The BlogPanelen met grappige apen perfecte aanvulling op het interieur van elke ruimte, of het nu kinderen of woonkamerPanelen met grappige apen perfecte aanvulling op het interieur van elke ruimte, of het nu kinderen of gostinayaKrasochnoe panelen aap - een lichte ruimte's Daarnaast kinderen, slaapkamer of woonkamer. Speelse beeld dier een positieve atmosfeer, mits een juiste keuze van het gewenste materiaal. Kleur, textuur en grootte zijn in overeenstemming met de mate van helderheid van de kamer, de overheersende kleuren en de geometrie van de kamer. Het belangrijkste ding is niet op de vlucht van de fantasie te beperken, omdat apen onlesbare dorst zijn bekend voor experimenten.


Panel aap met zijn handen: de juiste keuze van materialen

Het gebruik van milieuvriendelijke elementen - misschien wel een van de belangrijkste aanbevelingen van het klinken van de ontwerpers van de mond. U moet vooraf bepalen van een paneel voor een goede productie van haar vorm en grootte. Op een vel papier of in een grafische editor, moet u een schetsontwerp te maken. Hulp in deze foto van de afgewerkte werken.

Ongeacht de techniek van het maken van een panel, altijd eerst schetsenOngeacht de techniek van het maken van een panel, altijd eerst schetsen

Wie van plan is om een ​​uniek ontwerp optie te maken, is het raadzaam om de bron te vinden. Hij vervolgens gedrukt en gebruikt in het werk.

Decoratieve elementen worden geselecteerd composietoplossingen. Het is raadzaam om in te zetten op basis van het natuurlijke materiaal. Als er een kleine, dan van te kleine details moeten worden verlaten om veiligheidsredenen. In andere gevallen, de kralen, kunstmatige vlinder, parels of tinsel.

designer Tips

 • Kleurenkaders hebben afmetingen in de stijl van de samenstelling - is het wenselijk dat het frame 1-2 was lichtere tint apen;
 • Afgewerkt panelen zich in een ruimte met een dergelijk gezicht, zodat het in een gebied met een gemiddelde graad van verlichting;
 • Het is niet nodig om het circuit in de buurt van gordijnen of omvangrijke meubels te zetten.

Beter om panelen te plaatsen op het midden van de muur, in een gebied met een gemiddelde verlichtingssterkteBeter om panelen te plaatsen op het midden van de muur, in een gebied met een gemiddelde verlichtingssterkte


Het maken van de panelen aap met zijn handen: het proces stap voor stap

Er zijn verschillende technologieën voor het vervaardigen van ongebruikelijke decoraties voor het interieur. Beginners wordt aangeraden om de meest eenvoudig te gebruiken, waardoor in een rustig tempo naar de ins en outs te begrijpen. Zoals eerder vermeld, vóór de uitvoering van ideeën en schetsen moet worden gedaan om een ​​basis voor de compositie vinden. Afhankelijk van de parameters, geselecteerde materialen.

Om ze te vinden wat je nodig hebt om te gaan naar de winkel voor handwerk of op de markt. In de meeste gevallen, een voorbereidingsproces ten hoogste 2/1 uur.

Ongeacht de productietechniek, zal decoratieve panelen met apen frisse en originele kijkOngeacht de productietechniek, zal decoratieve panelen met apen frisse en originele kijk

De volgende procedure is als volgt: • Gedrukt op dik papier basissamenstelling;
 • Meet de breedte van de zijden van de geselecteerde frames;
 • Gesneden 4 stukjes gekleurd papier, waarvan de dikte overeenkomt met de dikte zijkanten van het frame;
 • Plak 4 segment van de omtrek van de samenstelling;
 • Afzonderlijk afgedrukt op dik papier en knip stukjes: cap, wolken, enz .;
 • 2-tape om de elementen in de samenstelling oplossen.

Aanbevolen wordt de overmaat hoeveelheid van het preparaat elementen niet te overbelasten. balans van de grootte, kleur en vorm - de sleutel tot boeiende anderen leiden.

Panel aap gemaakt van natuurlijke materialen: tips voor het kiezen van het ontwerp

De samenstelling van natuurlijke materialen vereist de naleving van bepaalde regels met betrekking tot de keuze van de locatie voor de installatie. Veel van de aanbevelingen met betrekking tot de aard van het gebruikte materiaal. Aangemoedigd om te lezen van te voren met eenvoudige regels. Als het gaat om de woonkamer, is er de voorkeur polyptych van abstracte vormen. De grootte van de panelen is in overeenstemming met de afmetingen van de kamer. Te grote foto in een kleine kamer visueel te verminderen het gebied.

De panelen kunnen worden gemaakt van vrijwel elke schroot materialenDe panelen kunnen worden gemaakt van vrijwel elke schroot materialen

In andere gevallen, zich houden aan de volgende regels:

 1. In zuigeling of slaapkamer set samenstelling pastel. Het gebruik van kiezels of schelpen te creëren comfort en is gelegen ten opzichte van de rest. Bijvoorbeeld, de aap gemakkelijk een moedige en vrolijke zeeman op de pier worden.
 2. De kinderkamer is niet nodig om uitsluitend stilstaan ​​op gekleurd papier en stoffenschroot. Gelieve baby is eenvoudig met behulp van klei, steentjes, satijnen linten en andere materialen.

Ongebruikelijke muurschildering met apen: exclusief licht

Fans van het ontwerp experimenten zullen riskeren om hun eigen handen compositie te maken met licht. Dit laatste wordt opgenomen als gewenst is, dus in het donker zal niet afleiden van de slaap. Werkzaamheden moet de broncode, die vervolgens op dik papier wordt afgedrukt. Gewenst, de samenstelling grootte was niet kleiner dan 2 gestapelde vellen A4 formaat. Anders zal de visuele panelen met een aap niet zo indrukwekkend zijn.

Om te werken aan een mini decoratieve verlichting vinden. Verkocht in de winkel van de goederen voor handwerk of bij het warenhuis.

De lamp in de vorm van een aap ontwerp is perfect voor de ruimte van een kindDe lamp in de vorm van een aap ontwerp is perfect voor de ruimte van een kind

De volgende procedure is als volgt:


 • Gedrukt op dik papier aan de contour van de bodem snijden;
 • De contour gelijmde stroken papier, dan moet afwijken van de patroon met apen ongeveer 6-7 cm;
 • Boven de gelijmde stroken papier zijn ingesteld op voorhand gekocht frames;
 • Je moet wachten tot 3-4 uur tot de lijm droog is;
 • Toepassen op kleine decoratieve elementen te volgen;
 • Wacht 60 minuten totdat de lijm droogt;
 • Installatie van lichtopbrengst van de buitencontour van frames;
 • Bollen zijn gericht op het paneel;
 • Backlight kleur gekozen met betrekking tot de algemene stijl van de samenstelling.

De aap - het symbool van 2016: Master Class (VIDEO)

Panelen die vrolijke apen - de perfecte ruimte-complement kinderen, slaapkamer of woonkamer. De stijl van het werk geselecteerd op basis van stijl, graad van verlichting en de heersende in het meubilair kamer. natuurlijke materialen, kleur papier dat gebruikt wordt voor de productie ervan, satijnen linten, en ga zo maar door. Het belangrijkste ding - ambachten goed mengen in het interieur van de kamer, zowel vanuit het oogpunt van de kleur, maar ook rekening houdend met de grootte van de kamer.

Design panelen aap (foto)

7d60eb06f166f6121816f583ad3x - kartiny-Panno-kozhanoe-Panno-obezyanki 48ad1579a20f2e04ace98c0167eq - kartiny-Panno-kartina-vyazannaya-iz-pryazhi 18 736bd892a024d9b2f237f32a139j - kartiny-Panno-kozhanye-Panno-obezyanki 117836254069b 14671-0b 5106351 436072e36d55c60eafcc89229e4b - kartiny-Panno-kartina-sherstyu-obezyanka 1205215900 59516987bb63a763a0f27948935t - dlya-doma-interera-god-obezyany-Panno

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 3