The BlogSvävar undertak är den perfekta lösningen för dem som vill göra det inre av de ursprungliga anteckningarSvävar undertak är den perfekta lösningen för dem som vill göra det inre av den ursprungliga Notkina varje rum passar högt i tak. På vilka högt i tak är och hur man konstruerar en egen, lära dig mer.


Högt i tak - det

Soaring spänning tak är en speciell design som täcker takytan, liksom något annat sätt: tapeter, gips, tyg. Det viktigaste kännetecknet för stigande spänning taket är att den är konstruerad på principen av en sträcka tak, på den förberedda ramprofilen använder PVC-film.

För att installera skyhöga tak, måste du först montera ramFör att installera skyhöga tak, måste du först montera ram

typer av filmer

 • matt;
 • glättat;
 • Med mönstret;
 • Bakgrund.

Och särskilt belysningen, vilket skapar en svävande tak effekt. När det gäller belysning högt i tak med hjälp av LED-duk, lampor och lampa som rena och olika färger.

Skyhöga tak strukturer kan ha mycket olika former och mönsterSkyhöga tak strukturer kan ha mycket olika former och mönster


Fördelen med LED-duk är att det lyser upp hela området underceiling jämn fördelning av belysning i rummet.

Belysning kan vara antingen enfärgat eller flerfärgat. När du väljer vilken typ av belysning är nödvändigt att överväga syftet med rummet, dess område, särskilt stil och inredning. För små rum är bättre att använda en enda färg belysningsområdet.

Fantastiska tak: Effekten av skyhöga tak

Effekten av den flytande taket är skapad av den ovanliga takbelysning i ytterkanten av taket och en speciell metod för konstruktion. Filmbanan är monterad på taket på ett speciellt sätt att ljuset reflekteras på alla kanter av taket. För att göra detta, skapa en profil av metall ram i taket, som ger avståndet mellan väggen några centimeter. I detta utrymme efter sträckning dukar monterade belysningssystem.

Korrekt valt belysning skyhöga tak göra ännu mer spektakulärKorrekt valt belysning skyhöga tak göra ännu mer spektakulärLampor för flytande sträcka taket måste ha en låg effekt för att förhindra deformation av strukturen, bildning av utbuktningar och blåsa upp filmen.

På grund av belysning, inte återges hörn av rummet och utrymmet som separerar väggarna från taket på grund av det faktum att ljuset separeras från väggarna i takutrymmet och illusionen av den flytande taket.

Byggandet av undertak och flytande alternativ 

Den visuella effekten av en stigande tak kan uppnås på ett annat sätt, när plattor används.

arter:

 • Vertikala plattor;
 • Horisontell foder;
 • Central pad;
 • Duplex och multi-tier foder upp i taket;
 • Foder upp i taket runt omkretsen.

Vertikala eller horisontella plattor i taket kan vara geometriska former. Gemensamma idéer centrala kuddar är oval, cirkel, diamant, fyrkant. Beroende på område av taket, kan du använda flera former på taket. Sådana former av profilen kan fungera som en bakgrundsbelysning, om du installerar ytterligare lysdioder under. Dessutom bakgrundsbelysning omkrets under varje siffra kan fästas till lampan som en ytterligare källa för belysning. Runda lister på taket kan användas för att skapa olika kompositioner, av vilka den ena kan vara en stjärnhimlen, jord, sol.

Foder i form av geometriska former kan vända en stigande tak i ett konstverkFoder i form av geometriska former kan vända en stigande tak i ett konstverk

Duplex och multi-level trim i taket skapar en 3D-effekt, visuellt dela takhöjden i rummet verkar ganska stor. Om du använder profilen som en täckmantel i mitten av taket, eller på sidorna, visar det sig en otrolig skyhöga effekt. I detta fall kommer färgen att spela. Genom att kombinera flera filmer av färger, kan du uppnå den visuella separation av rummet i zoner.

Duplex foder upp i taket i en liten lokal med höjden av väggarna är mindre än 2,7 m, visuellt dölja höjden av sådana strukturer försvårande omständigheter rum och rekommenderas inte för användning i små utrymmen.

Med användning av dynorna på den flytande undertak, rummet ökar visuellt, är det särskilt fördelaktigt för rum med en stor yta.


Hur man gör en flytande undertak hemma: Rekommendationer

Tensioner skyhöga tak kräver noggranna ytpreparering före installationen.

Förberedelsearbetet omfattar flera steg:

 • Framställningen av nödvändigt material;
 • Framställning av ytor före slaktkroppsaggregatet;
 • Installation av ramen.

För att förbereda de nödvändiga material för arbetet, måste du förbereda en modell för framtiden av taket, som skildrar schematiskt placeringen av profilen höjdpunkter, lister i taket. Då måste du förbereda alla nödvändiga verktyg.


Aluminiumprofil ram - grunden för en stigande takAluminiumprofil ram - grunden för en stigande tak

Ytan på taket behöver städa upp den gamla beläggningen med en spatel, pensel, färg, och andra delar av sköljlösningen. Det översta lagret av gips med betongplattor måste avlägsnas spatel. Detta är nödvändigt för att förhindra flagning och falla av taket på filmytan av partiklarna. Sedan takytan bör vara det första behandling mot mjöldagg, mögel och fukt, så att inte förstöra filmbanan, vilken kan påverkas av effekterna av ogynnsam miljö och fukt.

installationssteg

Montering av profilen kan utföras efter rengöring av ytan av taket i följande sekvens:

 1. Profil som du vill luta nära taket för att matcha väggen på raden för den i taket, måste du göra anteckningar. Efter profilen är tät låg, kan det fästas med skruv och plugg. Att böja en profil på dess rundade hörn eller riktning i anvisad plats på profilen skärs grinder halv böjd är styrd en hammare, och kanterna bearbetas av sandpapper eller en fil.
 2. LED duken spänns i lindring av aluminiumprofilen så utan att framkalla skador på det och förbundna med varandra. Innan filmen sträcks, belysning kontrolleras service.
 3. Uppvärmning av vapnet till 60 grader, är filmen utvecklas. Temperatur under 60 grader eller högre ades filmen desintegrerande helt. Börja fixa film i taket måste vara från märken på filmen, som präglas av anläggningen. Film diameter är fastsatt, först alla vinklar är fasta, sedan sidorna. Att börja fixa den del du behöver från hörnet till mitten av nätet och starta en harpun med en spatel tills det klickar. Vid denna tid, är vapnet som krävs för att värma upp till 70 grader och riktas mot taket.

Installation av flytande taket är svårt att nämna bara ett jobb, men lita på det till proffs, kan du vara säker på ett bra resultatInstallation av flytande taket är svårt att nämna bara ett jobb, men lita på det till proffs, kan du vara säker på ett bra resultat

Hela installationen period av filmbanan på taket, måste pistolen bibehålla åtminstone 70 grader. Om din film märkte ojämnheter efter fixering bör de utjämnas genom att ge denna plats pistolen några minuter.

Installation av flytande taket (video)

Vad som behövs för stigande profil undertak

När det gäller profil för undertak skyhöga, måste överensstämma med designen.

olika typer av profiler används för att skapa en specifik design:

 1. Profil inget gap används för konstruktion av en två-nivå flytande tak, som kan komplettera gardinen i form av en skuggeffekt.
 2. Profil flexibel konstruktion för att hänga dekorationer och siffror. Denna profil gör det enkelt att konstruera en viss geometriska former på taket på en plan för inredningsidéer.
 3. Universal profil. Denna profil är utformad så att det reflekterade ljuset på väggen återgår väggen den i taket, visuellt skapar en illusion av skyhöga tak.
 4. Profil med igensatta och hålet för att belysa. Denna profil gör det möjligt att göra en två-nivå skyhöga tak i en annan riktning.
 5. Profil utan mellanrum förbryllad. Design under filmen är monterad på toppen av konsolen och låter dig spara pengar på material och tid att förbereda taket till profil installationen.

Profil bör väljas beroende på utformningen och mängden av betong takbeklädnadProfil bör väljas beroende på utformningen och mängden av betong takbeklädnad

Högt i tak som ska installeras på olämpliga profiler genom att välja profiler, inte bara när det gäller estetik, men också praktiskt. Om en profil för att åtgärda fel film, defekten effekten över taket området.

Svävar undertaks: recensioner mästare och ägare

Högt i tak har en positiv feedback från artisterna som sätter dessa intressanta mönster.

Detta motiveras av de positiva aspekterna:

 • Installation och konstruktion av sträckningen av filmen äger rum snabbt;
 • En mängd olika profiler gör det möjligt att tillfredsställa smak av alla kunder;
 • Garanti och livslängd undertak svävar beprövade.

Ägarna taken i den nya generationen inte är mindre än nöjd med tanken på skyhöga spänning tak. Han är en mycket vacker och ovanlig, lättskött, hög kvalitet. Skyhöga tak inte kräver ytterligare delar av inredningen, eftersom det är den perfekta designen.

Vanligtvis recensioner av högt i tak är bra, kan den enda nackdelen betraktas som en svårighet i installationVanligtvis recensioner av högt i tak är bra, kan den enda nackdelen betraktas som en svårighet i installation

Trots ett antal positiva egenskaper skyhöga spänning tak, har den vissa nackdelar.

Konstruktion svårt att installera själv, dra dig filmen är också mycket hård. Om LED-duk utbränd på grund av brott mot reglerna för installation, är det nödvändigt att avlägsna hela taket helt.

Fördelarna med en sträcka tak skyhöga stora, är den viktigaste faktorn som spelar en viktig roll i valet av denna metod för efterbehandling taket designen bekvämlighet.

Svävar undertak (video)

Svävar undertak mångsidig och lämplig för varje interiör. Och för dem som vill få krydda till din inredning och göra den minnesvärd och unik, svävande tak är precis vad du behöver.

Design skyhöga tak (foto)

2 c777499114b51baba12e994bfa9b5d3e foto-paryashchih-natyazhnyh-potolkov-13 fotoprint-10-b img1699800x600w jsvechenie natyazhnye-paryaschie-potolki natyazshnoipotolokspodstvtkoiifotopchatyu p11 orange29

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 + = 81