The BlogDesign tak bör utvecklas med hänsyn till den totala inredningskonceptet. Endast i detta fall kommer det att bli inte bara vacker, men också modetDesign tak bör utvecklas med hänsyn till den totala inredningskonceptet. Endast i detta fall kommer det att bli inte bara vacker, men också modnymLyuboy designprojekt, även de mest professionella, det handlar om att tänka igenom taket design. Om du väljer fel material eller gå fel med färg, "flyga" hela designkoncept. Och för att välja det bästa alternativet, är det nödvändigt att gå igenom alla modealternativ.


Nya produkter tak 2017: vilka typer av undertak inom mode idag

Om vi ​​talar om Stretch tak, är de fortfarande är relevanta. Frågan i utformningen, det är inte de strukturella funktionerna i taket och dess utsida.

Idag är det fortfarande på många sätt människor väljer att tak med fotoutskrifter. Bara de första versionerna av den typ av naturen och dess fragment ersätts av abstraktion, utskrift av bilder och en mängd högt moderna faciliteter. Men detta kan hittas bland den klassiska versionen, såsom stjärnhimlen. I sovrummet eller barnens tak är alltid aktuell, de skapar en speciell atmosfär i rummet.

Undertak med bildkarta av världen - en elegant och ovanlig dekoration av ett barns rumUndertak med bildkarta av världen - en elegant och ovanlig dekoration av ett barns rum

Glansigt eller matte:

 • Om du har ett mörkt golv och möbler är också en mörk palett, är lämpligare matta taket;
 • Glossy tak har reflekterande egenskaper, det vill säga kan visuellt ändra villkoren i rummet, men i ett mycket litet rum kan hända motsatt effekt - kommer att känna ännu mer nära och kvavt rum;
 • Gloss är bra i ett rum där det finns andra reflekterande yta.

När det gäller färger, kan det ljusa taket bara råd med en mycket stor, rymlig och hög rum. I andra fall oundvikligen minskar det utrymmet.


Mode tak 2017 i stil med Provence

Vi kan inte säga att stilen på Provence brast i en inredningsmodet. Han var inte en populär ett decennium, men i dag verkade ha hittat en andra vind. Och trender är sådana att under en lång tid det kommer att vara i ledningen.

Provence - en bedräglig enkelhet, det är ganska billigt prydnadssaker, men inte billig. Det smakar gott, relevans och trovärdighet varje interiör organiskt med naturen och respekt för traditionen.

Diskret lyx och tak i stil med Provence, tillverkade av naturliga material, kommer att peka på den goda smaken av husägarenDiskret lyx och tak i stil med Provence, tillverkade av naturliga material, kommer att peka på den goda smaken av husägaren

Det finns en mycket märklig uppfattning att stilen på Provence dras mer och mer mot ålderdom och vissa är det retro eller något. Far inte bara pensionärer genomsyrade av kärlek till oliv inomhus grunder. Denna tidlösa stil, en stil för olika generationer.Så i Provence stil tak:

 • Tillverkade av naturliga material - företrädesvis, naturligtvis, trädet;
 • Färgpaletten är nära till det omgivande landskapet - vit, grön, brun och mycket mjuka nyanser;
 • På taket är möjliga sprickor dekorativa "antika";
 • Balkar och kassuner bara ge trovärdighet provensalska tak.

Tak Vinter - ett kännetecken för mode stil av ProvenceTak Vinter - ett kännetecken för mode stil av Provence

Om du har ett tak på träribbor målade i mjölkaktig färg, farmor hänga en ljuskrona eller lampa med en textilskärm, också kan inte gå fel.

Design av tak 2017 moderna idéer: loft stil

Loft - det är en sallad, som tycks samexistera malodruzhestvennye saker. Enkelheten och originalitet, praktiska och försumlighet, trendiga vintage detaljer och djup.

Men det är det, detta loft. Och att säga att det är en variant av vindsutrymmet, som dock kan vara mycket bekväm att leva i sig själv också, nu kan inte säga.

Taken i loftstil stående genom en komplex konfiguration och närvaron av ett stort antal strålarTaken i loftstil stående genom en komplex konfiguration och närvaron av ett stort antal strålar

Taket i vinden:


 • Detta meddelande, som verkar på displayen;
 • Detta är en rå och brutal saker, utan någon uppenbar utsmyckning;
 • Denna belysning i den ovanliga utformningen, glödlampor och strikt mening gatlyktor;
 • Om taket är av trä, kan det mycket väl vara sneda och ganska ovanligt dekorerade balkar.

Ett stort antal lampor i form av spotlights ger taket, loftstil åtstramningEtt stort antal lampor i form av spotlights ger taket, loftstil åtstramning

Om loft tak väl, utmärker, till exempel, smidig och vitt "obrutalit" det kan vara speciella bokstäver arbetar karaktär och akterljus.

Lägenhet renovering 2017, är det på modet: tak, golv och inte bara

Det är omöjligt att inte tilldela en separat beskrivning av eko-stil. Det är en produkt av ekologiskt tänkande. Naturligtvis i det inre du inte kommer att göra taket av plastpaneler eller sträckfilm. Hur man inte att se dig på golvet i en syntetisk linoleum och laminat.

Vad då? Naturligtvis kan detta vara en trätak i alla dess varianter. Men detta alternativ anses av många fans av stilen är alltför komplex för en sådan mjuk insida. Eftersom de flesta av taken i sådana lägenheter bara måla med vit färg.

Om du vill ha något lite mer komplicerat, kan du klistra över taket tapeter kork eller bambu paneler.


Taket i stil med landet 2017

Lantlig stil, Provence och miljö liknar på många sätt. Men det finns också stora skillnader.

Tips för att utforma en lägenhet i stil med landet:

 • Taket kan dekoreras med trä eller bara målade en ljus färg, är det möjligt - i alla pastell;
 • Utsmyckning Land Tak kan vara träbalkar;
 • Färger i inredningen bör inte vara mycket rik och levande;
 • Möbel land stil kräver raka linjer och minimal dekoration.

Taket i stil med landet kännetecknas av träbjälkar, inga krusiduller, naturliga ljusa färgerTaket i stil med landet kännetecknas av träbjälkar, inga krusiduller, naturliga ljusa färger

Förresten, en del av möbler, kan du ersätta de gamla kistor, korgar och lådor. Och i allmänhet bör möbler inte vara stora, besvärliga.

Taket i stil med hi-tech 2017

För att skapa några futuristisk miljö i high-Teke ofta används tak. Här, på vilka det ursprungliga är huvud värde i en helt platt och slät yta så lönsamma och kan ordnas belysningsanordningar.

Geometri och symmetri - Huvuddragen i tak i high-tech stilGeometri och symmetri - Huvuddragen i tak i high-tech stil

Glans hi-Teke överflöd. Och kontrasterande nyanser också. Du kan använda multi-level struktur, som spelar inte bara volymen, utan även färg - vit + röd, vit + orange, etc.

Geometriska former och symmetri som krävs för ett sådant tak. Efterliknar de naturliga material i denna stil skulle vara ett oförlåtligt misstag.

Modern design tak 2017 (video)

Som ni ser, mode 2017 säger att riktigt glädja henne, kan du, om du plockar upp taket stilist korrekt. Inte för att alla skyhöga och du rusar installera densamma. Nej, du väljer denna typ av konstruktion, som kommer att vara i samklang med stilen i ditt hem till fullo.

Design av tak 2017 (foto av nya produkter)

Zvezdnoe-Nebo-nad-spalnym-mestom 18c7454f2f4a81ae12f564517a2ef708 140Perryhqroomru4 541 020 1590-1 494.231 2014-Ranza-modelleri-onerileri 105049938940803539399192835406428346228057o 1382968408kuhnya-15-kvm-5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

57 + = 63