Sy lapptäcke mattor själv: en stegvis process i 3 steg

Sy lapptäcke mattor själv: en stegvis process i 3 steg

12 October 2017lapptäcke mattor blev populär för några år sedanlapptäcke mattor blev populär för några år nazadPechvork mattor kan hänföras till handgjorda innovation, har populariteten som intensifierats under de senaste åren. Och det är helt naturligt, eftersom att skapa ett mästerverk i ditt eget hem kan nu vem som helst beväpnad med en viss uppsättning färdigheter och kunskaper. Det räcker med att definiera sina önskemål och snabbt komma till saken!


Patchwork matta med händerna där vana

Skapa mattor patchwork, först måste du bestämma i vilket syfte den kommer att användas. Slarv i detta avseende kan leda till att med kärlek och omsorg av produkten kommer att vara helt outnyttjad. I bästa fall kommer det peredaril, i värsta fall - på hyllan. I slutändan är det ändå inte blir resultatet, som väntas needle starta jobbet.

Innan du skapar en matta lapptäcke, måste du bestämma om utnämningenInnan du skapar en matta lapptäcke, måste du bestämma om utnämningen

Normalt mattorna är perfekta att spela rollen:

 • Uppvärmningen rutigt;
 • Filtar för soffan eller sängen;
 • Baby Soft bekvämt för barn;
 • Väggdekoration (i sällsynta fall - en panel);
 • Kull för fötter.

Beroende på vad syftet tas som utgångspunkt, utvalda och material för hantverk. Till exempel, måste kullen utföras för benen på den grövre och hållbart material som tål betydande mekanisk effekt. Det spelar ingen roll, även om det kommer att finnas olika glåpord, alla ojämnheter säkert slits ut med tiden!


I sin tur mattan - en filt, tvärtom, bör vara mjuk och mild, tvärtom det vill trycka till honom. Liknande krav ställs fram och gardiner och väggdekorationer.

Gör matta lapptäcke är inte svårt! Vissa krav för genomförande av detta förfarande existerar. Efter dem, kommer säkerligen oklanderlig produkten!

Mattor lapptäcke: valet av material

Innan huvud teknik för att skapa täcke, måste du plocka upp för dessa ändamål, "rätt" material.

Innan vi går till tillverkning av lapptäcke är nödvändigt för att välja rätt materialInnan vi går till tillverkning av lapptäcke är nödvändigt för att välja rätt materialNär det gäller tyger, bör uppmärksamhet ägnas åt:

 • Tät jersey;
 • Bolon;
 • Material stiliserade säckväv.

Det viktigaste kravet - det är styrkan och bristen på förmåga att sträcka. Dessutom erfarna specialister rekommenderar förväg kontrollera om tyg skjul. Det händer ofta att ge färg materialet endast i de första tvätt, då samma fenomen och inte observerats. Om det är möjligt, måste materialet vara förtvätt eller blöt i vatten för att bli av med färgrester. När denna procedur är klar kan du säkert ta upp sömnad. Sannolikheten att under tvätt olika tyger kommer att kasta varandra, reduceras till ett minimum!

En helt annan sak, om vi överväga möjligheten att stickning lapptäcke matta. Det är inte nödvändigt att stoppa valet på en helt yllegarn, även om de förekommer i produkten är mycket imponerande.

Ren ull snabbt torkas, det kan fås mol, och, om den inte tvättas, och produkten kan göra för att krympa! Det är därför bättre att välja en tråd, som är närvarande i kompositionen enligt syntetmaterial.

Tillverkningsteknik för patchwork matta

Oavsett vilken teknik som väljs - stickning eller sömnad, måste vi först bereda marken. själv täcke tunn nog, så måste du säkerhetskopiera den andra, mer tät vävnad, som häftas inuti.

Det måste vara korrekt väljas grunden, oavsett vilken teknik för tillverkning väljsDet måste vara korrekt väljas grunden, oavsett vilken teknik för tillverkning väljs

Processen att arbeta på en matta lapptäcke innefattar följande steg:

 • Framställningselement (trianglar, rektanglar, etc);
 • Kombinationen av element bland sig själva;
 • Arkivering med den omvända sidan av basen.

Precis som alla andra produkter, som ursprungligen lapptäcke matta som bildas av ett ljus, för hand. Om det i slutändan inte några klagomål på sitt eget arbete inte inträffa, kan du gå vidare till den sista etappen - zastrachivaniyu klaffar på symaskinen. När detta arbete är slutfört och du kan sy ett lapptäcke av stiftelsen. Innan du använder produkten, är det önskvärt att tvätta.


Dragen av "barn" matta

Barnmattor lapptäcke med stor glädje som utförs av mästare, särskilt i familjer med små barn.

Barnen lapptäcke matta kommer att bli en bra present till ett barn, och det kommer att glädjaBarnen lapptäcke matta kommer att bli en bra present till ett barn, och det kommer att glädja

För att produkten tillverkas med sina egna händer med kärlek, gillade, måste uppfylla ett antal krav:

 • Har en slående design;
 • Den har en trevlig mjuk konsistens;
 • Lätt att bära;
 • Olika hög hållfasthet.

Mysiga lapptäcke mattor (video)


Den optimala storleken på mattan -. 60x90 cm Det är varken mer eller mindre. Rug lapptäcke - detta är en konst, som kan komma nära någon. Det räcker med att fatta beslut om det övergripande konceptet, plocka upp de nödvändiga material och djärvt ta upp fallet. Alla måste lyckas! Särskilt om alla steg mycket noggrant.

Exempel seamed mattor (foto inre)

---- 0fbf847627557234294bb64eafd78ff2 9ca242349 132.521 2019-Karaba-2 6522-Teppich-patchwork-tappning-Teppich-patchwork-multicol 34921a 52692b 52697d 8001-8101-svart-och-vit-dekor

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 96

map