Tak med belysning LED: bekvämt och ekonomiskt

Tak med belysning LED: bekvämt och ekonomiskt

12 October 2017LED hängande lampor ekonomiskt, säkert, mycket slitstarkt, lätt att användaLED hängande lampor kostnadseffektiva, säkra, har hög hållfasthet, lätt att ekspluatatsiiOsveschenie kontor, lägenhet eller hus - inte den sista punkten i konstruktionen. Och det är inte ens i samma höga kvalitet ljus, men det är naturligtvis den viktigaste indikatorn, är det också ett tilltalande utseende och ett antal egenskaper som kan påverka dina elräkningar.


Även LED-lampor är relativt ny, har de lyckats vinna en nisch, och många andra alternativ för att pressen - samma ljuskronor. Tak med belysning LED kännetecknas av enkel installation och mångsidighet som tillåter dig att installera dem i taket av något slag. Dessutom kan de användas för att reproducera en bild som endast kommer att betona individualitet i ditt hem design.

Fördelar med LED-belysning för tak

Sådana lampor har ett tillräckligt brett spektrum av applikationer.

fördelar:

 • Kvalitet belysning;
 • kompakthet;
 • Sparsam energiförbrukning;
 • Lång livslängd;
 • Avsaknad av brus under uppvärmnings lampor och drift.

Platta tak lampor är idealiska för små rum med lågt i tak, kommer de inte bara ge ytterligare täckning, men också visuellt öka rummetPlatta tak lampor är idealiska för små rum med lågt i tak, kommer de inte bara ge ytterligare täckning, men också visuellt öka rummet


 Taklampor av detta slag är av stort intresse för konsumenterna och mer på grund av den tunna designen, som nu är på modet. Det är dock inte ensam mode. I små lägenheter, där taket är ganska låg, är det särskilt viktigt.

LED-bakgrundsbelysning kan "fixa" situationen - visuellt tak kommer att bli högre.

En viktig detalj är att data från de tillämpliga lampor för så gott som alla miljöer. Lampor kan köras dygnet även runt, utan rädsla, eftersom de överhettas eller för mycket elkostnader.

Typer av LED-armaturer till taket

Belysning sådan plan är av olika slag.arter:

 1. Inbyggd;
 2. Riktade. Gälla när du behöver för att belysa ett visst område, vare sig på gatan eller inomhus. Denna lampa fungerar som en spotlight. Lämplig för lätta områden, förortsområden, herrgårdar, fönster, etc.
 3. Falskt.

Namnen på de första och tredje punkter talar för sig själva.

Betona fördelarna och nackdelarna avlägsnas enkelt med hjälp av LED-strålkastare som skapar en unik atmosfär i rummet Betona fördelarna och nackdelarna avlägsnas enkelt med hjälp av LED-strålkastare som skapar en unik atmosfär i rummet

Stort urval av makt kommer att hjälpa dig att göra rätt ljuskvalitet för dig. När det gäller att spara el, kan du glömma det förrän nu, mycket relevant punkt, för evigt.

Lampor kan plocka upp för eventuella design av taket - allt tillhandahålls under en längre tid.

Så den typen av taket i ditt hus, i det här fallet inte spelar någon roll.

Olika typer av lampor på typen taket

urskiljas:

 • Tak Armstrong. Såsom är känt, i taket, inte bara gittret, som är fäst till taket och införd paneler eller fixturer, i detta fall, LED kvadratisk cell. Enligt monteringen innebär att de kan vara försänkt, overhead, overhead och universell.
 • För spalt tak. Detta tak är sammansatt av aluminiumlameller. Här lampor används och modulära punkt. Modulära använda lampor för en mycket lång kontorskorridorer.
 • Tak stretch. Dessa tak kan inte motstå temperaturer över 70 ° C, så det är LED-lampor är den bästa lösningen för denna typ av tak, i motsats till, säg, samma halogen. Ingen UV- och IR-strålning på sådana tak är dödlig lösning. Dessutom har dessa lampor innehåller inte kvicksilver.
 • För undertak. LED-belysning för denna typ av taket - en mycket bra lösning. Du kan göra olika typer av belysning. E eftersom det beror på valet av lysdioder och controller (om färgade lysdioder). kan hällas belysning, färgas, etc. Dessutom kan lampor vara både roterande och icke-roterande.
 • Tak grilyato. Detta tak är en struktur av en ackumulativ gallerplattor, som är lätt att fästa fixturer. Modular LED-lampor kan användas, som ser mycket lik den belysning för taket Armstrong.

Det är inte lämpligt att öka belastningen på rack tak på grund av skrymmande föremål, så det bästa alternativet design - LED downlight Det är inte lämpligt att öka belastningen på rack tak på grund av skrymmande föremål, så det bästa alternativet design - LED downlight


LED-lampor för tak - det mest effektiva belysningsalternativ, och den mest tillämpliga i dag. Åtminstone i lokalen nu repareras.

LED bakgrundsbelysning för ett tak: billig och glada

LED bakgrundsbelysning för taket är nu allmänt används i lägenheter och hus. Mutor också vad du kan göra med dina händer.

Olika typer av LED-bakgrundsbelysning:

 1. Allmänt. Den takmonterad inbyggd belysning eller hängande monteras.
 2. Target (lokal). Denna riktnings belysning för ett visst område.
 3. Designer. Detta ljus ger komfort, bekvämlighet för att lysa upp rummet. De mest populära enhet av dess belysning är mycket populär belysning längs konturen (omkrets). Denna utföringsform utförs genom att LED remsan.

Tape LED är billig, dess lampor förbrukar mycket lite ström. Bandet är så enkelt som att ansluta till, och själva anläggningen.


Förinställningar för sådan täckning kan köpas i specialaffärer.

Kit kommer att kosta billig, är kretsen bifogas.

Valet av LED-armaturer för tak (video)

LED profil Ceiling

Olika typer av LED-remsor gör det möjligt att lyfta taket dolt, det är bättre att göra i ett par med tillbehöret, profil som kallas LED.

För kvalitativa LED-bakgrundsbelysning, en speciell aluminiumprofil.

Denna profil ger möjlighet att lyfta fram var som helst, oavsett om det är ett tak, en nisch i väggen, trappor, etc. Profil utför flera funktioner.

Tilldela profiler:

 • För att göra installationen kvalitet belysning, eftersom dess yta är ren och slät. I profilen är lätt att montera bandet.
 • Arbetet i det läge av radiatorn för att förhindra överhettning av bandet. Denna faktor bidrar till att förlänga livslängden på LED-remsan.
 • Göra mer estetisk belysning, när närvaron av skärmarna, diffusorer.
 • Det förenklar skapandet av olika dekorativa mönster, som ett resultat blir interiören unik.

Tanke på fördelarna med inbäddade aluminiumprofiler som används i installationen av LED-lamporna, kan ge en säker tak belysning eller stegar i nattTanke på fördelarna med inbäddade aluminiumprofiler som används i installationen av LED-lamporna, kan ge en säker tak belysning eller stegar i natt

Fästprofiler kan vara annorlunda.

Profiler finns i olika typer:

 1. Corner. Som regel är de utrustade med löstagbara linser.
 2. Embedded. Används när det är nödvändigt att ansluta spånskivor och gips. Bandet är monterad på plats av föreningen.
 3. Tapphål. Finns i kant som täcker ojämna ytor i stället för spåret.
 4. Falskt. Kan monteras på alla ytor. Profilen kan fästas med skruvar eller limmas.

Dessutom kan LED profilen vara i form av en låda eller en remsa med hål. Denna enkla anordning underlättar i hög grad montering av belysning.

Korrekt installera LED strip: enkla regler

LED remsa limmas på torr, fettfri yta, plan och utan utsprång, i kontakt med vilken bandet kan ledas brokenfooted eller skadas.

Före installation är det nödvändigt att ta bort det skyddande lagret från baksidan av bandet. Tejpen måste appliceras ett skikt av bindemedel på kontaktytan och pressas sedan med en liten kraft med fixering i detta läge under några sekunder.

Skicklig värd lätt att montera LED band, på grund av sin specificitet och ansluter sig till vissa reglerSkicklig värd lätt att montera LED band, på grund av sin specificitet och ansluter sig till vissa regler

Strålbensfrakturen LED band bör inte vara mindre än 2 cm för att undvika sin skada.

Vid montering är det nödvändigt att tänka på följande:

 • För att skydda bandet mot skador;
 • När du ansluter för att uppfylla kraven i elektrisk säkerhet;
 • Det är viktigt att observera polariteten vid anslutning;
 • När du väljer en strömkälla, är det nödvändigt att ta hänsyn till 25 procent effektmarginalen;
 • Om kontaktytan hos LED metallbandet, sedan under det kräver installation packningen.

Tänk på att LED-bandet ska monteras medvetet på grund av belysningsområdena beror inte bara på kvaliteten på belysning, men också den spektakulära utformningen av rummet. Belysnings riktning beror väldigt mycket, och för att undvika irriterande förändringar, måste ta hänsyn till alla på en gång.

Till exempel avrundning krökta ytor bättre tejp vinkelrätt mot taket. Det är lättare att upprätthålla radier och inte bryter spåren LED strip.

Dessutom kommer fel val av ljus riktning avslöja alla brister i taket, ner till damm, och även fingeravtryck. Om bandet är för nära taket i "äta" ljusflödet taket. Troligtvis innan limmet ska experimentera lite för att undvika irriterande fel.

Installation av LED-lampor (video)

Avslutningsvis. Jag skulle vilja sammanfatta vad som sagts. Armaturerna är avsedda för någon takkonstruktionen. Vill du ha möjlighet att göra sina egna händer installation, eftersom han inte är så komplicerat. Ställ ljus till - så spara mycket pengar på hyrd arbetskraft specialister. Anslutning kommer inte att orsaka alltför stora svårigheter. Och slutligen för att kontrollera utmärkta utformningen av denna typ av belysning är nog att se bilder och videomaterial. Att fram till den tidpunkt då de tekniska egenskaperna, så här i allmänhet fasta proffs! I allmänhet är det nödvändigt att utan vidare att tänka över allt, allt du behöver för att köpa och komma till saken!

tak design med LED-bakgrundsbelysning (foto i det inre)

1 5e6e50a5a29f77219e15f457cc6ab6c4175ddaa6 36 7c48a6161a178a7179e51be34fb15a52 8c75be0cec44f0fb487b14e03ef5e6a6 113a10c31574enl 15107 618 5252 14026509282

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 58

map