Super kruissteek grote omvang: 3 tips voor

Super kruissteek grote omvang: 3 tips voor

12 October 2017Voor grote-size borduursteek meestal genomen al ervaren handigVoor grote-size borduursteek meestal genomen al ervaren rukodelnitsyVyshivka kruis - is de kunst van handwerk, waardoor de nauwkeurigheid, uithoudingsvermogen, vrede, harmonie vereist. Maak prachtige borduurwerk is heel moeilijk, vooral als het gaat tot grote doeken. Dergelijke borduurwerk vereist ervaring, kennis en vaardigheden die niet beschikbaar zijn voor beginners, en kan alleen worden gekocht door de ervaring. Borduurwerk groot kruis impliceert dat alle benodigde materialen voor het werk, behendige handen, doorzettingsvermogen en zorg. In speciaalzaken die u kunt kopen speciale kits voor borduurwerk.


Cross-stitch hoge resolutie: de benodigde materialen

Cross Stitch - soort handwerk, die grote populariteit verworven. Vrouwen meestal kennis te maken met dit soort borduurwerk is nog op school. Echter, niet alles meteen te binnen schieten. Zeer vaak voorkomende fouten in techniek te laten werken leiden tot het feit dat naaister neemt ontslag halverwege.

Voordat u begint met het borduurwerk moeten voorraad op het nodige materiaalVoordat u begint met het borduurwerk moeten voorraad op het nodige materiaal

Het kruis steek, als in elke andere vorm van kunst, met behulp van een set van methoden en technieken die het werk productiever, gemakkelijk en interessant te maken.

 Groot formaat suggereert dat de oorzaak wordt genomen ervaren handig. Als voor grote borduurwerk genomen een beginner bent, is er een risico van onafgewerkte werk.

Benodigde materialen voor borduren:


 • Vrachtbrieven canvas, waarbij het borduren gemakkelijker maakt. Wanneer het werk is voltooid, wordt de draad uit het doek filamenten onder basispatroon.
 • De draad die uitvoert borduren. De meest voorkomende vorm van garen worden beschouwd als "floss". Ten minste houdbaar tot het uitvoeren van de werkzaamheden aan de overtuiging dat de draad niet vervagen om te komen. Om dit te doen, moeten ze worden gewassen.
 • Hoop - een handig hulpmiddel om borduurwerk te handhaven. Ze komen in verschillende vormen en maten. Terwijl veel needlewoman ze niet gebruiken in hun werk.
 • Naalden, die speciaal einde hebben stomp om schade aan het borduren basis filamenten te voorkomen.
 • Het schakelingspatroon kan rechtstreeks op het substraat worden geplaatst en kunnen op een apart vel papier opgesteld.

Als je koopt direct needlewoman helemaal klaar om te borduren ze hoeft zich geen zorgen over de selectie van draden, grafieken en fundamentals, zoals set alles wat je nodig hebt bevat.

Zeer grote kruissteek regelingen: de algemene regeling van het werk

Grote borduurwerk betrekken heel veel werk. Voordat borduurwerk regeling krijgt om de naald vrouwen, op de ontwikkeling van een groot aantal ontwerpers die geen recht om fouten te maken hebben in dienst heeft, anders wordt het borduurwerk zal niet worden vertaald in realiteit.

Pion prachtige borduurwerk - geduld en doorzettingsvermogen needlewomanPion prachtige borduurwerk - geduld en doorzettingsvermogen needlewomanNieuwkomers beter om het idee om te beginnen met een groot borduurwerk verlaten. Het vergt veel tijd en moeite.

Echter, moet ervaren geschoolde werknemers zich bewust zijn van de nuances die een mooie en hoge kwaliteit borduurwerk gedoe en zenuwen zal maken.

Nuances en technieken die in aanmerking moeten worden genomen

 • De randen van het doek moet je naaien of behandeld met speciale lijm - dan zal het niet desintegreren. Deze actie is van belang op te treden in geval van bijzondere borduurwerk grote omvang.
 • Om het doek, die u zal helpen het grote beeld te begrijpen en niet fouten die moeten worden gecorrigeerd te partitioneren. Vaak het doek verdeeld in vierkanten de afmeting van 10 bij 10 kruisingen kruisingen. De lay-out kan zeep, potlood, markeerstift of draad te maken.
 • Filamenten vooraf beter gescheiden voor elkaar.

Voordat u begint, beter doek zorgvuldig gestreken. We moeten werken in een plaats met goede verlichting, omdat het gebrek aan licht negatieve invloed kan hebben op de gezondheid van het oog.

Grote kruissteek: tips

Het is belangrijk om het werk te beginnen. Onprofessioneel naald vrouwen zullen heel gemakkelijk om een ​​fout te maken, waardoor compliceren een baan bij de regeling en borduurwerk.

Er wordt aangenomen dat het borduren moet beginnen vanuit het midden, dan was het makkelijker om te bordurenEr wordt aangenomen dat het borduren moet beginnen vanuit het midden, dan was het makkelijker om te borduren

Goed advies - maak een extra kopie van circuit patroon. De meeste borduurwerk vergt veel tijd voor de realisatie ervan, omdat de enige regeling in verval kan komen.

Er wordt aangenomen dat borduren moet beginnen vanuit het midden. Zo kunnen we een hoop problemen te vermijden met de gevolgen voor een foto.

Voordelen van het borduurwerk van het midden

 • tekening zal duidelijk worden gevestigd op de stof (het is vermeldenswaard dat het weefsel moet worden gehouden met een reserve voor een daaropvolgende ontwerpen);
 • Volg het patroon in het midden geschikt;
 • meestal in het midden is het belangrijkste deel van het beeld, dus begin borduurwerk direct interessant zijn (tot middenweg te vinden, moet je de stof en het papier een paar keer in een halve kring vouwen).

Als u begint om een ​​foto te borduren in het midden, dan is het makkelijker om het patroon te volgenAls u begint om een ​​foto te borduren in het midden, dan is het makkelijker om het patroon te volgen

Sommige naald vrouwen is het handig om het borduren te beginnen op de rechter bovenste of onderste hoek. Hier hangt veel af van de richting waarin de op elkaar kruisen. Echter, de meest geschikte methode is de verdeling van het werk in vierkanten.


Hoe maak je een groot kruis borduren

Er zijn verschillende soorten borduurwerk: grote en kleine kruis. Er wordt aangenomen dat de meer bekwame naaister, des te kleiner kiest hij voor zichzelf kruist.

Wat je ook doet niet borduren, het belangrijkste ding dat de steken waren in dezelfde richting over te stekenWat je ook doet niet borduren, het belangrijkste ding dat de steken waren in dezelfde richting over te steken

Er zijn echter twee belangrijke methoden van borduurwerk kruis:

 • Engels;
 • Deens.

Voor allerlei kruisen, groot en klein, er een regel - de bovenste hechtingen vereist in dezelfde richting worden gestuurd.


Kits voor borduren kruis groot: de voordelen

Sets voor grote borduurwerk hebben een aantal voordelen ten opzichte van klassieke sets. Zijn deze kits op het eerste gezicht duur, maar het verschil tussen het kopen van een paar kleine sets en enkele grote is niet erg groot.

Als u vertrouwen in hun capaciteiten zijn, kunt u veilig overgaan tot het borduurwerk grote doekenAls u vertrouwen in hun capaciteiten zijn, kunt u veilig overgaan tot het borduurwerk grote doeken

Koop een hoop werk voor de getelde kruis kan worden in gespecialiseerde winkels of te bestellen via het internet set. Bij het online kopen wat je nodig hebt om kennis te maken met een reeks kenmerken zorgvuldig.

Er zijn veel fabrikanten die hun producten aan te bieden. Favoriete producten kunnen alleen empirisch worden bepaald.

Voordelen borduurwerk groot formaat:

 • Hoge resolutie voorziet in een complete work, die perfect passen in de algemene binnenruimte.
 • Grote selectie van werken die reproducties van beroemde schilderijen op te nemen.
 • Gelegenheid om te oefenen het werken met grote volumes.

Wat voor soort borduurwerk te kiezen, iedereen beslist voor zichzelf. Selecteer Beeld is volledig afhankelijk van persoonlijke voorkeur meeste needlewoman.

Grote en complexe regelingen voor kruissteek

Het begrip "grote borduurwerk" voor elk heeft een andere betekenis. Het hangt af van ervaren handig. Immers, voor een aantal van de gemiddelde werk kan groot lijken als je bedenkt hoe lang het kan gaan op een enkele borduurwerk.

Bij grote systemen vaak worden afgebeeld dieren, natuur en landschappenBij grote systemen vaak worden afgebeeld dieren, natuur en landschappen

Kies de grootte en complexiteit van de regeling, waarbij rekening wordt gehouden met de noodzaak om de eigen vaardigheden en ervaring. Zich niet bezighouden met borduurwerk enorme canvas, als hechtingen zijn nog niet duidelijk, maar de handen zijn niet getraind.

De grote omvang van het borduurwerk vergt ingewikkelde schema's die niet elke needlewoman kan vervullen.

Voorbeelden van grote omvang met complexe borduurpatronen:

 • 100-162;
 • 128-159;
 • 130-130;
 • 142 92;
 • 153 80;
 • 273 69,5.

Regelingen voor deze formaten kunnen zeer divers zijn. Het cijfer kan van dierlijke of florale motieven, religieuze motieven of reproducties van schilderijen verbeelden van bekende kunstenaars.

Cross Stitch: Great work

De werken groot voor borduurwerk groot dat op een groot canvas kunt u een harmonieuze combinatie van kleuren, spelen met licht en schaduw, het creëren van echt geweldig meesterwerken.

Op het grote geheel combineert een verscheidenheid van kleuren, waardoor het een waar meesterwerkOp het grote geheel combineert een verscheidenheid van kleuren, waardoor het een waar meesterwerk

Bij het kiezen van een groot deel van het werk moet rekening mee houden dat het heel duur zal kosten. Het werken met zulke grote borduurwerken hebben een harde tijd, maar het effect van dit werk is van onschatbare waarde.

Grote werk kan worden uitgevoerd voor een verscheidenheid van redenen. Hiermee kunt u een foto te selecteren, rekening houdend met de individuele voorkeuren van elke naaister.

Grote borduurwerk motieven:

 • dierlijke;
 • fruit;
 • Natuurverschijnselen;
 • fabulous;
 • De beelden van de heiligen;
 • Reproducties van beroemde schilderijen;
 • Foto.

Voor het uitvoeren van de grote werken handig om kant-en-klare pakketten kopen om kleuren te kiezen voor de draden.

De grootste kruissteek in de wereld

Interessant is dat de grootste en mooiste in de wereld van het borduren is opgebouwd uit 628 296 steken, omvat 1.809 kleuren, en ze nam in borduurwerk needlewoman 10 jaar. Borduren is een scène geschilderd Sixtijnse. Hij deed een geweldige job Lopianovski Joanna Roberts uit Texas.

Het grootste beeld in de wereld is geborduurd tien jaarHet grootste beeld in de wereld is geborduurd tien jaar

Vrouwen zijn goed werk op de individuele stukken stof, later Staple klaar samen te werken. Op het creëren van zijn meesterwerk, werkte ze 's nachts. Dit kan bijvoorbeeld veel vrouwen inspireren om nieuwe prestaties.

Regelingen voor kruissteek middelgrote

Kruissteek medium formaat dat geschikt is voor zowel beginners als professionele naald vrouwen. Voor sommigen - het is een kans om hun niveau te verhogen, voor anderen - aan de hand te krijgen om meer complexe taken uit te voeren.

Voltooide werken van middelgrote omvang erg aantrekkelijkVoltooide werken van middelgrote omvang erg aantrekkelijk

Gemiddeld borduurwerk bevatten vaak 10-42 kleurschakeringen. Dit maakt het mogelijk om niet te verdwalen in de bloemen, maar de mogelijkheid om goed ingesteld kleuraccenten oefenen.

Middelloonregeling bevatten doorgaans afbeeldingen van planten dieren, fee scènes. Volbrachte werk kijken rustiek en zacht.

Geschatte grootte van de gemiddelde regelingen voor borduren:

 • 117-154;
 • 124-166;
 • 109-126;
 • 160 90;
 • 145-174.

Elk naaister moet een regeling te concentreren op onze eigen ervaring en smaak voorkeuren te kiezen.

Kruissteken, een diagram groot

Cross stiksels - niet alleen een hobby, maar ook een vorm van kunst therapie. Hiermee kunt u uit te werken hun eigen angsten, zich te ontdoen van de onzekerheid in hun eigen kunnen.

Het voordeel van grote projecten voor borduurwerk die kunnen worden uitvoerig en duidelijk te onderzoeken alle nuancesHet voordeel van grote projecten voor borduurwerk die kunnen worden uitvoerig en duidelijk te onderzoeken alle nuances

Regeling in de vorm van een grote hulp voor het borduurwerk werken. Deze schema's helpen niet delen die van invloed kunnen de kwaliteit van het borduurwerk missen.

Met borduurwerk kan regeling werken op verschillende manieren. Nogmaals het gaat om persoonlijke voorkeur. Iemand lijdt tekenen direct op het doek, iemand die het werken met de regeling afzonderlijk.

Voordelen circuit in een grote vorm:

 • Eenvoudig in gebruik;
 • Zorgvuldige aandacht voor detail;
 • Lage niveaus van de ogen.

Cross stiksels - een kunst die geboorte geeft aan vele meesterwerken, die trots zijn op elk needlewoman kan zijn.

Cross-stitch groot (video)

Hoe meer trucs en nuances needlewoman weet, hoe beter voor haar werk, hoe mooier borduurwerk in het eindresultaat. Wees niet bang om het nemen van een baan met borduurwerk groot formaat, want om hun angsten en luiheid te overwinnen, om te helpen de ontwikkeling van de wil en doorzettingsvermogen. Cross stiksels - een heel kunstwerk dat aan de volledige, een groot doek kan worden geïmplementeerd.

Embroidery groot kruis (foto)

024fb43c14049eaf896de82dd13245aa 39cd1bdd16757dcba4b3667015a278e1 67 0110ab1966a70ef663fb45ff3f35cb32 1184bengalskijtigr 11111 502 14057-0b 30213 320.623

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 27 =

map