bättre att välja

Även under planeringen av reparationer som krävs för att frågan uppstår, vad man ska klä väggarna i huvudbyggnaden rummet. Det är viktigt att ta hänsyn till varje detalj, såsom fotoutskrifter på tapeten inte passar in i varje interiör. Det är viktigt att skriva ut, grafiska bilder i kombination med interiören. Det bästa alternativet anses fortfarande inte ljus tapeter, utan uttryck färg och konsistens.Men alltför helt enkelt inte bör vara oattraktiva tapeter kommer att göra en tråkig rum, det bör inte tillåtas i vardagsrummet bör vara högtidlig och intressant.

Med hjälp av gjutning kan ges extra uttrycksfullhet i vardagsrummet väggen, belyser det specifika områdetMed hjälp av gjutning kan ges extra uttrycksfullhet i vardagsrummet väggen, belyser det specifika området

Som väggarna ger uttryck? Du kan använda gjutning. Lister hjälper till att höja taket, om du placerar dem längs taklinjen. När taket är inte hög - formning kommer att bidra till att förbättra situationen. Också de kan användas för att dela upp väggarna i det vackra torget eller rektangulärt tvärsnitt. Denna lösning ger rummet en lyxig och aristokratiska, eftersom gips lister användas även i gamla tider, dekorerade hennes palats.

Om vi ​​vill ha en minimalistisk, måste du ge upp för det genom att:

 • lister,
 • stuck,
 • Andra viktningselement.

Rummet i stil med minimalism ser mer luftigt ljus. Ett bra alternativ är en vägg med en öppen spis. Inte nödvändigtvis för att arrangera en riktig öppen spis, kan du skapa en dekorativ genom gipsskivor. Så du kan dekorera en avsmalnande vägg. Spis är säker på att bli centrum för uppmärksamheten.

Sten på väggen i vardagsrummet: användning av naturliga material i dekoration

Bright accent kan vara ett rum inrett med naturmaterial. Detta är en bra lösning i det inre.

Idag, designers används ofta material såsom:

 • sten;
 • trä;
 • Konstgjord sten.

En bra lösning skulle vara att avsluta väggarna i vardagsrummet med naturmaterialEn bra lösning skulle vara att avsluta väggarna i vardagsrummet med naturmaterial


Sten eller trävägg kan ge ett rum personlighet och ovanliga. Unity med naturen idag, på toppen av popularitet. Alltmer, kändisar och vanliga människor föredrar naturliga material i interiören.

På denna vägg kan du hänga bilder, fotoramar, intressanta designpaneler.

Ett annat alternativ för att lämna en tom vägg, sätta sin hemmabio. Förutom de naturliga efterbehandling material, nu allmänt används gips. Detta material gör det möjligt att bygga rummet de mest otroliga design. Gipsskivor är idealisk för efterbehandling.

På materialet innehåller perfekt ner:

 • måla;
 • putsade;
 • Bakgrunden av olika typer.

Perfekt för att dekorera ojämna väggar. Gips kommer inte bara att bidra till att dölja oegentligheter, men med hjälp av den kan du bygga en nisch med belysning, hyllor, som snyggt lämpad för placering av intressanta souvenirer, trendiga accessoarer.


Tom vardagsrumsvägg: Hur man dekorera

I interiören, låt längden på väggen kan förekomma levande. För sin utsmyckning har en hel del alternativ.

Idag är en mycket relevant:

 • klistermärken;
 • målning;
 • Papper fjäril;
 • Prydnadsväxter;
 • Varor av garn, torkade blommor, och så vidare. N.

En tom vägg i vardagsrummet kommer att lägga klistermärken, målade tapeter ellerEn tom vägg i vardagsrummet kommer att lägga klistermärken, målade tapeter eller

Att dekorera en tom vägg kan vara att din smak. Detta kan vara den ursprungliga målat trä. Förresten säljer idag speciell vätska vägg, genom vilken du kan ordna en otroligt intressant mönster. Dekorativa gips är också lämpligt.

På väggen kan du placera, sammansättningen av ramarna, kan du hänga den ursprungliga designer klockor eller vacker väggmålning.

Mannen kan placera något mer brutalt. Denna teknik kan vara en bild, kan kompositionen vara från timmar, bälten, cigarettfodral. Lyckligtvis finns det idag ingen brist tillbehör och heminredning. En liten dröm, kan du göra ett bra val för hennes rum. Det viktigaste är att inte överbelasta utrymmet genom Chur många tillbehör kan förstöra helhetsintrycket, i det här rummet kommer att bli tufft.

Inredning nyanser: accent väggen i vardagsrummet

Vad är accent väggen i främsta rummet i huset, som hon att ordna vardagsrummet? Accent väggen är en del av väggen, speciellt utvalda med hjälp av alla möjliga design tekniker. Det grundläggande kravet när du placerar accent väggar ligger i det faktum att det skulle vara identisk med den totala inredningsstil.

Accent väggen i vardagsrummet kan göras med ljusa färger eller ovanliga tillbehörAccent väggen i vardagsrummet kan göras med ljusa färger eller ovanliga tillbehör

Så, vad som behövs accent väggen:

 1. Genom denna vägg är det möjligt att späda ut den allmänna atmosfären, för att understryka den ljusa ytan hos det vertikala elementet.
 2. Raffinerad sammansättning accent väggen kommer att fånga uppmärksamheten hos besökare hemma, ta dem för en stund.
 3. Det distraherar från fula element, om de är i vardagsrummet interiör.

Om du vill ordna en sådan vägg, måste du vara beredd att lösa utmanande uppgifter. Förhållningssätt till processen måste vara korrekt och eftertänksamt. Om du behandlar ärendet inte är allvarlig, kommer inget fel undvikas. Och varför spendera pengar, tid och nerver.

För att undvika att bryta någonting erfarna konstruktörer rekommendera när du placerar accent väggen följa följande principer:

 1. Area accent vägg bör vara mindre än den totala arealen.
 2. Accent väggen behöver inte nödvändigtvis vara en enda medlem.
 3. Tilldela en vägg kan vara som att använda ljusa färger och med en ovanlig struktur.
 4. Det bör ta hänsyn till psykologi av färger.
 5. Det är nödvändigt att välja platsen för accent väggen.
 6. Accent väggar kan vara fördelaktigt att betona funktionellt vardagsrum.
 7. Väggen måste skapa en balans i rummet, så du bör ägna stor uppmärksamhet till enheten.

Det är viktigt att placera väggen, höger, välj en plats att framhäva ytan.

Här är några tips för att välja plats:

 1. Om möjligt är det bättre att ha en vägg framför rummet.
 2. Det bör placeras så att det finns separation av funktionella områden.
 3. Accent väggar kan placeras på platsen för tv-tittandet, men i detta fall är det nödvändigt att ge upp alltför ljusa färger.

Accent väggar uppmärksamma till rekreationsområdet besökare kommerAccent väggar uppmärksamma till rekreationsområdet besökare kommer

För att skapa en accent väggen kan passa en mängd olika material.

Idag används i stor utsträckning:

 • trä;
 • måla;
 • tegel;
 • kakel;
 • sten;
 • tapeter;
 • glasskivor;
 • Gips.

Många tror att det är tillräckligt för att täcka en vägg i en ljus färg, och allt fokus är - det är inte. Det bör inrättas mini färgkomposition.

Designers erbjuder ett antal regler att komma ihåg:

 1. Varma nyanser är inte lämpliga för små vardagsrum, som visuellt trångt utrymme. Men helt neka dem är omöjligt, eftersom de tar inom loppet av komfort.
 2. Svala toner motsatt expandera rummet, men trösta.
 3. Du bör använda nyanser av sängen, kommer de att väcka uppmärksamhet.

Utformningen av väggarna i vardagsrummet. Originella idéer (video)

Med lite ansträngning, kunskap och tid! Och kvalitativa resultat kommer att överstiga alla förväntningar. Gör sina hem bekväm och vacker.

Innerväggar i vardagsrummet (foto)

2 2zs32mg 1-1 000011 23-41-1024x683 28 37b 90a463c2b0654785dbc58e40188a70ad 94f4a3f9540baa99ed758abd7a3ac4f6 123-108

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 53 =

map