Tak "sky" tyg spänningen i det inre

Tak “sky” tyg spänningen i det inre

12 October 2017Undertak med ett mönster eller en stjärnhimmel blå himmel, bortom allt tvivel, inte lämna likgiltiga varken du eller dina gästerUndertak med ett mönster eller en stjärnhimmel blå himmel, bortom allt tvivel, inte lämna likgiltiga varken du eller dina gäster i dagsläget, mycket populära tak, men det är en dekorativ undertak himlen anses vara en av de mest ovanliga och magiska. På detta tak kan placeras hundratals "stjärnor", vilket skapar en atmosfär av utrymme, eller helt enkelt använda den vanliga blå himmel med moln. I vilket fall som helst kommer dekorativa tak inte lämna någon oberörd och dekorera som ett litet rum, och varje institution från kaféet till nattklubben.


Undertak "Starry Sky": effekten och installation

Denna ovanliga typ av tak kommer att pryda alla rum, lägga inredning originalitet och magi. Installation av en sådan sträcka tak kräver kunskap om några tricks, men i allmänhet är inte svårt.

Dekorativa tak "Starry Sky" är:

 • Ljus fiber;
 • LED-projektor;
 • Lätt motor.

Tack vare moderna installationer har blivit möjligt att justera ljusstyrkan på "stjärnor" i eget gottfinnande, samt göra vissa stjärnorna lysa klarare. Ofta taket designen inkluderar olika kristaller för att lägga till ytterligare taklampor.

Tak, imitera den stjärnklara himlen, de är ofta utrustade med bakgrundsbelysning som belyser den fantastiska effekten av dukenTak, imitera den stjärnklara himlen, de är ofta utrustade med bakgrundsbelysning som belyser den fantastiska effekten av duken


För installation av stretch tak är nödvändig för att förvärva en stjärnhimmel eller bara en uppsättning av installation eller bygga den själv.

Den består av en ljusfiber, som har flera fördelar (fuktbeständighet, brist på brus, låg energiförbrukning, etc.) och ljuskällan (halogen ljusgeneratorn, LED-ljus motor, en extra ljusgenerator, projektor). Ytterligare ljuskällor kan du lägga till enskilda planeter och stjärnor i taket, de är inställda isär.

Installationen görs med både tryck stretch taket och utan den. Välj metoden bör, beroende på tjockleken av det material av vilket taket är gjord.Recensioner av tak "Sky"

I grund och botten dekorativa undertak stjärnhimlen in i sovrummet och barnens rum, så recensioner ofta lämnar unga föräldrar.
Detta lägger en del av kreativa barnrum fabulousness som är säker på att behaga både barn och tonåringar. Asterisker har också en positiv effekt på nervsystemet och främjar god sömn.

Vanligtvis granskar om Vanligtvis granskar om "himmelska" tak mycket positivt, särskilt föräldrarna till barnen är glada - taket är perfekt för ett barns rum

På taket:

 1. Tak natthimlen med stjärnor och populär bland företagare, allt finns det olika kaféer, barer och klubbar, som är prydd med dessa kreativa och spektakulära del av inredningen.
 2. Recensioner är vanligtvis kvar på plats installatörer om kunden har installerat taket med händerna eller med hjälp av vänner, är en översyn inte kvar.
 3. Det bör noteras att översynen mestadels positiva, kan svika inte dålig kvalitet utrustning, men det är en fordran till tillverkaren.

Företag ger en garanti på upp till 10-15 år, så i händelse av några problem, kan du kontakta din installatör och fixa alla kränkningar av garantin.

Företag Firmament: tak

Brand Firmament har länge fått popularitet tack vare låga priser, ett brett utbud av dekorativa innertak och attraktiva villkor för garantin. I Ryssland finns det flera företag med samma namn.

Firmament Företaget har välförtjänt en ledande plats på marknaden Stretch takFirmament Företaget har välförtjänt en ledande plats på marknaden Stretch tak

Produktionsanläggningar finns i:


 • Togliatti,
 • Ryazan,
 • Moskva
 • Kirov,
 • Ufa och många andra städer.

En sådan ett antal företag som finns över hela Ryssland, gör det möjligt för kunden att kontrollera allvaret i företaget och bestämmer sig för att beställa den från taket i himlen.

Experter från företaget snabbt och professionellt installera undertaket av något slagExperter från företaget snabbt och professionellt installera undertaket av något slag

Den kan installeras som en tyg undertak och tak PVC. Importerat material och ett brett palett av färger kan du skapa den perfekta taket för alla rum.

Priser på tak fler än överkomliga, sysselsätter företaget erfaret team med erfarenhet, Installation flera nivåer och bullerisolering av tak i alla rum, oavsett om det är ett badrum eller sovrum. Det finns alternativ för dekorativa tak Starry himmel, moln, etc. Stretch Och om du sätter bilden, kan du göra ett tak ger en fantastisk och finare plats. Du kan sätta seriefigurer, ljusa bilder och solig himmel, det vill säga den som passar bäst för plantskolan.

Garantera upp till 12 år det möjligt för kunderna att vara helt säker på företaget och vid eventuella klagomål och kränkningar av kontakt med företaget och eliminera dem gratis.


Stretch tak "himlen med moln

Dekorativa tak himmel med moln tillåta en paus från vardagens liv och rörelse, som dekorera barnens rum och vardagsrum. Variationer av taket uppsättning kan du använda olika nyanser av himmel och moln, lägga till olika mängder av moln, färglägg dem i realistiska färger och i den ovanliga, till exempel för att göra dem rosa eller rött.

Taket i form av himlen med moln fräscha alla rum och få en känsla av rymdTaket i form av himlen med moln fräscha alla rum och få en känsla av rymd

Du kan även skapa en tydlig, blå himmel eller vit. Populära också Vanilla Sky.

Genom att använda olika nyanser av himlen kan representeras solnedgång, gryning, regnigt eller klar himmel, i detta fall de begränsningar för en kund där design.

Det finns två sätt genom att använda Get ett tak "himmel med moln"

 • Fotoutskrifter på dukar;
 • Bakgrundsbelysning.

Det är oftast används det första alternativet, tryckning kan förmedla lätthet av moln, även med hjälp av modern teknik kan du skapa ett tak absolut alla färger. Tyg beläggning är bäst lämpad för utskrift, så det är allmänt används för att skapa stretch taket. Dessutom kan mönsterritning vara genomskinliga filmer.

Få taket i form av himlen i två huvudsakliga sätt: genom tryckning eller en kombination av tryck och bakgrundsbelysningFå taket i form av himlen i två huvudsakliga sätt: genom tryckning eller en kombination av tryck och bakgrundsbelysning

Om du vill lägga till taket med moln fler effekter, är det bäst att använda en bakgrundsbelysning, det används ofta i tak flera nivåer. I detta fall är det bättre att skriva ut på genomskinliga himlen målningar, vilket gör att ljuset att sprida och skapa en realistisk himmel.

Variationer tyg sträckte tak 'Sky'

Tak - en viktig del av inredningen, så när man väljer en sträcka tak är nödvändigt att välja designen.

Det kan vara tak:

 • "Starry Sky";
 • "Himmel och moln";
 • 'Fönster i rymden';
 • "Seventh Heaven", etc.

Denna eleganta lösning kommer att skapa en hemtrevnad i huset, tillsammans med ett ovanligt mönster och effekten ökar utrymmet och är lämplig för alla rum.

Det finns ett alternativ när himlen är blå under dagen och på kvällen blir det en stjärna. Denna målning innehåller fibrer, vilket gör det möjligt att erhålla effekten av gnistrande stjärnor.

Rita på taket kan vara vad som helst - allt beror på kundens önskemålRita på taket kan vara vad som helst - allt beror på kundens önskemål

Om rummet är märkt med tapeter himlavalvet, skulle den idealiska lösningen vara att förlänga ett mönster i taket. Denna teknik är naturligtvis visuellt öka rummet och helt ändra inredningen.

Optionsbakgrundsbelyst lägga spänn polotku volym, är det särskilt viktigt för tak med moln. Bilden i det inre kan ändras beroende på placeringen av armaturer, vilket bidrar volym taket med skuggor. Bakgrundsbelysningen kan också vara av olika färger.

Stretch tak med moln i det inre

Stretch tak gör interiören en förfinad, ovanligt. I en multi-level tak bild av himlen blir ännu mer realistisk och ger en känsla av frihet. Tak moln är perfekt för badrummet och hallen och även enkel premiss göra magiska och ovanliga.

Interiören plantskola tak som himlen smälter särskilt harmonisktInteriören plantskola tak som himlen smälter särskilt harmoniskt

"Starry Sky" systemet och taket med moln är densamma, så att du kan använda projektorn från den vanliga stjärnhimlen att göra. Detta gör att du kan njuta av natthimlen på natten utan att lämna hemmet.

Perfectly Fit tak med ritningar för barnrum, speglade och tak flera nivåer passar perfekt i det inre av det nya köket eller sovrummet.

I allmänhet bör det noteras att taken är lämplig för alla rum eller utrymme, så att kunden väljer en design och teckning efter eget gottfinn och vilja. Vackra tak kan helt ändra det inre av ett rum, lägga stil och unika till den.

Det är viktigt att välja rätt kombination av belysning och ritningDet är viktigt att välja rätt kombination av belysning och ritning

 1. För att skapa rätt atmosfär och fantastiska i rummet är inte bara nödvändigt att välja rätt belysning, men också rita.
 2. Moln i figuren ska placeras jämnt. Trots det faktum att färgen på himlen kan vara vad som helst bättre alternativ - en ljusblå himmel.
 3. För en mer realistisk bild av himlen är det inte bör bli fotograferad på avstånd, och från botten.
 4. Ytterligare utstrålning tak med stjärnor kan läggas till med kristaller. Detta tak kommer att bli dyrare, men ser verkligen lyxigt med ytterligare ljusspel.
 5. Stjärnhimmel kan också göras med en genomträngande fodral, detta är ett bra alternativ för ett barns rum, denna målning ger intryck av nära stjärnor.

Sammanfattningsvis bör det noteras att tak alltmer förekommer i hemmen och olika institutioner. Dessa tak, som stjärnhimlen och moln att visuellt förstora utrymmet och skapar en unik atmosfär som fascinerar och lockar ögat. Därför, om du vill lägga till din inredning originalitet och polera, dekorativa undertak för att klara denna uppgift så bra som möjligt.

Undertak 'Sky' (video)

Design av tak "Heaven" (foto)

2201307031752535916 3201307032010365841 13fotothumb 1 608original 1009nebo-i-voda 1174 2110 1378010111natiaznoi-potolok-doma desdetskaya9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

map